PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت در تیپ های 206

iranch
01-01-2015, 23:59
سلام
فرق بین 206 تیپ 2 با 5 فقط در موتور ان است؟ آیا موتور ان تفاوت محسوسی دارد و ارزش قیمت بیشتر را دارد؟
فرق بین کد های مختلف در یک تیپ در چیست؟ مثلا تیپ 5 چندین کد داره

HOJ-JAT
02-01-2015, 00:30
سلام
علاوه بر موتور در شیشه بالا بر برقی عقب .ترمز دیسکی عقب.کولر و بخاری دیجیتال (اتومانیک).اینه برقی..تفاوت دارند...
موتور ۳۰ اسب بیشتر قدرت دارد..اگر کلا تو شهر استغاده میشه و اهل گاز دادن و لایی کشیدن نیستی انچنان تقاوتی نمیکنه
البته اینا مال ۲۰۶ های اصلی هست ۹۱ ب عقب
فک کنم جدیدا ایران مدلی رده که فقط در موتور با تیپ ۲ تفاوت داره..و از تیپ ۵ فول ارزون تر و از تیپ ۲ گرون تر هست..

iranch
02-01-2015, 10:18
سلام
علاوه بر موتور در شیشه بالا بر برقی عقب .ترمز دیسکی عقب.کولر و بخاری دیجیتال (اتومانیک).اینه برقی..تفاوت دارند...
موتور ۳۰ اسب بیشتر قدرت دارد..اگر کلا تو شهر استغاده میشه و اهل گاز دادن و لایی کشیدن نیستی انچنان تقاوتی نمیکنه
البته اینا مال ۲۰۶ های اصلی هست ۹۱ ب عقب
فک کنم جدیدا ایران مدلی رده که فقط در موتور با تیپ ۲ تفاوت داره..و از تیپ ۵ فول ارزون تر و از تیپ ۲ گرون تر هست..

ممنون
همه تیپ 5 ها ، ترمز دیسکی عقب دارن؟ شما میدانید کدام کدش ، ترمز عقب دیسکی هست؟
تیپ 5 کمترین قیمت و بیشترین قیمت نمایندگی ش چنده؟ حدودا(منوظورم کدهای مختلفش هست)
بالاترین کد 206 تیپ 5 چی هست؟

mohamad skystar
02-01-2015, 23:23
ممنون
همه تیپ 5 ها ، ترمز دیسکی عقب دارن؟ شما میدانید کدام کدش ، ترمز عقب دیسکی هست؟
تیپ 5 کمترین قیمت و بیشترین قیمت نمایندگی ش چنده؟ حدودا(منوظورم کدهای مختلفش هست)
بالاترین کد 206 تیپ 5 چی هست؟

یه مورد دیگه هم هست که درب های عقب تیپ 5 بلندگو دارن اما تیپ 2 ندارن.
مواردی که دوستمون اشاره کردن تفاوت های اصلی هست اون کدهایی که مد نظر شماست
مورد خاصی نیست و اصلا موقع خرید یا فروش خودرو بهش توجه نمیشه.

iranch
03-01-2015, 14:23
یه مورد دیگه هم هست که درب های عقب تیپ 5 بلندگو دارن اما تیپ 2 ندارن.
مواردی که دوستمون اشاره کردن تفاوت های اصلی هست اون کدهایی که مد نظر شماست
مورد خاصی نیست و اصلا موقع خرید یا فروش خودرو بهش توجه نمیشه.

عزیز من راستش نفهمیدم
این ویژگی ها که گفتید در تیپ 5 همش وجود داره؟
اخه هر کد ظاهرا مقدار آپشن هاش هم فرق دارد. و فکر کنم هر کد یک قیمتی داره
من منظورم در تیپ 5 هست

امير موسر
03-01-2015, 14:41
تیپ 2 : موتور TU3 1360CC 75HP - آینه دستی - شیشه بالابر های عقب دستی - بلندگو درب عقب نداره - پشت سری صندلی عقب نداره - قاب رنگی روی اینه نداره - کولر دستی
تیپ 3 : موتور 1TU3 1360CC 75HP- آینه ها برقی - همه شیشه ها برقی - پشت سری صندلی عقب داره - قاب رنگی روی آینه ها رو داره - بلندگو درب های عقبو داره - کولر دیجیتال ( اتوماتیک )
تیپ 5 : موتور TU5 1587CC 108HP + تمام امکانات تیپ 3
تیپ 6 : همون تیپ 5 با گیربکس اتوماتیک

در حال حاضر فقط تیپ 5 و 2 تولید میشن که با همون امکانات بالا که فقط تغییرات تو سیستم برقیشون اعمال شده + اضافه شدن سنسور دنده عقب ، پخش با بلوتوث و LCD نمایش دارای کامپیوتر سفری ( که روی جفتشون هم هست ( تیپ 5 و 2 ))

SD هم کلا کلاس بندیش فرق میکنه که در حال حاضر فقط V8 که همون تیپ 5 صندوق دار بهش میگن ، داره تولید میشه .

همچنین تیپ 5 و V8 تو دو تا کلاس (کد) دارن تولید میشن که یکیشون لوکس میشه LX و یک کد دیگشون غیر لوکس LE . که مدل LX همون تیپ 5 و V8 قدیمیه ولی مدل LE میشه موتور TU5 با امکانات تیپ دو ! اینم از شاهکارای جدید دزد خودرو هستش .

خواستی بخری باید حواست باشه تیپ 5 LE رو با قیمت LX بهت ندن تو بازار .