pmax
22-12-2014, 19:14
سلام دوستان
من برای اتاق خودم دنبال یه تلوزیون هستم با این مشخصات
1- سایز بین 40 تا 46
2- توانایی پخش انواع فرمت و کدک فیلم با زیرنویس فارسی از طریق usb ( این گزینه برام خیلی مهمه )
3- تصویر خوب
4- بازتاب نور نسبتا کم ( اگرچه اغلب شبها استفاده خواهم کرد اما مجبورم دقیقا رو به پنجره نصبش کنم و خلاصه نور از پشت پرده می تابه توو اتاق )
5- اسمارت در حد وبگردی . بازی کردن و نصب بازی و اینا اولویتم نیست
6- 3d داشت بهتر نداشتم خیلی اولویتم نیست چون فکر می کنم تجریه دیدن فیلم سه بعدی روی تلوزین 40-42 اینچی اونم از فاصله 4-5 متری تجربه جالبی نیست ( نظر شخصیمه ها ممکنه شما بگی خیلیم عالیه )
7- روی دیوارم راحت نصب بشه چون مجبورم روی دیوار نصبش کنم
خلاصه با همه این تفاسیر خودم به این پنل رسیدم
LG
42LB65200
قیمت هم تا 2.5 مدنظرمه ولی اگر یه چیزی باشه که خیلی تفاوت خاصی داشته باشه تا 3 تومنم هم می تونم بپردازم ولی بیشتر نه
با تشکر از وقتی که میذارید
من برای اتاق خودم دنبال یه تلوزیون هستم با این مشخصات
1- سایز بین 40 تا 46
2- توانایی پخش انواع فرمت و کدک فیلم با زیرنویس فارسی از طریق usb ( این گزینه برام خیلی مهمه )
3- تصویر خوب
4- بازتاب نور نسبتا کم ( اگرچه اغلب شبها استفاده خواهم کرد اما مجبورم دقیقا رو به پنجره نصبش کنم و خلاصه نور از پشت پرده می تابه توو اتاق )
5- اسمارت در حد وبگردی . بازی کردن و نصب بازی و اینا اولویتم نیست
6- 3d داشت بهتر نداشتم خیلی اولویتم نیست چون فکر می کنم تجریه دیدن فیلم سه بعدی روی تلوزین 40-42 اینچی اونم از فاصله 4-5 متری تجربه جالبی نیست ( نظر شخصیمه ها ممکنه شما بگی خیلیم عالیه )
7- روی دیوارم راحت نصب بشه چون مجبورم روی دیوار نصبش کنم
خلاصه با همه این تفاسیر خودم به این پنل رسیدم
LG
42LB65200
قیمت هم تا 2.5 مدنظرمه ولی اگر یه چیزی باشه که خیلی تفاوت خاصی داشته باشه تا 3 تومنم هم می تونم بپردازم ولی بیشتر نه
با تشکر از وقتی که میذارید