مشاهده نسخه کامل
: معرفی بهترین مولتی ویتامین
سلام
دوستان مولتی ویتامین چی پیشنهاد میکنید؟ جهت کم خونی - ضعف بینایی و جسمانی - افزایش سیستم ایمنی بدن و کمبود وزن
خودم بین این چهارتا موندم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این محصولات استاندارد هستند و همه میتونن نیاز روزانه شما رو برطرف کنن
اما در کل محصولات نیچرمید با کیفیت هستند و پیشنهاد میکنم Multi Complete را تهیه کنید
اما قبل از استفاده از مولتی ویتامین اگر ضعف و خستگی مزمن دارید حتما به پزشک مراجعه کنید تا احتمال وجود بیماری رو رد کنن سپس به سمت محصولات مکمل برید
همه جزو بهترین هستند...اما من Daily Multivitamin With Minerals ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ترجیح میدم... Nutrilabs جزو شرکت های معتبر هست و محصولات با کیفیتی داره... از لحاظ تعداد ویتامین و مواد معدنی هم عالی هست...
برای افزایش وزن هم مفید هستند؟
این داروها عوامل مکملل تغذیه هستند و بیشتر منابع ویتامینی هستند
و اونطور که مد نظر دارید باعث افزایش وزن نمیشن
چیزی که بیشتر باعث افزایش وزن میشه مصرف کربوهیدرات و پروتئین هاست
البته زیاد به دنبال افزایشوزن نباشین چون مضر هست و اکه احساس لاغری میکنید باید BMI یا شاخص توده بدنی خودتون رو حساب کنید که اون بهتون میگه وزن مناسب دارید یا خیر
و برای افزایش وزن بهتره با مشاورین تغذیه مشورت کنین
ویتامین و مواد معدنی در اصل برای انجام انفعالات طبیعی بدن و بهبود عملکرد بدن و افزایش کارایی موثرند... البته اکثر این مواد از راه طبیعی و از طریق خوردن غذا و میوه و سبزیجات سالم جذب میشند...
ویتامین و مواد معدنی در افزایش وزن تاثیر دارند اما عامل اصلی نیستند... همانطور که دوستمان گفتند کربوهیدارتها و پروتئین ها و چربی ها و البته اب عامل اصلی افزایش وزن هستند...فیزیولوژی و نوع بافت و ژن بدن هم موثر هست....ویتامین ها در این راه می تونند کمک کنند...
برای افزایش وزن در صورتی که در حالت طبیعی امکانش کم باشه مکمل های کربو-پروتئینی زیر نظر کارشناس رژیم غذایی موثر هست....
تا حد ممکن هم باید سعی بشه از این مواد شیمیایی استفاده نشه...
بابت توضیحات ممنون
من میخوام یکی از مدلها را بخرم فقط اصل بودنش رو چطور تشخیص بدم
سایتی هست که بشه خرید و مطمئن هم باشه؟
بابت توضیحات ممنون
بابت توضیحات ممنون
روش برچسب داره. اون کد 16 رقمی رو در سایت چک کنید. اسم سایت هم روی برچسب زده..از داروخانه بخرید
hesam_a_r
20-01-2015, 05:06
قرص spirunia srx هم vitamin+minerals+fat+carbohydrat+protein از روی برچسب میتونی تشخیص بدی
shabnam1986
03-02-2015, 23:17
مولتی ویتامین سانستول خوبه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.