PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در پاک کردن نوعی بدافزار بعد از نصب بازی

navid_z
22-12-2014, 13:04
سلام دوستان

من آخرین نسخه بازی Battlefield رو خریداری کردم

بعد از نصب و اجرا و پایان بازی قصد پاک کردن بازی رو داشتم

بعد از ریموو کردن کامل بازی 3تا فایل روی دسکتاپ باقی موندن که حتی بعد از پاک کردن ، زمانیکه سیستم رو ریستارت میکنم بازهم خیلی شیک خودشونو کپی میکنن و میان روی دسکتاپ

لطفا کمک و راهنماییم کنید تا از شر این 3تا فایل مزاحم خلاص بشم

و یه سوال اینکه اون شرکت پخش کننده این بازی که ایرانی هم هست آیا حق داره همچین بدافزاری رو روی برنامش تعریف کنه ؟؟؟

با تشکر

(عکس فایل ها)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali-u
22-12-2014, 22:54
سلام دوستان

من آخرین نسخه بازی Battlefield رو خریداری کردم

بعد از نصب و اجرا و پایان بازی قصد پاک کردن بازی رو داشتم

بعد از ریموو کردن کامل بازی 3تا فایل روی دسکتاپ باقی موندن که حتی بعد از پاک کردن ، زمانیکه سیستم رو ریستارت میکنم بازهم خیلی شیک خودشونو کپی میکنن و میان روی دسکتاپ

لطفا کمک و راهنماییم کنید تا از شر این 3تا فایل مزاحم خلاص بشم

و یه سوال اینکه اون شرکت پخش کننده این بازی که ایرانی هم هست آیا حق داره همچین بدافزاری رو روی برنامش تعریف کنه ؟؟؟

با تشکر

(عکس فایل ها)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با نرم افزار GeekUninstaller برنامه ها رو سرج گن

navid_z
23-12-2014, 11:29
با نرم افزار GeekUninstaller برنامه ها رو سرج گن

سلام دوست عزیز

با تشکر بخاطر برنامه کاربردی که معرفی کردید بهم
اما باید بگم که مشکل من حل نشد ، موضوع اینجاست که من بازی رو کاملا ریموو کردم قبلا اما این 3تا فایل باقی موندن
جای اونها توی C:\Program Files (x86)\irposter.com هست اما توی قسمت add remove ویندوزم وجود ندارن
هربار هم با دیلیت کردن پاکشون میکنم سری بعدی که روشن میکنم بازم میان
خیلی رو مخن :|

navid_z
23-12-2014, 12:00
مشکل با پیدا کردن کلید این 3فایل در registry و پاک کردن اون کلید حل شد :n02::n09::n19: