مشاهده نسخه کامل
: تلويزيون٤٩-٥٠اىنچ ٤k
سلام دوستان واساتيد محترم لطفا منو درموردتلوىزيون ٤٩اينچ ٤k باشه راهـنمايي كنيد
ازبين دوتا sony وlg كدؤم كيفيت بهتري دأره؟
ممنون
LED 3D 4K SMART SONY 49X8504 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل پیشنهادی بعدی : 48HU8890 سامسونگ
magiteq1
01-01-2015, 00:04
دوست عزیزم بهترین انتخاب برای شما HU8890 هست در سایز 48 و قیمت 5200
دقت کنید HU8890 به مدل جهانی HU8500 ربطی نداره
این مدل HC9990 هست
romantic
01-01-2015, 05:12
دوست عزیزم بهترین انتخاب برای شما HU8890 هست در سایز 48 و قیمت 5200
دقت کنید HU8890 به مدل جهانی HU8500 ربطی نداره
این مدل HC9990 هست
باید دید منظور از جهانی چیه. در بریتانیا درسته که hu8500 همون مدل مقعر huc9990 سامسرویس هست، اما در امریکای شمالی، hu8550 به همین مدل hu8890 سامسرویس گفته میشه.
شاید چون خود این برندها تاکید خیلی زیادی روی بازار امریکای شمالی دارن و براش سنگ تموم میذارن، نامگذاری اون منطقه بیشتر بعنوان نام جهانی شناخته بشه. البته بین hu8500 و hu8550 هم طبیعتا آدم گاهی قاطی میکنه.
magiteq1
01-01-2015, 12:41
باید دید منظور از جهانی چیه. در بریتانیا درسته که hu8500 همون مدل مقعر huc9990 سامسرویس هست، اما در امریکای شمالی، hu8550 به همین مدل hu8890 سامسرویس گفته میشه.
شاید چون خود این برندها تاکید خیلی زیادی روی بازار امریکای شمالی دارن و براش سنگ تموم میذارن، نامگذاری اون منطقه بیشتر بعنوان نام جهانی شناخته بشه. البته بین hu8500 و hu8550 هم طبیعتا آدم گاهی قاطی میکنه.
بالا سلام
HU 9000 در بازار امریکا و اروپا HU8500 هست
HU8850 در امریکا و اروپا HU7500
HU7250 در بازار امریکا و در اروپا HU8200
HU6900 در بازار اروپا و در امریکا HU6950
HU8700 فقط در بازار اروپا
مدل HU8890 بازار ایران بدون شک نه 8700 هست و نه 8500 , چون هر دو منحنی هستن ولی HU8890 منحنی نیست
HU8890 در واقع همون HU7500 در بازار اروپا و HU8550 در بازار امریکا هست
romantic
01-01-2015, 13:35
بالا سلام
HU 9000 در بازار امریکا و اروپا HU8500 هست
HU8850 در امریکا و اروپا HU7500
HU7250 در بازار امریکا و در اروپا HU8200
HU6900 در بازار اروپا و در امریکا HU6950
HU8700 فقط در بازار اروپا
مدل HU8890 بازار ایران بدون شک نه 8700 هست و نه 8500 , چون هر دو منحنی هستن ولی HU8890 منحنی نیست
HU8890 در واقع همون HU7500 در بازار اروپا و HU8550 در بازار امریکا هست
و البته همین مدل hu8550 امریکا یا hu8890 ایران، در سایتهای بانهای بیشتر با اسم hu8500 و حتی uh8500[emoji39] معرفی میشه
دوستان ممنونم ولي من دوتلويزيون4k 49اينچ ميشناسم ميخواستم ببينم كدوم بهتره
49x8504 sony
49uB830t lg
آين تلويزين سامسونگ بهترازايناست؟
mohsenfhm
01-01-2015, 23:47
دوستان الجی ub 850 چطوره ؟ قیمتش خیلی مناسبه.
romantic
02-01-2015, 01:10
49x8504 sony
49uB830t lg
از الجی بهتره. کلا LEDهای 4K الجی خوب نیستن. الجی داره بیشتر روی OLED کار میکنه و تمرکزش روی 4K LED نیست.
با سونی در یک رده هستن. البته این سونی مدل پارساله. نه پورت HDMI2.0 داره و نه USB3. ضمن اینکه قیمت با گارانتیش 5میلیون تومنه و از سونی ارزونتره.
49x8504 sony
49uB830t lg
سلام
ببینید دوست گرامی اصلاً دورو بر الجی رو خط بکشید. مخصوصاً 4k
بیشتر الجی ها مشکل خطوط عمودی هاله مانند در پشت تصویر دارن، این خطوط موقع حرکت دوربین، حالا چه سریع و چه آهسته، کل تصویر رو به هم میریزن و توی ذوق میزنن.
من این مشکل رو توی 3 مدل Lb و یه مدل 4k بوضوح مشاهده کردم (49ub830)
خودم این مدل رو خرید کردم و بعد از 12 روز دیگه نتونستم تحملش کنم و بردم مرجوع کردم.
مشکل دیگه ای هم که داشت Motion Blur افتضاح بود. و اصلاً در حد یک تی وی رده بالا نبود.(زیر صفر)
این تلوزیون سامسونگ که دوستان عزیزم magiteq1 و romantic معرفی کردن درحال حاضر بهترین گزینه شماست.
موفق باشید
باتشكرازراهنمايي شما دوستان
باتلويزيون hu8890 ميتوان عكس وفيلمهاي مبايل رو باوايرلس در تي ؤ ي ديد؟
magiteq1
02-01-2015, 16:21
بله امکان پذیر هست
دارای WIFI تو ساز هست
همچنین DLNA و غیره و در کل پلتفرم اسمارت PLUS بهبود یافته
عزیز شما مدل SONY 49X8500B 4K رو بگیرین. مدل 2014 و دارای
MHL 3.0
HDMI 2.0
4K 60HZ
USB 3
SONY XPERIA Z3
magiteq1
02-01-2015, 23:09
دوست عزیزم اکیدا خریداری مدل هاب بدون گارانتی پیشنهاد نمیشه
MHL 3.0
HDMI 2.0
4K 60HZ
USB 3
SONY XPERIA Z3ميشه بگيدازچه نظر به سامسونگhu8890ترجيح ميديد
ميشه بگيدازچه نظر به سامسونگhu8890ترجيح ميديد
قویترین مشخصه های 4K رو که نام بردم داراست، در ضمن از رنگ زنده یا ترایلیمینوس استفاده میکنه، و Upscaleer بسیار عالی همین برگ برنده SONY TV هاست. البته با ریفرش ریت 120hz و موشن فلو 800hz هم بی رقیبه.و مخصوصا اینپوت لگ 40ms که باز SONY 4K ها بدرد گیم میخورند.
به نظر من 4KTV های برندهای دیگه رو با سری W900 fullhd سونی باید مقایسه بشن نه با 4K سونی.
خودم 55X9004A 4K سونی رو دارم که واقعاً معرکه هستش.
SONY XPERIA Z3
reza.kaka
03-01-2015, 11:33
قویترین مشخصه های 4K رو که نام بردم داراست، در ضمن از رنگ زنده یا ترایلیمینوس استفاده میکنه، و Upscaleer بسیار عالی همین برگ برنده SONY TV هاست. البته با ریفرش ریت 120hz و موشن فلو 800hz هم بی رقیبه.و مخصوصا اینپوت لگ 40ms که باز SONY 4K ها بدرد گیم میخورند.
به نظر من 4KTV های برندهای دیگه رو با سری W900 fullhd سونی باید مقایسه بشن نه با 4K سونی.
خودم 55X9004A 4K سونی رو دارم که واقعاً معرکه هستش.
SONY XPERIA Z3
صحبت های ایشون تایید میشه ، از نظر کیفیت و نه رزولیشن باید 4k های برند های دیگه با بهترین Full HD TV های سونی مقایسه بشوند .
4k سونی با وجود Triluminos فعلا که رقیبی ندارن . برند های دیگه تازه میخوام این فناوری رو با عنوان quantum dots تاره روی تی وی هاشون از امسال به کارببرند . در صورتی که سال هاست که سونی داره از این فناوری استفاده میکنه .
MHL 3.0
HDMI 2.0
4K 60HZ
USB 3
SONY XPERIA Z3
دوست عزيز اين مدل درتهـرأن هست؟ قيمتش چنده؟٣
دوست عزيز اين مدل درتهـرأن هست؟ قيمتش چنده؟٣
اینجا میده 6500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم میداد 6700 الان کرده 7100
SONY XPERIA Z3
اینجا میده 6500
اینجا هم میداد 6700 الان کرده 7100
SONY XPERIA Z3ادرس روننوشتيدلطفادوباره پنويسيد ممنونم
پايه هـاجداميشن؟ ظاهرش كمى زشته
romantic
03-01-2015, 17:00
صحبت های ایشون تایید میشه ، از نظر کیفیت و نه رزولیشن باید 4k های برند های دیگه با بهترین Full HD TV های سونی مقایسه بشوند .
4k سونی با وجود Triluminos فعلا که رقیبی ندارن . برند های دیگه تازه میخوام این فناوری رو با عنوان quantum dots تاره روی تی وی هاشون از امسال به کارببرند . در صورتی که سال هاست که سونی داره از این فناوری استفاده میکنه .
موتور Triluminos سونی چه ربطی به تکنولوژی Quantum Dots داره؟!!!!
این تکنولوژی در واقع روشی جدیده برای تامین نور LCDها. یعنی بجای استفاده از LED در نور پسزمینه، از تکنولوژی جدیدتری استفاده میشه. تازه امسال در نمایشگاههای تکنولوژی باید منتظرش باشیم. تا الان هم تنها برندی که رسما قول ارایهی تلویزیون با این فناوری رو داده LG بوده. اپل هم که گفته میشد قراره آیفون ۶ رو با این نمایشگر ارایه کنه، این کار رو نکرد.
موتور پردازش Triluminos سونی صرفا یک فیل*ترکننده نور هست. در ایدهآلترین حالت نور سفید ledها باید فقط به سه رنگ قرمز، آبی و سبز تشکیلدهندهی تصویر تجزیه بشه. اما این اتفاق نمیفته و رنگهای دیگر تشکیلدهنده طیف نور سفید مثل نارنجی و زرد و ... تاحدی از فیل*ترها رد میشن و نویز بوجود میاد. ضمنا خود فیل*ترکردن باعث میشه مقداری از نور و روشنایی تصویر کاهش پیدا کنه. Triluminos سونی برای به حداقل رساندن این نویزها و البته حفظ روشنایی تصویر بکار رفته. سالها هم نیست که استفاده میشه. دو سال هست که وارد فاز تجاری شده و در ردهبالاها بکار رفته.
البته موفق هم بوده ولی نه در اون حد اغراقآمیزی که شما میگید.
مثلا درسته که امسال x900b سونی بهترین led 4k بوده، ولی سال ۲۰۱۳ سامسونگ f9000 از مدل x900a سونی بهتر بود.
یا بعنوان مثال دیگه، fullhdهای سونی امسال آنچنان غوغایی نکردن. پارسال w900a عالی بود اما امسال بهترین مدلش w850b بوده و سری w9 امسال از دید منتقدها ناامیدکننده بود (البته اینم میتونه سیاستی باشه واسه ترغیب خریدار به داشتن 4k)
ادرس روننوشتيدلطفادوباره پنويسيد ممنونم
پايه هـاجداميشن؟ ظاهرش كمى زشته
درود
انگاری P30world پاکش میکنه.
بانه خرید
بانه مارکت
بله پایه ها دو تا کوچیک هستش که جدا میشن.
SONY XPERIA Z3
reza.kaka
03-01-2015, 18:41
این تکنولوژی در واقع روشی جدیده برای تامین نور LCDها. یعنی بجای استفاده از LED در نور پسزمینه، از تکنولوژی جدیدتری استفاده میشه. تازه امسال در نمایشگاههای تکنولوژی باید منتظرش باشیم. تا الان هم تنها برندی که رسما قول ارایهی تلویزیون با این فناوری رو داده LG بوده. اپل هم که گفته میشد قراره آیفون ۶ رو با این نمایشگر ارایه کنه، این کار رو نکرد.
موتور پردازش Triluminos سونی صرفا یک فیل*ترکننده نور هست. در ایدهآلترین حالت نور سفید ledها باید فقط به سه رنگ قرمز، آبی و سبز تشکیلدهندهی تصویر تجزیه بشه. اما این اتفاق نمیفته و رنگهای دیگر تشکیلدهنده طیف نور سفید مثل نارنجی و زرد و ... تاحدی از فیل*ترها رد میشن و نویز بوجود میاد. ضمنا خود فیل*ترکردن باعث میشه مقداری از نور و روشنایی تصویر کاهش پیدا کنه. Triluminos سونی برای به حداقل رساندن این نویزها و البته حفظ روشنایی تصویر بکار رفته. سالها هم نیست که استفاده میشه. دو سال هست که وارد فاز تجاری شده و در ردهبالاها بکار رفته.
مثلا درسته که امسال x900b سونی بهترین led 4k بوده، ولی سال ۲۰۱۳ سامسونگ f9000 از مدل x900a سونی بهتر بود.
یا بعنوان مثال دیگه، fullhdهای سونی امسال آنچنان غوغایی نکردن. پارسال w900a عالی بود اما امسال بهترین مدلش w850b بوده و سری w9 امسال از دید منتقدها ناامیدکننده بود (البته اینم میتونه سیاستی باشه واسه ترغیب خریدار به داشتن 4k)
قبل از اظهار نظر کمی اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بعد اظهار نظر کنید !!!! سعی کنید اطلاعات غلط هم ندید خواهشا !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Big TVs get a boost from tiny crystals
Last year was the year that curved, Ultra HD (UHD) televisions became a thing. This year, the buzz in TV technology is going to be quantum dots. The technology has been on the market since 2013 in some of Sony’s “Triluminos” TVs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), but we expect several other major manufacturers to launch quantum dot sets at this year’s CES—LG already jumped the gun and announced a series of quantum dot sets earlier this month. Just what are quantum dots, you ask? You can click here for a detailed explanation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), but the short answer is that quantum dots are red and green nano-crystals on a film or in a glass tube in front of a blue-colored LED backlight. When the blue light hits them, the dots glow, emitting richly saturated color that manufacturers claim can approach that of a much pricier OLED TV. We expect quantum dots to appear first in premium sets, and video content needs to be optimized to truly take advantage of the wider color gamut enabled by quantum dots. Until that happens, it’s possible that quantum dots might actually make colors on existing content look oversaturated and unnatural—we’ll reserve judgement until we see these sets in our labs.
توصیه میکنم برید سایت سونی و اطلاعات دقیق این تکنولوژی رو و همچنین از کی تجاری شده و ضمنا اطلاعات شما میگه که سونی 2 ساله داره استفاده میکنه از این تکنولوژی ، بهتره به سایت سونی سری بزنید و با
این تکنولوژی بیشتر آشنا شید .
درود
انگاری P30world پاکش میکنه.
بانه خرید
بانه مارکت
بله پایه ها دو تا کوچیک هستش که جدا میشن.
SONY XPERIA Z3تواون سايتها مدل 2013روداره من 49x8500B رو ميخوام بدونم چنده؟ درتهران هـست؟
magiteq1
03-01-2015, 19:39
Quantum Dots زیر مجموعه ای از فناوری
Triluminos هست
این فناوری گسترده نمایش رنگ ها رو افزایش میده
LG و SAMSUNG امسال در محصولاتشون از Quantum Dots استفاده خواهند کرد
کسی میدونه تفاوت HU8850 و HU8890 چیه؟
مرسی
romantic
15-01-2015, 05:02
کسی میدونه تفاوت HU8850 و HU8890 چیه؟
مرسی
تفاوت از زمین تا آسمون :)
اولی انطباق 200، دومی انطباق 1000
اولی سه بعدی نداره، دومی داره
اولی فقط یک مدله که اسم 4K دنبالش داره.
برعکس دومی که از مدلهای بالاتر خودش فقط یک صفحه مقعر کمتر داره، این از مدلهای سری 6 هم آنچنان چیزی بالاتر نداره. HU8850 با این قیمتش اصلا بصرفه نیست. اگر محتوای 4K رو بذارید کنار، از همه نظر از مدل H7790 ضعیف تره. مخصوصا در تصاویر سریع واقعا حال آدم رو میگیره. اصلا انتظارها رو برآورده نمیکنه. H7790 ولی با پنل 240 هرتزی هیچ مشکلی نداره و تازه ارزونتر هم هست.
راستش این مدل HU8850 سام سرویس رو من ندیدم. مشابهش رو یکی از اقوام سفارش داد براش آوردن. با اسم 4k سری 7 سامسونگ!!! من اول فکر کردم منظور فروشنده همون HU7500 بریتانیاست که معادل HU8890 سام سرویس میشه. اما بعدش فهمیدم 50 اینچه و همون مدل HU6900 بریتانیاست که بشه همین HU8850 سام سرویس. البته خود بنده خدا از خریدش راضی بود، اما واقعا من که یه فوتبال توش دیدم، صد رحمت فرستادم به F6450 خودم :)
البته روی تصاویر معمولی خوب بود. همچنین نکته مثبتش برای شما میتونه این باشه که دیگه فن نداره :n09:
hamidtamizkar
29-05-2015, 22:37
سلام کسی قیمت hu7500 سایز 48 اینچ نداره؟
ایا با lb830 الجی قابل مقایسه هست؟ ممنون از راهنماییتون
mohsenfhm
01-06-2015, 10:16
دوستان نظرتون راجع به سامسونگ 7590 چیه ؟
در قیاس با 8850 چطوره؟ کدومش ارزش خرید داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.