مشاهده نسخه کامل
: تا ۳۰ تومن چی بخرم خارجی یا ایرانی
atcmehdi
31-12-2014, 15:32
سلام من میخواستم یه ماشین تا حد اکثر سی و دو میلیون بگیرم بین ایرانی و خارجی موندم از یه طرف میخواستم slx 405 بگیرم میگن کیفیت سالهای قبل رو نداره و باید مدل پایین گیر بیاری یکی از همکارهام یه دونه جن ۲ مدل ۲۰۰۷ اتوماتیک داره میگه ۳۳ تومن که ۱۴۰هزارتا کار کرده و دور تادورش لکه گیری رنگ کرده ولی تمیزه و یه گزینه دیگه هم ماشین فولکس گل هست موندم کدوم رو بگیرم ممنون که راهنمایی میفرمایید راستی اگر خارجی بگیرم وسایلش گیر میاد من شیراز زندگی میکنم
hikipspark
01-01-2015, 02:06
سلام جسارتا گل دیگه خیلی از توقف تولیدش گذشته و یه مقدار سخته براتون نگه داریش ، اگرچه ماشین خوب و باحالیه ، بسته به نوع استفادتون :
1-اگه خانواده سوار ماشین میشن ولی هفته ای یه بار ،رانا 0 یا 206 اس دی کم کار بگیرید که هم گارانتی داشته باشه هم خرجش فعلا کمه
2-اگه خانواده بیشتر سوار میشن ، مسافرت تشریف میبرین ، سمند یا پارس طوری که گارانتی هم داشته باشن ، سورن که عالیه
3-اگه مجردید و اهل یکم بیشتر از مورد اول شیطنت ، 206 تیپ 5 مدل 90 بگیرید کم کارکرد ، یکم لوازم بریزید روش و لذت ببرید(هدرز و اگزوز و چیپ و ...)
4-اگه ماشین باز سنگین هستید :31: و اهل کل و شتاب و آدرنالین، به گلف ، میتسوبیشی یا هوندا هم میشه فکر کرد البته چون بد آموزی داره تو خصوصی اگه بخواین عرض میکنم خدمتتون
اتومات هم تو این قیمت توصیه نمیشه ، الببته جن 2 اگه سالم باشه و واقعا کم کارکرد می ارزه که اونم میرا رو 50 مبلیون ، لذا همین خانواده ایرانخودرو یا مثلا ریو اتومات بهتر هست چون خدماتش راحت تره ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.