مشاهده نسخه کامل
: فدورا كور 5 !!!
حجت فدايي
07-09-2006, 14:48
سلام دوستان
من فدوراكور 5 نصب كردم و لي كتاب فدورا كور 4 خريدم و حالا خيلي از منوها توي فدورا 5 نيست !
مثلا منوي run application رو پيدا نمي كنم ؟! كجاست ؟!
يا مثلا چطور ميتونم توي فدورا 5 dns server نصب كنم ؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
:blush:
سلام
فکر نمی کنم زیاد فرق بکنه !!
شاید در حد چند تا تغییر مختصر که اگر اونارو هم نگاره کنید می تونید دوباره اضافه کنید !
برای برنامه ها و ابزار هایی چون DNS یا سایر سرور ها هم خیلی بعید هست که زیاد فرق بکنه ! شاید مثلا مسر دستور و یا نوع راه اندازیش عوض بشه !
اول سرورت رو نصب کن ! بعد ستش کن ! یه زون (zone) تعریف کن و سرورت رو راه بنداز ...
حجت فدايي
08-09-2006, 12:36
دوست عزيز سلام
ممنون از اينكه با حوصله و لطفي كه داريد به سوالات جواب ميدهيد.
من فكر كنم كه موقع نصب dns server رو نصب كردم ولي تو هيچ كدوم از منوها جايي براي تنظيمش پيدا نمي كنم
يعني اصلا جاي dns رو پيدا نمي كنم .
ضمنا دوست عزيز آيا در لينوكس هم چيزي مثل disk clean up ويندوز وجود داره يا نه ؟! چون من گزينه software update رو زدم و بعد از حدود 20 ساعت كه ديدم تموم نميشه كنسلش كردم و حالا نميدونم فايلهايي رو كه دانلود كرده كجا ريخته و چطور ميتونم پاكش كنم ؟! يه دايركتوري داريم به نام tmp كه نميدونم مثل ويندوزه يا نه يعني اگر خاليش كنم چي ميشه ؟! و يه دايركتوري share هم داريم كه حجمش بالاست اون چيه ؟!
باتز هم ممنون از اين همه لطفي كه داري .
سلام
خواهش می کنم ! وضیفه ای بیش نیست ...
خوب سرور dns تا جایی که من می دونم رابط گرافیکی نداره ! و باید از ترمینال نسب و تنظیم بشه ...
فایل named.conf رو که باید توی etc باشه رو ببین .
برای راه انداریش می تونی از دستوری چون زیر استفاده کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای افزودن زون هات به مسیر /var/named/ برو ...
سعی می کنم اگر خواستی تنظیمات سرور (شخصی) خودمو اینجا بزارم ...
ولی پیشنهاد می کنم حتما کتاب یا منبعی رو مطالعه کنید !
راه اندازی و کار با این سرور کمی مشکل تر هستش .. و نیازمند اطلاعاتی در مورد شبکه ، zone و پروتکل های مورد استفاده هستش ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.