PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت بین Modularization و Parititoning در چیست؟

iranch
27-12-2014, 14:20
درود
بین این دو چه تفاوتی هست؟ من گیج شدم و یک متن پیدا کردم که معلوم نیست چی مکیگه!

It is common to decompose a software system into modules with few or no common dependencies between them. Modularization attempts to prevent the propagation of faults by limiting the amount of communication between modules to carefully monitored messages and by eliminating shared resources.

Before performing modularization, visibility and connectivity parameters are examined to determine which module possesses highest potential to cause system failure. The visibility of a module is characterized by the set of modules that may be invoked directly or indirectly by the module. The connectivity of a module is described by the set of modules that may be invoked directly or used by the module.

The isolation between functionally independent modules can be done by partitioning the modular hierarchy of a software architecture in horizontal or vertical dimensions. Horizontal partitioning separates the major software functions into independent branches.

The execution of the functions and the communication between them is done using control modules. Vertical partitioning distributes the control and processing function in a top-down hierarchy. Highlevel modules normally focus on control functions, while low-level modules perform processing

iranch
31-12-2014, 16:09
محض رضای خدا

rahnema1
01-01-2015, 15:15
سلام
فکر کنم منبع خوبی انتخاب نکرده باشید
به این منبع مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
modularity: میزانی که ماژولها در یک سیستم از یکدیگر مستقل عمل می کنند ( میزان مستقل بودن)
partitioning: واگذاری مسئولیت و کنترل به ماژولها در چارچوب یک ساختار سلسله مراتبی

_H2_
02-01-2015, 22:37
سلام
از نظر تحلیل زبان انگلیسی میتوان چنین گفت که ...
Partition به بخش های مختلف یک شی بزرگ گفته میشد که زورکی با خطی از هم جدا شده اند...
مانند درایوهای یک هارددیسک یا مرزبندی کشور ها و...

Module به قطعات پیش ساخته ای گفته میشود که کنار هم قرار داده میشوند تا یک شی/وسیله بزرگ تر را تشکیل دهند. (مونتاژ)
مانند موتور، رادیو، جعبه دنده و... که مونتاژ شده و تشکیل خودرو را میدهند و...

ولی ترجمه متن شما ارتباط مستقیمی با توضیحات فوق ندارد!
اگر پاراگراف سوم را درست ترجمه و درک کرده باشم، در متن فوق گفته شده، بهتر است module های مرتبط و وابسته به هم partition بندی شوند.
مثلاً اگر module ها را مانند class فرض کنیم، حتماً partition را مانند namespace یا DLL میتوان در نظر گرفت.

البته از معنی بیشتر به نظر میرسد partition را بمعنی کلی جداکردن استفاده کرده و لزوماً و برخلاف module متن از partition دنبال یک معنی خاص نبوده. (برداشت شخصی)
از معنی و برداشت اشتباه من هم که بگذریم، در متن module با M بزرگ داریم که نشانه کلمه خاص و معنی خاص داشتن است ولی partition همینطوری استفاده شده پس بازهم میتوان برداشت کرد متن از module دنبال معنی و مفهوم خاصی بوده ولی partition را فقط برای منظور و جمله بندی استفاده کرده. اگر چنین باشد دیگر partition مهم نیست و اصلاً سوال و سنجش بین module و partition بیمعنی خواهد بود. (اگر معیار درک همین متن باشد)

شاید هم اشتباه ترجمه یا درک کرده باشم، برداشت خودم را گفتم تا شاید کمکی کرده باشم ولی از صحت گفته ام اطمینان ندارم.

موفق باشید.