مشاهده نسخه کامل
: حجم هاردی که لپ تاپ ساپورت میکنه ؟!؟
a_nehrir
25-12-2014, 02:16
با عرض ادب و سلام و احترام خدمت دوستان
عزیزان من لپ تاپ سونی مدل VPCS116FG دارم که هاردش 320GB هست و الان میخوام یه دونه هارد دیگه براش بگیرم . از کجا میشه فهمید لپ تاپ تا چه حجمی رو ساپورت میکنه؟ یا اینکه هر ظرفیتی از هارد بگیرم و روی لپ تاپ نصب کنم جواب میده؟
لینک مشخصات لپ تاپ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک Manual لپ تاپ :
از اینکه محبت می کنید و راهنمایی میکنید بسیار سپاسگزارم
afshin b
25-12-2014, 08:49
لپتاپ ها معمولا حداکثر تا ۹.۵ یا شاید ۷.۵ میلیمتر ضخامت هارد دروشون جا میشه.
۱ ترابایت راحت بهش میخوره و مشکلی نداره. ۲ ترا هم فقط یک مدل هارد وجود داره که ضخامتش از ۹.۵ میلیمتر بیشتر نیست و خیلی هم کم یابه داخل کشور.
شما اول مدل دقیق هاردتون رو از دیوایس منجر ببینید و بهم بگین تا متوجه بشیم ۷.۵ میلیمتر هست یا ۹.۵
هارد دو ترا لپتاپی هم حدود ۳۷۰ قیمتشه.
a_nehrir
25-12-2014, 15:35
دوست عزیز از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم
ضخامت هاردم 9.5 میلیمتر هست و لینک دیتا شیت هارد اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تنها مشکلی که دارم اینه که نمی دونم آیا هر ظرفیتی از هارد رو روی لپ تاپ بزارم جواب میده یا نه (در صورتیکه از لجاظ ابعاد مشکلی نداشته باشم) ؟ یا اینکه مثل رم اگر بخوای آپگرید کنی تا یه حجم مشخصی بر اساس مادربورد میشه اینکارو انجام داد...
ممنون از لطف و محبت شما
ata.royalfalcon
25-12-2014, 16:09
دوست عزیز از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم
ضخامت هاردم 9.5 میلیمتر هست و لینک دیتا شیت هارد اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تنها مشکلی که دارم اینه که نمی دونم آیا هر ظرفیتی از هارد رو روی لپ تاپ بزارم جواب میده یا نه (در صورتیکه از لجاظ ابعاد مشکلی نداشته باشم) ؟ یا اینکه مثل رم اگر بخوای آپگرید کنی تا یه حجم مشخصی بر اساس مادربورد میشه اینکارو انجام داد...
ممنون از لطف و محبت شما
فعلاً حداکثر حجم هارد دیسکهای لپتاپی دوترابایت هست و چیپست مادربرد لپتاپ مورد نظر که Intel HM55 Express هست مشکلی با شناسایی تمام ظرفیت آن نخواهد داشت .
a_nehrir
25-12-2014, 19:21
ممنونم از محبت شما
آیا میتونم هاردی با اینترفیس SATA III هم بر روی این سیستم نصب کنم؟
afshin b
25-12-2014, 19:22
ممنونم از محبت شما
آیا میتونم هاردی با اینترفیس SATA III هم بر روی این سیستم نصب کنم؟
بله هیچ مشکلی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.