ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز 8.1 یا 7 یا 8 و ماندن در صفحه setup is strating (فوری)

alaydyn
26-12-2014, 13:54
سلام دوستان

روی لب تاپ dell inspiron n5110
سیستمم زمان نصب ویندوز الان دارم 7 نصب میکنم تو صفحه ابی رنگ که نوشته ....setup is strating میماند و نصب ادامه پیدا نمیکند علت چیه برای رفعش باید چه کار کنم ؟

TS.datarecovery
26-12-2014, 14:24
سلام . به احتمال قوی مشکل هارد داری

EXTREME
26-12-2014, 17:07
سلام دوستان

روی لب تاپ dell inspiron n5110
سیستمم زمان نصب ویندوز الان دارم 7 نصب میکنم تو صفحه ابی رنگ که نوشته ....setup is strating میماند و نصب ادامه پیدا نمیکند علت چیه برای رفعش باید چه کار کنم ؟

اگه با جدا کردن هارد از لپ تاب این مرجله ادامه پیدا کنه میتونه از هارد باشه

علت های بعدی میتونه از دی وی دی نصب ویندوز و خود درایو اپتیک هم باشه این دو مورد رو هم بررسی کنید

alaydyn
27-12-2014, 11:02
lمشکل من همان هارد بود که از دستور diskpart استفاده کردم اما یک اشتباه شد به جای فرمت کردن درایور از دستور clean استفاده کردم و کل پارتیشن ها همراه با اطلاعات پریدن هنوز پارتیشن بندی نکردم از چه نرم افزار یا دستوری استفاده کنم که بصورت بوت پارتیشن هایم را برگردانم همراه با اطلاعاتشان ؟

EXTREME
27-12-2014, 12:21
lمشکل من همان هارد بود که از دستور diskpart استفاده کردم اما یک اشتباه شد به جای فرمت کردن درایور از دستور clean استفاده کردم و کل پارتیشن ها همراه با اطلاعات پریدن هنوز پارتیشن بندی نکردم از چه نرم افزار یا دستوری استفاده کنم که بصورت بوت پارتیشن هایم را برگردانم همراه با اطلاعاتشان ؟

همانطور که گفتم باید از نرم افزارهای بوتیبل برای ریکاوری پارتیشن استفاده کنید یکیش نرم افزار minitool partion wizard است

alaydyn
27-12-2014, 13:23
همانطور که گفتم باید از نرم افزارهای بوتیبل برای ریکاوری پارتیشن استفاده کنید یکیش نرم افزار minitool partion wizard است

ممنون دوست عزیز که داری راهنمایی میکنید

لینک این نرم افزار را میدهید بعد این نرم افزار را به صورت بوتیبل بر روی فلش می شود قرار داد ؟

الان که کل پارتیشن ها حذف شده اند من هنوز پارتیشن جدید ایجاد نکرده ام به نظر شما پارتیشن جدید ایجاد کنم و ویندوز نصب کنم و از داخل ان ریکاوری بزنم پارتیشن ها بر میگردند ؟

خیلی مشکل بزرگی شده برام :n28: