ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهتمایی درباره نمایش اسکرین گوشی در تلوزیون هوشمند

pmax
29-12-2014, 21:36
سلام
دوستان من یه اسمارت tv سامسونگ دارم مدل H7790 که اسکرین میرور داره و من با گوشی خودم که نوت 3 هست خیلی راحت بهش وصل میشم و صفحه نمایش گوشیم می افته روی پنل تلوزیون
سوالم اینه
گوشی سامسونگ گلکسی های قدیمی تر که اسکرین میرور ندارن اما مثلا اندرویدشون 4 هست و ... آیا راهی دارن برای اینکه یه چیزی مثل اسکرین میرور انجام بدن و صفحه نمایششو روی پنل تلوزیون قابل رویت بشه ؟
مرسی

matinpour
30-12-2014, 12:19
سلام
دوستان من یه اسمارت tv سامسونگ دارم مدل H7790 که اسکرین میرور داره و من با گوشی خودم که نوت 3 هست خیلی راحت بهش وصل میشم و صفحه نمایش گوشیم می افته روی پنل تلوزیون
سوالم اینه
گوشی سامسونگ گلکسی های قدیمی تر که اسکرین میرور ندارن اما مثلا اندرویدشون 4 هست و ... آیا راهی دارن برای اینکه یه چیزی مثل اسکرین میرور انجام بدن و صفحه نمایششو روی پنل تلوزیون قابل رویت بشه ؟
مرسی
دوست عزیز
با برنامه samsung link می توانید فیلم - موسیقی و عکسهای گوشی را در تلویزیون ببینید.
و یا از برنامه smart view 1.0 برای تلویزیونهای قدیمی و برای تلویزیونهای جدید smart view 2.0 استفاده کنید

pmax
30-12-2014, 14:33
ممنونم . این smart view2 اپ اندرویده ؟ بصورت بی سیم می خواستم این اتفاق بیوفته ها . بصورت وایرلس وصل میشه ؟
شکل وصل شدنش مثل اسکرین میرور گوشی نوت3 م هست ؟
متشکرم از وقتی که میذارید

matinpour
30-12-2014, 15:25
ممنونم . این smart view2 اپ اندرویده ؟ بصورت بی سیم می خواستم این اتفاق بیوفته ها . بصورت وایرلس وصل میشه ؟
شکل وصل شدنش مثل اسکرین میرور گوشی نوت3 م هست ؟
متشکرم از وقتی که میذارید
دوست عزیز
بله بصورت بی سیم انجام می شود. و عملکرد مشابهه همان برنامه است.

pmax
31-12-2014, 14:24
جناب متین پور ممنون از راهنماییتون
نرم افزار رو نصب کردم . باگوشی خودم ( نوت3 ) خیلی راحت وصل شد و خیلی جالب بود ( البته گوشی من خودش با اسکرین میرور قبلا هم راحت وصل شده بود )
با گوشی دیگه ای که از این گلکسی دوسیماس و اندرویدشم 4.0.2 هست ( و درواقع سوال من بود ) امتحان کردم . تلوزیون رو پیدا کرد . وصل هم شد ( چون کنترل تلوزیونش کار می کنه )
اما وقتی می خوام عکس روی صفحه تلویزیون بفرستم ( با درگ کردن عکس به سمت بالا ) می گه " فور مولتی مدیا شیرینگ ، ست آپ اسمارت هاب آن تی وی " !
در حالیکه چنین پیغامی رو با گوشی خودم نمیده و راحت با درگ کردن عکس به سمت بالا در گوشیم ، روی تلوزیون عکسو می بینم

یه چرخی هم توی ستینگ اسمارت هاب زدم متوجه نشدم چی کار باید بکنم . ممنونم میشم راهنماییم کنین
مرسی

matinpour
31-12-2014, 16:33
جناب متین پور ممنون از راهنماییتون
نرم افزار رو نصب کردم . باگوشی خودم ( نوت3 ) خیلی راحت وصل شد و خیلی جالب بود ( البته گوشی من خودش با اسکرین میرور قبلا هم راحت وصل شده بود )
با گوشی دیگه ای که از این گلکسی دوسیماس و اندرویدشم 4.0.2 هست ( و درواقع سوال من بود ) امتحان کردم . تلوزیون رو پیدا کرد . وصل هم شد ( چون کنترل تلوزیونش کار می کنه )
اما وقتی می خوام عکس روی صفحه تلویزیون بفرستم ( با درگ کردن عکس به سمت بالا ) می گه " فور مولتی مدیا شیرینگ ، ست آپ اسمارت هاب آن تی وی " !
در حالیکه چنین پیغامی رو با گوشی خودم نمیده و راحت با درگ کردن عکس به سمت بالا در گوشیم ، روی تلوزیون عکسو می بینم

یه چرخی هم توی ستینگ اسمارت هاب زدم متوجه نشدم چی کار باید بکنم . ممنونم میشم راهنماییم کنین
مرسی

دوست عزیز
با این توضیحی که شما دادید یعنی اینکه چهارتا مولتی مدیا شیر شده و شما باید تنظیمات را در اسمارت هاب تلویزیون برای این کار انجام دهید.
و در آخر این برنامه برای بعضی از گوشی ها و تلویزیونها پشتیبانی نمی شود . و ممکن است آن گوشی را هم پشتیبانی نکند.
و در نهایت می توانید از
برنامه samsung link برای این منظور استفاده کنید.

pmax
31-12-2014, 17:51
سامسونگ لینکو دانلود و چک می کنم و نتیجه رو می گم
یه سوالم در مورد skype تلوزیون هوشمند دارم
من راه انداختمش . خیلی هم خوب هم صدا و هم تصویر رد و بدل شد منتها یه مشکلی هست
بهترحال تصویری که از وبکم می گیرم برای فول اسکرین شدن روی تلوزیون 46 اینچی جالب نیست
می خوام تصویر دریافتی کوچک بشه مثلا زوم 50%
مشکل اینه که تصویر ارسالی ( تصویر خودمون ) رو می تونم زوم کنم ولی اندازه تصویر دریافتی رو نمی دونم چطوری میشه کوچک کرد که فول اسکرین نباشه . راهی هست بنظرتون ؟

متشکرم خیلی خیلی خیلی زیاد

matinpour
31-12-2014, 21:09
سامسونگ لینکو دانلود و چک می کنم و نتیجه رو می گم
یه سوالم در مورد skype تلوزیون هوشمند دارم
من راه انداختمش . خیلی هم خوب هم صدا و هم تصویر رد و بدل شد منتها یه مشکلی هست
بهترحال تصویری که از وبکم می گیرم برای فول اسکرین شدن روی تلوزیون 46 اینچی جالب نیست
می خوام تصویر دریافتی کوچک بشه مثلا زوم 50%
مشکل اینه که تصویر ارسالی ( تصویر خودمون ) رو می تونم زوم کنم ولی اندازه تصویر دریافتی رو نمی دونم چطوری میشه کوچک کرد که فول اسکرین نباشه . راهی هست بنظرتون ؟

متشکرم خیلی خیلی خیلی زیاد
دوست عزیز
برای استفاده از سامسونگ لینک از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در کامپیوتر از این تایپیک.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و معمولا تصویر در اسکایپ همانطور است. و شما روی تصویر دوبار کلیک کنید ببینید کوچک می شود یا نه.