ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش اطلاعات هارد

p30jps
22-12-2014, 00:48
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هارد مای پاسپورت دارم که تا دیروز داشتم باهاش کار میکردم اما سرعت کپی کردن هارد خیلی کم بود 10 کیلوبایت برای انتقال 10 گیگ اطلاعات 2 هفته لپ تاپم روشن بود
تو سایت وسترن دجی تال داشتم سرچ میکردم برای رفع این مشکل که سرعتش بالا تر بره که زده بود با آپگریت فرمور مشکل برطرف میشه
نه این که حل نشده دیگه اطلاعات هم پرید فرمت نشده هارد بسیار به سختی شناسایی میشه بعد از نصب یو اس بی 10 دقیقه بعد شاید هم بیشتر
بعد از شناسایی هم هیچ اطلاعاتی تو دیسک منیجر نیسه
اطلاعات بسیار بسیار برام مهمه و حتی نمیخوام یه فولدر هم کم بشه
کسی میتونه کمکم کنه
عکس ها هم حتما ببینید تا متوجه بشید به چه نرم افزار هایی برسی کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
22-12-2014, 08:57
سلام .

تو سایت وسترن دجی تال داشتم سرچ میکردم برای رفع این مشکل که سرعتش بالا تر بره که زده بود با آپگریت فرمور مشکل برطرف میشه

Release Notes مربوط به Firmwareـهاي اين مدل را مطالعه كردم (سالهاي 2012 و 2013 و 2014) و هيچ جايي گفته نشده كه آپديت Firmware باعث افزايش سرعت ميشود ! Release Notes را از لينك زير ميتونيد دانلود و مطالعه كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات بسیار بسیار برام مهمه و حتی نمیخوام یه فولدر هم کم بشه

کسی میتونه کمکم کنه

هيچ راهي جز ارسال به كلينيكهاي تخصصي جهت تعمير و بازيابي اطلاعات نداريد .

p30jps
22-12-2014, 09:33
سلام .

Release Notes مربوط به Firmwareـهاي اين مدل را مطالعه كردم (سالهاي 2012 و 2013 و 2014) و هيچ جايي گفته نشده كه آپديت Firmware باعث افزايش سرعت ميشود ! Release Notes را از لينك زير ميتونيد دانلود و مطالعه كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هيچ راهي جز ارسال به كلينيكهاي تخصصي جهت تعمير و بازيابي اطلاعات نداريد .

مشکل اینه که اطلاعات هم مهمه هم محرمانه
اگر نمیشه مجبورم بدم خود بانک ببره برای بازیابی

p30jps
22-12-2014, 09:39
دوست عزیز من از این هارد 2 عدد دارم هارد اولی رای این مشکل پیش اومد اما هارد دومی من داره کار میکنه با سرعت بوت بالا اما

مطمعنی نمیشه کاریش کرد

ata.royalfalcon
22-12-2014, 12:43
دوست عزیز من از این هارد 2 عدد دارم هارد اولی رای این مشکل پیش اومد اما هارد دومی من داره کار میکنه با سرعت بوت بالا اما

مطمعنی نمیشه کاریش کرد

خودتان كه نميتوانيد كاري انجام بدهيد چون نه ابزارهاي لازم را داريد و نه دانش ، تخصص و تجربه . پس بهترين كار اين هست كه ديگر با آن كاري نداشته باشيد (تا وضعيت آن بدتر از ايني كه هست نشود) و بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .