مشاهده نسخه کامل
: قرص تقلبی؟
درود
من یک بسته قرص وارداتی خریدم از داروخانه
شرکت وارد کننده اش چند سال هست این محصول وارد میکنه و هر دو سمت بسته بندی هم برچسب وزارت بهداشت خورده و نوشته های فارسی که تحت سفارش فلان شرکت و فلان پروانه بهداشتی و این چیزها
اما کد اصالت کالا رو سایت iranesalat.org میگه محصول تقلبی هست و کد 16 رقمی این محصول رد سیستم ثبت نشده است.
آیا محصول تقلبی هست؟ یا اشتباه شده؟
درود
من یک بسته قرص وارداتی خریدم از داروخانه
شرکت وارد کننده اش چند سال هست این محصول وارد میکنه و هر دو سمت بسته بندی هم برچسب وزارت بهداشت خورده و نوشته های فارسی که تحت سفارش فلان شرکت و فلان پروانه بهداشتی و این چیزها
اما کد اصالت کالا رو سایت iranesalat.org میگه محصول تقلبی هست و کد 16 رقمی این محصول رد سیستم ثبت نشده است.
آیا محصول تقلبی هست؟ یا اشتباه شده؟
احتمال تقلبی بودنش هست . با وزارت بهداشت تماس بگیرید یه شماره 4 رقمی دارن که این موارد رو بررسی می کنن. مورد مشابهی بود منتها من از عطاری خرید کرده بودم یه بسته قرص ویتامین که تقلبی بود . همیشه از داروخانه شبانه روزی یا حلال اهمر و 13 آبان خرید کنید اونم قرص های ویتامین و گرون قیمتو . با یه آقایی که کارش دارو هست صحبت می کردم میگفت عملا این داروخانه های در سطح شهر فقط به درد فروش قرص سرما خوردگی و آنتی بیوتیک و لوازم آرایشی می خورند . قرص های اصلی و خاص رو همیشه از داروخانه های بزرگ و مرکزی بخرید.
نصف قرص ها رو خوردم
کلا ولشون نمیکنم. از فردا میافتم دنبال پیگیری
بدن انسان که زباله نیست. خوب شد از داروخانه هم خریدیم.
آدم قرص میخوره مریضی اش خوب بشه یا 4 تا چیز اضافه بشه بهش؟
bijandarbari
29-12-2014, 17:38
سلام
ممکنه خود قرص تقلبی نباشه.
ولی برچسب شبنمش تقلبی باشه.
سلام
ممکنه خود قرص تقلبی نباشه.
ولی برچسب شبنمش تقلبی باشه.
بحث این هست که شرکت وارد کننده چند سال هست این رو وارد میکنه
در همه داروخانه ها هم هست. از اون طرف اینها رو شرکت های پخش میدن داروخانه ها. برای سود اندک بیشتر ، بعید میدانم این طوری بخوان ریسک بکنند.
من حتی به عدد 7 روی کد 16 رقمی شک داشتم چون خوب چاپ نشده بود و از 1 تا 9 رو زدم باز هم فایده نداشت و گفت چنین چیزی موجود نیست..
روی کارتن قرص هم یک عدد 6 رقمی هست که اون عدد در روی برچسب اصالت کالا یکی هست و درج شده
دوستان من گیچ شدم!!
سایت چک کردن اصالت دارو مگر iranesalat.org نیست؟ و کد 16 رقمی باید زد؟
من 3 تا دارو رو از اون سایت چک کردم و درست بود.
اما این قرص نبود.
الان دیدم نام یک سایت دیگری رو روی برچسب زده به نام sambak.ir
رفتم اونجا و کد 16 رقمی رو زدم و گفت دارو تائید شد و قابل مصرف است..
یعنی 2 شرکت موازی وظیفه تائید محصولات رو دارن؟!
ه گزارش خبرنگار روابط عمومی سازمان غذا و دارو، جناب آقای دکتر محمدی دبیر کمیته اصالت و سلامت سازمان غذا و دارو، اسامی شرکت های مجری مجاز و مورد تائید سازمان غذا و دارو در خصوص الصاق برچسب اصالت و سلامت بر روی کلیه کالاهای سلامت محور به شرح ذیل اعلام کرد:
1 – شركت سامان سلامت پژوه تلفن تماس:22373560
2- شرکت پیشتازان دانش و تندرستی تلفن تماس: 66942945
3 – شرکت تعاونی اعضا انجمن داروسازان تلفن تماس: 66948905
4 – شرکت احیاگران کیمیا سلامت تلفن تماس:88976824
5 – شرکت دانا مد پارس تلفن تماس:66786076
6 – شرکت پویندگان سلامت میهن تلفن تماس:88852403
7 – شرکت بهبود گستر حافظ تلفن تماس:88194173
دوستان این 7 شرکت مجاز به چسباندن برچسب اصالت دارو هستند. و برای هر کدام وب سایت جداگانه برای تشخیص متعبر بودن دارو هست. بنده فکر میکردم فقط یک شرکت و یک وب سایت هست.
دوستان من گیچ شدم!!
سایت چک کردن اصالت دارو مگر iranesalat.org نیست؟ و کد 16 رقمی باید زد؟
من 3 تا دارو رو از اون سایت چک کردم و درست بود.
اما این قرص نبود.
الان دیدم نام یک سایت دیگری رو روی برچسب زده به نام sambak.ir
رفتم اونجا و کد 16 رقمی رو زدم و گفت دارو تائید شد و قابل مصرف است..
یعنی 2 شرکت موازی وظیفه تائید محصولات رو دارن؟!
ببین دوست عزیز فرض کن من الان یه قرص اصل خریدم روش برچسب و..... همه چی داره.حالا عین همین برچسب رو چاپ می کنم می زنم رو تقلبی و اون کد شبنم و .... رو هم همینطور شما که چک می کنی می زنه اصل برات.پس این کدها رو جدی نگیر.
اگر بسته بندی و کیفیت و شکل ظاهری محصول با اونی که قبلا به عنوان اصل می شناختی یکی هست که درسته و قابل مصرف اگر نه خب یه جای کار مشکلی هست. با وزارت بهداشت یا وارد کننده صحبت کن.
اسم دارو و ...... بگو شاید بقیه یا من بدونیم چیه بهتون کمک کنیم. نگران نباش انشاالله که تقلبی نبوده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.