مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup
Sh-Meteor
26-01-2015, 19:46
کاروان تیم ملی امروز برگشت!
قوچان نژاد و دژاگه تهران نیومدن و رفتن هلند و آلمان تابه خانواده هاشون سر بزنن!
حالا اینا یه چیزی!
مثله اینکه پولادی هم نیومده و از همونجا رفته تیم باشگاهیش!
از اون سمتم رئیس سازمان نظام وظیفه گفته: پولادی یا خودش برگرده یا میدیم اینتر پل با دستبند برش گردونن!:n09:
nini bad
26-01-2015, 19:49
همان بهتر کیروش بمونه رفتنش دردی از تیم ملی دوا نمیکنه... مربی های داخلی ما افکار 10سال گذشته را دارند حتی حاضر نیستند برای تجربه بیشتر از کشور خارج بشوند بعد ما با این تفکرات انتظار نتیجه و تغییرات گسترده توی فوتبال داریم... فوتبال ما تمام زاویه هاش مشکل داره ...
teraktor2003
26-01-2015, 19:49
پولادی رو باید 18 ماه بندازن انفرادی به خاطر این کاراش...مگه خونش از بقیه سربازا سرنگین تره؟دهن کجی به ملت تا کی
AQUARIUM
26-01-2015, 21:55
من هنوز ذاغ دوران اجباری ب دلم هست! تازه تک پسرم بودم! اصن آدرس بدید با خرج خودم میرم میارمش..!!
EhsanCPU
26-01-2015, 22:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگر جوانان :
و برای تجدید خاطره :
سلام
از اون اول هم ازش خوشم نمیومد با اون حرکت مسخره بچگانه باعث اخراج و ناکامی تیم ملی شد .
اگر تبعه قطری بگیره دیگه نمیتونه برای تیم ملی بازی کنه . و باید برای تیم ملی قطر بازی کنه .
teraktor2003
26-01-2015, 22:27
سلام
از اون اول هم ازش خوشم نمیومد با اون حرکت مسخره بچگانه باعث اخراج و ناکامی تیم ملی شد .
اگر تبعه قطری بگیره دیگه نمیتونه برای تیم ملی بازی کنه . و باید برای تیم ملی قطر بازی کنه .
چون برای تیم ملی بازی کرده برای هیچ تیم ملی دیگه ای تا اخر عمر نمی تونه بازی کنه
الان یعنی سربازی این پولادی اینقدر مهمه که اینهمه در موردش بحث میکنین ؟ یا سوژه جدید گیر نیومده چسبیدین به این :n02:
mehdig20
26-01-2015, 22:42
الان اتفاقی تو شبکه ورزش دیدم مجری میگفت یکی از خبرگزاریهای استرالیا مطلب زده که یکی از مسئولای ایرانی گفته خودمون هم میدونستیم این بحث دوپینگ نتیجه نداره و شانسش یک به میلیون بوده و ی تیری تو تاریکی انداختیم!
یعنی رسما ملت رو سر کار گذاشتن اساسی!
Iloveu-ALL
26-01-2015, 23:07
پولادی مگه دیوونه شده رفته قطر؟ :|
بخواد فراری باشه که واسه تیم ملی نمیتونه بازی کنه؟ تا کی میخواد فرار کنه؟! ... فازش چیه واقعا!
:n35::n34:
nini bad
26-01-2015, 23:42
پولادی مگه دیوونه شده رفته قطر؟ :|
بخواد فراری باشه که واسه تیم ملی نمیتونه بازی کنه؟ تا کی میخواد فرار کنه؟! ... فازش چیه واقعا!
:n35::n34:
قرار خودش را به سفارت ایران در قطر معرفی کنه تا وضعیتش مشخص بشه بعدشم هنوز قرار داد داره نمیتونه تیم و رها کنه بیاد...
------------------------
موضوع سربازی پولادی اصلا مهم نیست که روش اینقدر زوم بشه.
IRAN_KING
27-01-2015, 09:49
نكونام پنالتي اول را نزد قوچاننژاد اصلا زير بار نرفت !
حرف و حديثها در مورد بازي ايران – عراق همچنان ادامه دارد و در حالي كه تيمملي ما از گردونه بازيها حذف شده، تعدادي از منتقدان حتي در خصوص انتخاب پنالتيزنان تيمملي از كيروش انتقاد ميكنند.
برخي كارشناسان بر اين باورند كه انتخاب احسان حاجصفي به عنوان پنالتي زن اول ايران مقابل عراق كار درستي از سوي كيروش نبوده و سرمربي تيمملي نبايد پنالتي اول تيمش را به اين بازيكن جوان ميداده. صرفنظر از اينكه حاجصفي در زدن ضربات ايستگاهي و پنالتي تبحر خاصي دارد، قرار نبود كه او پنالتي اول تيمملي را بزند.
يكي از عوامل اجرايي تيمملي كه در هنگام پر شدن ليست پنالتيزنها در كنار كيروش بوده در مورد اين موضوع صحبتهاي جالبي ميكند: «قرار نبود كه حاجصفي پنالتيزن اول تيمملي باشد. كيروش پنالتي اول تيمش را به نكونام سپرد و از كاپيتان تيمملي خواست كه او با توجه به تجربهاي كه دارد پنالتي اول را بزند ولي نكونام حاضر به انجام اين كار نشد و پنالتي اول را نزد!»
در مورد اينكه چرا نكونام پنالتي اول را نزده، صحبتهايي به گوش ميرسد كه البته منطقي هم به نظر ميرسد. بدون شك وقتي يك بازيكن پنالتي اول و حساس تيمش را نميزند كه از لحاظ روحي و رواني شرايط مساعدي نداشته باشد و احتمالا به همين دليل بود كه جواد از كيروش خواسته تا پنالتي اول را نزند! منبع موثق ما در مورد اين موضوع چنين ادامه ميدهد: «وقتي نكونام حاضر نشد پنالتي اول را بزند، كيروش با او صحبت كرد و جواد گفت كه ميخواهد پنالتي سوم را بزند! با توجه به اين موضوع بود كه پنالتي اول را احسان حاجصفي زد و به جاي او جواد نكونام پشت ضربه سوم ايستاد!» پس از اينكه پنالتي حاجصفي گل نشد، پورعليگنجي، نكونام، حسيني، غفاري، جهانبخش و تيموريان پنالتيهايشان را به گل تبديل كردند تا اينكه نوبت به اميري رسيد و ضربه او به تيرك دروازه اصابت كرد. اما در مورد اين موضوع و آنهايي كه حاضر نشدند ضربه پنالتي را بزنند هم صحبتهاي جالبي به گوش ميرسد. كيروش كه در ضيافت پنالتيها روي بازيكنان باتجربه و تازه نفس تيمش حساب ويژهاي باز كرده بود، رضا قوچاننژاد را نيز به عنوان يكي از پنالتيزنان تيمملي انتخاب كرد ولي قوچاننژاد هم به نحوي از زير مسووليت زدن ضربه پنالتي شانه خالي كرد و حاضر نشد كه براي تيمملي ايران پنالتي بزند.
نكته قابل توجه در مورد كارنامه و پنالتيهاي اين بازيكن در جايي است كه نكونام قبلا در جامملتهاي 2004 چين، در ديدار مقابل چين پس از علي دايي و مهدويكيا، پنالتي سوم را زد و پس از آن در جام ملتهاي 2007 و در ديدار مقابل كرهجنوبي، قرار شد كه پنالتي پنجم را بزند كه البته با توجه به خراب شدن پنالتيهاي قبلي، نوبت به نكونام نرسيد.
آمار و سوابق نكونام نشان ميدهد كه او هرگز به زدن پنالتي اول علاقهاي نداشته است.
IRAN_KING
27-01-2015, 12:24
علا عبدالزهرا !
به گزارش وب سایت نود، پس از پایان دیدار تیم های ملی ایران و عراق در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های ۲۰۱۵ آسیا و شکست ناباورانه تیم ملی کشورمان مقابل عراق و حذف از جام ملت ها، مسایل حاشیه ای متعددی به وجود آمد.
یک ساعت بعد از پایان مسابقه بود که مسئولان فدراسیون فوتبال ایران به فیفا و ای اف سی اعتراض کردند و اعلام کردند که علا عبدالزهرا، بازیکن تیم عراق در لیگ ایران و در باشگاه تراکتورسازی دوپینگی بوده و نباید مقابل ایران به میدان می رفت.
این اعتراض ای اف سی را مجاب کرد تا جلسه فوق العاده در سیدنی برگزار شود و در حالی که خیلی ها به بازنده شدن عراق به دلیل تخلف امیدوار شده بودند، اما در دور سوم جلسات کمیته انضباطی ای اف سی رای به عراق داده شد و تیم ملی کشورمان به تهران بازگشت.
تیم ملی ایران به وطن بازگشت و عراق در مرحله نیمه نهایی به مصاف کره جنوبی رفت. عراق و شاگردان راضی شنیشل در دیدار با کره جنوبی با نتیجه ۲ بر صفر شکست خوردند و حذف شدند.
در پایان مسابقه عراقی ها به جای پرداختن به مسایل فنی در مورد اعتراض ایران واکنش های منفی از خود نشان دادند و به نوعی مسئولان ایران را به فرافکنی محکوم کردند.
راضی شنیشل، سرمربی تیم ملی عراق پس از دیدار با کره جنوبی گفت: ایرانی ها پس از باخت مقابل تیم ما شروع به فرافکنی کردند و با طرح مسایل غیر واقعی می خواستند نتیجه را برگردانند، اما این واقعیت نداشت و به نظر من ایران تیم اول آسیا نیست بلکه تیم های ملی کره جنوبی، ژاپن و استرالیا به مراتب از ایران بهتر هستند.
علا عبدالزهرا، بازیکن دوپینگی تراکتورسازی نیز اقدام مسئولان فدراسیون فوتبال ایران را محکوم به فرافکنی کرد.
وی در آخرین مصاحبه اش گفت: دیگر هیچ وقت برای بازی کردن به لیگ ایران برنخواهم گشت حتی اگر یک میلیارد هم به من بدهند!
عبدالزهرا مدعی شد: همه اظهارات ایرانی ها در مورد دوپینگ من دروغ بود و من هرگز دوپینگ نکرده ام.مسئولان فدراسیون فوتبال بحث دوپینگی بودن مرا مطرح کردند تا مرا قربانی کنند و خودشان قربانی نشوند.
*اسناد موجود و یک دنیا تناقض در حرف های بازیکن ملی پوش عراق
برخلاف اظهارات علا عبدالزهرا باید اعتراف کرد که شواهد و مدارک موجود گواهی می دهد که این بازیکن در لیگ برتر ایران دوپینگ کرده است. شاید کوتاهی هایی برای نحوه مکاتبات مقامات داخلی با مسئولان ای اف سی و فیفا صورت گرفته باشد، اما اسناد ثابت می کنند که این بازیکن به خاطر دوپینگ از ایران اخراج شده است.
دوستان استرالیا هم تا این لحظه 2-0 امارات رو اسفالت کرده !!!!!!!!!!!
خوشبختانه هيچ تيم عربي به فينال نرسيد. فقط جلوي ايران شاخ ميشن جلوي تيماي ديگه با افتخار ميبازن...
صلوات بفرست برا
اسفالت شدن عراق جلو امارات
صلوات بفرس براقهرمانیه کره تو اسیا:n12:
دوستان تورنومنت بعدی تیم ملی کی میشه ؟ یعنی از الان رفت تا مقدماتی جام جهانی بعدی ؟ با این اوضاع که تورنومنتی فعلا در کار نیست و اینا هم اهل بازی تدارکاتی نیستن باید در اینده یه افت شدیدی تو تیم ملی شاهد باشیم .
فکر کنم بازی تدارکاتی در پیش دارن من شندیدم قرار یه بازی با تیم سوئد داشته باشن خدا کنه فدراسیون دست دست نکنه بازی تدارکاتی زیاد بزار یه 100 تا بازی :n02:
الان برای تیم امید تو این چند روز بازی تدارک خوبی ترتیب دادن خیلی خوبن دارن پیش میرن
AQUARIUM
27-01-2015, 17:31
امروز مصاحبه یکی از سرمربی ها لیگ برتری رو میدیم که می گفت ایشون(کی روش) دنبال این بود تیمش گل نخوره و بعد حالا ی ضربه ایستگاهی کرنری و...!!
یکی بهش بگه اینکه تاکتیک چند سال اخیر تیم های خودت بوده و هست! موندم چطور بازی های تیم خودش رو ندیده؟؟ بره از طرفدارای دو آتیشه تیمش بپرسه :|
فکر کنم بازی تدارکاتی در پیش دارن من شندیدم قرار یه بازی با تیم سوئد داشته باشن خدا کنه فدراسیون دست دست نکنه بازی تدارکاتی زیاد بزار یه 100 تا بازی :n02:
الان برای تیم امید تو این چند روز بازی تدارک خوبی ترتیب دادن خیلی خوبن دارن پیش میرن
باتیم چندم سوئد بازی میکنن؟:n02:
Sh-Meteor
27-01-2015, 22:39
بازی با تیم اصلی سوئد، اوایل فروردین ماه هست.
من خبرش رو چند ماه پیش خوندم و الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تو تهران هم باشه.
با این بودجه ها همونم کنسل نشه شانس اوردیم .
با تیم چندم نه ، بگو شماره چند ؟
یه شماره 10 (زلاتان) میندازن وسط با همون بازی میکنن :n02:
شک نکنید کنسله:n09:
فلسطین هم نشد با ما بازی کنه بعد سوئـــــــــــــــــــــد ؟:n38: زلاتان؟ نه بابــــــــــــــــا:n26:
mohammad_87
28-01-2015, 01:36
بازی با سوئد در خود سوئد هست.در سایت فدراسیون فوتبال سوئد هم نوشته شده:
قرار بود با ایتالیا هم در آزادی بازی کنیم.
Pejvak61
28-01-2015, 09:43
بعضي از كارشناسان در مورد اينكه چرا ايران فقط در ضربات ايستگاهي به گل ميرسه اعتراض دارن.
اما من يادمه تو تيم 1996 در امارات كه ايران موفق شد كره جنوبي را 6-2 ببره يا عربستانو 3-0 ببره تعداد بسيار كمي از گل ها از ضربات ايستگاهي به ثمر رسيد و جالبه كه بدونيد كارشناسان همون موقع ميگفتن تيم ملي در استفاده از ضربات ايستگاهي با وجود اين همه مهره توانايي لازم را نداره و بايد بيشتر كار كنه و اينو يك عيب بزرگ براي تيم ملي به حساب مياوردن و ميگفتن استفاده نكردن از ضربات ايستگاهي نشان دهنده اتكاي بازي تيم ملي روي مهارت هاي فردي و نه گروهي است.
به نظرم اون تيم به شيوه علي اصغري اداره ميشد و كاملاً متكي بر قابليت هاي فردي و البته مسائل روحي و رواني سرمربي بازي ميكرد و تاكتيك خاصي نداشت. اونطور كه معلومه استفاده كردن از ضربات ايستگاهي يك هنر به حساب مياد و درصد بالايي از گلهايي كه تيم هاي بزرگ هم به ثمر ميرسونن به استفاده از اين روش اختصاص داره.
دقيقاً يكي از توجيهات اين سيستم اينه كه ما در اين مواقع موقعيت اينو داريم كه با تمركز بالا به گل دست پيدا كنيم و حتي در بازي هاي بزرگ كه موقعيت هاي گل كمتري ممكنه برامون خلق بشه ميشه به اين روش رو آورد.
به نظر شما چه اشكالي داره كه تيم با هر موقعيت ضربه آزاد مستقيم يا غير مستقيم يا كرنر و امثالهم كه نصيبش ميشه انتظار گل شدنشو داشته باشيم؟
حتي در دوره برانكو هم درصد زيادي از گلها روي ضربات ايستگاهي به ثمر ميرسيد. اما به طور معمول بين 40 تا 60 درصد گل هاي دنياي حرفه اي فوتبال از ضربات ايستگاهي به ثمر ميرسه.
البته من مطمئن هستم اين تيم ميتونست با چند بازي تداركاتي در حد همين مسابقات (نه بازي با تيم هاي بزرگ دنيا) به يك همآهنگي خوب دست پيدا كنه و حتي زيبا هم بازي كنه. حداقل از ايني كه ديديم بهتر ظاهر ميشد. بالشخصه اميد داشتم تيم ملي بتونه با حضور در نيمه نهايي به همآهنگي لازم دست پيدا كنه و به شكوفايي برسه ولي متأسفانه نشد.
Sh-Meteor
28-01-2015, 10:25
بعضي از كارشناسان در مورد اينكه چرا ايران فقط در ضربات ايستگاهي به گل ميرسه اعتراض دارن.
اما من يادمه تو تيم 1996 در امارات كه ايران موفق شد كره جنوبي را 6-2 ببره يا عربستانو 3-0 ببره تعداد بسيار كمي از گل ها از ضربات ايستگاهي به ثمر رسيد و جالبه كه بدونيد كارشناسان همون موقع ميگفتن تيم ملي در استفاده از ضربات ايستگاهي با وجود اين همه مهره توانايي لازم را نداره و بايد بيشتر كار كنه و اينو يك عيب بزرگ براي تيم ملي به حساب مياوردن و ميگفتن استفاده نكردن از ضربات ايستگاهي نشان دهنده اتكاي بازي تيم ملي روي مهارت هاي فردي و نه گروهي است.
به نظرم اون تيم به شيوه علي اصغري اداره ميشد و كاملاً متكي بر قابليت هاي فردي و البته مسائل روحي و رواني سرمربي بازي ميكرد و تاكتيك خاصي نداشت. اونطور كه معلومه استفاده كردن از ضربات ايستگاهي يك هنر به حساب مياد و درصد بالايي از گلهايي كه تيم هاي بزرگ هم به ثمر ميرسونن به استفاده از اين روش اختصاص داره.
دقيقاً يكي از توجيهات اين سيستم اينه كه ما در اين مواقع موقعيت اينو داريم كه با تمركز بالا به گل دست پيدا كنيم و حتي در بازي هاي بزرگ كه موقعيت هاي گل كمتري ممكنه برامون خلق بشه ميشه به اين روش رو آورد.
به نظر شما چه اشكالي داره كه تيم با هر موقعيت ضربه آزاد مستقيم يا غير مستقيم يا كرنر و امثالهم كه نصيبش ميشه انتظار گل شدنشو داشته باشيم؟
حتي در دوره برانكو هم درصد زيادي از گلها روي ضربات ايستگاهي به ثمر ميرسيد. اما به طور معمول بين 40 تا 60 درصد گل هاي دنياي حرفه اي فوتبال از ضربات ايستگاهي به ثمر ميرسه.
البته من مطمئن هستم اين تيم ميتونست با چند بازي تداركاتي در حد همين مسابقات (نه بازي با تيم هاي بزرگ دنيا) به يك همآهنگي خوب دست پيدا كنه و حتي زيبا هم بازي كنه. حداقل از ايني كه ديديم بهتر ظاهر ميشد. بالشخصه اميد داشتم تيم ملي بتونه با حضور در نيمه نهايي به همآهنگي لازم دست پيدا كنه و به شكوفايي برسه ولي متأسفانه نشد.
مشکل اینجاست که ما هر توانایی رو داشته باشیم، اون توانایی به حساب نمیاد و نقص های فوتبال رو بیش از حد بزرگ می کنن.
یه زمانایی تو دفاع خیلی مشکل داشتیم و هر توپی که میومد، میرفت تو دروازه مون.
الان که خدا رو شکر دفاع خوبی داریم، به چشمشون نمیاد.
اینا فقط می گردن دنبال عیب و ایراد که بزرگش کنن! فرقی هم نمی کنه که چی باشه ...
به نظرتون میشه تو این چند سال باقی مونده کیروش رو بخش پاس کاری و حفظ توپ ها هم یه تحول ایجاد کنه ؟
به نظر من چون برای جام ملت های اسیا وقت کم بود نتونس این بخش کامل کنه ولی الان تا جام جهانی وقت تقریبا خوبی وجود داره
فکر کنم الان وقت خوبی بتونه یکسری بازیکن جوان دیگه تزریق تیم کنه یادم یه بازیکن دورگه سوئدی داشتیم ؟
اینها بود از یکی بیشتر بود :n02: اون امین نظری بازیکن میانه هست
ویلیام آتشکده: او بازيكن جواني است كه در ليگ 2 سوئد بازي ميكند. اين جوان 20 ساله از 10 سالگي در ردههاي تيم كوتوبرگ شركت داشته و از سال 2009 يعني از سن 16 سالگي در تيم اصلي «كوتوبرگ» حاضر بوده و در اين تيم شش بازي انجام داد كه يكي از اين ديدارها، رسمي بوده است. ويليام آتشكده فصل قبل براي تيمش 1200 دقيقه بازي كرده و شش گل هم زده و حالا اينكه چطور نظر كروش را جلب كرده، قابل توجه است.
امین نظری: کی روش در یکی از سفرهایش به سوئد، به منزل نظری رفت و با برادران نظری درباره بازی در تیم ملی ایران صحبت کرد. البته در آن مقطع امین نظری دعوت کی روش را قبول نکرد اما گفته می شود کی روش هنوز بازی های این بازیکن را دنبال می کند. نظری متولد سال 1373 است و سن مناسبی برای بازی در تیم ملی دارد. وی در مالموی سوئد بازی می کند و دو دوره در تیم های زیر 17 و 19 ساله های سوئد بازی کرده است.
آرش بیات: این بازیکن 29 ساله به ضربه های آزاد و شوت های محکم در لیگ سوئد معروف است. پست وی هافبک میانی است و در 257 بازی بازی در لیگ سوئد، 46 گل زده است. وی در رده های سنی پایین تیم ملی سوئد نیز بازی کرده است.
آرش طالبی نژاد: طالبی نژاد متولد بندر عباس است و از بچگی به سوئد مهاجرت کرده است. 183 سانتی متر قد و فیزیک مناسبی دارد و در پست هافبک راست و هافبک میانی بازی می کند. این بازیکن 31 ساله است.
عماد خلیلی: خلیلی هم یکی از محتمل ترین گزینه هاست. او 25 ساله است و می تواند در پست های مهاجم و بال راست بازی کند. او در باشگاهی در دسته دوم سوئد بازی کرده و آمار گلزنی خوبی نیز از خود به جای گذاشته است. خلیلی در 76 بازی 20 گل زده است.
IRAN_KING
28-01-2015, 16:10
کميته انضباطي کنفدراسيون فوتبال آسيا تازه ترين احکام خود را در مورد جام ملت هاي آسيا صادر کرد
به نقل از ایرنا، در این احکام مهرداد پولادی مدافع تیم ایران به علت دریافت کارت قرمز در بازی با عراق یک جلسه از همراهی تیم ایران در بازی های بین المللی رسمی آتی محروم و 2 هزار دلار جریمه شد.
همچنین مهدی علی سرمربی تیم امارات به علت رفتار غیرجوانمردانه در بازی با ایران 3هزار دلار، فدراسیون فوتبال عراق به علت دریافت 7 اخطار بازیکنانش در دیدار با ایران 3500 دلار جریمه ، احمد السید از قطر به علت اظهار نظر بعد ازبازی با بحرین 2 هزار دلار و اتحادیه فوتبال امارات وفدراسیون فوتبال استرالیا به علت ورود غیرقانونی بازیکنانشان به زمین 3000 دلار جریمه شدند.
دوستان جام ملت هایه بعدی 32تیمس یا همون 16تیم؟؟؟:n13::n35:
میزبانی جام ملت های بعدی هم که به امارات رسید:n35:
reza.1370
28-01-2015, 19:57
کدام افتخار، کدام قهرمان؟
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران این روزها حرفهایی میزند که به نظر منطقی پشت آن نیست.
به گزارش خبرنگار ایلنا، شکست تیم ملی مقابل عراق و حذف از جام ملتهای آسیا با واکنشهای متفاوتی از سوی اهالی فوتبال، کارشناسان و طرفداران این رشته در کشورمان روبرو شد، اما حرفهای کیروش از همه جالبتر است.
کیروش این روزها مدعی میشود به تیمش افتخار میکند و مردم ایران قهرمان جام ملتها هستند. اینکه کیروش به تیمش افتخار کند یک حس شخصی است، اما حداقل ما به عنوان اصحاب رسانه نمایش چشمگیری از تیم ملی در استرالیا ندیدیم که قابل افتخار باشد که به آن افتخار کنیم. تیم ملی در جام ملتها در اکثر بازیها محتاط و ترسو ظاهر شد و حتی مقابل تیمهای درجه 2 و 3 آسیا همچون بحرین و قطر هم دفاعی کار کرد و برابر امارات هم نمایش جالب توجهی نداشت.
اما قهرمان، همان واژهای که کیروش از آن استفاده میکند و مدعی است مردم ایران قهرمان جام ملتها هستند. این جمله به حدی برای ما عجیب است که هر چه بیشتر در مورد آن فکر میکنیم، کمتر به نتیجه میرسیم که چرا و با توجه به کدام فاکتور یا پارامتر ما باید قهرمان جام ملتهای آسیا باشیم.
واقعیت این است که تیم ملی مقابل عراق شکست خورده و حذف شده و به خانه برگشتهایم و حالا قهرمان جام از بین کرهجنوبی و استرالیا مشخص خواهد شد و ما بازنده واقعی این جام بودیم چراکه هم نمایش ضعیفی داشتیم و هم با شکست مقابل عراق از جامملتها حذف شدهایم تا باز هم حسرت قهرمانی در این مسابقات به دلمان بماند.
کیروش بهتر است به جای بازی با واژهها و فرافکنی، واقعیتها را به مردم بگوید، چراکه مردم ایران فوتبال را خوب میفهمند و قادر به تجزیه و تحلیل درست اتفاقات هستند و نمیتوان با این ادبیات، واقعیتها را از مردم پنهان کرد و افکار عمومی را منحرف کرد.
تیم ملی ایران یک بار دیگر در جام ملتها حذف شد و حتی به جمع 4 تیم برتر مسابقات هم نرسید. واقعیت همین است آقای کیروش و لاغیر...
Sh-Meteor
28-01-2015, 20:17
خیلی جالبه که نویسنده متن بالا قطر رو تیم درجه 3 آسیا میدونه ...
.
.
.
این حرف من این معنی رو نمیده که قطر تیم درجه یکی هستش، ما جلوی این تیم زیبا بازی کردیم
و خیلی شاهکار بوده که یک هیچ بردیم شون، ولی حداقل میدونم قطر تیم درجه 3 نیست!
پیشنهاد می کنم متن زیر رو از دست ندین؛
جام ملتهای آسیا در کانون توجه رسانهها قرار گرفته. خبرگزاریها درباره نتایج جام، با پیشکسوتان و صاحب نظران مصاحبه میکنند، صداوسیما نیز برنامههای تحلیلی پخش میکند.
اظهاراتی که گاهی ممکن است صحیح نباشند اما این طور مواقع به خاطر هیجان مستتر در رویداد، راست و دروغ به سرعت در افکار عمومی جا میافتد و حتی اگر تکذیب یا تصحیح شوند، دیگر تاثیر خود را به جا گذاشتهاند.
در این گزارش به 10 نمونه از گزارههای غلط اشاره شده که طی روزهای اخیر توسط کارشناسان یا پیشکسوتان در خبرگزاریها و صداوسیما مطرح شدهاند و سپس بازتابی چشمگیر در شبکههای مجازی یافتهاند.
باورهایی غیر صحیح که با استفاده از تکنیک تکرار، در افکار عمومی جا افتاده و تبدیل به فکت میشوند.
عراق لیگ ندارد
-این اشتباه را کارشناس برنامه شبکه سوم سیما مرتکب شد. پیش از این هم وقتی کره شمالی به جام جهانی 2010 راه یافت، محمد مایلیکهن گفت آنها حتی لیگ هم ندارند. او طبعاً اشتباه میکرد. هم کره شمالی و هم عراق لیگ دارند.
لیگ عراق چنان کیفیتی دارد که همه ساله بازیکنانی به لیگهای حرفهای در نقاط مختلف آسیا میفرستد. تیمهای ایرانی نیز از مشتریان بازیکنان لیگ عراق هستند و گاهی این بازیکنان، به پیشنهاد باشگاههای ایرانی پاسخ منفی میدهند.
اشتباه کارشناس صداوسیما باعث شد تعدادی از هواداران فوتبال در واکنشهای خود به شکست ایران از عراق، ناکامی در برابر کشوری که "لیگ ندارد" را مایه شرمساری بدانند.
امارات و قطر تیم درجه سه آسیا هستند
-تاکید روی درجه سه بودن تیمهای عربی از دهه 70 میلادی در رسانههای ورزشی ایران باب شد. در سالهایی که تیمهای اغلب این کشورها، تازه تشکیل شده و بعضی حتی دارای امکانات ورزشی استانداردی هم نبودند. تیم ملی ایران هم در سالهای نخست شکلگیریاش سابقه شکست پرگل مقابل پاکستان و هندوستان را دارد.
کشورهایی که توانستند مرحله مقدماتی را با موفقیت سپری کنند و به مرحله نهایی جام ملتها برسند، نمیتوانند درجه سه باشند اما به طور کلی این درجهبندیها فاقد رسمیت و اعتبارند.
اعضای تیم امارات طبق گفته سرمربیاش هفت سال کنار هم بودهاند. آنها در المپیک لندن هم حضور داشتند و با حضور مستمر مربیان تراز اول فوتبال جهان در باشگاههایشان، حالا بازیکنانی نظیر عمر عبدالرحمان، علی مبخوت و احمد خلیل دارند که میتوانند حتی ژاپن را از گردونه جام ملتها خارج کنند.
از بزرگترین خطاها در ورزش حرفهای، تحقیر و دست کم گرفتن رقباست. همزمان با دور حذفی جام ملتها، در جام حذفی انگلستان تیم برادفورد سیتی که در رتبه هفتم دسته سوم قرار دارد، در ورزشگاه خانگی چلسی توانست صدرنشین مقتدر لیگ برتر را 4-2 شکست دهد. آنهم در حالی که 2-0 عقب بود.
بردن قطر یک میلیونی که هنر نیست
-فارغ از کیفیت فنی و موقعیت تیم بازنده در ورزش، "بردن" هنر است. قطر هم سرمایهگذاری هنگفتی در ورزش انجام داده. همین حالا میزبان جام جهانی هندبال است و سال 2022 هم میزبان جام جهانی فوتبال و سرگروه در گروه آ.
نتایج باشگاههای قطری در لیگ قهرمانان آسیا نشان میدهد که آنها چه لیگ حرفهای و با کیفیتی دارند.
صرفنظر از مباحث فنی، اصولاً هیچ نسبت تاثیرگذاری بین جمعیت ملل و موفقیتشان در فوتبال وجود ندارد. اگر میزان نفوس در نتایج فوتبال اهمیت داشت، چین و هندوستان باید فینال جام جهانی 2014 را برگزار میکردند!
تیم عراق یک هفته قبل از اعزام شکل گرفته
-ایران از سال 2011 تاکنون و با احتساب جام جهانی، بازیهای رسمی و تمام دیدارهای تدارکاتی 52 بازی کرده اما عراق 73 بازی داشته. پس از جام جهانی آنها 10 بازی دوستانه داشتند در حالیکه ایران فقط دو مسابقه انجام داد که یکیش با همین عراق بود.
فوتبال عراق در سه دهه اخیر در تمام ردههای سنی پیشینهای موفق داشته. آنها در اوج جنگ هشت ساله با ایران و در شرایطی که به خاطر جنگ حتی حق میزبانی نداشتند، به جام جهانی 1986 راه یافتند.
یونس محمود کاپیتان عراق که با پنالتی چیپ دروازه ایران را گشود، به جا مانده از تیم امید عراق است که در المپیک آتن با غلبه بر تیمهایی چون پرتغال و پاراگوئه به عنوان چهارم رسیدند.
در جام ملتهای 2007 که ایران با هدایت امیر قلعهنویی حذف شد، عراق به عنوان نخست رسید و گل قهرمانی مقابل عربستان را هم یونس محمود زد.
قرارداد میلیاردی میبندند اما تعصب ندارند
-این گزاره مورد علاقه برخی مربیان قدیمی است که هر بار تورنمنتی برگزار میشود، بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی بکار میبرند. اما درباره تیم جام ملتهای 2015 حتی سرسختترین منتقدان تیم ملی از جمله امیر قلعهنویی، حمید درخشان و بیژن ذوالفقارنسب نیز چنین عقیدهای ندارند. این تیم از حیث جنگندگی، مبارزه و ارائه تمام داشتههایش در زمین، جایی برای انگ بی تعصبی باقی نگذاشت.
ایران در هجوم بی برنامه است
-طبق آمار تا مرحله یک چهارم نهایی، ایران پس از استرالیا و ژاپن دارای سومین خط حمله قدرتمند جام ملتها بود. با این توضیح که ژاپن با فلسطین همگروه بود و چهار گل وارد دروازه این تیم کرد. ایران در آمار شوت به دروازه حریفان نیز با 61 شوت در رده سوم قرار گرفت.
کیروش به لیگ داخلی توجه نمیکند
-این جمله مورد علاقه اغلب مربیان لیگی است. حالا نگاهی بیاندازیم به ترکیب تیم ملی. مرتضی پورعلی گنجی 22 ساله از نفت تهران، وریا غفوری از سپاهان، رامین رضاییان از راه آهن، وحید امیری از نفت، سروش رفیعی از فولاد خوزستان، همگی محصول لیگ هستند که بدون سابقه ملی، برای نخستین بار توسط کیروش به تیم ملی دعوت شدند و در جام ملتها حضور یافتند.
برای ژاپن و کره فقط جام جهانی مهم است
-دعوت افرادی به صداوسیما که چنین دیدگاههای اشتباهی دارند، برای مخاطبین حرفهای فوتبال عادی شده. از شش دوره اخیر، چهار دوره با قهرمانی ژاپن به پایان رسیده!
کرهایها هم در آمار مجموع مدالهای طلا، نقره و برنز این مسابقات، با احتساب حداقل نقرهای که امسال خواهند گرفت،10 عنوان دارند و پر افتخارترین تیم تاریخ جام ملتها هستند. ایران با 8 عنوان در رده دوم است. اما در مرغوبیت مدالها ژاپن تنها تیمی است که چهار بار به قهرمانی رسیده.
ایرانیها در حملات فیسبوکی رقیب ندارند
-صداوسیما گزارشهایی با هدف تحقیر و مبتذل جلوه دادن فیسبوک پخش میکند. بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی هم در پی حمله به هر پیجی از قبیل داور یا بازیکن حریف، یادداشتی مینویسند مبنی بر اینکه ایرانیان "مایه آبروریزی" شدهاند. یا اینکه مثلاً امروز جلوی همکار آلمانی یا همسایه فرانسوی خود خجالت کشیدهاند.
اما مروری بر هزاران کامنت درج شده در صفحه رسمی جام ملتها در فیسبوک و اینستاگرام، نشان میدهد که با قاطعیت نمیتوان ایرانیان را پیشتاز مزاحمتهای سایبری دانست.
تعداد و تنوع ترولهای ضد ایرانی کاربران عراقی در صفحه فیسبوک این مسابقات که حدود 600 هزار عضو دارد بسیار چشمگیر بود.
گلهایمان و بردهایمان شانسی بود
-از خداداد عزیزی تا امیر قلعهنویی، بسیاری از مخالفان کارلوس کیروش جملاتی را بکار بردهاند که با اندکی تغییر در ساختار، تکیه کلام کاربران منتقد تیم ملی ایران شده. مانند گلهای اتفاقی و بردهای شانسی.
اما ارزش گلی که در دقیقه یک به ثمر برسد، بیشتر یا کمتر از گل دقیقه 90 نیست. ضمناً وقتی تیمی بتواند در مسابقات مختلف نتیجه بازی را در واپسین ثانیهها تغییر دهد، پیش از آنکه یادآور شانس و تصادف باشد، موید جنگندگی، خستگیناپذیری و عطش برای کسب نتیجه در آن تیم است.
مهدی رستم پور
منتقدان هر چی میخواهند بگن ، کی روش کارنامه موفقی در تیم های دیگه نداشته که نداشته !!!
اما برای صدمین بار میگم . نتایجی که ایران چه در جام جهانی که در جام ملت ها گرفت ، قابل قبول بود . هر چند بدشانسی باعث شکست ها شد .
همین که بازیکن ها از کی روش حساب میبرند و میگن دوستش دارند . یعنی تک تک برنامه هاشو اجرا میکنن .
مطمئن باشید در جام جهانی 2018 روسیه برای ماندن ، به کی روش التماس خواهند کرد .
Sh-Meteor
28-01-2015, 20:46
دعوت AFC از شهریار/ دایی برای تماشای فینال جام ملت های آسیا به استرالیا می رود!
علی دایی پیشکسوت فوتبال کشورمان که برای تماشای دیدار فینال جام ملت های آسیا به استرالیا دعوت شده،
بامداد فردا پنجشنبه تهران را به مقصد دبی ترک خواهد کرد تا پس از توقفی کوتاه در فرودگاه دبی عازم سیدنی استرالیا شود.
گفتنی است دایی از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تماشای فینال جام ملت های این دوره که در استرالیا برگزار می شود، دعوت شده است.
این دیدار روز شنبه میان تیم های استرالیا و کره جنوبی برگزار می شود و قضاوت این بازی را علیرضا فغانی، رضا سخندان و محمدرضا ابوالفضلی داوران کشورمان بر عهده دارند.
منبع: فارس نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza.1370
28-01-2015, 21:07
ما از ذوب شدگان در ولایت کیروش وقعی نداریم !! راحت باشید! :n21::n21:
reza.1370
28-01-2015, 23:01
مصاحبههای ملی پوشان کشورمان مدتهاست رنگ و بوی خاصی دارد.
به گزارش بانک ورزش، به محض اینکه کیروش میگوید البسه تیم ملی فاقد کیفیت است، تمامی بازیکنان - از کاپیتان تا خانزاده که ذخیره ثابت است – از کیفیت بد آل اشپورت میگویند. جالب اینکه به محض جلسه آل اشپورت با کی روش و پرداخت مبلغی، تمامی لباس ها دارای کیفیت شدند!
سپس تیم به اردوی اتریش می رود و تا انتقادی از شرایط اردو میشود، کیروش مصاحبه میکند و میگوید همه چیز عالی است. بازیکنان هم یکی یکی یادشان میآید که از کمپ تیم ملی در اتریش تعریف تکرده اند.
بعد از جام ملتها همه در فکر حذف هستند و اکثرا به داور استرالیایی و بازیکن دوپینگی عراق گیر می دهند تا اینکه کیروش مصاحبهای جنجالی ترتیب میدهد و به درخشان و امیر قلعه نویی حمله میکند.
حالا بخوانید مصاحبه چند تن از اعضای تیم ملی و نزدیکان به فدراسیون را پس از حمله کیروش به مربیان وطنی.
دژاگه: باور نمی شود که عده ای منتظر حذف تیم ملی کشورشان بودند.
مارکار آقاجانیان: درخشان قبل از بازی با آرژانتین گفت تیم ملی آبکش می شود/ مردم جواب منتقدان را دادند.
سردار آزمون: منتقدان کی روش در اندازه های او نیستند.
خانزاده: کسانی که می گفتند قرارداد کی روش تمدید نشود، دیگر حرفش را نزنند!/ او باید 10 سال در ایران بماند.
علیرضا منصوریان: کی روش کارنامه مربیانی که انتقاد می کنند را می بیند و دلخور می شود!
قوچان نژاد: آقای کی روش، خودت بهترین مربی تاریخ ایران هستی.
البته تعداد کم مصاحبه ها به این دلیل است که خیلی از بازیکنان در این خصوص اظهارنظر نکردند. از نکونام و آندو و پولادی گرفته تا صادقی، خسرو، هاشم و فروزان که شاگردان قلعه نویی در استقلال هستند. وگرنه مصاحبه های خیلی کامل تر به دست شما می رسید و همه به یکباره متوجه می شدند که درخشان مربی نیست و کی روش هست.
البته قصد خوب نشان دادن درخشان و قلعه نویی و یا بد نشان دادن کی روش را نداریم. این سه نفر به عنوان انسان های آزاد همدیگر را نقد کرده اند و خودشان جوابگوی اظهارات شان خواهند بود. اما اینکه بازیکنان نامدار کشور این چنین تحت تاثیر یک نفر هستند و هر چه او بگوید تکرار می کنند، زیبا نیست. آنها اگر نقدی به مربیان ایرانی داشتند باید پیش از صحبت های کی روش مطرح می کردند تا حرف و حدیثی پیرامون آن به وجود نیاید.
دایی: انسجام تیم هنر کی روش بود
علي دايي مي گويد وقتي باد مي کاريم نبايد توقع قهرماني در آسيا را از تيم ملي داشته باشيم.
به گزارش "ورزش سه" از ایسنا، سرمربی سابق تیم ملی و پرسپولیس که به دعوت AFC تحت عنوان میهمان ویژه جهت حضور در فینال جام ملت ها عازم استرالیا بود در رابطه با سکوت رسانه ای خود گفت: ترجیح می دهم سکوت کنم. هر چند در این مدت برخی رسانه ها از قول خودشان و در قالب حرفهای من در جمع دوستانه و... گفتگوهایی از من منتشر کرده اند که همه آنها کذب بوده و من چه خوب و چه بد حرفی نزده ام.
وی در خصوص عملکرد تیم ملی در جام ملتها اظهار داشت: وقتی باد می کاریم چه توقعی داریم؟ چه امکاناتی برای تیم ملی و کی روش فراهم کردیم که توقع داشتیم قهرمان شود؟ در همه این سالها نتوانسته ایم به فینال برسیم حالا انتظار داریم کی روش بیاید معجزه کند و ما را به قهرمانی برساند؟ وقتی هم با مربی ایرانی و هم خارجی می بازیم یعنی فوتبالمان ایراد دارد نه اینکه مربی خارجی را قربانی کنیم. تصور کنید پول در حساب بانکی مان نیست اما انتظار داریم در قرعه کشی بانک برنده شویم.
دایی افزود: اگر فقط سرمربی تعیین کننده است پس برویم بزرگتر از کی روش را بیاوریم تا قهرمان جام جهانی شویم. شوماخر راننده خوبی است اما اگر پشت ماشینی که ایراد فنی دارد بنشیند پیچ اول نه پیچ دوم چپ می کند.
او ادامه داد: حکایت ما مثل کسی است که درمانهای عادی و پیشگیری های ساده را انجام نمی دهد، وقتی سرطان گرفت می خواهد با سنگین ترین هزینه ها و شیمی درمانی نزد بهترین اطبا خود را درمان کند. خب طبیعی است که وقتی می رویم نزد آن دکترها باید هزینه سنگین انجام دهیم. ما روی پایه ها کار نمی کنیم، تدارکات لازم را هم نداریم، چرا توقع مان را بالا می بریم؟ همه جای دنیا مربی تیم ملی مونتاژکار است. ابزاری که مربیان باشگاهی فراهم می کنند را کنار هم می چیند و تیم می سازد اما بازیکن سازی وظیفه او نیست که بگوییم فلان مربی چیزی به فوتبال ما اضافه نکرده. بازیکن اگر تا 30 سالگی چیزی یاد نگرفته مربی تیم ملی چه چیزی باید به او اضافه کند؟
دایی در خصوص انتقادات برخی مربیان داخلی از کی روش و پاسخگویی او گفت: من مسوول اظهارات دیگران نیستم و هر کس می تواند نظرش را بگوید و مردم هم قضاوت می کنند. فقط یک اعتقادی دارم. به هم زدن فضای فوتبال و تخریب تیم ملی به نفع هیچکس نیست و ما همه در یک قایق نشسته ایم و پارو می زنیم. ایرادی ندارد اگر کسی به کی روش انتقادی دارد مطرح کند. فقط نوع بیان مهم است. کسی که سرمربی رئال مادرید و پرتغال بوده حتما چیزی در چنته دارد که به آن عناوین و جایگاه رسیده و گرنه کسی که دانش و صلاحیت لازم را نداشته باشد را اجازه نمی دهند از پشت فنس هم تمریناتشان را ببیند. حداقل این را دیگر نمی توان نفی کرد. یک روز خودمان هم این طرف میز قرار می گیریم و با همین متر و معیارها نقد می شویم.
او در مورد اینکه کی روش بماند یا نه اظهار داشت: این را باید تصمیم گیرندگان بگویند اما به نظر شخصی من اگر قرار است کی روش برود و فرد ضعیف تری بیاید این یعنی خودکشی بین المللی در فوتبال. انسجام و وحدتی که در تیم بود محصول هنر کی روش است و باید آن را ستود. نقش کی روش در این امر انکار ناپذیر است.وقتی جمعیت استقبال کننده از تیم ملی به اصطلاح بازنده از میزان تماشاگر اغلب بازیهای لیگ بیشتر است باید در خلوت خودمان دو دو تا چهار تا کنیم و دلیلش را پیدا کنیم.
دایی نحوه عملکرد بازیکنان تیم ملی را ستود و تصریح کرد: همدلی تیم ملی مثال زدنی بود و جوانان به خوبی خود را تحمیل کردند.من به همه بازیکنان تیم ملی و کادر فنی و سایر اعضا خسته نباشید می گویم.می دانم همه تلاششان را کردند و این خیلی مهم است.اگر مردم به استقبال آنها رفتند به خاطر همین تلاش و همدلی بود. برنده شدن به معنای رسیدن توپ به دروازه حریف نیست. معنای واقعی اش رساندن خودت به دروازه دلهای مردم است.فوتبال برد و باخت دارد. یک روز درضربات پنالتی توپ به دیرک می خورد، یک روز داور اشتباه می کند اما در هر حال نمی شود در امروز متوقف شد و باید جلوتر رفت و آینده را دید.این روزها همه می گذرند.مگر یک روز به استاد دهداری برف نزدیم؟ مگر ناصر خان حجازی را نکوبیدیم؟ ایویچ را فراری ندادیم؟ این روزها هم میگذرند.
وی افزود: همه دنیا از امروز دنبال برنامه ریزی برای جام جهانی بعدی هستند ولی ما قرار است فعلا دور مقدماتی و اولیه دعواهایمان را شروع کنیم.آن وقت بردن آژانتین و برزیل هم کمترین خواسته مان است!!! شاید فوتبال عدالت نداشته باشد اما حداقل منطق دارد.منطقش همین است که می بینم.با کار نکردن نمی شود معجزه کرد.اگر ما به فینال می رسیدیم احتمالا سیستمهای آنالیز و ارزیابی ژاپنی ها هنگ می کرد. شما ببینید امارات و استرالیا و کره جنوبی در سطح باشگاهی هم در آسیا موفق هستند.العین امارات قهرمان آسیا می شود و نمایندگان استرالیا و کره هم موفق هستند.آنها لیگ های قوی دارند ولی تمام نمایندگان ما در آسیا ناکام مانده اند.وقتی تکلیف باشگاه های ما اینگونه است تیم ملی باید به کجا برسد؟
دایی ادامه داد: عراق اگر چه باشگاههایش به سبب نبود زیر ساخت لازم در لیگ قهرمانان آسیا نیست ولی تیمی که بازیکنی مثل کرار که ستاره لیگ ماست را با خود به جام ملتها نمی برد حتما تیم خوبی است.ده سال پیش در المپیک چهارم شده اند و دو دوره قبل قهرمان جام ملت ها شدند.آن هم زیر فشار جنگ و بمباران. آنها روی پایه ها کار می کنند. تیم ملی محصول باشگاههاست و باشگاهها همه جای دنیا محور توسعه فوتبال هستند. وقتی در باشگاه کار پایه ای نمی کنیم تیم ملی چه باید کند؟ دو باشگاه مطرح ما را می خواهند واگذار کنند هنوز معلوم نیست ساختمان هایشان متعلق به خودشان است یا فدراسیون. زمین تمرین نداریم بعد ادعایمان سر به فلک می کشد. با این شرایط تا کی می خواهیم برنامه کوتاه مدت را دنبال کنیم؟چرا اجازه ندهیم حالا که کی روش آمده و فوتبال ما را شناخته و برنامه دارد و آرام آرام دارد جوانگرایی انجام می دهد او بماند؟چه ایرادی دارد کمک کنیم برای اولین بار در تاریخ فوتبال مان دو بار پیاپی به جام جهانی برویم؟ عراق با همه مشکلاتش ، اردوها و بازیهای تدارکاتی اش از ما بیشتر بود.خداوکیلی با چه استدلالی توقع داشتیم ایران قهرمان شود؟ اگر از کی روش فقط یک درس و آن هم مبارزه با بازیکن سالاری را یاد گرفته باشیم باز هم برد کرده ایم.
وی درباره سفر به استرالیا گفت:دوست داشتم در فینال تیم ملی کشور عزیزم را ببینم که نشد.حالا هم به دعوت ای،اف.سی می روم و امیدوارم روزی یک پای این فینال ها تیم کشورم باشد.
دایی در خصوص وضعیت یارگیری پرسپولیس اظهار داشت:پرسپولیس سرمربی دارد و سرمربی یک تیم بهتر از هرکسی اوضاع آن را می داند و درست نیست من درباره تیمی که از درون آن بی خبرم اظهار نظر کنم.برای پرسپولیس و هوادارانش بهترین ها را آرزو دارم.
وی در مورد واگذاری دو باشگاه سرخابی و عدم حضورش در جلسات پیشکسوتان پرسپولیس گفت: یاد گرفته ام همیشه برای موفقیت بجنگم. من وارد بازیهای دوسر باخت نمی شوم! امیدوارم پشکسوتان موفق باشند.
دایی در پایان در خصوص اینکه منظورش از بازی دوسر باخت چیست توضیح بیشتری نداد و پیرامون اخباری مبنی بر حضور یکی از دوستانش در مزایده سرخابی ها اظهار داشت: به هر حال برخی دوستان دنبال خرید باشگاه بودند. جلسات متعددی هم برگزار کرده و در قالب یک تیم کامل جامعه شناس، اقتصاددان، حقوقدان و ورزشی هم شرایط را بررسی کردند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که وارد نشوند.ان شاءالله هر چه برای پرسپولیس و هوادارانش خیر است پیش بیاید.
مصاحبههای ملی پوشان کشورمان مدتهاست رنگ و بوی خاصی دارد.
به گزارش بانک ورزش، به محض اینکه کیروش میگوید البسه تیم ملی فاقد کیفیت است، تمامی بازیکنان - از کاپیتان تا خانزاده که ذخیره ثابت است – از کیفیت بد آل اشپورت میگویند. جالب اینکه به محض جلسه آل اشپورت با کی روش و پرداخت مبلغی، تمامی لباس ها دارای کیفیت شدند!
سپس تیم به اردوی اتریش می رود و تا انتقادی از شرایط اردو میشود، کیروش مصاحبه میکند و میگوید همه چیز عالی است. بازیکنان هم یکی یکی یادشان میآید که از کمپ تیم ملی در اتریش تعریف تکرده اند.
بعد از جام ملتها همه در فکر حذف هستند و اکثرا به داور استرالیایی و بازیکن دوپینگی عراق گیر می دهند تا اینکه کیروش مصاحبهای جنجالی ترتیب میدهد و به درخشان و امیر قلعه نویی حمله میکند.
حالا بخوانید مصاحبه چند تن از اعضای تیم ملی و نزدیکان به فدراسیون را پس از حمله کیروش به مربیان وطنی.
دژاگه: باور نمی شود که عده ای منتظر حذف تیم ملی کشورشان بودند.
مارکار آقاجانیان: درخشان قبل از بازی با آرژانتین گفت تیم ملی آبکش می شود/ مردم جواب منتقدان را دادند.
سردار آزمون: منتقدان کی روش در اندازه های او نیستند.
خانزاده: کسانی که می گفتند قرارداد کی روش تمدید نشود، دیگر حرفش را نزنند!/ او باید 10 سال در ایران بماند.
علیرضا منصوریان: کی روش کارنامه مربیانی که انتقاد می کنند را می بیند و دلخور می شود!
قوچان نژاد: آقای کی روش، خودت بهترین مربی تاریخ ایران هستی.
البته تعداد کم مصاحبه ها به این دلیل است که خیلی از بازیکنان در این خصوص اظهارنظر نکردند. از نکونام و آندو و پولادی گرفته تا صادقی، خسرو، هاشم و فروزان که شاگردان قلعه نویی در استقلال هستند. وگرنه مصاحبه های خیلی کامل تر به دست شما می رسید و همه به یکباره متوجه می شدند که درخشان مربی نیست و کی روش هست.
البته قصد خوب نشان دادن درخشان و قلعه نویی و یا بد نشان دادن کی روش را نداریم. این سه نفر به عنوان انسان های آزاد همدیگر را نقد کرده اند و خودشان جوابگوی اظهارات شان خواهند بود. اما اینکه بازیکنان نامدار کشور این چنین تحت تاثیر یک نفر هستند و هر چه او بگوید تکرار می کنند، زیبا نیست. آنها اگر نقدی به مربیان ایرانی داشتند باید پیش از صحبت های کی روش مطرح می کردند تا حرف و حدیثی پیرامون آن به وجود نیاید.
همون زمان شرکت اصلی ال اشپورت در المان موقع اردوی اتریش به اردوی ایران اومد و لباسهای با کیفیتشون رو به تیم ملی داد . نمیدونم این خبرهای زرد از کجا در میاد . خواهشا یه منبعی هم بزارین ادم بشناسه این خبرگزاریها رو . همون پست قبلیتون هم پر از اشکال بود که منبع رو نذاشته بودید .
همون زمان شرکت اصلی ال اشپورت در المان موقع اردوی اتریش به اردوی ایران اومد و لباسهای با کیفیتشون رو به تیم ملی داد . نمیدونم این خبرهای زرد از کجا در میاد . خواهشا یه منبعی هم بزارین ادم بشناسه این خبرگزاریها رو . همون پست قبلیتون هم پر از اشکال بود که منبع رو نذاشته بودید .
دوست عزیز این ال اشپورت المانی که شما میگی امارشو تو نود گرفتن از یه زیر زمین یایه سیاه چاله تو میدون چین ساخته میشده:n08::n08::n08:
شما فکرکن اینا مگه مرض دارن این همه برن المان ادیداسو ول کنن با الشپورت قرار داد ببندن :n08:تو جام جهنانیش هم کم تر لباس نایک وادیداس بود :n08:تو جام ملت هاش هم به غیر از ایران یک تیم بدبخت تراز فدراسیون ایران تنشون بود ..من نمیدونم ازکی المان الشپورت میزده !!
شما دیدید چقدر کیروش از کیفیت لباس دل خور بود ..شما توپ هایه لیگو دیدید ؟؟؟ لباس هاشون؟ پس خاک برسر المان کنن با همچین شرکتی :n04:تازه ازدوباره با همین قرارداد بستن:n15::n15:
تازه ال شپورت اصلی رفته یه دوتا دونه لباس با کیفیت داده اوناهم از شادی مردن
میزبانی جام ملت های بعدی هم که به امارات رسید:n35:
خوب شد به امارات رسید از قبلش هم این فدراسیون ایران میدونستن میزبانی نمیتونن بدن الکی ادعا داشتن مردم وخوش حال کنن و وقت afc رو بگیرن
شرایط میزبانی که فقط زمین و هتل نیست ...هزارتا کاردیگه هم باید میکردن که بهشون اجازه نمیدادن چون غیر باور هایه ایرانیه مگر نه اگه فدراسیون تمایل داشت سریع به ایران میرسید میزبانی:n15:
هیچ وقت ایران میزبانی نمیتونه بده حتی توشرایط بهترین زمین ها واستادیوم ها وهتل ها
اگه میداد همه ملت شاخ درمیاوردن من اولین نفربودم:n02:
Sh-Meteor
29-01-2015, 18:57
ویژه برنامه 90 امشب با حضور گواردیولا و دکتر
با حذف تیم ملی کشورمان از جام ملت های آسیا بحث تمدید قرارداد یا اخراج کی روش کماکان مورد بحث است.ویژه برنامه 90 هم امشب به همین موضوع خواهد پرداخت.
گفته می شود در این برنامه غیر از کی روش که در یک آیتم به طور مجزا از عملکرد خود دفاع خواهد کرد. یک آیتم هم اختصاص دارد به یک منتقد و یک موافق کی روش.
شخصی که به عنوان منتقد کی روش حضور دارد بیژن ذولفقارنسب و شخصی که به عنوان موافق کی روش صحبت خواهد کرد عبدلله ویسی.
Pejvak61
29-01-2015, 21:23
ویژه برنامه 90 امشب با حضور گواردیولا و دکتر
با حذف تیم ملی کشورمان از جام ملت های آسیا بحث تمدید قرارداد یا اخراج کی روش کماکان مورد بحث است.ویژه برنامه 90 هم امشب به همین موضوع خواهد پرداخت.
گفته می شود در این برنامه غیر از کی روش که در یک آیتم به طور مجزا از عملکرد خود دفاع خواهد کرد. یک آیتم هم اختصاص دارد به یک منتقد و یک موافق کی روش.
شخصی که به عنوان منتقد کی روش حضور دارد بیژن ذولفقارنسب و شخصی که به عنوان موافق کی روش صحبت خواهد کرد عبدلله ویسی.
اگر چيزي كه عنوان كرديد درست باشه برنامه 90 ارزش ديدن نخواهد داشت.
ذوالفقارنسب و ويسي نميتونن نمايندگان مناسبي براي دفاع يا انتقاد از عملكرد تيم ملي باشن.
به نظرم بايد تركيب موافقين و مخالفين اينطوري باشه.
موافقين:يكي ازبين آقايان حاج رضايي، مرتضي محصص، عليرضا منصوريان يا علي دايي يا خود فردوسي پور كه مدعي هستن اين طرز بازي ما با توجه به شرايط فوتبال ايران ايده آله و ميتونن با استدلال درست از پس مخالفان بر بيان
مخالفين: از بين آقايان امير قلعه نويي، حميد درخشان و همونهايي كه مدام ميگن كي روش در اين چند سال چيزي به فوتبال ما اضافه نكرده و قوياً مدعي هستن كه كي روش هيچ كاري براي فوتبال ايران نكرده و همون نتايجي را گرفته كه قبل از اين هم با هزينه به مراتب كمتري گرفته بوديم.
اگر چيزي كه عنوان كرديد درست باشه برنامه 90 ارزش ديدن نخواهد داشت.
ذوالفقارنسب و ويسي نميتونن نمايندگان مناسبي براي دفاع يا انتقاد از عملكرد تيم ملي باشن.
به نظرم بايد تركيب موافقين و مخالفين اينطوري باشه.
موافقين:يكي ازبين آقايان حاج رضايي، مرتضي محصص، عليرضا منصوريان يا علي دايي يا خود فردوسي پور كه مدعي هستن اين طرز بازي ما با توجه به شرايط فوتبال ايران ايده آله و ميتونن با استدلال درست از پس مخالفان بر بيان
مخالفين: از بين آقايان امير قلعه نويي، حميد درخشان و همونهايي كه مدام ميگن كي روش در اين چند سال چيزي به فوتبال ما اضافه نكرده و قوياً مدعي هستن كه كي روش هيچ كاري براي فوتبال ايران نكرده و همون نتايجي را گرفته كه قبل از اين هم با هزينه به مراتب كمتري گرفته بوديم.
میدونی اصلا چه بهتر که یه مسابقه بین اینا برگزار کنیم اونم شرطی :n02:
اگه موافقین بردن کی روش بمونه و و اگه مخالفین بردن کی روش بره . بهترین روش برای حل این مسئله به خوبی و خوشی :n11:
Masoud-2014
30-01-2015, 11:20
لابی کشورهای عربی برای حذف استرالیا از آسیا
کشورهاي عربي در پي ناکامي عمومي در جام جهاني و صعود به جام ملتهاي آسيا به دنبال لغو عضويت ميزباني استراليا در اي اف سي هستند.
به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی استرالیا پس از سه دوره حضور در مسابقات جام ملت های آسیا از زمان الحاق به کنفدراسیون این قاره در سال 2006، امسال برای دومین دوره پیاپی به فینال راه یافته است.
این کشور همچنین در جام شانزدهم یکی از موفق ترین میزبانی های جام ملت های آسیا را بر عهده داشت.
با وجود این شیخ سلمان رییس کنفدراسیون آسیا در مصاحبه ای با روزنامه الاتحاد امارات گفت که فدراسیون های فوتبال کشورهای حوزه خلیج فارس خواهان بازبینی در عضویت استرالیا هستند.
وی گفت: فدراسیون های فوتبال کشورهای غرب آسیا تمایل به لغو عضویت استرالیا در کنفدراسیون آسیا دارند. اما به نظر من کشورهای دیگر نیز هنوز از ارزش ماندن استرالیا در فوتبال آسیا متقاعد نشده اند.
منتقدان الحاق استرالیا به فوتبال آسیا که به هدف حضور بیشتر این تیم در مسابقات رسمی و همچنین تسهیل صعود آن به رقابت های جام جهانی صورت گرفت، منافع چنین کاری را کاملا یک طرفه می دانند.
استرالیا از طریق شرکت در مسابقات مقدماتی آسیا توانسته است در دو دوره گذشته به جام جهانی صعود کند در حالیکه کشورهای عربی که از جام جهانی 1990 تا 2006 همواره یک نماینده در این مسابقات داشتند، نتوانستند به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی و یا جام جهانی 2014 برزیل راه پیدا کنند.
قطر میزبان جام جهانی 2022 است و اگر نتواند به جام جهانی 2018 روسیه صعود کند، نخستین میزبانی خواهد بود که قبل از برگزاری این رقابت ها هرگز موفق به حضور در آن نشده است.
آسیا در جام جهانی چهار سهمیه دارد و تیم پنجم آن پس از شرکت در یک مسابقه پلی آف می تواند سهمیه صعود به جام جهانی را دریافت کند.
شیخ سلمان بحرینی که در سال 2013 ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا را بر عهده گرفت می گوید در سال 2005 که موضوع عضویت استرالیا در این کنفدراسیون در حال بررسی بود، هیچ مکانیسمی برای بازنگری در آن پایه ریزی نشد.
وی اظهار داشت: تصمیم گیری برای الحاق استرالیا سال ها پیش و قبل از ریاست من گرفته شد. مجمع عمومی در آن زمان قرار بر حضور آزمایشی استرالیا نگذاشت و در نتیجه نمی توان این موضوع را دوباره مورد ارزیابی قرار داد.
رییس کنفدراسیون آسیا ادامه داد: تعدادی از فدراسیون های فوتبال آسیا خروج استرالیا از فوتبال این قاره را ضروری می دانند ولی ما نمی توانیم صرفا بر اساس نظریات تصمیم گیری کنیم. هر تصمیمی در مورد عضویت استرالیا باید از سوی مجمع عمومی گرفته شود.
این استرالیا بدرد اسیانمیخوره خداکنه از اسیا با اون ویلیامز بندازنشون توخیابون
درود بر لابیه عربی علیه استرالیا :n12:
Pejvak61
31-01-2015, 09:27
لابی کشورهای عربی برای حذف استرالیا از آسیا
کشورهاي عربي در پي ناکامي عمومي در جام جهاني و صعود به جام ملتهاي آسيا به دنبال لغو عضويت ميزباني استراليا در اي اف سي هستند.
به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی استرالیا پس از سه دوره حضور در مسابقات جام ملت های آسیا از زمان الحاق به کنفدراسیون این قاره در سال 2006، امسال برای دومین دوره پیاپی به فینال راه یافته است.
این کشور همچنین در جام شانزدهم یکی از موفق ترین میزبانی های جام ملت های آسیا را بر عهده داشت.
با وجود این شیخ سلمان رییس کنفدراسیون آسیا در مصاحبه ای با روزنامه الاتحاد امارات گفت که فدراسیون های فوتبال کشورهای حوزه خلیج فارس خواهان بازبینی در عضویت استرالیا هستند.
وی گفت: فدراسیون های فوتبال کشورهای غرب آسیا تمایل به لغو عضویت استرالیا در کنفدراسیون آسیا دارند. اما به نظر من کشورهای دیگر نیز هنوز از ارزش ماندن استرالیا در فوتبال آسیا متقاعد نشده اند.
منتقدان الحاق استرالیا به فوتبال آسیا که به هدف حضور بیشتر این تیم در مسابقات رسمی و همچنین تسهیل صعود آن به رقابت های جام جهانی صورت گرفت، منافع چنین کاری را کاملا یک طرفه می دانند.
استرالیا از طریق شرکت در مسابقات مقدماتی آسیا توانسته است در دو دوره گذشته به جام جهانی صعود کند در حالیکه کشورهای عربی که از جام جهانی 1990 تا 2006 همواره یک نماینده در این مسابقات داشتند، نتوانستند به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی و یا جام جهانی 2014 برزیل راه پیدا کنند.
قطر میزبان جام جهانی 2022 است و اگر نتواند به جام جهانی 2018 روسیه صعود کند، نخستین میزبانی خواهد بود که قبل از برگزاری این رقابت ها هرگز موفق به حضور در آن نشده است.
آسیا در جام جهانی چهار سهمیه دارد و تیم پنجم آن پس از شرکت در یک مسابقه پلی آف می تواند سهمیه صعود به جام جهانی را دریافت کند.
شیخ سلمان بحرینی که در سال 2013 ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا را بر عهده گرفت می گوید در سال 2005 که موضوع عضویت استرالیا در این کنفدراسیون در حال بررسی بود، هیچ مکانیسمی برای بازنگری در آن پایه ریزی نشد.
وی اظهار داشت: تصمیم گیری برای الحاق استرالیا سال ها پیش و قبل از ریاست من گرفته شد. مجمع عمومی در آن زمان قرار بر حضور آزمایشی استرالیا نگذاشت و در نتیجه نمی توان این موضوع را دوباره مورد ارزیابی قرار داد.
رییس کنفدراسیون آسیا ادامه داد: تعدادی از فدراسیون های فوتبال آسیا خروج استرالیا از فوتبال این قاره را ضروری می دانند ولی ما نمی توانیم صرفا بر اساس نظریات تصمیم گیری کنیم. هر تصمیمی در مورد عضویت استرالیا باید از سوی مجمع عمومی گرفته شود.
اين طرز فكر كشورهاي غرب آسيا دقيقاً طرز فكر گردانندگان AFC هم هست و بيان اين اظهارات از طرف رئيس بي سواد اين سازمان عقب افتاده اصلاً جاي تعجب نداره.
اتفاقاً اگر كنفدراسيوني به دنبال پيشرفت در كيفيت كاريش باشه از حضور چنين تيم هايي در سازمان خودش استقبال ميكنه و باعث ميشه تيم هاي ضعيف تيمي قويتر از خودشونو ببينن و سعي كنن بيشتر تلاش كنن بلكه خودشون هم پيشرفت داشته باشن. از طرفي من فكر ميكنم براي استراليايي ها حضور در آسيا فقط ميتونه براي حضور بي دردسر در جام جهاني مفيد باشه وگرنه تيم قوي از بازي با تيم هاي ضعيف نه تنها منفعتي نميبره بلكه به نظر من تحليل هم ميره.
-----------------------------
در مورد برنامه 90 پنجشنبه شب متأسفانه از طرف مخالفين شخص مناسبي به برنامه نياوردن. ذوالفقارنسب به جاي اينكه از بعد فني عملكرد كي روش را به چالش بكشه بيشتر در مورد قرارداد و انتقاد از فدراسيون در بهره برداري نكردن از قابليت هاي كي روش صحبت كرد.
نحوه ي به گل رسيدن ايران در ضربات ايستگاهي يا مقايسه شيوه بازي ايران با اتلتيكو مادريد يا چلسي مورينيو با در نظر گرفتن تفاوت هاي تيم ملي و رقيبانش با اونها برام جالب بود و آمار خوبي هم ارائه شد كه همگي نشان از مثبت بودن عملكرد ما داشت. احتمال بسيار زياد ميدم اون صحنه ها و تحليل ها با مشاركت شخص آقاي محصص تهيه شده باشه كه هميشه اينطور عالي توضيح ميده و رفتاري عين مدرس هاي حرفه اي داره.
اما لازم بود مشابه تحليل هاي با كيفيتي هم كه در اين برنامه در خصوص توصيف يا بهتر بگم تأييد عملكرد كي روش پخش شد از طرف مخالفين هم ارائه ميشد ولي واقعاً درك نميكنم چرا اينطور برخورد شد؟
البته من موافق عملكرد كي روش هستم و با ديدن اون تحليل ها بيشتر هم بهش خوشبين شدم اما واقعاً طالب شنيدن تحليل هاي با استدلال قوي از طرف مخالفين بودم تا بتونم ديدي دقيق تر نسبت به ايده اي كه پذيرفتم داشته باشم. اما هرگز در اون برنامه چنين اتفاقي نيفتاد و از نظر من حرف ديروز قلعه نويي كه اون برنامه را به "شو" تشبيه كرد كاملاً درست بود و در اين رابطه كاملاً حق را به قلعه نويي ميدم.
Masoud-2014
31-01-2015, 14:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کشورهای عربی خشمگین شدند: استرالیا را از آسیا اخراج کنید
در حالی که تیم ملی استرالیا صبح فردا به وقت ایران و عصر به وقت استرالیا باید در فینال جام ملت های آسیا به مصاف کره جنوبی برود، اما ظاهراً فدراسیون فوتبال این کشور با مشکلی بزرگ تر رو به رو شده است.
طرفداری - به گزارش وب سایت استرالیاییِ سیدنی مورنینگ هرالو (SMH)، در گفت و گوی رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا، شیخ سلمان بن ابراهیم الخلیفه با نشریات اماراتی افشا کرد که کشورهای حوزه خلیج فارس در پی آن هستند تا استرالیا را از کنفدراسیون فوتبال آسیا اخراج کنند. وی در افشای این طرح که ضمن اشاره به این موضوع که "عرب ها در این موضوع تنها نیستند" در جریان است گفت: "نشانه هایی از آن وجود دارد که کنفدراسیون فوتبال آسیا عذر استرالیا برای حضور در این قاره را بخواهد."
استرالیا در سال 2006 پس از کش و قوس های فراوانی به جمع تیم های آسیایی پیوست، آن هم در حالی که به رشد فوتبال در آسیا کمک زیادی کرد و البته تاثیر زیادی از آسیا نگرفت. در اصل حضور استرالیا در آسیا برای این کشورچندان مفید نبوده است و نفع بیشتر از حضور استرالیا در این قاره، برای آسیا بوده است. حال اگر استرالیا در دومین حضور خود در فینالِ جام ملت های آسیا موفق به قهرمانی شود، نشان از آن دارد که سطح این تیم از آسیا بسیار بالا تر است و این تیم می تواند برای کشورهای خاور دور مانند ژاپن و کره که فوتبال آن ها همچنان در حال پیشرفت است خطر ساز شود. مضاف بر اینکه در کنار استرالیا، تیم های درحال رشدی مانند چین و هند نیز در کمین ژاپن و کره قرار دارند و حضور استرالیا در آسیا نیز کار را برای آن ها سخت خواهد کرد.
سلمان در ادامه صحبت های خود با روزنامه ال اتحاد در دوبی افزود: "استرالیا پیش از آنکه من به عنوان رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزیده شوم به عضویتِ کنفدراسیون در آمد و هم اکنون نیز هیچ تضمینی در مورد ماندن یا حذف شدن این کشور از کنفدراسیون وجود ندارد. هم اکنون نشانه هایی از تلاش تیم های غربی (غرب آسیا) برای حذف استرالیا وجود دارد، اما باید اشاره کنم که اعراب در این زمینه تنها نیستند و کشورهای دیگری نیز خواهان حذف استرالیا هستند."
علیرغم تمامی این صحبت ها از سوی سلمان، اما دیوید گالوپ، مدیر رسانه ای فدراسیون استرالیا در این باره گفت: "ما از شنیدن چنین خبرهایی از غرب آسیا به شدت شگفت زده شدیم. درست است که ما تازه وارد هستیم اما حضور ما در اینجا بسیار تاثیر گذار بوده است و ما به عنوان عضو مهمی از کنفدراسیون تلقی می شویم. جدا از این ها ما برای مقاصد دیگری نیز در آسیا حضور داریم. مقاصدی مانند اتحاد بیشتر و دوستی بیشتر میان کشورها."
در هر صورت باید منتظر ماند و دید که لابیِ اعراب خشمگین آیا می تواند استرالیا را پس از 10 سال از آسیا حذف کند یا خیر.
SA3EDLORD
31-01-2015, 15:01
خیلی خوشحال شدم که استرالیا قهرمان شد.:n08:
استرالیا گفته: جدا از این ها ما برای مقاصد دیگری نیز در آسیا حضور داریم. مقاصدی مانند اتحاد بیشتر و دوستی بیشتر میان کشورها."
گند زدن به کشور ها ..داور خراب ..لابی براقهرمانیه الکی ...حق تیم هایه دیگرو خوردن ...به ناحق ازاقیانوسیه میان اسیا اتوبوسشون چپ کنه ..خشونت و وحشی گریه کانگرو ها توزمین...رنگشون هم به اسیایی هانمیخوره همه سفید
ای خدا این استرالیا رو پرت کن بیرون از اسیا بندازش:n35:
Pejvak61
31-01-2015, 16:46
کشورهای عربی مایه ی ننگ فوتبال آسیا هستن و نه تنها هیچی به فوتبال آسیا اضافه نمیکنن بلکه همیشه باعث آبروریزی هستن. اونا قصد دارن آسیا حیات خلوتشون بشه و بتونن خیلی راحت با اعمال نفوذشون به قهرمانی های الکی دست پيدا كنن.
تا زماني كه ما در غرب آسيا در بين اين قوم راحت طلب، تنبل و پارتي باز هستيم و البته خودمونم از فرهنگ فوتبال اونها تأثير ميگيريم پيشرفتي در كار نخواهد بود.
اي كاش مقاصد سياسي مانع از پيوستن فوتبال ايران به اروپا نميشد.
ابله ها به جای اینکه دنبال این باشند کشورها و تیم هایی مثل ترکیه ، روسیه ، اسراییل ، ارمنستان و ... رو بیارند توی مجموعه شون (که عمرا هم اگر اونا بیان ! مگه مغز خر خوردند!) این یکی دوتا تیم خوب رو هم میخوان اوت کنند ...
من از اتحاد کشورهای اروپای غربی با ایران و استرالیا حمایت میکنم ... یوفا دوتا کنفدراسیون باید داشته باشه شرقی ها جدا و غربی ها + ایران و استرالیا و ازبکستان جدا ، عرب ها فقط با خودشون باشند ، کره و ژاپن به آمریکای شمالی بپیوندند و تیم های کوچکتر آسیای شرقی و میانی هم یک کنفدراسیون دیگه رو تشکیل بدند ...
تصور کنید جدال قهرمان اروپای شرقی با غربی چه سوپرکاپ باشکوهی میشه ... همچنین به احتمال قوی دیگه شاهد عدم حضور تیم های حرفه ای مثل سوئد و جمهوری چک و دانمارک و ترکیه و حتی رومانی و اکراین و اسراییل و... در جام جهانی نخواهیم بود ...
Pejvak61
31-01-2015, 16:55
وبسایت رسمی برنامه نود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - اولی اشتیلیکه ، سرمربی کره جنوبی پس از نایب قهرمانی در جام ملتهای آسیا در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد.
به گزارش وبسایت نود، اشتیلیکه در کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت :"ما قهرمان نشديم و جام نبرديم اما مثل قهرمانها بازي كرديم. بازيكنانم مثل قهرمانان جنگيدند و هر كس فوتبال را بفهمد مي داند كه ما امشب قهرمانانه بازي را باختيم. حق ما اين نبود فوتبال حق ما را نداد و اين جزو خاصيتهاي فوتبال است."
وی در ادامه بیان کرد :" ما وقتي عقب افتاديم براي رسيدن به گل تلاش كرديم و به ان رسيديم اما اشتباهات فردي در وقتهاي اضافه جام را از ما نگرفت.اگر به امارهاي بازي نگاه كنيد ما از همه لحاظ برتر بوديم ولي اشكال بازيكنان كره اين بود كه امروز زياد با توپ بازي كردند. در مورد حرفهایی که می زنم ناراحت هستم. كره مي تواند به پسرانش افتخار كند. درباره اينده مي خواهم بگويم كه نسبت به گذشته و حداقل دوسال گذشته و حتي سه سال گذشته كره فوتبال متفاوتي بازي مي كند. باور كنيد از نظر فوتبال بازي كردن ما قهرمان واقعي جام هستيم اما از نظر نتيجه ما دوم شده ایم"
اشتیلیکه در ادامه بیان کرد:"ما امروز به اشتباهات كوچكي باختيم. به دو اشتباه كوچك باختيم و بازیکن جوان ما روی گل دوم اشتباه کرد.من واقعا نمي دانم چه بگويم. بازيكنان كره اكثرا در كشورهاي اروپايي مثل المان و اسپانيا لژيونر هستند. و من مي دانم انها در حرفه اي ترين شرايط بازي مي كنند پس بازي به اين بازيكنان تبريك گفتم و براي انها ارزوي موفقيت در فوتبال حرفه اي شان كردم. شماره ١٨ من سرباز است. در تيم ارتش بازي مي كند. من در فينال به او بازي دادم و او فوق العاده بود. ما در هر دو نيمه بازي برتر از استراليا بوديم. من بهترين بازيكنان كره را در ليگهاي جهان انتخاب كردم . در كره جنوبي بازيكنان خوب را مي توان در مدارس و دانشگاهها پيدا كرد و البته اين باشگاههاي كره هستند كه انها را شناسايي مي كنند و حالا بازيكنان كره اي در كشورهاي صاحب نام اروپايي بازي مي كنند و ليگ با كيفيتي هم دارند."
در ادامه خبرنگار سایت نود از اشتیلیکه پرسید:"چرا براي مقابله با شيوه دفاعي استراليا موفق نبوديد؟" که سرمربی آلمانی کره جنوبی توضیح داد:"معمولا مقابله با بازي دفاعي كار راحتي نيست. اين شيوه به تيمهايي كه فوتبال بازي مي كنند اسيب مي زند و در فوتبال اسيا هم كم كم دارد رواج پيدا مي كند. امروز كره جنوبي هم اسيب ديد."
-------------
فكر كنم منظورش از اون جمله قرمز رنگ ايران بوده. البته اين ها جملات كليشه اي مربياني است كه موقع باخت به تيم هايي كه دفاع منسجم تري دارند به زبان ميارن. تا اونجا كه من بازي را ديدم استراليا بسيار خوب و حتي زيبا بازي كرد و كره هم تلاش زيادي كرد تا به استراليا برسه ولي زورش نرسيد.
آقاي اشتليكه!حتماً انتظار نداريد كه استراليايي كه در فينال 1-0 جلو افتاده بي محابا دست به تهاجم بزنه حتي تو اروپا هم اين اتفاقات طبيعي شده.
vahidgame
31-01-2015, 17:01
آمار استرالیا توی آسیا فوف العاده ست با یه قهرمانی و یه نایب قهرمانی!
شاید از لحاظ مهره نگاه کنیم استرالیا یه تیمی فراتر از تیمای دیگه به خصوص مثلا ایران نیست ولی اونا از همه لحاظ فوق العاده حرفه این و همین باعث میشه که بتونن تا مراحل بالاتر بیان
الان مسابقات تموم میشه ولی اونا به خواب زمستونی نمیرن و تقریبا 40-50 روز دیگه با آلمان بازی دوستانه دارن
ولی ایران حتی با فلسطین هم نمی تونه یه بازی رو انجام بده و لغو میشه!
البته امیدوارم این وضع بهتر بشه و تا قبل از مسابقات مقدماتی جام جهانی بازی دوستانه داشته باشیم...
این اعتراض کشورهای عربی هم بیشتر شبیه جوکه و اونا می خوان خیلی راحت بیان و توی آسیا نتیجه بگیرن و فک می کنن همه چی با پول و اینا حل میشه :دی
دیگه خیلی مسخره ست که همچین تصمیمی که قبلا گرفته شده الان لغو بشه و بهتره این کشورهای عربی بیشتر روی خودشون کار کنن تا اینکه از وجود یه تیم بترسن!
مهـندس مسعود
31-01-2015, 17:03
بنده معتقدم این بودجه و خرج وسیع برای فوتبال وقتی به نتیجه نمی رسد کار مناسبی نیست و بهتر است بودجه کاهش یابد.
nini bad
31-01-2015, 17:19
بنده معتقدم این بودجه و خرج وسیع برای فوتبال وقتی به نتیجه نمی رسد کار مناسبی نیست و بهتر است بودجه کاهش یابد.
کشور های خارجی و حتی حاشیه خلیج فارس چندین برابر این بودجه را صرف هزینه فوتبال میکنند... فوتبال پر هزینه ترین ورزش هست که در آینده و با برنامه ریزی درست همراه زیرساخت مناسب نتیجه و بازدهی مناسبی دارد ...واقعا حرف شما شبیه یک جوک بود...خرسند شدیم.
نادر1368
31-01-2015, 17:23
اسرائيل رو كه از اسيا دفع كردن و از افريقا همچنين رفت اروپا و الان مدعي صعود به 2016 هست!! البته استراليا به خاطر بعد مسافت
اسياي پر بركت رو انتخاب كرده(قاطي امريكاي جنوبي هم نميشه طبيعتا!) كه حقا بهترين جا هست خصوصا براي ما وگرنه هر كنفدراسيوني باشيم غير از اسيا(اقيانوسيه پلي اف داره:n02:) محال ممكن بود حضورمون در يك تورنمنت معتبر.
فکرنکم استرالیا روبتونن دک کنن
اگه جام دست عربا باشه وحتی اسیا میان میگن ولابی میکنن ایران وژاپن وکره و استرالیا ومخصوصا ازبکستان هیچ تیم غیر عربی نباید تو اسیا باشه
چون عربا خیلی زحمت کشیدن اینا راهشونو مسدود میکنن
اسرائيل رو كه از اسيا دفع كردن و از افريقا همچنين رفت اروپا و الان مدعي صعود به 2016 هست!! البته استراليا به خاطر بعد مسافت
اسياي پر بركت رو انتخاب كرده(قاطي امريكاي جنوبي هم نميشه طبيعتا!) كه حقا بهترين جا هست خصوصا براي ما وگرنه هر كنفدراسيوني باشيم غير از اسيا(اقيانوسيه پلي اف داره:n02:) محال ممكن بود حضورمون در يك تورنمنت معتبر.
همون بهتر اسرائیل واز اسیا دک کردن مگرنه بدون بازی قهرمان میشد
ابله ها به جای اینکه دنبال این باشند کشورها و تیم هایی مثل ترکیه ، روسیه ، اسراییل ، ارمنستان و ... رو بیارند توی مجموعه شون (که عمرا هم اگر اونا بیان ! مگه مغز خر خوردند!) این یکی دوتا تیم خوب رو هم میخوان اوت کنند ...
من از اتحاد کشورهای اروپای غربی با ایران و استرالیا حمایت میکنم ... یوفا دوتا کنفدراسیون باید داشته باشه شرقی ها جدا و غربی ها + ایران و استرالیا و ازبکستان جدا ، عرب ها فقط با خودشون باشند ، کره و ژاپن به آمریکای شمالی بپیوندند و تیم های کوچکتر آسیای شرقی و میانی هم یک کنفدراسیون دیگه رو تشکیل بدند ...
تصور کنید جدال قهرمان اروپای شرقی با غربی چه سوپرکاپ باشکوهی میشه ... همچنین به احتمال قوی دیگه شاهد عدم حضور تیم های حرفه ای مثل سوئد و جمهوری چک و دانمارک و ترکیه و حتی رومانی و اکراین و اسراییل و... در جام جهانی نخواهیم بود ...
منم خیلی موافقم
عرب برای خودشون باشن بهتر یه کنفدراسیون مشخص برای خودشون داشته باشن
تیم هایی که در اسیا مرکزی هستن برای خودشون
راستی ایران نمیتونه عضو یوفا بشه ؟!
کشورهای عربی مایه ی ننگ فوتبال آسیا هستن و نه تنها هیچی به فوتبال آسیا اضافه نمیکنن بلکه همیشه باعث آبروریزی هستن. اونا قصد دارن آسیا حیات خلوتشون بشه و بتونن خیلی راحت با اعمال نفوذشون به قهرمانی های الکی دست پيدا كنن.
تا زماني كه ما در غرب آسيا در بين اين قوم راحت طلب، تنبل و پارتي باز هستيم و البته خودمونم از فرهنگ فوتبال اونها تأثير ميگيريم پيشرفتي در كار نخواهد بود.
اي كاش مقاصد سياسي مانع از پيوستن فوتبال ايران به اروپا نميشد.
دوست عزیز ای گفتی یعنی واقعا یه روزی میشه ایران تو اروپاباشه فوتبالش؟؟؟کیا نمیذارن:n30:
هرچند فوتبال اسیا از سر این فوتبال ایران هم زیادیه:n08::n08:فکرشو بکن استقلال تو لیگ قهرمانان اروپا بازی کنه جلو بارسلونا:n08:
عربا سرشون بره اجازه نمیدن مخصوصا واتفاقا نمیذارن فدراسیون ایران از اسیا یه خط این ورتربره بعله
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ این مربی به پرتغال رفت تا چند روزی را در کنار پدرش باشد. مرخصی او 30 روزه است و روز 10 اسفند به ایران بازمی گردد. کروش قبل از ترک تهران، در سه روز، سه جلسه را با رئیس برگزار کرد که نتایج مشخصی نداشت. کروش که بعد از جام ملت ها سریعا برنامه ریزی برای آینده را آغاز کرد، حتی ریزهزینه های تیم ملی را هم در اختیار کفاشیان قرار داد. این رقم هنوز اعلام نشده است اما سرمربی تیم ملی در جلساتی که با رئیس داشت تاکید کرد از این دوره، بازی های مقدماتی جام جهانی بسیار دشوارتر خواهد بود و یک غفلت کوتاه، ایران را به سرنوشت تلخی دچار خواهد کرد. کروش که هنوز در تهران است، به رئیس فدراسیون فوتبال پیغام داده که پس از تمام جلسات و بحث هایی که داشته اند، او فکرش را بکند و پاسخ نهایی را بدهد.
با توجه به دشواری های مرحله مقدماتی جام جهانی و فشردگی مسابقات، کروش اصرار دارد که از همین حالا، برای تمام ساعت های تیم ملی برنامه ریزی شود. در صورتی که کفاشیان تضمین بدهد تمام برنامه های کروش اجرا می شود، این مربی به فعالیت خود ادامه می دهد، در غیر اینصورت احتمالا دو طرف به همکاری خود پایان می دهند.
منم خیلی موافقم
عرب برای خودشون باشن بهتر یه کنفدراسیون مشخص برای خودشون داشته باشن
تیم هایی که در اسیا مرکزی هستن برای خودشون
راستی ایران نمیتونه عضو یوفا بشه ؟!
تردیدی ندارم اگر حکومت پهلوی و یا یک حکومت سکولار دیگر در این سالها در قدرت بود تا به الان این اتفاق با شکوه افتاده بود ... و چه بسا اگر تا به حال در طی این سالها ایران میزبانی باشکوه جام ملتهای اروپا رو هم همانند میزبانی المپیک و جام جهانی دیده بود...
شما حسابشو بکنید به خاطر خدشه دار شدن ذهنیت دنیا نسبت به ایران و ایرانیان باشگاههای اروپا تمایلی به بازیکنان ایرانی نشون نمیدن و یا اینکه مربیان خارجی زیاد تمایلی به نشستن روی نیمکت تیم ایران نشون نمیدن و یا مساله حجاب و عدم اجازه ی ورود بانوان به داخل استادیوم ... اونوقت شما با وجود چنین شرایطی چقدر احتمال میدید به این اتفاق؟!
آقا چه ربطی داره؟
کدوم کشور هستش که از یک قاره دیگه باشه از لحاظ جغرافیایی بعد ببرن عضو کنفدراسیون جای دیگه بشه؟
کنفدراسیون فوتبال آسیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7) (AFC) درامور آسیا و استرالیا
کنفدراسیون فوتبال آفریقا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%82%D8%A7) (CAF)
کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C_%D8%B4%D9 %85%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D9%88_%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8 %B2%DB%8C) (CONCACAF)
کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9 %86%D9%88%D8%A8%DB%8C) (CONMEBOL)
کنفدراسیون فوتبال آقیانوسیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A7%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9% 87) (OFC)
کنفدراسیون فوتبال اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7) (UEFA)
مگه تقسیم بندی الکی و بر حسب نوع حکومت انجام میشه؟:n08:
اینم شده قضیه کیروش!
اقایون به نوع مربیگری اعتراض دارن ربط و مقایسه میدن به رئیس جمهور قبلی و فعلی:n38:
باز اگر کشوری بود مثل ترکیه که مرز دو تا قاره بود یک حرفی
اگر مثل استرالیا بی صاحاب و پرت افتاده بود یک حرفی
ولی یکی از اصلی ترین و بزرگترین کشورهای آسیا رو ببرن یوفا؟ خیلی باحالین:n31:
Bobby Sands
31-01-2015, 19:55
.................................................. .
Sh-Meteor
31-01-2015, 19:57
آقا چه ربطی داره؟
کدوم کشور هستش که از یک قاره دیگه باشه از لحاظ جغرافیایی بعد ببرن عضو کنفدراسیون جای دیگه بشه؟
کنفدراسیون فوتبال آسیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7) (AFC) درامور آسیا و استرالیا
کنفدراسیون فوتبال آفریقا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%82%D8%A7) (CAF)
کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C_%D8%B4%D9 %85%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D9%88_%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8 %B2%DB%8C) (CONCACAF)
کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9 %86%D9%88%D8%A8%DB%8C) (CONMEBOL)
کنفدراسیون فوتبال آقیانوسیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A7%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9% 87) (OFC)
کنفدراسیون فوتبال اروپا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D 8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7) (UEFA)
مگه تقسیم بندی الکی و بر حسب نوع حکومت انجام میشه؟:n08:
اینم شده قضیه کیروش!
اقایون به نوع مربیگری اعتراض دارن ربط و مقایسه میدن به رئیس جمهور قبلی و فعلی:n38:
باز اگر کشوری بود مثل ترکیه که مرز دو تا قاره بود یک حرفی
اگر مثل استرالیا بی صاحاب و پرت افتاده بود یک حرفی
ولی یکی از اصلی ترین و بزرگترین کشورهای آسیا رو ببرن یوفا؟ خیلی باحالین:n31:
صرفا جهت اطلاع:
ارمنستان
جمهوری آذربایجان
ترکیه
اسرائیل
این کشور ها از لحاظ جغرافیایی جزو آسیا هستند ولی توی مسابقات جام ملت های اروپا بازی می کنن.
البته اسرائیل قبلا تو جام ملت های آسیا بوده و سابقه قهرمانی تو آسیا رو هم داره (حتی قبل از اینکه ایران تو مسابقات حاضر بشه)
:n16:
Iloveu-ALL
31-01-2015, 20:33
تیم هایی مثله استرالیا که در کنفدراسیونی خارج از قارشون هستن:
کشور های آسیایی در یوفا: قزاقستان ، آذریجان ، ارمنستان ، گرجستان
که اینا قبلا جز شوروی بودن که جز اروپا بود. بخاطر همین بعد فروپاشی همون یوفا موندن
رژ..یم اشغا..لگر بدلیل مشکل داشتن با کشور های عربی منتقل شد به یوفا
کشور های آمریکاجنوبی: گویان ، گویان فرانسه ، سورینام که جز کونکاکاف (آمریکای شمالی-مرکزی-منطقه کارائیب) هستن. فکر کنم بخاطر ضعیف بودنش منتقل شدن
روسیه ، ترکیه و قبرس هم که اروپا رو ترجیح دادن
استرالیا بخاطر اینکه ofc تک قطبی شده بود آوردن استرالیا! که البته به نفع استرالیا شد چون بخاطر نیم سهم ofc باید با تیم پنجم آمریکا جنوبی بازی میکرد! الان راحت تر صعود میکنه
گوام هم از نظر جغرافیایی تو اقیانوسیه است ولی جز afc ـه
فقط caf مثله آفریقاست.
صرفا جهت اطلاع:
ارمنستان
جمهوری آذربایجان
ترکیه
اسرائیل
این کشور ها از لحاظ جغرافیایی جزو آسیا هستند ولی توی مسابقات جام ملت های اروپا بازی می کنن.
البته اسرائیل قبلا تو جام ملت های آسیا بوده و سابقه قهرمانی تو آسیا رو هم داره (حتی قبل از اینکه ایران تو مسابقات حاضر بشه)
:n16:
مرسی از اطلاع رسانیتون:n16:
البته اینکه آذربایجان و ارمنستان رو جز تیم های اروپایی به حساب اوردن دلیلش میتونه این باشه که از کشورهای جداشده از شوروی سابق (مهمترین بخشش روسیه) هستند :n26:
البته اگر دوستان نگن خیلی قبلتر آذربایجان و ارمنستان و گرجستان جز ایران بوده:n33: که اگر این باشه کمی به عقبتر برمیگردیم به ماقبل تاریخ! که کلا سه تا کشور داشتیم ایران روم و عثمانی:n18:
در مورد ترکیه عرض کردم که واضح هست مرز دو قاره! کشوری که خودش بخش اروپایی داره و بخش آسیایی و در تلاش برای پیوستن به اتحادیه اروپا و یورو هست و... نمیشه با ایران مقایسه کرد قطعا:n39:
و در مورد اسرائیل هم که کلا کشور نیست از نظرم:n31:(معلوم الحال!)
+
بهرحال بنظر نقش موقعیت جغرافیایی در تقسیم بندی ها منطقی تر هست تا نقش سیاست
مهـندس مسعود
31-01-2015, 21:10
کشور های خارجی و حتی حاشیه خلیج فارس چندین برابر این بودجه را صرف هزینه فوتبال میکنند... فوتبال پر هزینه ترین ورزش هست که در آینده و با برنامه ریزی درست همراه زیرساخت مناسب نتیجه و بازدهی مناسبی دارد ...واقعا حرف شما شبیه یک جوک بود...خرسند شدیم.
هزینه برای فوتبال چه کمکی به آن کشورهای خارجی کرده است؟ فوتبال ورزشی است که جام های آن بر این اساس طراحی شده است که یک تیم برنده شود و صدها تیم در نهایت بازنده می شوند. تفکر کنید چرا باید چنین ورزشی در جهان اینقدر محبوب باشد و این همه سرمایه کشورها و زمان و انرژی و هیجان جوانان آن کشورها در آن به هدر رود؟ تفکر کنید.
alireza20202003
31-01-2015, 21:40
از این پیامک های اخبار AFC 2015 کسی اینجا دریافت نمیکنه ؟! اگر دریافت میکنید اینجا رو ببینید :
vahidgame
01-02-2015, 02:00
با توجه به اینکه جام ملت ها تموم شده دیگه بقیه بحث های مربوط به تیم ملی در این تاپیک ادامه داده بشه:
فوتبال ملی ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.