ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی بهترین مولتی ویتامین

(@.@)
01-01-2015, 19:27
سلام
دوستان مولتی ویتامین چی پیشنهاد میکنید؟ جهت کم خونی - ضعف بینایی و جسمانی - افزایش سیستم ایمنی بدن و کمبود وزن

خودم بین این چهارتا موندم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.R.S.
01-01-2015, 20:14
کلا این محصولات استاندارد هستند و همه میتونن نیاز روزانه شما رو برطرف کنن
اما در کل محصولات نیچرمید با کیفیت هستند و پیشنهاد میکنم Multi Complete را تهیه کنید
اما قبل از استفاده از مولتی ویتامین اگر ضعف و خستگی مزمن دارید حتما به پزشک مراجعه کنید تا احتمال وجود بیماری رو رد کنن سپس به سمت محصولات مکمل برید

Argada
01-01-2015, 20:29
همه جزو بهترین هستند...اما من Daily Multivitamin With Minerals ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ترجیح میدم... Nutrilabs جزو شرکت های معتبر هست و محصولات با کیفیتی داره... از لحاظ تعداد ویتامین و مواد معدنی هم عالی هست...

(@.@)
02-01-2015, 12:40
برای افزایش وزن هم مفید هستند؟

M.R.S.
02-01-2015, 13:02
این داروها عوامل مکملل تغذیه هستند و بیشتر منابع ویتامینی هستند
و اونطور که مد نظر دارید باعث افزایش وزن نمیشن
چیزی که بیشتر باعث افزایش وزن میشه مصرف کربوهیدرات و پروتئین هاست
البته زیاد به دنبال افزایشوزن نباشین چون مضر هست و اکه احساس لاغری میکنید باید BMI یا شاخص توده بدنی خودتون رو حساب کنید که اون بهتون میگه وزن مناسب دارید یا خیر
و برای افزایش وزن بهتره با مشاورین تغذیه مشورت کنین

Argada
02-01-2015, 16:12
ویتامین و مواد معدنی در اصل برای انجام انفعالات طبیعی بدن و بهبود عملکرد بدن و افزایش کارایی موثرند... البته اکثر این مواد از راه طبیعی و از طریق خوردن غذا و میوه و سبزیجات سالم جذب میشند...
ویتامین و مواد معدنی در افزایش وزن تاثیر دارند اما عامل اصلی نیستند... همانطور که دوستمان گفتند کربوهیدارتها و پروتئین ها و چربی ها و البته اب عامل اصلی افزایش وزن هستند...فیزیولوژی و نوع بافت و ژن بدن هم موثر هست....ویتامین ها در این راه می تونند کمک کنند...

برای افزایش وزن در صورتی که در حالت طبیعی امکانش کم باشه مکمل های کربو-پروتئینی زیر نظر کارشناس رژیم غذایی موثر هست....

تا حد ممکن هم باید سعی بشه از این مواد شیمیایی استفاده نشه...

(@.@)
02-01-2015, 18:11
بابت توضیحات ممنون

من میخوام یکی از مدلها را بخرم فقط اصل بودنش رو چطور تشخیص بدم
سایتی هست که بشه خرید و مطمئن هم باشه؟

(@.@)
03-01-2015, 23:00
بابت توضیحات ممنون

Life24
03-01-2015, 23:43
بابت توضیحات ممنون

روش برچسب داره. اون کد 16 رقمی رو در سایت چک کنید. اسم سایت هم روی برچسب زده..از داروخانه بخرید

hesam_a_r
20-01-2015, 05:06
قرص spirunia srx هم vitamin+minerals+fat+carbohydrat+protein از روی برچسب میتونی تشخیص بدی

shabnam1986
03-02-2015, 23:17
مولتی ویتامین سانستول خوبه؟