مشاهده نسخه کامل
: کمک کمک کمک مشکل نرم افزاری
majid gamer
01-01-2015, 21:39
سلام دوستان . مدیران محترم لطفا اگه اطلاعاتی دارن اول جواب بدن بعد تاپیک رو ببندن ! نمیدونستم کجا باید این موضوع رو مطرح کنم !
من دیدم گوشیم یه نرم افزار دانلود کرده و نمیدونستم چیه واسه همین نصبش کردم تا ببینم چیه ولی بعد از اینکه نصبش کردم یه صفحه سیاه اومد و من دیگه به چیزی دسترسی ندارم . و هر کاری هم که میکنم اون صفحه سیاه نمیره . ریست کردم ولی بعد از چند ثانیه دوباره اون صفحه سیاه میاد . لطفا کمک کنید ! خواهش میکنم . زود جواب بدید
shengo_k
03-01-2015, 00:43
سلام دوستان . مدیران محترم لطفا اگه اطلاعاتی دارن اول جواب بدن بعد تاپیک رو ببندن ! نمیدونستم کجا باید این موضوع رو مطرح کنم !
من دیدم گوشیم یه نرم افزار دانلود کرده و نمیدونستم چیه واسه همین نصبش کردم تا ببینم چیه ولی بعد از اینکه نصبش کردم یه صفحه سیاه اومد و من دیگه به چیزی دسترسی ندارم . و هر کاری هم که میکنم اون صفحه سیاه نمیره . ریست کردم ولی بعد از چند ثانیه دوباره اون صفحه سیاه میاد . لطفا کمک کنید ! خواهش میکنم . زود جواب بدید
اگه به گوشیتون دسترسی ندترید گوشی رو خاموش کنید بعد اون رو از منوی recovery بوت کنید و از اونجا میتونید گوشیتونو فرمت کنید برای رفتن تو حالت ریکاوری تو گوشی های سامسونگ
گوشی رو خاموش کنید کلید های هوم+ ولوم بالا + کلید پاور نگه دارید تو گوشی هایی هم که منو ناره ولوم بالا و پاور رو نگه دارید
لازم به ذکره که تگه ریکاوری رو گوشیتون نصب نباشه باید نسخه مخصوص گوشی خودتون رو از طریق نرم افزار odin از طریق حالت Downloading (
کلید های هوم+ ولوم پایین + کلید پاور) نصب کنید بعد وارد حالت ریکاوری بشید و رست فکتوری کنید
SatiyaGroup
16-01-2015, 23:54
مشکل تون حل شد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.