مشاهده نسخه کامل
: مشکل در هارد 3 ترا در پی GPT شدن
sepand_salehi
23-12-2014, 16:00
سلام
من یک هارد 3 ترابایت وسترن دارم.
امروز موقع اتصال آن به سیستم، دچار یه مشکل شد. یه پیغام اومد که هارد رو به صورت GPT می خواد در بیاره. منم از همه جا بی خبر، زدم اوکی و ادامه ی کار ها.
الان متاسفانه هاردم به صورت زیر در اومده و روی هر سیستمی که می ذارم، به این شکل در disk management است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بپرسم که الانراهی هست که من هارد رو به صورت همان تک پارتیشن برگردونم؟
هارد حدود 3 ترابایت اطلاعات داره. می خوام که اطلاعاتش هم برگرده. چون اگه بخوام فرمت کنم و ریکاوری کنم، فکر کنم یه هفته تمام وقت ببره.
با تشکر
سلام هاردتون بالای دو ترا هست یا باید همون gpt پارتیشن بندی کنید یا اینکه اون قسمت دیسک رو مجازی سازی کنید اگه هاردتون سبگیت هست با نرم افزار seagate wizard اگر هم برند دیگری هست با نرم افزار acronis true image میتونید اینکارو بکنید با اینکار انگار دو دیسک دارید و هردو پارتیشن بندی میشن قبل از این عملیات با نرم افزار mini tool partion wizard یا easeus data recovery میتونید کل اطلاعات پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید
sepand_salehi
23-12-2014, 18:02
سلام هاردتون بالای دو ترا هست یا باید همون gpt پارتیشن بندی کنید یا اینکه اون قسمت دیسک رو مجازی سازی کنید اگه هاردتون سبگیت هست با نرم افزار seagate wizard اگر هم برند دیگری هست با نرم افزار acronis true image میتونید اینکارو بکنید با اینکار انگار دو دیسک دارید و هردو پارتیشن بندی میشن قبل از این عملیات با نرم افزار mini tool partion wizard یا easeus data recovery میتونید کل اطلاعات پارتیشن رو ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید
دوست عزیز راهی نداره که بدون ریکاوری گرفتن، اطلاعاتمو برگردونم الان؟
تو این حالت که هاردتون unlocated شده به نظر من بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن برای بدست اوردن اطلاعات است
sepand_salehi
25-12-2014, 11:08
من هارد رو به صورت تک پارتیشن در آوردم. سپس با نرم افزار easels Data recovery ، ریکاوری گرفتم. ولی متاسفانه فقط 1500 گیگ رو تونست پیدا کنه و بقیه رو پیدا نکرد. از این مقدار، فقط 450 گیگ فایل های سالم هست و بقيه به صورت فایل های rar هست. مثلا فایل های زیپ پیدا کرده و اسماشون هست file045.rar و حجم های خاصی دارند.
الان اطلاعاتم به کل از بین رفته؟ یا نه راهی برای بازگردوندنشون هست؟
sepand_salehi
25-12-2014, 11:26
نیه مورد دیگه اینکه با اینکه هارد رو یه پارتیشن کردم و بعد ریکاوری گرفتم، اما برنامه الان دو تا پارتیشن رو به عنوان پارتیشن های ریکاوری شده نشون می ده. انگار که هارد هنوز دو پارتیشن مونده.
MILAD_NEMATI
25-12-2014, 12:32
با نرم افزار hdd regenerator یه بار هاردتو اسکن کن تو محیط داس
sepand_salehi
25-12-2014, 14:26
با نرم افزار hdd regenerator یه بار هاردتو اسکن کن تو محیط داس
این نرم افزار می تونه ریکاوری هم بگیره؟
ata.royalfalcon
25-12-2014, 14:50
این نرم افزار می تونه ریکاوری هم بگیره؟
خیر ، نمیتونه ریکاوری کنه و ارتباطی به مشکلی که دارید ندارد !
sepand_salehi
25-12-2014, 15:41
شما و دیگر دوستان نظری راجع به مشکل من ندارید؟ بعد از اینکه هاردمو سیستم mbn کرد و دو پارتیشن کرد، خودم دو پارتیشن رو یکی کردم و بعد فرمت کردم. الان هاردم رو سیستم به صورت یه درایو logical می شناسه. با برنامه ی easeuse تنها 300 گیگ رو تونست مفید ریکاوری بکنه. راه حلی برای ریکاوری اطلاعات باقی مونده وجود داره؟
شما و دیگر دوستان نظری راجع به مشکل من ندارید؟ بعد از اینکه هاردمو سیستم mbn کرد و دو پارتیشن کرد، خودم دو پارتیشن رو یکی کردم و بعد فرمت کردم. الان هاردم رو سیستم به صورت یه درایو logical می شناسه. با برنامه ی easeuse تنها 300 گیگ رو تونست مفید ریکاوری بکنه. راه حلی برای ریکاوری اطلاعات باقی مونده وجود داره؟
شما در همون حالت باید ریکاوری رو انجام میدادید در حالت mbr این دو پارتیشن یکی نمیشن
با نرم افزار mini tool partion wizard هم تست کردید؟
sepand_salehi
25-12-2014, 20:33
شما در همون حالت باید ریکاوری رو انجام میدادید در حالت mbr این دو پارتیشن یکی نمیشن
با نرم افزار mini tool partion wizard هم تست کردید؟
خیر تست نکردم. الان دارم با getdataback تست می کنم. با این نرم افزاری که فرمودید، امیدی به بازیابی هست؟
خیر تست نکردم. الان دارم با getdataback تست می کنم. با این نرم افزاری که فرمودید، امیدی به بازیابی هست؟
بچه ها با این نرم افزار تست کردن و براشون مفید بوده ...
turtleback
31-12-2014, 07:08
با برنامه ی ریکاوری دیگه ای ریکاوری اطلاعاتت رو امتحان کن من با euseuse کار نکردم اما با recovery my file ورژن ۵ همه ی اطلاعاتم رو پیدا کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.