ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خمیر سیلیکون چیه ؟

Chelsea_Fc
01-01-2015, 15:29
این خمیر سیلیکون که میگن باید توی لپتاپ بریزی چیه من فن لپتاپم خراب شده بود بعد بازش کردم روغن ریختم درست شد الان میچرخه ولی توی بازی دما میره روی 95 درجه قبل اینکه فن خراب بشه دما فوقش 80 بود تو بازی . الان تو حالت معمولی هم تو یه ثانیه دمای لپتاپ میره روی 80 الکی که فن روشن میشه دوباره تو یه ثانیه میاد روی 50 .
لپتاپو گه باز کرده بودم دور فن یه میله آهنی داره ه کلفته و به قطعات برخورد کرده و با یه چیز چسبی جدا شده اون چسباش خشک شده بود . این چسبا همون خمیر سیلیکونه ؟
بعد اینکه یه چسب خوب با قیمت مناست چیه و چقد قیمتشه ؟
ممنون

HOJ-JAT
01-01-2015, 15:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خمیر-سیلیکون-چیست-و-چرا-از-آن-استفاده-میکنیم-؟

Chelsea_Fc
01-01-2015, 15:44
پدرم قبلا تو کار تعمیرات تلویزیون بود بهش گفتم خمیر سیلیکون بهم خمیر داد (خمیرش سفید هست یکمم سفته ؟) گفت اینو میزنن برای جلوگیری از داغ کردن حالا اینو باید کجا بزنم لپتاپم Dell N5110 هستش

spartaqus
01-01-2015, 16:03
دقیقا از روی فن یک لوله هست که از روی گرافیک و سی پی یو میگذره با پیچ اون ها رو باز کن زیرش خمیر سیلیکون هست اگه سفت و خشک باشه باید عوض بشه

aluminum
01-01-2015, 16:16
خمیر سیلیکون رو بین سی پی یو و فلزی که به فن وصل هست میریزن(توی پی سی اینجوریه ولی توی لپ تاپ رو نمیدونم)
علت استفاده از خمیر سیلیکون این هست که فاصله ایجاد شده بین سی پی یو و واحد خنک کننده را پر میکنه و انتقال گرما بهتر انجام میشه.اگر از خمیر سیلیکون استفاده نشه همان فاصله اندک که ممکنه هوا باشه که خودش شبیه عایق کار میکنه

Chelsea_Fc
01-01-2015, 18:31
زدم ولی توی دما تغییری ایجاد نشد !

تابو
30-01-2015, 03:43
دوست عزیز خمیر سیلیکون خمیری هست که خلا و خلل و فرج بین هیت سینک (لوله مسی که داخلش گاز یا مایع فرار هست)و چیپ گرافیک و سی پی یو رو پ که و اما تمپروتر های متفاوت داره . برای ترانزیستور های امپلی فایر سفید خوبه اما برای کامپیوتر طوسی خوبه که نقره داخلش داره و شماره فنی 360 به بالا خوبه البته اکثرا 102 استفاده میکنن