مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد باکس هارد
spartaqus
01-01-2015, 16:07
سلام
یک هارد لپ تابی 640 گیگ دارم می خوام باکس usb 3 بگیرم و اکسترنال کنم
رفتم باکس بخرم فروشنده گفت شما اول ببین که هاردت usb 3 ساپورت میکنه
گفت از روی کشش باید بفهمی !!
از کجا بفهمم هاردم usb3 ساپورت میکنه ؟؟
کشش باید چند باشه ؟؟
اصلا حرفی که زد راست می گفته ؟!؟
ata.royalfalcon
01-01-2015, 16:41
سلام
یک هارد لپ تابی 640 گیگ دارم می خوام باکس usb 3 بگیرم و اکسترنال کنم
رفتم باکس بخرم فروشنده گفت شما اول ببین که هاردت usb 3 ساپورت میکنه
گفت از روی کشش باید بفهمی !!
از کجا بفهمم هاردم usb3 ساپورت میکنه ؟؟
کشش باید چند باشه ؟؟
اصلا حرفی که زد راست می گفته ؟!؟
سلام .
نه ، حرف فروشنده اصلاً درست نیست و کاملاً هم غیر منطقی هست !
تنها چیزی را که باید مطمئن بشید این هست که باکس از اینترفیس هارد دیسکتان پشتیبانی کند . بعنوان مثال اگر هارد دیسک مورد نظر SATA هست پس باکس باید قابلیت نصب هارد دیسکهای SATA را داشته باشد (و همینطور در مورد هارد دیسکهای IDE) .
spartaqus
03-01-2015, 12:32
سخت دیکت شدن هارد می تونه مشکل از باکس باشه ؟؟
کلی باید کابل رو در بیارم و وصل کنم تا پیدا بکنه !!!
البته کابل خود باکس نیست کابل نو هم خریدم همینه
سوال دومم این هارد به درد باکس میخوره ؟؟ ممکنه اطلاعات بپره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود ویندوز ارور میداد که هارد مشکل داره بک آب بگیر منم یک هارد خریدم حالا اون قبلیه رو میخوام باکس کنم .
هزینه تعمیر هارد سامسونگم گفتند 60-80 تومن هست ارزش داره تعمییر کنم ؟
ببخیشد سوالا زیاد شد.
هاردم لپ تابی هست و sata hdd
ata.royalfalcon
03-01-2015, 13:10
خود ویندوز ارور میداد که هارد مشکل داره بک آب بگیر منم یک هارد خریدم حالا اون قبلیه رو میخوام باکس کنم .
ببخیشد سوالا زیاد شد.
هاردم لپ تابی هست و sata hdd
عكسي كه گذاشتيد ، مربوط به همين هارد ديسكي هست كه داخل باكس گذاشتيد ؟ اگر همين هست پس دير Detect شدن و يا شناسايي نشدن آن به خاطر وجود مشكلاتي در هارد ديسك هست نه باكس .
اين هارد ديسك قابل اعتماد نيست و ممكن هست ديگر توسط سيستم Detect نشود پس براي ذخيره اطلاعات مهم از آن استفاده نكنيد .
تعمير اين هارد ديسك تنها زماني مقرون به صرفه هست كه اطلاعات مهم و حياتي داشته باشيد در غير اينصورت خير . از كجا معلوم پس از تعمير شرايط و وضعيت آن باثبات (Stable) باشد ؟
spartaqus
03-01-2015, 13:37
عكسي كه گذاشتيد ، مربوط به همين هارد ديسكي هست كه داخل باكس گذاشتيد ؟ اگر همين هست پس دير Detect شدن و يا شناسايي نشدن آن به خاطر وجود مشكلاتي در هارد ديسك هست نه باكس .
بله همین هارد خرابه است این عکس رو زمانی گرفته بودم که تو ویندوز ارور میداد وقتی با باکس میاد بالا hd tune pro اصلا health status رو n/a سبز میده چرا ؟؟
ata.royalfalcon
04-01-2015, 16:46
بله همین هارد خرابه است این عکس رو زمانی گرفته بودم که تو ویندوز ارور میداد وقتی با باکس میاد بالا hd tune pro اصلا health status رو n/a سبز میده چرا ؟؟
در مورد سوال آخر ؛ اينترفيسهاي non-ATA مثل USB يا FireWire معمولاً فقط يك مجموعه محدودي از دستورات ATA يا اسكازي (SCSI) را پشتيباني ميكنند كه اينهم توسط سازندگان چيپ كنترلرها مشخص و تعيين ميشود . پس كنترلر USB مورد نظر ممكن هست بعضي از دستورات ATA جهت خواندن SMART Data هارد ديسك و يا اجراي يكسري از قابليتها مثل Set Security يا Set HPA و ... پشتيباني نكند . پس نميتوان گفت كه باكس USB شما مشكلي دارد .
به همين دليل هست كه تعميركاران مجرب و حرفه اي ها جهت اشكال زدائي و تعمير ، هارد ديسك را بطور مستقيم به پورتهاي SATA يا IDE متصل ميكنند نه USB يا FireWire و ...
afshin b
04-01-2015, 17:13
در مورد سوال آخر ؛ اينترفيسهاي non-ATA مثل USB يا FireWire معمولاً فقط يك مجموعه محدودي از دستورات ATA يا اسكازي (SCSI) را پشتيباني ميكنند كه اينهم توسط سازندگان چيپ كنترلرها مشخص و تعيين ميشود . پس كنترلر USB مورد نظر ممكن هست بعضي از دستورات ATA جهت خواندن SMART Data هارد ديسك و يا اجراي يكسري از قابليتها مثل Set Security يا Set HPA و ... پشتيباني نكند . پس نميتوان گفت كه باكس USB شما مشكلي دارد .
به همين دليل هست كه تعميركاران مجرب و حرفه اي ها جهت اشكال زدائي و تعمير ، هارد ديسك را بطور مستقيم به پورتهاي SATA يا IDE متصل ميكنند نه USB يا FireWire و ...
عطا جان برای من پیش آمده هارد قدیمی IDE به سیستم زدم ولی smart نشون داده نمیشد. علت چیه بنظرتون؟
ata.royalfalcon
04-01-2015, 18:29
عطا جان برای من پیش آمده هارد قدیمی IDE به سیستم زدم ولی smart نشون داده نمیشد. علت چیه بنظرتون؟
شاید در بایوس گزینه HDD SMART Capability غیر فعال بوده (اگر چنین چیزی در بایوس وجود داشته باشه - عکس زیر) .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.