مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی مرحله گروهی | 2015 AFC Asian Cup
vahidgame
24-12-2014, 21:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک اختصاصی مرحله گروهی جام ملت های آسیا 2015
گروه A:
تیم
بازی
برد
تساوی
باخت
گلزده
گلخورده
تفاضلگل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کره جنوبی
3
3
0
0
3
0
3
9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استرالیا
3
2
0
1
8
2
6
6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمان
3
1
0
2
1
5
4-
3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کویت
3
0
0
3
1
6
5-
0
برنامه گروه A:
مسابقه
تاریخ
تیم
نتیجه
تیم
1
19 دی
4-1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استرالیا
2
20 دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کره جنوبی
0-1
9
23 دی
1-0
10
23 دی
4-0
17
27 دی
1-0
18
27 دی
0-1
گروه B:
تیم
بازی
برد
تساوی
باخت
گلزده
گلخورده
تفاضلگل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چین
3
3
0
5
2
3
9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازبکستان
3
2
1
0
5
3
2
6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عربستان
3
1
2
0
5
5
0
3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کره شمالی
3
0
3
0
2
7
5-
0
برنامه گروه B:
مسابقه
تاریخ
تیم
نتیجه
تیم
3
20 دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازبکستان
0-1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کره شمالی
4
20 دی
1-0
11
24 دی
4-1
12
24 دی
1-2
19
28 دی
1-3
20
28 دی
1-2
گروه C:
تیم
بازی
برد
تساوی
باخت
گلزده
گلخورده
تفاضلگل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایران
3
3
0
0
4
0
4
9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امارات
3
2
0
1
6
3
3
6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحرین
3
1
0
2
3
5
2-
3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطر
3
0
0
3
2
7
5-
0
برنامه گروه C:
مسابقه
تاریخ
تیم
نتیجه
تیم
5
21 دی
1-4
6
21 دی
0-2
13
25 دی
2-1
14
25 دی
1-0
21
29 دی
0-1
22
29 دی
2-1
گروه D:
تیم
بازی
برد
تساوی
باخت
گلزده
گلخورده
تفاضلگل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ژاپن
3
3
0
0
7
0
7
9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عراق
3
2
0
1
3
1
2
6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اردن
3
1
0
2
5
4
1
3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلسطین
3
0
0
3
1
11
10-
0
برنامه گروه D:
بازی
تاریخ
تیم
نتیجه
تیم
7
22 دی
0-4
8
22 دی
1-0
15
26 دی
5-1
16
26 دی
1-0
23
30 دی
0-2
24
30 دی
0-2
Pejvak61
25-12-2014, 10:04
وب سايت رسمي جام ملتهاي آسيا با نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در همين رابطه در حال فعاليت است.
==============================
ديروز فلسطين هم از بازي دوستانه با ايران در راه آماده سازي براي جام ملتها انصراف داد. واقعاً مشخص شد كه چقدر در منطقه محبوب هستيم. فلسطيني كه بايد آرزوش باشه با تيم هايي مثل ايران بازي كنه داره برامون ناز ميكنه.
دوست و دشمن در اين جور مواقع شناخته ميشن. حالا ببينيد فدراسيون فوتبال حاضره غرامتي از اين تازه به دوران رسيده ها بگيره؟
اين دوره اعراب حسابي تدارك ديدن. اونها از جام خليج بعنوان بهترين تدارك براي جام ملتها استفاده كردن و متأسفانه تيم هاي همگروه ما هم در اين جام عملكرد درخشاني داشتن و زنگ خطر را برامون به صدا در آوردن. فقط اميدوارم كي روش بتونه تيمو خوب جمع و جور كنه و اين اتفاقات انگيزه اي براي بهتر بازي كردن باشه وگرنه بازي تداركاتي كه نداريم، تمرينات مناسب بسيار كم بوده و بازيكن ها هم در اوج نيستن.
يك احتمال هم وجود داره كه فلسطيني ها با تحريك قطريها حاضر به انجام مسابقه با ايران نشدن. چون از قطريها اين كارها برمياد و جنگ سردي بين ايران و قطر در منطقه وجود داره و بيشتر لژيونرهاي مهم ما را هم اونها ازمون گرفتن. زمان انجام بازي هم براي فلسطين و ايران بسيار مناسب بوده و بهانه هاي واهي فدراسيون فوتبال فلسطين نشون ميده كه دليل انصراف مقبول نيست.
sAeEd_kHaAn
29-12-2014, 11:15
کدوم بازیا از tv ملی پخش میشن ؟
hojjatinho
03-01-2015, 17:07
الان که چک کردم شبکه Eurosport 2 قراره به اسیا ظاهرا حالی بده و بازی ها رو پخش کنه . مثلا دیدن بازی فلسطین با اردن از یورواسپورت رو تصور کنید چه مزه خوبی می ده :دی
چهار سال پیش شبکه الجزیزه یکی از کانالهاش رو در حین برگزاری بازی ها به حالت رایگان در اورد . هر جند جدیدا الجزیره دیگه خیلی خودش رو می گیره و حتی شیرینگ هم نمیشه :دی منتها شاید خواست باز هم به فوتبال دوستان حالی بده :دی
در مورد برنامه بازی ها هم دوستان یک پست داخل تاپیک تیم ملی نوشتم حتما بخونید تا مثل چند روز پیش من شکل علامت تعجب نشید :دی
( طبق برنامه سایتهای داخلی بازیها دور لول و دوم گروهی هم پوشانی داشت ، نخبگان کپی کن ما در خبرگزاری ها حواسشون به اختلاف ساعت شهر بریزبن با چهار شهر دیگه نبود و بازیهای این شهر رو 11:30 زده بودن !:دی )
کدوم بازیا از tv ملی پخش میشن ؟
احتمالا باتوجه به هم ساعت بودن فوتبال مذکور با برنامه های میلیونی تایم صبح!!مثل صب بخیر ایران :دی فقط بازی های تیم ملی ایران پخش میشه....(بزن اون دست قشنگه رو :دی)
+
بازی های گروه بی به شخصه برای من جالب هستن.
سخترین گروه هستش و تیم ها به غیر از عربستان خیلی به هم نزدیک هستن.
ازبکستان تیم مورد علاقه من هستش حیف که مربی درست حسابی نداره وگرنه توی این جام خیلی حرفها برای گفتن داره.
M . Sayid
03-01-2015, 19:17
مسابقاتی که فوتبال فانتزی نداشته باشه رو به رسمیت نمی شناسیم :دی ! :دی !
سلام دوستان
وقتتون بخیر
در لیست کارلوس کیروش چه غایبین بزرگی دیده میشه؟
چه بازیکن های مهمی دعوت نشدن؟
این لیسته نهایی هست و با همین نفرات میریم به مسابقات دیگه!نه؟یعنی اینکه کسی دیگه اضافه نمیشه به تیم؟
شنیدم به جز جباری و رحمتی و عقیلی و خلعتبری،مهرداد پولادی هم در لیست کی روش نیست... :n04::n04:
درسته آیا؟!!! :n38::n38:
siahkamar
07-01-2015, 15:29
برنامه روز اول و دوم رقابت ها که شامل رقابت های 2 گروه اول است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به به بالاخره روز هایه جذاب فرارسید مردیم انقدر فوتبال بدون جذابیت دیدیم :n30:باز با این بازی ها حوصلمون سرنمیره از یه طرف بازیه کره جنوبیه رکب خورده ایرانی هم بازیش بنظر جذاب میرسه
فکرشوبکن یکی از ارزوهام اینه که ژاپن و وکره جنوبی واسترالیا تو مرحله گروهی حذف بشن نتونن بیان بالا:n08:
Reza31001
09-01-2015, 13:01
فکرشوبکن یکی از ارزوهام اینه که ژاپن و وکره جنوبی واسترالیا تو مرحله گروهی حذف بشن نتونن بیان بالا:n08:
من حس میکنم فاصله تیمهای آسیایی با همدیگه خیلی کم شده و همین موضوع شاید به جذابیت مسابقات کمک کنه
همین الان هم استرالیا تو بازی افتتاحیه گل اول رو خورده
این دوره به تیم خودمون هم امید بیشتری دارم
درسته که از یه طرف حذف در گروهی رو محتمل میدونم (اونم با دست به یکی کردن این عربا که پاش بیفته حتما انجام میدن) ولی از طرف دیگه میتونم تیم رو در فینال هم ببینم
خلاصه که این دوره با پیشرفت تیمهای درجه 2 و 3 آسیا شاید تونومنتی جذاب ببینیم
sale2000
09-01-2015, 22:25
شرقيا حال استراليا رو ميگيرن:n23: البته من بازي رو تماشا نكردم:n33: ولي استراليا 2014 wc نمي تونه! كره و ژاپن خصوصا ژاپن رو
مدعي مي دونم بچه هاي ما هم اين دفعه به دلم افتاده از گروه ميان بالا:n13: در جو جام جهانيم هنوز اپديت نشدم شايدم.. :n10:
AQUARIUM
09-01-2015, 22:41
سبک فوتبال استرالیا اروپایی هست، تا حدی هم مغرور هستند! (گل اول اتفاق فوتبالی نبود، همون بازی 2-2 با ماهم نمونه دیگه اش!)
بعد گل سوم کلاً یا تقریباً انگیزشون رو از دست دادن و من یه بازی نسبتاً روون از کویت دیدم!
این عرب ها انصافاً فوتبال رو یاد گرفتن فقط باورشون نشده! و اعتماد به نفسشون پایینه..
مسه دوره های قبل ما بازم تیمی خوبی داریم (بهتره بگیم مهره های خوبی داریم) منتهی تو این دوره وزنه سنگینی به اسم کی روش داریم
امیدوارم..
همین دیگه امیدوارم!
Pejvak61
10-01-2015, 07:55
در خبرها اومده كه بحريني ها در هتل تيم ملي ايران اسكان دارن و با ديدن بازيكنان تيم ملي سعي داشتن باهاشون عكس سلفي بگيرن و خيلي هم بي نظم هستن و ظاهرا تا 1 نيمه شب در شهر در حال گشت و گذار هستن و غذاهاي فست فودي ميخورن و ظاهرشون هم نشون ميده چندان براي بازي با ايران آمادگي ندارن. اينها اخباريه كه پيرامون اين تيم هست اما نتايجي كه اين تيم در بازي هاي تداركاتي گرفته چيز ديگري نشون ميده مثلاً همين آخريش كه 4-1 عربستان را شكست دادن.
به هر حال اميدوارم تيم ملي بتونه در اولين بازيش با هر نتيجه اي كه ميشه بازي را از بحرين ببره. فقط در اين صورته كه ميتونيم اميدوار باشيم در ادامه كاري از پيش ببريم.
در بازي قطر با امارات هم بهترين نتيجه براي ما تساوي دو تيم خواهد بود.
Immunology
10-01-2015, 10:37
عمان چقدر قشنگ و خوب بازی کرد.آدم لذت میبرد.کاملا ریلکس با پاسکاری عالی.
اونوقت تیم ما جواد نکونام توپ دستش میاد سریع میده به حریف.دوتا پاس نمیتونن بدن.سیستمم که چه عرض کنم دفاع اتوبوسی...
تیمی که نه فدراسیون درست داره... نه صاحب درستی داره...نه چمن درست ...نه برنامه درست .....نه لباس درست ....
دفاع اتوبوسی هم از سرش زیاده :n02:چه برسه بازی تو جام ملت هایه اسیا
Immunology
11-01-2015, 12:47
ترکیب ایران:پخش شید تو زمین،بزنید زیرش
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
teraktor2003
11-01-2015, 13:13
وریا غفوری جواد نکونام اندو تیموریان مسعود شجاعی! عملا 6-7 نفره داریم بازی می کنیم!
Immunology
11-01-2015, 13:14
وریا که خوبه.سانتاش خیلی خوبن.
اقا واقعا بریدم از بازیه ایران روحیه برزیلی ..تفکرالمانی ...دفاع اتوبوسی.. پاس تیکی تاکا محلاتی
ولی..ولی...عملکرد100به 10 ....عمکرد ندارن ..تموم کننده نداریم همه چی داریم ولی اونی که اخر باید تمومش کنه وزحرشو بریزه نداریم اینجوری اگه میگذشت اینا 10تاگل بچه گونه خراب کردن چه گلایه ضایعی اگه اونارومیزدن ختم جام بسته شده بود
درکل اگه ببازیم بازم خوب بازی کردیم که باختیم من که واقعا ازاین بازیه ایران لذت بردم
Sh-Meteor
11-01-2015, 19:40
انصافا از قطری ها انتظار بیشتری داشتم.
فکر نمی کردم با این نتیجه ببازن.
انصافا تفاوت شون انقدر نیست.
+
هماهنگی بازیکنان اماراتی با همدیگه ستایش برانگیزه!
روی گل چهارم علی مبخوت و عبدالرحمان جوری باهم پاس کاری می کردن انگار دارن با بچه های 15، 16 ساله تمرین می کنن.
sale2000
11-01-2015, 20:24
انصافا از قطری ها انتظار بیشتری داشتم.
فکر نمی کردم با این نتیجه ببازن.
انصافا تفاوت شون انقدر نیست.
+
هماهنگی بازیکنان اماراتی با همدیگه ستایش برانگیزه!
روی گل چهارم علی مبخوت و عبدالرحمان جوری باهم پاس کاری می کردن انگار دارن با بچه های 15، 16 ساله تمرین می کنن.
بچه هاي 10 12 ساله هم اين شكلي گل نمي خوردن! افتضح يفتضح افتضاح:))
اعراب فقط يه تيم بدن فوتبال اسيا متحول ميشه!
Pejvak61
12-01-2015, 15:29
با بازي هاي برگزار شده امروز دور اول مرحله گروهي به اتمام رسيد و جالبه كه هيچكدوم از بازي هاي اين دور به تساوي ختم نشد. و جالبتر اين كه تيم هاي عربي همگي شكست خوردن و اونايي هم كه برنده شدن طرف ديگر مسابقه هم عرب بوده. انصافاً تعداد تيم هاي عربي هم كم نيستن. بحرين، قطر و امارات در گروه C ، فلسطين، عراق و اردن در گروه D، كويت و عمان در گروه A و عربستان هم در گروه B. جمعاً ميشن 9 تيم كه شكر خدا هيچكدومشون مدعي نيستن و تا حدودي زنگ تفريح شدن:n08:
با اين اوضاع جدا شدن ايران از كنفدراسيون غرب آسيا ميتونه اعتبار اونها رو به خطر بندازه حداقل در آسياي مركزي تيمي مثل ازبكستان هست كه ميتونه با كل اعراب برابري كنه:n02:
اونطرف هم شرقي ها حد وسط ندارن يعني يا مدعي هستن يا هيچي نيستن:n02:
Sh-Meteor
14-01-2015, 05:52
تیم منتخب دور اول رقابت ها
وانگ دالی(چین)
.. حاج صفی(ایران) ... ژانگ لین پنگ(چین) ... یوشیدا (ژاپن) ... ساکای(ژاپن)..
لوونگو (استرالیا) ... کو جا چئول (کره جنوبی)
عبدالرحمان (امارات)
اوکازاکی(ژاپن) ... خلیل (امارات) ... علی مبخوت (امارات)
باز هم باید منتظر فینال استرالیا وژاپن باشیم دیگه کسل کننده شده این فینال ها:n35::n35:
نه از کره بخاری بپامیشه ازبکستان هم همینجوری چون از بازیشون دادمیزنه
شاید ایران بتونه عملکردی نشون بده ولی توهریک از بازی هاش گل اولو که بخوره دیگه فاتحه یا تا دقیقه 90گل نزنه گل میخوره پس بخاری ازاین هاهم بلند نمیشه تو پنالتی زدن هم اینا بی عرضه هستن حالا هرچقدردربازه بانشون خوب باشه :n35:
Pejvak61
14-01-2015, 16:06
آخه اين عربستان چقدر خرشانسه! كره شمالي را با سه گل اختلاف برد اونطرف هم چين ازبكستانو 2-1 زد حالا در بازي آخر عربستان با يك تساوي مقابل ازبكستان هم صعود ميكنه.
من كه فكر كردم با گل اولي كه كره شمالي زد ديگه كار عربستان تمومه. در آخر از شنيدن نتيجه كار شوكه شدم.
Reza31001
14-01-2015, 20:28
آخه اين عربستان چقدر خرشانسه! كره شمالي را با سه گل اختلاف برد اونطرف هم چين ازبكستانو 2-1 زد حالا در بازي آخر عربستان با يك تساوي مقابل ازبكستان هم صعود ميكنه.
من كه فكر كردم با گل اولي كه كره شمالي زد ديگه كار عربستان تمومه. در آخر از شنيدن نتيجه كار شوكه شدم.
20 دقیقه از بازیشون رو دیدم که 1-1 شد 3-1
کره شمالی اصلا تعطیلات بود!
واقعا فکر میکنم عربستان کار خاصی نکرد تو این بازی
شما فقط گل سوم عربستان رو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!
کره شمالی بسیار بسیار داغون بود در این بازی و کاملا پر اشتباه و بی هدف بازی می کرد
Immunology
15-01-2015, 13:20
قطر اعتماد به نفس نداره وگرنه تیمی که آقا جواد و آقا مسعود بازیکنش باشن رو میشه به راحتی گل بارون کرد.
مثلا خیرسرش نکونام کاپیتانه :n21::n21: به جایه این که بازیکنارو به جلو هدایت کنه بدترعقب کشی میکنه نگاه کردید بازیرو :n04::n04:
10متر جلوبازیکنان ایران خالیه جلوشون هم پراز بازیکن ایرانی ...اول 1ساعت فکرمیکنه باتوپ بعد برمیگرده دربازه خودشونو میبینه میکشه عقب .. تیموریان ..نکونام ..شجایی ..:n15::n15::n15::n15:تیموریان که دیگه ازبیخ عربه
شجایی هم که فقط گردن وهیکل گنده کرده اندازه یه پشگل کارایی نداره :n08::n08:
پول ایران توجیب چه بازیکنایی میره:n15:
لیگ ضعیف... تمرین ضعیف .....بازیکنان زنگ زده
پاس درست نمیتونن بدن حتی کره شمالی و تیمورشرقی هم بهترازاینا پاس میدن بدبختا نون هم ندارن بخورن:n15:مثلا نکونام 35سالشه هنوز یه پاس نمیتونه
خانه از پایوست ویرانست حدشون اینه بالا بری پایین بیای خداهم بیادسرمربیه ایران بشه بازم همینن که همینن
رفته سردارازمون گذاشته تو ترکیب اصلی مگه قوچان نژاد چه ایرادی داشت سردارازمون بازیکن خوبیه ولی بدردایران نمیخوره قدرت بدنی نداره ایران همینجوریش هم گند پس جایی برا پیشرفت ازمون نیست.......قوچان نژاد بدن خوبی داره وتمامه بدنش کارمیکشه
شجاعی را که کشید بیرون من از خود گل بیشتر خوشحال شدم.
خوب دلیل باخت 4.1قطر بخواطر شول بودن تو بازیه اول وخط دفاعیشون بود
لامصبا توبازیه دوم قدرته چندین سالشونو داشتن پیاده میکردن ......................:n02:بازیکناش انگار ارث باباشونومیخواستن یا دنبال قاتل برادرشون میگشتن
دفاع فقط اتوبوسی ایرانی :n12::n12:ودیگرهیچ:n20:این کیروش به قول بعضی ازدوستان هیچ کاری نکرد ..ولی یه اتوبوس وارد ایران کرد:n02: البته کیروش بهترین سرمربیه همه کارمیکنه ولی دوستان به چشم نمیبینن
خوب خداکنه ایران بخوره به ژاپن درسته ایران ضعیفه ولی بازی ازاین بهترنمیشه چون حذف هم نشه اخرباید به استرالیا یا ژاپن بخوره دیگه پس چه بساسریع به ژاپن بخوره ایران از ژاپن ببازه میگن ازژاپن باخت نه از عراق وکره و واردن چون ایران 7تم اسیاهم بشه ازدوباره ساله دیگه الکی اول اسیا میشه:n08:فکرشوبکن ایران ژاپن وبزنه داغونش کنه:n19:شانس یا بدشانسی
Masoud-Susa
15-01-2015, 15:11
اول از همه صعود تیم ملی به مرحله بعد بازی ها رو تبریک میگم.
درسته به جز چند دقیقه از بازی بقیه ش رو چندان خوب نبودیم ولی خب بالاخره بردیم دیگه ! : دی
عملکرد سردار آزمون تو این بازی بهتر از قوچان نژاد بود و فکر کنم شما هم موافق باشین.
[ نیمه دوم بازی گوچی داشت بازیکن های قطر رو رد می کرد و سمت دروازه خودمون حرکت می کرد که گزارشگر یورو اسپورت به شوخی گفت "اوه مارادونا ! " : )) ]
در کل دژاگه و قوچان نژاد دو سه موقعیت خیلی خوب رو از دست دادن که اگه تبدیل به گل میشد ما هم میتونستیم جزو تیمایی باشیم که تو این بازی ها چهارتا به حریفشون زدن.
نمیدونم کیروش چه اصراری داره که به شجاعی بازی بده؟ به نظرم گزینه های خیلی بهتر از شجاعی روی نیمکت داریم که اگه ازشون استفاده کنیم نتیجه خیلی بهتری میتونیم بگیریم، بازیکن هایی مثل رفیعی و جهانبخش مثلا.
نیمه دوم حس کردم کیروش داره سیستم قلعه نویی رو پیاده میکنه (گل زدی بکش عقب و فقط دفاع کن !) این یک کمی تو ذوق میزد.
به نظر من جلوی ژاپن، استرالیا و کره دیگه نمیشه اینجور کار کرد.
البته از اونجایی که ما خوش شانس هستیم هیچ بعید نیست با همین رویه تو بازی ها با این تیم ها هم به موفقیت برسیم : دی
به هر حال آرزوی قلبی ما قهرمانی تیم ملی تو این تورنومنته.
درسته به جز چند دقیقه از بازی بقیه ش رو چندان خوب نبودیم ولی خب بالاخره بردیم دیگه ! : دی
عملکرد سردار آزمون تو این بازی بهتر از قوچان نژاد بود و فکر کنم شما هم موافق باشین.
[ نیمه دوم بازی گوچی داشت بازیکن های قطر رو رد می کرد و سمت دروازه خودمون حرکت می کرد که گزارشگر یورو اسپورت به شوخی گفت "اوه مارادونا ! " : )) ]
در کل دژاگه و قوچان نژاد دو سه موقعیت خیلی خوب رو از دست دادن که اگه تبدیل به گل میشد ما هم میتونستیم جزو تیمایی باشیم که تو این بازی ها چهارتا به حریفشون زدن.
نمیدونم کیروش چه اصراری داره که به شجاعی بازی بده؟ به نظرم گزینه های خیلی بهتر از شجاعی روی نیمکت داریم که اگه ازشون استفاده کنیم نتیجه خیلی بهتری میتونیم بگیریم، بازیکن هایی مثل رفیعی و جهانبخش مثلا.
نیمه دوم حس کردم کیروش داره سیستم قلعه نویی رو پیاده میکنه (گل زدی بکش عقب و فقط دفاع کن !) این یک کمی تو ذوق میزد.
البته از اونجایی که ما خوش شانس هستیم هیچ بعید نیست با همین رویه تو بازی ها با این تیم ها هم به موفقیت برسیم : دی
دوست عزیز اون مارادونا ربطی به گوچی نداشت.
یک بازیکن قطر را قطری بهش میگن مارادونا قطر.
به خاطر همین گزارشگر اون را چند بار مسخره کرد .
حتی یک بار شوخی کرد که شاید منظور قطری مدونا بوده نه مارادونا
Masoud-Susa
15-01-2015, 15:21
چیزی که شنیدم رو گفتم، شاید اشتباها در مورد گوچی شنیدم این رو.
ولی در کل اون چیزی که واضح بود امروز این بود که روز گوچی نبود.
IRAN_KING
15-01-2015, 15:29
کشیدن عقب بچه ها سیستم کیروش نبود خودشون بعد گل ناخواسته رفتن زیره فشار تو همون دفاع موندن کیروش در چند صحنه داشت می گفت بیرید جلو تعویض هجومی هم انجام داد.
:n02::n02::n02:
عراق تیم قویه ژاپن اصلا تو بازی با عراق نشانس داشت نه قدرت .......بازی باید مساوی میشد که با اشتباهات داور پست ایرانی :n15:ژاپن الکی الکی برد داورایرانی مثل پشگل هم نیست من نمیدونم چجوری تو بازی ها شرکتش میدن
شما پنالتیه ژاپنو دیدید :n15:یه بچه اوتیسمی هم میفهید خطا نبود .....این اشتباه داوری نیست چون صحنش واقعا ضایع بود ....پس خریت داورایرانیه ...این یارو کل داوریش تو بازیه عراق وژاپن پراز اشتباه بود...لعنت به داور فوتبال ایرانی:n35:اینا تولیگ خودشون هم گندمیزنن چه برسه بالا بالاها
Immunology
17-01-2015, 14:34
بازی کره استرالیا این همه حشره چی بود تو ورزشگاه؟انگار حمله کرده بودن...
دوستان فهرمان اسیا با قهرمان اروپا بازی میکنه ؟!!! در نهایت ؟
یا فقط به عنوان قهرمانی میرسه و تموم ؟!
Immunology
17-01-2015, 14:55
نگی جای دیگه اینو:دی
Pejvak61
17-01-2015, 15:11
در جام كنفدراسيون ها تابستان 2017 (يكسال قبل از جام جهاني روسيه) در روسيه به مصاف نه تنها قهرمان اروپا بلكه قهرمانان آمريكاي شمالي، جنوبي، اقيانوسيه، آفريقا، روسيه (ميزبان) و آلمان (قهرمان جهان در دوره گذشته جام جهاني) ميره. البته اين مسابقات در دو گروه چهار تيمي برگزار ميشه و اگر قهرمان آسيا در جام جهاني حضور داشته باشه تداركات بسيار خوبي براش به حساب مياد.
ميبينيد كه فقط كسب عنوان قهرماني نيست بلكه حداقل سه بازي بسيار خوب هم ميتونه داشته باشه.
دوستان توی نیمه نهایی برنده کدوم بازیها با هم بازی میکنن ؟
Sh-Meteor
17-01-2015, 18:24
دوستان توی نیمه نهایی برنده کدوم بازیها با هم بازی میکنن ؟
یک چهارم
بازی شماره 25 ) تیم اول گروه A _ تیم دوم گروه B
بازی شماره 27 ) تیم اول گروه C _ تیم دوم گروه D
بازی شماره 26 ) تیم اول گروه B _ تیم دوم گروه A
بازی شماره 28 ) تیم اول گروه D _ تیم دوم گروه C
نیمه نهایی
بازی شماره 29 ) برنده بازی 25 _ برنده بازی 27
بازی شماره 30 ) برنده بازی 26 _ برنده بازی 28
رده بندی
بازی شماره 31 ) بازنده بازی 29 _ بازنده بازی 30
فینال
بازی شماره 32 ) برنده بازی 29 _ برنده بازی 30
ترتیب برخورد اینطوریه...
نگی جای دیگه اینو:دی
اینجا که گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چهارم
.
..فقط نزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی شماره 25 ) کره جنوبی _ ازبكستان
بازی شماره 27 ) ایران _ عراق
بازی شماره 26 ) چين _ استرالیا
بازی شماره 28 ) ژاپن _ امارات
نیمه نهایی
بازی شماره 29 )کره جنوبی _ ایران (که پیش بینی من ازبکستان - ایران هست . دوست دارم انتقام نرفتن به جام جهانی رو ازشون بگیریم.)
بازی شماره 30 ) استرالیا _ ژاپن (که ژاپن میبره مطمئنم.)
بازی فینال هم ایران - ژاپن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sale2000
18-01-2015, 21:57
بازي ما با كره اولين فينال هست البته با عراق هم يه نصفه فينالي مي زنيم.
Sh-Meteor
19-01-2015, 01:55
تیم منتخب دور دوم رقابت ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2c2311abb40e84.jpg
Squall Leonhart
19-01-2015, 08:54
دوستان من تازه میخوام بازی ها رو نگاه بکنم
لطفا یه رادیو با گزارش جذاب فارسی و یه کانال روی هاتبیرد بدون سانسوز بهم معرفی بکنین
مرسی
ســــــلام
و ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ی ... !!!
دوستان!!
چقدر حال داد این پیروزیه بازیه آخر !!!
بخدا خیلی سخت میشد اگه میخوردیم به ژاپن،کارمون!!!
و شاید یه حذف زودهنگام رخ میداد!!! یعنی دقیقا همون چیزی که مایلی کهن ها و مجید جلالی ها وعلی دایی ها و قلعه نویی ها و کلیه کسانی که سود و منفعتشون با حضور ِ کیروش قطع شده یا اینکه چند مربی اخیر تیم ملی بودن ، از صمیم ِ قلب آرزوش رو داشتن و انتظارش رو میکشیدن و منتظر به وقت بودن و احتمالا قلم و کاغذ به دست میشدن خیلی خیلی زود برای انتشار یک بیانیه علیه کارلوس کیروش!!!
ولی خب ؛ خدا رو شکر که اینطور نشد!!
تازه اینطوری بٌردن؛با یه گل ِ دقیقه 90یی؛چه حالی داد!!!
اون جیغ و دادی که بعد از گل کشیدم و اون پرش و شادیه بعد از گل رضا قوچان نژاد،دقیقا مثل شادی و خوشحالیه من بعد از اون یکی گل ِ دلچسب ِ رضا قوچان نژاد در برابر کره ی جنوبی زد و ما راهی جام جهانی شدیم با اون گل!!!
یعنی میشه این دوره قهرمان آسیا بشیم؟!!!
نه فقط بخاطر اینکه آرزوی قهرمانیه ایران رو در آسیا دارم!
نه فقط به خاطر اینکه حال میکنم تیم های عربی و در کل اعراب،این روزا زیر سلطه ی فوتبال ما قرار گرفتن بعد از چند دهه و این خیلی لذت داره!!
بیشتر به خاطر این آرزو میکنم قهرمان بشیم،تا اون دسته از آدم هایی که از هیچ فرصتی برای کوباندن کارلوس کیروش دریغ نکردن تا سال ها ساکت بشینن سر ِ جاشون و شاهد نظرات مسخرشون نباشیم حالا حالاها ...
چون خیلی کارلوس کیروش رو دوست دارم؛قهرمانی در آسیا به همراه اون،یه حال ِ دیگه به من میده !!!
شما چطور؟!!
فقط روزی چند بار افسوس میخورم که این دوره هم کارلوس کیروش از تمام قدرت ِ واقعی ایران استفاده نکرده و با نفرات ِ کامل نرفتیم به این تورنومنت؛
درست مثل جام جهانی که این اتفاق افتاده بود!!
در حداقل ترین شرایط ، حضوره (محمدرضا خلعتبری و مجتبی جباری + یک دروازبان مطمئن تر) واقعا قهرمانی ما رو با حضوره یک مربی کلاس ِ یک ِ جهانی (کارلوس کیروش) ، 100% تضمین میکرد!!!
" 100% " ... !
دوستان
"پژمان منتظری" به خاطر مصدومیت،کلا این تورنومنت رو از دست داده؟!!!
یا در صورت صعود ایران به مراحل بالا تر میتونه به کمک ما بیاد ؟!!!
یادتونه در جام جهانی چقدر فوق العاده بود این بازیکن در سمت راست؟!!
خصوصا در بازی با آرژانتین که 2 بار ارسال هاش نزدیک بود به گل تبدیل شه ولی بی نهایت بدشانس بودیم !!
یعنی همچین ستاره ای رو کلا از دست دادیم و برگشت به ایران؟!!
یا امیدی به حضورش در بازی های بعدی هست؟!!
Squall Leonhart
20-01-2015, 14:37
پیروزی ژاپن رو به همه دوستاران ژاپن تبریک میگم :n40:
sAeEd_kHaAn
20-01-2015, 18:55
خوردیم به عراق
چهارمین تیم ع ر ب ی :n07: رو هم باید ببریم :n19:
دوستان نتایج عجیب غریب :
مثلا امارات ژاپن رو ببره ....ازبکستان بخوره به ایران ... :n04:
aghazadeh_hastam
20-01-2015, 19:17
فینال امارات ایران هم خیلی خوبه :n02:
AQUARIUM
21-01-2015, 00:23
تصورات دوستان هیچ بعید نیست!! بازی هایی که من دیدم هر نتیجه ایی ممکن است!
دوستان زمان مسابقه کره جنوبی و ازبکستان و استرالیا چین چه روز و ساعتی هست ؟ ایا تلوزیون نشون میده ؟
Iloveu-ALL
21-01-2015, 13:43
دوستان زمان مسابقه کره جنوبی و ازبکستان و استرالیا چین چه روز و ساعتی هست ؟ ایا تلوزیون نشون میده ؟
Immunology
23-01-2015, 14:56
خخخخخخ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.