PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید چند قطعه برای بازی

pclord
22-12-2014, 15:03
سلام دوستان
خسته نباشید.

یک سیستم دارم میخوام چند تا قطعه روش ببندم که بازی هایی که تا پارسال اومدن رو با کیفیت 1080p جواب بده. کاری به بازی های امسال ندارم، چند ساله نتونستم بازی کنم میخوام با بازی هایی که از سال 2010 اومده شروع کنم. فعلا یک سیستمی باشه کارمو رواج بده چون تا سال دیگه یک سیستم قوی میبندم.

مشخصات فعلی سیستم:

CPU = Intel Core i3 2120
Main = MSI Z77A-G43
Ram = 8GB DDR3
Power = TOPOWER EZ-Smart 600W
Monitor = Flatron F700B

قطعاتی که احتیاج دارم اول گرافیک بعد مانیتور و در مراحل بعدی اگه مین بورد و سی پی یو جواب نمیدن تعویض میکنم اما اگه مناسب کیفیت 1080p هست همینا خوبه.

با تشکر

SaЁeD
22-12-2014, 16:05
بودجتون چقدره دوست عزیز؟

pclord
22-12-2014, 16:14
بودجتون چقدره دوست عزیز؟

بودجه ای در نظر ندارم اما نه کم نه زیاد یه چیزی که به اندازه یک سال جوابگو باشه چون سیستم رو سال دیگه میفروشم و سیستم جدید میگیرم.

اگه قطعات همگی جوابگو هستن و فقط گرافیک رو عوض کنم تا 700-800 اگه قطعه دیگری رو لازمه عوض کنم برای گرافیک 500

SaЁeD
22-12-2014, 16:52
مین و cpu چون فرمودید سال بعد میخواید تعویض کنید کافیه .رم سیستمون هم خیلی خوبه و کاملا مناسبه.
Sapphire R9 270 OC DUAL-X 2GB GDDR5
یکی از بهترین گزینه ها برای سیستم شما.فیت بودجه شما هم هست.فکر کنم حدود 700-750 باشه (قیمت دقیق ندارم ولی تو این حدودا هست)
تو تنظیمات high گلوگاه نمیشه و به خوبی جواب میده.(اگر هم گلوگاه بخواد بشه تو تنظیمات ultra هست که همون high کاملا راضی کننده هست)

این پردازنده تو بازی های CPU intensive که نیاز به بیش از دو هسته دارند و ازونجایی که هایپرتردینگ پرفورمنسش مثل یک هسته ی واقعی نیست این پردازنده یه خورده شاید کم بیاره و لگ مشاهده بشه ولی در کل بیشتر بازی ها از 2 هسته استفاده میکنند و بخوبی میتونید اجرا و لذت ببرید.

پاور شما هم کافیه.

مانیتور چند اینچ و اینکه بودجه برای مانیتور؟

dath-king
22-12-2014, 18:26
سلام عزیز من CPU G3220 هست از نظر قدرت برای گیم عالی هست و قیمت پایینی داره در سایت cpuboss با CPU خودتون مقایسه بزنید متوجه می شید این هم حدود 250ت
رم تون که کافی هست برای گرافیک من اگر اشتباه نکنم GT 720 رو پیشنهاد می کنم دو گیگ هست و قیمت پایینی داره و باز ده عالی داره این هم حدود 280ت
مانیتور CRT رو من شخصا بیشتر قبول دارم ولی LCD هم حدود 300ت در میاد

1376MAXIMUM
22-12-2014, 19:47
سلام عزیز من CPU G3220 هست از نظر قدرت برای گیم عالی هست و قیمت پایینی داره در سایت cpuboss با CPU خودتون مقایسه بزنید متوجه می شید این هم حدود 250ت
رم تون که کافی هست برای گرافیک من اگر اشتباه نکنم GT 720 رو پیشنهاد می کنم دو گیگ هست و قیمت پایینی داره و باز ده عالی داره این هم حدود 280ت
مانیتور CRT رو من شخصا بیشتر قبول دارم ولی LCD هم حدود 300ت در میاد

این سیستمی که تو میگی بازیای ۱۰ سال پیش رو هم به زور اجرا میکنه گرافیک ۷۲۰ رو اصلا نخری و با گرافیک انبورد سر کنی سنگین تره اون سی پی یو هم برای کار های خیلی معمولی مثل کار های یک منشی و کار های خونگی خوبه لطفا اول برید اطلاعات جمع کنید وبعد اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه بزارید این سیستمی که شما میگی درحد کانتر و امثل کانتر خوبه

pclord
22-12-2014, 20:47
از همه دوستان تشکر میکنم

لطفا یک گرافیک انویدیا هم معرفی کنید. تعصب روی برندی ندارم اما میخوام ببینم توی این رنج قیمت چه مدل انویدیا میشه گرفت.

یک سی پیو هم تا 500 تومن معرفی کنید و این که سی پیو خودم بنظرتون الان چند تومن برای فروش ارزش داره.

در مورد مانیتور هم نمیدونم بودجه ای در نظر ندارم، بنظرتون با همین سر کنم تا سال دیگه یا همین الان یک مانیتور تری دی ایسیوس بگیرم برای همیشه( با توجه به این که تا سال دیگه شاید مدل های بهتری بیاد).

با تشکر

dath-king
22-12-2014, 21:45
این سیستمی که تو میگی بازیای ۱۰ سال پیش رو هم به زور اجرا میکنه گرافیک ۷۲۰ رو اصلا نخری و با گرافیک انبورد سر کنی سنگین تره اون سی پی یو هم برای کار های خیلی معمولی مثل کار های یک منشی و کار های خونگی خوبه لطفا اول برید اطلاعات جمع کنید وبعد اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه بزارید این سیستمی که شما میگی درحد کانتر و امثل کانتر خوبه
چطور بازی های 10 سال پیش رو جواب میده وقتی خودم الان دارم اسیسن کرید بلک فلگ رو دارم راحت بازی می کنم:n04::n02:
تازه گرافیکی که روشه GT 210 هست رمم هم 4 گیگ بیشتر نیست:n02:
برا کسی که با کمترین هزینه بخواد یه سیستم گیمینگ خوب داشته باشه خوبه باور نداری تو سایت CPUBUSS مقایسه شون کن خودت متوجه می شی:n06:

1376MAXIMUM
22-12-2014, 22:05
چطور بازی های 10 سال پیش رو جواب میده وقتی خودم الان دارم اسیسن کرید بلک فلگ رو دارم راحت بازی می کنم:n04::n02:
تازه گرافیکی که روشه GT 210 هست رمم هم 4 گیگ بیشتر نیست:n02:
برا کسی که با کمترین هزینه بخواد یه سیستم گیمینگ خوب داشته باشه خوبه باور نداری تو سایت CPUBUSS مقایسه شون کن خودت متوجه می شی:n06:
بله شما درست میفرمایید
من CPU boss رو اصلا قبول ندارم
بعد شما رو چه روزولوشنی بازی میکنید؟ ۱۰۸۰ ؟ اون وقت بدون لگ هم اجرا میشه
خیلی جالبه چون من با سیستم پایین کرایسیس ۳ رو کاهی اوقات لک داشتم دو سه بار یه لگ کوچیک زد رو ۱۰۸۰ که مال یکی دو سال پیش بود و بتل فیلد۴ رو هم با ۱۰۸۰ بازی میکردم ولی چند باری توکل بازی افت فریم شدید داشتم
VGA:MSI gtx 560 tf2
CPU: core i5 2500k
Mb: MSI z68a-g45(g3)
Ram:12gb 1333
تو واچ داگز بیچاره شدم و گزاشتم روی مدیوم تا کاملا بدون لک باشه البته روی اولترا و های هم میشد بازی کرد ولی اعصاب خورد کن میشد چون تو خرکت های سریع و صحنه های سنگین لگ میزد

SaЁeD
22-12-2014, 23:03
گلم cpu g 3220 که فرمودید سوکت هسول FCLGA1150 هست.به مادربورد ایشون نمیخوره.خرید این پردازنده هزینه اضافی ای هست چون براش مین جدید هم باید تهیه بشه و اینکه پرفورمنسش پایینتره .
چجوری میفرمایید g3220 قویتر از 2120 هست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو همون cpuboss هم که فرمودید باز i3 2120 قویتره.

تنها قسمتی که g3220 خوب عمل میکنه نسبت به i3 مورد نظر تو Single-threaded performance هست.

Why I3 2120?
Performs better in all program types,
A bit higher performance in games and graphics tasks,
Features AVX instructions

اینم از فروم tom hardware:

مانیتور crt بدرد گیم نمیخوره چون کوچیکه .اگه با این مانیتور بخوای بازی کنی کارتی با قدرت r9 270 نیاز نداری چون رزولوشن مانیتور پایینه.
به نظر بنده حتما یه مانیتور 23 اینچ بگیر اگر میخوای بازی لذت بخش باشه و هم کار با نرم افزارها لذت بخش باشه.

gt 720 برای رزولوشن full HD? خیلی ضعیفه برای این رزولوشن.اصلا برای اون هدف ارزش پول دادن نداره.

شما احتمالا مونیتور crt داری که به خاطر اینکه رزولوشن پایینی داره کارت گرافیک ضعیف هم میشه باهاش بازی کرد.

------------------
لطفا اطلاعات درست بدید تا استارتر با دید درست انتخاب کنه.
بنده همیشه قبل پیشنهاد دادن حد اقل تو چندین سایت سرچ و تحقیق میکنم جهت اطمینان که دیگران رو به اشتباه نندازم.
مرسی

تو اون رنج قیمت اون کارت سافایر تکه و هم رده انویدیا با اون پرفورمنس نداره یعنی تو اون رنج قیمتی
(کارت گرافیک های جدید انویدیا منظورمه یعنی سری 700 چون سری های 600 دیگه قدیمی شدن و ارزش خریدشون کمتر از سری های جدید هست).اگر کارت انویدیا با اون پرفورمنس r9 270 بخوای بگیری هزینه ازون مقدار میزنه بالاتر
کارت gtx 760 که قیمتش ازون کارتی که گفتم بالاتره و البته پرفورمنسشم بهتره
-------------------
کارت gtx 750 ti هم هست با قیمت حدودی 550 تا 600 ولی پرفورمنسش از هردوی اونها پایینتره.

اینجا هم یه نگاه بندزاید خیلی خوبه:

ارزونترین 760 که بنده سراغ دارم اینه:
GALAXY GTX 760 2GB GDDR5
820 تومن که هم قیمت این کارت هست:
Sapphire R9 280 Dual-X OC With Boost 3GB GDDR5

کارت دوم قویتر از مدل انویدیا هست.

---------------

با قیمت 500
4 هسته ای هسول نمیتونید بگیرید مگه اینکه کارکرده پیدا کنید.با بودجه حدود 430 یه i3 4150 میتونی بگیری ولی تقریبا تفاوت چندانی تو پرفورمنس حس نمیکنی.

به نظر بنده پولتو جمع کن حدود 120 تومن دیگه سر 500 تومنت بذار یهو یه 4 هسته ای مثل i5 4440 بگیر.
در ضمن مین بوردتونم باید تعویض بشه و وکت lga 1150 باید بگیرید

---------------------------------
در آخر پیشنها د بنده:

فعلا به سیستمون دست نزنید فقط کارت گرافیکی که ذکر کردم رو خریداری کنید یا اینکه کمتر هزینه کنید GTX 750 Ti بگیرید. سال بعد یهو یه سیستم قوی ببندید که تفاوت پرفورمنس رو واقعا حس کنید.

pclord
23-12-2014, 00:27
کیفیت
GALAXY خوبه ؟ این مارک ارزش خرید داره؟

1376MAXIMUM
23-12-2014, 01:00
کیفیت
GALAXY خوبه ؟ این مارک ارزش خرید داره؟

تو بازار ایران خیلی جاافتاده نیست و حتی پیداش هم نکنید برند های معروفتر با قیمت مناسب هم هست مثل زوتاک و evga خودم به شخصه اصلا گلکسی رو نمیشناسم و ممکنه مشکل براتون پیش بیاره موقع فروش گاها مخصوصا تو اصفهان که خودم خیلی خوب میدونم و میشناسم اصلا اطلاعاتی ندارن برای همین ممکنه موقع فروش درد سر داشته باشه مثلا با قیمت خیلی پایین بردارن یا بگن اصلا برنمیداریم و .... برای همین برند های معروفتر و جا افتاده تر تو بازار ایران رو انتخاب کنید فکر میکنم بهتر باشه

SaЁeD
23-12-2014, 01:01
صبر کنید یه دفعه یه core i5 بگیرید.
با 500 تومنم هم نو نمیتونید بگیرید.به فروم های لیون و پرشین تولز سربزنید کارکرده core i5 موجود هست.با این 500 میتونید تهیه کنید
اگر سری haswell بخواید بگیرید مین بوردتونم باید تعویض کنید.حدود 180-255 در نظر داشته باش برای مین که دیگه کف مین بورد برای این سوکت هست.

تنها کارت گرافیک برای اون برنامه ها ملاک نیست.یه پردازنده خوب هم باید تهیه کنید که حد اقل core i5 باز پیشنهاد میشه.بعدش باید نوع برنامه ها رو مشخص کنید ببینید از چه تکنولوژی ای استفاده میکننOpenCL / CUDA .نمیشه گفت برای همه کارت های انویدیا بهترن.

پردازنده شما چون دیگه آکش تو بازار نیست و تو کار خرید و فروش نیستم قیمت ندارم ولی کلا حدود 30 درصد آف میخوره.

شما یه gtx 750 ti بگیر هم پرفورمنس خوبی داره هم اینکه قیمتش خیلی خوبه.در عوض یه پردازنده i5 بگیر.
رم و پاور شما هم کافیه.

مانیتور:

برند Asus
22 اینچ:
ASUS VS228HR LED Monitor
645

ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor
725

23 اینچ:

ASUS VX238H LED monitor
760

ASUS VS239HJ 23inch IPS LED Monitor
760

برند LG:

20 اینچ:
1600*900
LG 20M35A 20inch LED Monitor
345

22 اینچ:
LG 22MP55HQ IPS 22inch LED Monitor
560

23 اینچ:
LG 23MP65HQ IPS 23inch LED Monitor
655

اون مدلی که Bold کردم از LG رو به خاطر قیمت کمتر ترجیح میدم.

باز بستگی به بودجه ی شما داره.تقریبا از لحاظ کیفیت همشون خوبن و کیفیت خوبی دارن.

پ.ن: پست بالایی تون رو مثل اینکه ادیت کردید و کامل تغییر دادید بهر حال بنده بهتون جواب دادم:n01:

--------------------
شما باید بودجه رو دقیق یا حدودی تعیین کنی برای کارتون تا راهنمایی دقیق تر بگیری.

pclord
23-12-2014, 01:16
گرافیک رو همون 750 ti و سی پیو اگه پیدا کنم یه i5 2500 میگیرم.

ممنون از همه دوستان خیلی کمک کردین. موفق باشید.

امير موسر
23-12-2014, 09:12
GALAXY 750TI OC خواستی من دارم .

kaveh-gh
25-12-2014, 13:29
Zotac GTX 750 Ti 2GB به قیمت 550 ارزش خرید بالایی داره.