ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد و کمک برای ساخت برنامه ای مشخص در انجام طراحی؟

yaHosseinDS
28-12-2014, 01:34
دوستان سلام
درحال نوشتن یک برنامه ساخت طرح های گرافیکی هستم. تا در طراحی سرعت بیشتری داشته باشیم و زمان کمتری صرف بکنیم. در پایان این برنامه رو به دوستانی که کمک کرده اند هم می دهم تا بقیه دوستان هم بخاطر کمکشان در نوشتن این برنامه به من از آن استفاده کنند.

حالا توضیحات درباره این برنامه :
نگاه کنید ما وقتی می خواهیم طرحی را در نرم افزار بسازیم اول از خودمان سوال می کنیم رنگش چه باشد؟ نوشته هایش چه باشد؟ برای چه قشری است؟ اندازه طرح چقدر است؟ سبک مورد علاقه مشتری چه است؟ زمان مورد نیاز برای ساخت طرح چقدر است؟ مشتری طرح را در چه سطحی می خواهد، پیشرفته یا مبتدی؟ و یکسری سوالات دیگر. اگر قرار باشد از اول تا آخر طراحی، مراحلی را که انجام دادیم بنویسیم ، یک سلسله مراتبی به دستمان می آید، که این سلسله مراتب با هر طرحی متفاوت است. اگر این سلسله مراتب را به صورت مرتب یا همان چارت روی کاغذ پیاده کنیم. دیگر لازم نیست برای ساخت یک طرح جدید دقایق یا ساعت ها فکر کنیم و بعد از اتمام طرح متوجه جا افتادن(فراموشی) مراحلی خاص بشویم. دوستان حرفه ای متوجه هستند که طراحی چقدر نکات ریز و جزئی دارد که باعث زیبایی بیشتر طرح می شود. حالا کمکی که بنده از شما برای طراحی چنین چارتی می خواهم این است که:
1- موادی که برای طراحی نیاز است چه هستند؟
2- منابع و سایت های مفید برای رجوع و کمک گرفتن در طرح ها کدام هستند؟
3- سوالاتی که گرافیست هنگام طراحی یک طرح باید از خود بپرسد چه هست؟
4- ترتیب مراحل به چه گونه است؟
و گزینه های دیگر که به ذهنتان می رسد.

در پایان این برنامه را در اختیار دوستانی که کمک کرده اند می گذارم. ممنونم

دسا گرافیک
04-02-2015, 20:25
سلام دوست عزیز من برای خودم این مشکل زمان رو حل کردم.
این سوالات کاملا درسته ولی یه طراح باید طرحش رو بعد از این سوالات رو کاغذ بیاره و بعدش ببره تو نرم افزار مورد نظرش
اما مهمتر از این ها برای یکی مثل من حسه طراحیه که اگه بیاد پشت بندش طرحها و ایده های ردیف میاد اگه حسه نیاد وقتم الکی گرفته میشه چند ساعت با بازی کردن تو فوتوشاپ با شیپ و براش و لایه ها و ...

Craker
09-10-2015, 23:27
میدونی آقا یا خانوم که من اسم شمارو نمیدونم این برنامه ای که گفتی کار خوبیه ولی برای خیلی ها جواب نمیده سوال ها برای همه یکیه ولی جواب ها متفاوته بعد از اون بعضی از طراح ها میگن حسمون مهمه بعضی ها هم میگن ما حرفه ای تر از اونیم که به برنامه نیاز داشته باشیم به نظر من اولین چیزی که یه طراح باید از خودش بپرسه اینه که من چه حسی رو میخوام در مخاطب به وجود بیارم چون همین ارتباط با احساس مخاطب هستش که یه طراح با یه طرحش به اوج شهرت میرسه این مراحلی که شما نوشتی بیشتر به درد آشپزی میخوره تا طراحی توی آشپزی اول میگن مواد لازم ولی طراحی با آشپزی فرق میکنه تو هرجا بری ماکارونی یه جور میپزن ولی اگه به ده تا طراح بگی از ماکارونی یه طرح بسازن مطمعنا با ده طرح مختلف مواجه میشی اگه میخوای یه برنامه بسازی باید یه برنامه ی جامع باشه تا چه مبتدی چه حرفه ای بتونن ازش استفاده کنن در ضمن سوالات باید جواب داشته باشن که هر کسی به جوابی نرسه خوب اگه هنوز پایه ای جواب بده تا با هم یکی بسازیم به درد هیچکی نخوره به درد خودمون میخوره اینم ایمیلمafshins.fa73@gmail.com:n40: