ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست مشاوره در زمینه ماکز رم و هارد وین ایکس پی

Parsi-Media
01-01-2015, 05:10
سلام به همه دوستان
اینجا میگه وین ایکس پی بالای 2 ترا هارد ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من فک میکنم ماز 2 ترا ساپرت کنه

همچنین اینجا میگه وین ایکس پی 4 گیگ رم ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_memory_limits_ windows_xp

که من تو همین فروم از یکی شنیدم ماکز 3 گیگ و تو یه فروم خارجی ماکز 3.5 گیگ ساپورت میکنه

حالا نظر شما در این مورد چیه

مین 8knxp مال 2004
میخام 4 تا رم یه گیگ بزارم روش + cpu 3 ghz 1mb cach + هارد وسترن 2 ترا به بالا

سپاس فراوان از همه دوستان

Ali_RNT
05-01-2015, 19:18
در مورد هارد مطمئن نیستم ولی احتمال زیاد نمیشه.چون برای دسترسی به بیش از ۲ ترا باید partition table شما GPT باشه و برای استفاده از اون هم باید سیستم عامل به صورت UEFI بوت شه.ولی ویندوز XP نمیتونه و احتمالا ساپورت نمیکنه. در مورد نسخه های جدید تر از ایکس پی هم باید حتما ۶۴ بیت باشن.

در مورد رم شما باید نسخه ی ۶۴ بیت Xp رو بگیرید تا بیشتر از ۳.۵ رو ساپورت کنه.

Parsi-Media
06-01-2015, 05:32
سپاس فراوان از پاسخ شما
پس میفرمایید رو ایکس پی 32 بیت ماکز 2 ترا هارد میشه گذاشت با پاتیشن ntfs ؟

Ali_RNT
06-01-2015, 07:54
حقیقتش خیلی مطمئن نیستم چون تو فروم های خارجی دیدم که بعضیا گفته بودن حتی ۲ ترا هم ساپورت نمیکنه و هارد ۲ ترا رو ۱ ترا نشون میده.از این دوستمون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید (میتونید PM بدید) تا راهنماییتون کنن.

ata.royalfalcon
06-01-2015, 08:52
سلام و همچنين با تشكر از علي آقا :

براي داشتن دسترسي به تمام ظرفيت هارد ديسكهاي بيشتر از دوترابايت ميبايستي بصورت GPT باشد كه به هر حال ويندوز XP از اين حالت پشتيباني نميكند . پس در ويندوز XP هارد ديسك را بصورت MBRد، Initialize كنيد و الباقي فضاي غير قابل دسترس را با استفاده از Extended Capacity Manager كه در برنامه Acronis True Image موجود هست بصورت هارد ديسك دوم شبيه سازي كنيد (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . يكي از دوستان كه از اين روش استفاده كرده از عملكردش راضي نبوده (هارد ديسك مجازي گاهي اوقات ميپريد) .

موارد احتمالي ديگر مثلاً قديمي بودن مادربرد را هم در نظر نگرفتم ولي فرض ميكنم كه توانايي آدرس دهي كل ظرفيت هارد ديسك را دارد آنوقت ميتوانيد با روش گفته شده به تمام حجم هارد ديسك دسترسي داشته باشيد .

چون برای دسترسی به بیش از ۲ ترا باید partition table شما GPT باشه و برای استفاده از اون هم باید سیستم عامل به صورت UEFI بوت شه.

فقط زمانيكه بخواهيم ويندوز را روي هارد ديسكهاي GPT نصب و بوت كنيم لازم هست مادربرد UEFI هم داشته باشد . در غير اينصورت اگر بعنوان هارد ديسك دوم سيستم هست (جهت آرشيو ديتا) ضرورتي ندارد كه مادربرد UEFI داشته باشد ، فقط GPT بودن هارد ديسك كفايت ميكند .

Parsi-Media
08-01-2015, 03:41
دوست زیز از پاسختون ممنون
اینجا میگه :
windows xp Supports up to 2 TB of addressable capacity
این گفته در مورد 2 TB single disk – MBR صادق است

در Table 4:

سوال 1: MBR را مختصر توضیح دهید
سوال 2 :طبق گفته ماکروسافت ویندوز ایکس پی می تواند بالاتر از 2 ترابایت رو هم شناسایی کند حالا اگر مثلا من یه هارد وسترن 6 ترا تهیه کنم می توانم رو سیستمم راحت استفاده کنم ؟ بنظر خودم یه خورده دور از ذهنه و فکر میکنم اگه 2 ترا رو هم بتونم روش نصب کنم و خوب کار کنه باید خدا رو شکر کنم.توجه داشته باشید که مین من مال ده سال پیشه.(دلیل عوض نکردن : سرعت بسیار عالی اون تا این لحظه است)

ata.royalfalcon
08-01-2015, 10:13
طبق مطلبی که در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:_64-bit_versions) گفته شده ، Windows XP Professional x64 Edition از هارد دیسکهای GPT هم پشتیبانی میکند (بعد از SP1) اما فقط بعنوان هارد دیسک دوم سیستم و نمیتوانید ویندوز را از روی آن بوت کنید .

قبل از خرید هارد دیسکهای بیشتر از 2TB ابتدا مطمئن شوید که Southbridge مادربرد میتواند ظرفیتهای بیشتر از 2TB را آدرس دهی کند . در غیر اینصورت ممکن هست با ظرفیتهای غیر صحیح مثلاً 746GB شناسایی شود (مثل این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

Parsi-Media
09-01-2015, 10:42
مرسی از جوابتون دوست عزیز
اگه بخایم بحث فنی کنیم به درازا میکشه ولی شما با اظهاراتتون مشخصه وارد هستید میشه لطف کنید با مشاهده مشخصات مین من میشه اینا رو روش سوار کرد یا نه ؟
cpu 3 1mb cach
4X1GB ram g.skill DDR400
HDD 2TB یا بیشتر
این مشخصات مین :

یه سوال دیگه : تو بخش درایورهاش دیدم برای windows xp 64 bit هم درایور ارائه شده مگه میشه رو همچین مینی با سوکت 478 وین 64 بیت نصب کرد ؟ بنظر من که نمیشه.نظر شما چیه ؟

A.Farokhzad
24-01-2015, 15:35
سلام
من دو تا رم 2G روي مادر بورد نصب كردم ولي فقط توي ويندوز فقط 3.2Gرو نشون ميده.
ويندوزم 8.1 هست و 32 بيتي. كه توي XP هم همين وضعيت بود.
با سرچي كه توي فروم ها كردم فهميدم كه بايد XP x64 نصب كنم.
حالا سوالم اينه كه ويندوز 8.1 هم اگه 64 بيتي ننصب كنم مشكلم حل ميشه و 4 گيگ رم رو كامل استفاده ميكنه ؟
سوال دوم هم اينكه از كجا بفهمم كارت گرافيكم با ويندوز 64 بيتي مشكلي نداره ؟
با سپاس

vissoto
25-01-2015, 20:26
سلام
من دو تا رم 2G روي مادر بورد نصب كردم ولي فقط توي ويندوز فقط 3.2Gرو نشون ميده.
ويندوزم 8.1 هست و 32 بيتي. كه توي XP هم همين وضعيت بود.
با سرچي كه توي فروم ها كردم فهميدم كه بايد XP x64 نصب كنم.
حالا سوالم اينه كه ويندوز 8.1 هم اگه 64 بيتي ننصب كنم مشكلم حل ميشه و 4 گيگ رم رو كامل استفاده ميكنه ؟
سوال دوم هم اينكه از كجا بفهمم كارت گرافيكم با ويندوز 64 بيتي مشكلي نداره ؟
با سپاس

سلام

خیر - احتمالا پس از نصب ویندوز 64 بیت باز هم همه 4 گیگ رم را ویندوز در اختیار نخواهید داشت.(شاید از 3.2 گیگ بیشتر شناسایی شود)
شما می توانید ویندوز 8.1 64 بیتی نصب نمایید و سپس با Driver pack solution درایورها را نصب نمایید و ببینید گرافیک
شناسایی می شود یا خیر .

البته در سیستم های مختلف میزان رم در دسترس ویندوز متفاوت است. و باید شخصا چک کنید.
اگر گرافیک آنبورد باشد ؛ می توانید میزان رم مورد استفاده آن را در بایوس تغییر دهید.

در task manager و در تب perfomance در پایین صفحه open resource monitor را انتخاب نمایید و سپس در بخشMemory ببینید Hardware Reserved را چقدر نشان می دهد.

Parsi-Media
28-01-2015, 03:04
دوستان کسی راجع به ماکز هارد ساپورت ایکس پی نظری نداره ؟

Parsi-Media
28-01-2015, 03:12
دوست عزیز جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و ارض ارادت
بنده قصد نصب یک هارد دوم برای آرشیو دارم (در ایکس پی 32 بیت)
لطفا بفرمایید ماکز هاردی که میتونم برای این کار انتخاب کنم چیست ؟ آیا مثلا ممکن است یک هارد 6 ترا را بعنوان هارد دوم در ایکس پی نصب کرد ؟