مشاهده نسخه کامل
: پوشش کامل اینترنت در خانه توسط چه مودم یا اکسس پوینتی؟
sajjad kharrazi
01-01-2015, 12:22
سلام دوستان
ببخشید ما توی خونمون یه مودم داریم که مدلش اینه: D-Link 2640U
بعد خب این مودم جواب نمیده که اینترنت به اتاق های خونه هم بیاد و چون که مودم توی حاله خونه اس٬ بردش به اتاق ها نمیرسه
میخواستم ببینم آیا بهتره که یه مودم جدید و بهتر بگیرم یا اصلا یه اکسس پوینت بزنم تنگش بهتر شه؟
الان بین جایی که مودم هست و اتاق ها تقریبا میشه گفت دیوار زیاده!
ولی خب از یکی از دوستان یه مودم به اسم Comtrend گرفته بودم که انصافا خیلی خوب بود و همه جای خونه رو پوشش میداد
کلا با این شرایط چه راهکاری هست؟
مرسی
Milad4171
01-01-2015, 20:46
سلام.
دو راه داره به نظر من
یکی اینکه مودم رو جایی قرار بدید که در مرکز ارتباطاتتون قرار بگیره
راه دوم اینه که یک مودم قدرتمند تر بگیرید ( از لحاظ ارتباط بی سیم ) مودم مورد نظر مودم معمولی هستش. مودم هاییک ه دو و سه آنتن دارن و قوی هستن معمولا فاصله های طولانی ( حتی یک طبقه یا دو طبقه ) رو جواب میدن. البته باز هم بستگی به شرایط ساختمون داره ولی به نظرم این بهترین راهه.
البته خرید یک اکسس پوینت هم بد نیست ولی خوب باید برای یک اکسس پوینت یه کابل شبکه هم به طول مورد نظرتون باید تهیه کنید که بتونید وای فای رو یه جای مشخص قرار بدید!
فکر میکنم راه دیگه ای نداره .
sajjad kharrazi
02-01-2015, 01:39
سلام.
دو راه داره به نظر من
یکی اینکه مودم رو جایی قرار بدید که در مرکز ارتباطاتتون قرار بگیره
راه دوم اینه که یک مودم قدرتمند تر بگیرید ( از لحاظ ارتباط بی سیم ) مودم مورد نظر مودم معمولی هستش. مودم هاییک ه دو و سه آنتن دارن و قوی هستن معمولا فاصله های طولانی ( حتی یک طبقه یا دو طبقه ) رو جواب میدن. البته باز هم بستگی به شرایط ساختمون داره ولی به نظرم این بهترین راهه.
البته خرید یک اکسس پوینت هم بد نیست ولی خوب باید برای یک اکسس پوینت یه کابل شبکه هم به طول مورد نظرتون باید تهیه کنید که بتونید وای فای رو یه جای مشخص قرار بدید!
فکر میکنم راه دیگه ای نداره .
شما چه مودمی رو پیشنهاد میدی؟
من گشتم و سرچ کردم به این برخوردم که به نظر بد نمیاد
البته زیاد بلد نیستم باز شما بهتر میدونی
TP-Link w8960
نظر شما چیه؟ بهتر از این هست؟یا این اصلا خوب نیست؟
albertxx
02-01-2015, 01:51
بحث جالبی پیش اومد که احتمالا تا چند وقت آینده سوال خودم خواهد بود
من الان یه مودم معمولی(( منظور بدون وایرلس )) 4 پورته دارم (( asus ))
حالا میخوام از سیستم وایرلس استفاده کنم
یه اکسس پوینت به مودم اضافه کنم یا یه مودم وایرلس بخرم ؟؟ (( هزینه حدودا میشه گفت مهم نیست و کیفیت مهمه ))
چون دلم نمیاد با خرید مودم وایرلس این مودم رو بفروشم
واقعا ازش راضیم !!
کدوم رو پیشنهاد میدید و بهترین راه چیه ؟
Milad4171
02-01-2015, 22:44
شما چه مودمی رو پیشنهاد میدی؟
من گشتم و سرچ کردم به این برخوردم که به نظر بد نمیاد
البته زیاد بلد نیستم باز شما بهتر میدونی
TP-Link w8960
نظر شما چیه؟ بهتر از این هست؟یا این اصلا خوب نیست؟
البته مدل هایی که تو بازار هستن تنوع خوبی دارن.
ولی به نظرم همین TP-link یا D-link های سه آنتینه مودم های خوبی هستن. کارایی خوبی هم دارن قدرت بالایی هم دارن. مودم های معمولی مثل همین که استفاده میکنید
یه دیوار L مانند رو هم به سختی ساپورت میکنن یعنی آنتن بین سه تا یک در نوسان هست .
بحث جالبی پیش اومد که احتمالا تا چند وقت آینده سوال خودم خواهد بود
من الان یه مودم معمولی(( منظور بدون وایرلس )) 4 پورته دارم (( asus ))
حالا میخوام از سیستم وایرلس استفاده کنم
یه اکسس پوینت به مودم اضافه کنم یا یه مودم وایرلس بخرم ؟؟ (( هزینه حدودا میشه گفت مهم نیست و کیفیت مهمه ))
چون دلم نمیاد با خرید مودم وایرلس این مودم رو بفروشم
واقعا ازش راضیم !!
کدوم رو پیشنهاد میدید و بهترین راه چیه ؟
سلام.
از نظر قدرت دهی تفاوت چندانی نداره . خوبی مودم وای فای اینه که اگر لازم باشه میتونید با یک کابل لن از مودم روتر جداش کنید و جای بهتری اونو قرار بدین . از نظر کیفیت هم فرق چندانی نداره . البته از نظر من اینطوری بهتره (اینکه اکسس پوینت جدا باشه از روتر ) چون یه جورایی امنیت اون شبکه بیشتر میشه ( تنظیمات سکیوریتی شبکه بهتر عمل میکنه تقریباً )
albertxx
03-01-2015, 21:36
از نظر قدرت دهی تفاوت چندانی نداره . خوبی مودم وای فای اینه که اگر لازم باشه میتونید با یک کابل لن از مودم روتر جداش کنید و جای بهتری اونو قرار بدین . از نظر کیفیت هم فرق چندانی نداره . البته از نظر من اینطوری بهتره (اینکه اکسس پوینت جدا باشه از روتر ) چون یه جورایی امنیت اون شبکه بیشتر میشه ( تنظیمات سکیوریتی شبکه بهتر عمل میکنه تقریباً )
البته فکر کنم برد و قدرت آنتن دهی اکسس پوینت بیشتر باشه تا اونجا که میدونم (( شاید اشتباه کنم :n13: ))
یعنی شما میگید واسه اضافه کردن وایرلس به همین مودم یه اکسس پوینت اضافه کنم تا اینکه برم مودم وایرلس بخرم ؟
:n16:
Milad4171
03-01-2015, 21:44
سلام.
اگر مودمتون روتر باشه ( فقط چهار تا پورت لن داشته باشه ) باید مودم وای فای جدا بگیرید . من فکر میکنم اکسس پوینت قدرت دهی بهتری داشته باشه !
به نظر من یک اکسس پوینت بگیرید و با کابل لن هم میتونید جایگاه اکسس پوینت رو مشخص کنید که بهترین ارسال دیتا رو داشته باشه.
albertxx
04-01-2015, 01:30
ببین دوست عزیز مودم من دقیقا همینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه اکسس پوینت اضافه کنم مشکلی نیست ؟؟
یا اینکه مودم وایرلس بخرم و اینو بزارم کنار ؟ :n13:
mr-hamed
04-01-2015, 09:45
با سلام
پیشنهاد بنده استفاده از یک روتر با قابلیت تعویض آنتن هست،روتری که قابلیت رپیتر رو داشته باشه برای شما جوابگو میباشد
میتونید روتر رو در مرز سیگنال دهی مودم قرار داده و سیگنال را برای شما تقویت کند
قیمت روتر Netis حدود 55000 هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.