مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی و کمک فوری
mmazrooee
01-01-2015, 13:27
سلام،خسته نباشید من یک فایل رو از اینترنت دانلود کردم و اجرا کردم بعد از اجرا تمام اطلاعاتی که در دارایوهای بنده بود در هر درایو تبدیل شد به یک فایل با فرمت file حالا میخواستم بپرسم آیا امکان بازگردانی این اطلاعات هست یا خیر؟؟؟ اینم یک عکس از درایو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام
همان گونه که در پست زیر گفته شده ؛ امکان بازیابی اطلاعات وجود دارد ولی به علت ویروسی بودن سیستم اجازه بازگردانی فایلها داده نمی شود . در نتیجه ابتدا باید سیستم را از وجود ویروس پاکسازی کنید.(یا ویندوز را دوباره نصب کنید )
#1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mmazrooee
02-01-2015, 17:53
سلام،بنده هم یک آنتی ویروس نصب کردم و آپدیت کردم و اسکن کردم هیچ ویروسی پیدا نشد. و بعد تصمیم گرفتم ویندوز را تغییر دهم حال راهی هست بشود فایل ها را بازگردانی کرد یا خیر؟؟
با تشکر
سلام
باید با نرم افزارهای ریکاوری درایوهای E و D را بررسی کنید. اگر پس از پاک شدن فایلها ؛ فایل جدیدی در درایوها کپی نکرده باشید ؛ به احتمال زیاد امکان بازگرداندن اطلاعات وجود دارد.فایل 59 گیگابایتی را هم پاک کنید.
مثلا نرم افزار که در پست 2 گفته شد را دانلود و نصب و کرک می کنید. حالا پس از اجرای نرم افزار و انتخاب درایو ؛ quick scan plus را می زنید ؛اگر فایلهای خود را مشاهده کردید ؛ آن ها را با زدن Recover بازیابی می کنید.
نکته مهم :فایلها را در درایویی که در حال ریکاوری هستید بازیابی نکنید.
فایل ها در در درایوهای دیگر که بعدا می خواهید ریکاوری کنید بازیابی نکنید.
فایل ها را در هارد اکسترنال/فلش مموری/و یا درایو C بازیابی کنید.
اگر پس از quick scan فایلها را ندیدید ؛super scan را بزنید و یا all signatures را انتخاب کنید یا به تب signatures recognition بروید و مشخص کنید که دنبال کدام فایل ها هستید و کدام فایلها را جستجو نکند.(در حالت all signatures زمان جستجو طولانی خواهد بود)
اگر درایو C شما حجم کافی دارد می توانید فایلها را در درایو C بازیابی کنید.و پس از پایان ریکاوری و اطمینان از این که دیگر فایلی مثلا در درایو D برای ریکاوری باقی نمانده ؛ فایل ها را به درایو D منتقل کنید و سپس فایلهای درایو E را در درایو Cبازیابی کنید.
در هر صورت تا وقتی که چند نرم افزار را برای بازیابی امتحان نکرده اید از کپی اطلاعات در درایوها خودداری کنید .
نرم افزارهای دیگر : 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mmazrooee
05-01-2015, 04:18
سلام،خسته نباشید ممنون از شما همه فایل هایم به جز فایل های نوشتاری درست بازیابی شدند.ممنون خیلی نرم افزارهای خوبی بودند بازم تشکر میکنم ازتون.
فایل های نوشتاری با زبان خواصی بازیابی شدن نمیدونم چرا منظورم فایل های فارسی نوشته شده است.
سلام . نمیخواستم برای سوالم تاپیک بزنم و جای براش پیدا نکردم برای این اینجا سوالم رو میپرسم
گفته میشه هسته دوم موقعی به کار میاد که چند برنامه درحال استفاده باشن
cpu سیستم فعلی بنده 3.6 GHz تک هسته ایه اگر cpu دو هسته ای 3.2Gzب (G3220)بشه ، موقعی که از یه برنامه استفاده میکنم سرعت بیشتر میشه یانه؟
reza.koushki
07-01-2015, 15:04
سلام بچه ها، کمک کمک
من outlook نصب کردم الان هرکاری میکنم وارد نمیشه یه کادر محاوره ای میاره برای وارد کردن فایل به این صورت هم هست که میگه فایل باهم حتما فرمتش *pst باشه
هرچی تو ویندوز میگردم چنین فایلی پیدا نمیشه
خیلی نیاز شدید به این نرم افزار دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.