مشاهده نسخه کامل
: تصادف با سمند
javad2015
29-12-2014, 16:59
اقا ما دیروز تو جاده سر یه سرعت گیر از پشت خوردیم به یه ون....با سرعت حدود 10 تا 15 چون شاسی ون بالاتره خوشبختانه ضربه مستقیم به کاپوت وارد شد و جلو بندی و .. اسیب نیدد.یک سوم قسمت جلویی کاپوت از هر دو طرف 15 سانت اومده بالا ....میشه صاف کاریش کرد و اگه میهش هزینش چنده...یا کاپوت نو بندازم بهتره؟
bijandarbari
29-12-2014, 17:36
سلام
مورد مشابه تو 405 رو خیلی تمیز بدون رنگ درآورد.
کامل همراه باز و بست سپر و تعویض چراغ و کمی صافکاری گلگیر 200 اجرت گرفت.کاپوت خیلی تمیز در اومد و تقریبا اصلا مشخص نیست.
سمند هم به نظرم میشه. ولی بیشتر کار میبره. چون ورقش کلفتره.
javad2015
29-12-2014, 19:29
اینم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bijandarbari
29-12-2014, 23:38
بدون رنگ در میاد.
البته تا حد ممکن پیش صافکار خوب برو.
زیر بار تعویض کاپوت هم نرو.که هم رنگش رو نمی تونن خوب در بیارن و هم اینکه موقع فروش خیلی تو سر ماشین میخوره.
Pourya-pc
30-12-2014, 00:57
اقا ما دیروز تو جاده سر یه سرعت گیر از پشت خوردیم به یه ون....با سرعت حدود 10 تا 15 چون شاسی ون بالاتره خوشبختانه ضربه مستقیم به کاپوت وارد شد و جلو بندی و .. اسیب نیدد.یک سوم قسمت جلویی کاپوت از هر دو طرف 15 سانت اومده بالا ....میشه صاف کاریش کرد و اگه میهش هزینش چنده...یا کاپوت نو بندازم بهتره؟
خوشبختانه ضربه مستقیم به کاپوت وارد شد و جلو بندی و .. اسیب ندید !
درود
متاسفانه شما بدترین نوع تصادف رو داشتید اگر این ضربه به سپر وارد میشد خسارت بسیار جزیی داشتید .
ای کاش زیروبند داغون میشد ، بدنه خیلی مهم هست .
کاپوت هم باید عوض کنید یا صاف کنید و رنگش کنید در هرصورت رو رنگی نمیشه درش آورد ، اگر هم بشه رنگ میشکنه و بعد از یه مدلی بلند میشه .
سلام
اوه چى شده حالا خوبه ماشين جلوي نيسان نبوده .
عرضم به حضورتون که کاپوت ميشه صافکارى ولى چون قسمت دوبل داره يکم بد صافکارى ميشه و ممکنه بد دربياد يا موج دار بشه . بهترين راه عوض کردن کاپوت هست و استفاده از رنگ کوره اى است.
javad2015
30-12-2014, 10:50
بردم نمایندگی صاف کارش گفت کاپوتت اوراق شده کاریش نمیشه کرد باید عوض بشه یه سری خسارات جزیی هم به قسمتی که رادیاتور بسته میشه اومده بود گفتیم دیگه اونم تعویض کنه.+ چراغ و دریچه جلو.با دستمزد و همه چی 1180 خرج بر داشت.
javad2015
01-01-2015, 14:01
اقا امروز ماشینو تحویل گرفتم 1050 خرج بر داشت ولی کارشون حرف نداره اصلا مشخص نیست کاپوت فابریک نیست.رنگ کوره ای هست.
اینم یه مقایسه از رنگ جدید و قدیم.
hamid.ramezani
03-01-2015, 20:29
حتما پلاک جلو رو با عقب جابجا کن قشنگ تر میشه..
javad2015
11-01-2015, 00:47
h با این تصادف چه قد از قیمت ماشین میپره برا فروش؟
کاپوتت رو صافکار میتونست دربیاره اما موج زیاد میخورد، هم قیمت کاپوت رو از قیمت ماشینت کم کن، اما فکر کنم عوض کردی از اولش بهتر شده موقع فروش به کارشناس پول بده :n19::n20:
javad2015
11-01-2015, 01:44
اره والا مسخرش همین جاست میری جنس نو میندازی روش بهد باید ارزونترم بفروشیش!!!
wصافکارش گفت چون کاپوت سمند دو لایه هست دست زیرش نیمره و نمیدونم از این چیزا..باید عوض بشه.
hamid.ramezani
11-01-2015, 22:17
سلام
پلاک رو جلو عقب کنی قشنگتر میشه
amir3852
15-02-2015, 18:11
ببخشيد قيمت اون بالا به تومن يا ريال من نفهميدم 1 ميليون و 50 هزينه برداشت
دوست عزيز شما كلا كاپوت رو لوله كردي من يك در سمت شاگردم با تعويض و رنگش نزديك 600 برام آب خورد به سه ماه نرسيد يك حروم ... اومد لايي بكشه همون در و دوباره از زه به پايين و ريد توش
در عقبم هم رو زد و فرار كرد متأسفانه چون توي ترافيك هم مونده بودم هيچكسي هم بهم راه نميداد و گرنه ميگرفتمش شمارشم دادم به پليس 110 گفت ثابت اين ماشين بهت زده
ديدم نه مثل اينكه من كلا بدهكار شدم بي خيالش شدم همينجوري بمونه تا موقع فروشش
مسئله از قيمت ماشين افتادن چيز زياد مهمي نيست اگر از ماشين سواري ميگيرين كه هيچ ولي اگر ماشين باز باشي برات مهمه
در مورد سمند هم چون بدنه ورق سفيد يا همون گالوانيزه خودمون وقتي ضربه بد باشه به سختي ميپيچه توي هم و چون صافكاريش كار خداست به همين دليل ميگن فقط تعويضش كن
تعويضش هم اگر رنگ و يك دست زده باشه و جايي توي رنگ معلوم نباشه هيچ كسي نميفهمه كجاي ماشين عوض شده
به نظر همون دوست عزيزمون اگر از سپر زده بودي و جلوبندي و زيربند ماشين آسيب ميديد بهتر از كاپوتت بودش
حالا كه خدا رو شكر خودت سالمي و چيزيت نشده و مسئله جاني نداشته انشالله كه با دقت رانندگي كني كه هيچ وقت نخواي شرمنده خودت يا ديگران بشي
موفق باشي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.