مشاهده نسخه کامل
: همه چیز درباره مودمها در گنو/لینوکس
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
تو گوگل دنبال درایور مودمم (dlink dsl-2520u ) واسه لینوکس میگشتم که تو یه سایت روسی به GPL source code برای این مودم برخورد کردم.کسی می دونه چیه؟
lol
اینجا با زور و چند بار تکرار وصل شده ولی می زنه یوزر و پسورد اشتباهه
متاسفانه مشکل از اکانت نبود. با دقت توی تنظیمات هم چک کردم. دقیقا همین مشخضاتی هست که روی کارت نوشته.
من فکر می کنم پورت اترنت کامپیوترم مشکل داره آخه تو ویندوز هم نتونستم با پورت لن وصل بشم در حالی که روی یه labtop امتحان کردم خیلی راحت وصل شد اون usb هم که انگار نمی خواد وصل شه :( یعنی یه مودم دیگه بخرم واسه اینترنت لینوکس؟
Ahmad-Ra
24-07-2009, 15:11
اگر پورت لن مشکل داره خوب یا تعمیرش کن یا یکی بخر... در هر حال باید چراغ ethernet روی مودم روشن بشه اگر نه مشکل داره
اگر پورت لن مشکل داره خوب یا تعمیرش کن یا یکی بخر... در هر حال باید چراغ ethernet روی مودم روشن بشه اگر نه مشکل داره
چند وقته که پورت lan مودم من هم مشکل پیدا کرده. بعضی وقتا چراغ lan روی مودم روشن نمیشه یا قطع و وصل میشه. اول فکر می کردم مشکل از نتورک منیجر لینوکسه ... ولی بعدا با چند تا لپ تاپ و سیستم دیگه که ویندوز هم داشتند امتحان کردم ولی بازم مشکل داشت. حالا نمیدونم چه بلایی سر این مودم بیارم ... :13::41:
هم چراغه مودم روشن میشه هم چراغه کامپیوتر، اصلن یه سوال اگه مودم رو به پورت لن وصل کنی نصب نباشه found new hardware فعال میشه؟(ببخشید مربوط به ویندوزه اما نیتم لینوکسه :) )
پس اول سعی کن تو ویندوز راش بندازی
بخاطر این می گم که شما باید از قسمت پشتیبانی سرویس دهنده کمک بگیری که اونا هم اگر گنو/لینوکس داشته باشی نمی تونن کمکت کنن
ولی اگر تو ویندوز راه بندازیش دیگه خیلی راحت می شه
Ahmad-Ra
25-07-2009, 10:59
چند وقته که پورت lan مودم من هم مشکل پیدا کرده. بعضی وقتا چراغ lan روی مودم روشن نمیشه یا قطع و وصل میشه. اول فکر می کردم مشکل از نتورک منیجر لینوکسه ... ولی بعدا با چند تا لپ تاپ و سیستم دیگه که ویندوز هم داشتند امتحان کردم ولی بازم مشکل داشت. حالا نمیدونم چه بلایی سر این مودم بیارم ... :13::41:
شاید اشکال از ISP ایت باشه.. تا جای که یادمه مال تو هم حسین آسیا تک بود... آسیا تک این مشکل رو داره از شبکه همش DC میشه... مال منم اینجوری هست... فکر نکنم ایراد از مودمت باشه...
شاید اشکال از ISP ایت باشه.. تا جای که یادمه مال تو هم حسین آسیا تک بود... آسیا تک این مشکل رو داره از شبکه همش DC میشه... مال منم اینجوری هست... فکر نکنم ایراد از مودمت باشه...
فکر نکنم ! چون مودم من وایرلس هم داره. الان با یه لپ تاپ از طریق وایرلس به اینترنت وصلم و هیچ مشکلی نداشتم تا حالا.
h_bestlover
25-07-2009, 22:01
:41:من دنبال درایو 32 بیتی مودم GC-MIPEC5241Z برای ubuntu میگردم:11:
:41:من دنبال درایو 32 بیتی مودم GC-MIPEC5241Z برای ubuntu میگردم:11:
سلام خروجی این دستور را بزار :
lspci
بالاخره بعد از کلی مکافات تازه تونستم بفهمم که مشکل پورت لن چی بود و تونستم باهاش به اینترنت وصل بشم (البته در ویندوز).گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره اینجا مطرح می کنم. مشکل اینجا بود وقتی کیس رو باز کردم دیدم پورت لن من onboard هست رفتم تو قسمت تنظیمات motherboard دیدم در حالت disable قرار داره اونو enable کردم همه چی حل شد همین. اما تو لینوکس بازم نتونستم به اینترنت وصل بشم با ISP هم تماس گرفتم چندان کمکی به من نکرد آیا تنظیمات خاصی لازم داره؟
یه چیزه دیگه، من توی ویندوز مجبور شدم آی پی اینارو دستی وارد کنم شاید مشکل از اونه، توی لینوکس جایی هست که IP رو دستی وارد کنم؟
بالاخره بعد از کلی مکافات تازه تونستم بفهمم که مشکل پورت لن چی بود و تونستم باهاش به اینترنت وصل بشم (البته در ویندوز).گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره اینجا مطرح می کنم. مشکل اینجا بود وقتی کیس رو باز کردم دیدم پورت لن من onboard هست رفتم تو قسمت تنظیمات motherboard دیدم در حالت disable قرار داره اونو enable کردم همه چی حل شد همین. اما تو لینوکس بازم نتونستم به اینترنت وصل بشم با ISP هم تماس گرفتم چندان کمکی به من نکرد آیا تنظیمات خاصی لازم داره؟
اکانت اینترنت شما احتمالا باید یوزر و پسورد داشته باشه ! این یوزر و پسورد رو بهتره یک بار برای همیشه در تنظیمات خود مودم انجام بدید. به این صورت که باید آی پی مودمتون رو مرورگر اینترنتی وارد کنید تا وارد تنظیمات مودم بشید و در اونجا یوزر و پسورد و احتمالا دیگر تنظیمات مورد نیاز رو که باید از شرکتتون بگیرید وارد کنید. در توزیع لینوکستون هم مثلا اوبونتو تنها کاری که باید بکنید اینه که از طریق ابزار گرافیکی System—>Preferences—>Network Connections و در صفحه ی wired کانکشن رو فعال کنی. و در همون صفحه و در قسمت تنظیمات گزینه ی dhcp رو انتخاب کنی یا اگر از آی پی static استفاده می کنی باید گزینه ی مربوط به آی پی ثابت رو فعال و تکمیل کنی.
یه روش دیگه هم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!...M.J...!
26-07-2009, 19:03
سلام دوستان
من مودم رو نصب کردم از نوع HSF ولی موقع کانکت شدن با kppp میگه The modem busy نمیدونم چکار کنم
لطفا کمک کنید اگه مقدور
ممنونX:
سلام دوستان
من مودم رو نصب کردم از نوع HSF ولی موقع کانکت شدن با kppp میگه The modem busy نمیدونم چکار کنم
لطفا کمک کنید اگه مقدور
ممنونX:
یبار kppp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با روت باز کنید با دستور sudo kppp یا su . ببینید مشکل حل میشه یا نه. اگر نشد برنامه wvdial ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو امتحان کنید.
h_bestlover
27-07-2009, 04:55
سلام خروجی این دستور را بزار :
این هم خروجیش :
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82865G/PE/P DRAM Controller/Host-Hub Interface (rev 02)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 82865G/PE/P PCI to AGP Controller (rev 02)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #1 (rev 02)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #2 (rev 02)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #3 (rev 02)
00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB UHCI Controller #4 (rev 02)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) USB2 EHCI Controller (rev 02)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev c2)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) LPC Interface Bridge (rev 02)
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 82801EB (ICH5) SATA Controller (rev 02)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) SMBus Controller (rev 02)
00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller (rev 02)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV34 [GeForce FX 5200] (rev a1)
02:01.0 Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23880/1/2/3 PCI Video and Audio Decoder (rev 05)
02:04.0 Communication controller: Conexant Systems, Inc. HSF 56k Data/Fax Modem (rev 01)
02:09.0 Ethernet controller: Marvell Technology Group Ltd. 88E8001 Gigabit Ethernet Controller (rev 13)
02:04.0 Communication controller: Conexant Systems, Inc. HSF 56k Data/Fax Modem
مودم شما کانکسانت از نوعhsf هست
پست اول همین تاپیک رو ببینید
!...M.J...!
27-07-2009, 21:25
یبار kppp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با روت باز کنید با دستور sudo kppp یا su . ببینید مشکل حل میشه یا نه. اگر نشد برنامه wvdial ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو امتحان کنید.
سلام ممنون از توجهت
من wvdial رو اجرا کردم ولی این جواب رو گرفتم:
?sorry , no modem was detected! Is it in use by another program
خوب حالا من جواب این سوال رو از کجا پیدا کنم:41:
ممنو اگه راهنمایی کنی:11:
سلام ممنون از توجهت
من wvdial رو اجرا کردم ولی این جواب رو گرفتم:
?sorry , no modem was detected! Is it in use by another program
خوب حالا من جواب این سوال رو از کجا پیدا کنم:41:
ممنو اگه راهنمایی کنی:11:
احتمالا مودمت کانکسانت نیست
پست اول همین تاپیک رو ببین
!...M.J...!
28-07-2009, 19:06
مدل مودم من HDAUDIO SoftV92 Data Fax Modem with SmartCP هست
من تو اینترنت سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که مودمم از نوع HSF هست
Ahmad-Ra
28-07-2009, 20:09
خود درایورش رو باید از سایت Linuxant.com دانلود کنی ( درایور HSF )
احمد ترابی
28-07-2009, 20:39
مودم من adroitek مدل ami-515w هستش
این سرعتش روی 65 تا 73 هستش
خوبه بد نیست
Mr.Lover
28-07-2009, 21:27
سلام
من به تازگی اوبونتو 9.04 رو نصب کردم، مودم رو هم نصب کردم حالا در قسمتی از تنظیمات pppconfig که باید درگاهی که مودم روی اون نصب شده رو مشخص کنم موندم که کدومه (dev/ttyS0/ یا ...) البته طبق یک راهنمایی خواستم از طریق فرمان sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf پیداش کنم که ظاهراً wvdial نصب نیست! راه دیگه ای هم هست البته به غیر از نصب wvdial ؟
ممنون
سلام
من به تازگی اوبونتو 9.04 رو نصب کردم، مودم رو هم نصب کردم حالا در قسمتی از تنظیمات pppconfig که باید درگاهی که مودم روی اون نصب شده رو مشخص کنم موندم که کدومه (dev/ttyS0/ یا ...) البته طبق یک راهنمایی خواستم از طریق فرمان sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf پیداش کنم که ظاهراً wvdial نصب نیست! راه دیگه ای هم هست البته به غیر از نصب wvdial ؟
ممنون
معمولا بعد از نصب مودم آدرس سخت افزاری به /dev/modem یا /dev/Modem لینک میشه و میتونید از همین مسیر استفاده کنید.
اکانت اینترنت شما احتمالا باید یوزر و پسورد داشته باشه ! این یوزر و پسورد رو بهتره یک بار برای همیشه در تنظیمات خود مودم انجام بدید. به این صورت که باید آی پی مودمتون رو مرورگر اینترنتی وارد کنید تا وارد تنظیمات مودم بشید و در اونجا یوزر و پسورد و احتمالا دیگر تنظیمات مورد نیاز رو که باید از شرکتتون بگیرید وارد کنید. در توزیع لینوکستون هم مثلا اوبونتو تنها کاری که باید بکنید اینه که از طریق ابزار گرافیکی System—>Preferences—>Network Connections و در صفحه ی wired کانکشن رو فعال کنی. و در همون صفحه و در قسمت تنظیمات گزینه ی dhcp رو انتخاب کنی یا اگر از آی پی static استفاده می کنی باید گزینه ی مربوط به آی پی ثابت رو فعال و تکمیل کنی.
یه روش دیگه هم اینه:
با تشکر از حسین عزیز از با این روش ها نتونستم وصل بشم اما در قسمت network connections با وارد کردن آی پی و ... تونستم وصل بشم بازم ممنون:11:
!...M.J...!
29-07-2009, 10:04
خود درایورش رو باید از سایت Linuxant.com دانلود کنی ( درایور HSF )
کردم دوست خوبم ولی موقع اتصال میگه از مودم شما داره جای دیگه استفاده میشه !!!
کردم دوست خوبم ولی موقع اتصال میگه از مودم شما داره جای دیگه استفاده میشه !!!
سلام
از چه توزیعی استفاده میکنی و با چه ابزاری میخوای وصل بشی که این پیغام را میده؟؟؟؟ دقیقا پیغام را اینجا بزار .
!...M.J...!
30-07-2009, 19:37
سلام
از چه توزیعی استفاده میکنی و با چه ابزاری میخوای وصل بشی که این پیغام را میده؟؟؟؟ دقیقا پیغام را اینجا بزار .
سلام
از فدورا نسخه 10 با kppp حتی با wvdial هم امتحان کردم ولی نتیجه یکسان بوده
میگه مودم بیضی است
حتی موقعی که خواستم درایور رو پاک کنم هم چندتا وارنینگ داد که مودم در حال استفاده است
سلام
از فدورا نسخه 10 با kppp حتی با wvdial هم امتحان کردم ولی نتیجه یکسان بوده
میگه مودم بیضی است
حتی موقعی که خواستم درایور رو پاک کنم هم چندتا وارنینگ داد که مودم در حال استفاده است
میشه دقیقا بگید که کدوم درایور رو دانلود کردید ؟
یه بار راهنمای تنظیم kppp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مرور کنید. شاید جایی اشتباه کرده باشید.
!...M.J...!
30-07-2009, 23:17
سلام
من درایوری رو که سایت linuxant گذاشترو گرفتم یعنی این:
آره چک کردم درست کار کردم
Moahammad_sdt
02-08-2009, 04:28
با سلام
دوستان من هم می خوام لینوکسی بشم و از RedHart 5 شروع کردم می خواستم ببینم چه جوری میشه با یه مودم ADSL شبکه به اینترنت وصل شد آموزشی دیدم که مال USB بود
با تشکر
سلام
من درایوری رو که سایت linuxant گذاشترو گرفتم یعنی این:
آره چک کردم درست کار کردم
پست اول رو نگاه کن خروجی دستورهای lspci که گفته شده رو بزار
با سلام
دوستان من هم می خوام لینوکسی بشم و از RedHart 5 شروع کردم می خواستم ببینم چه جوری میشه با یه مودم ADSL شبکه به اینترنت وصل شد آموزشی دیدم که مال USB بود
با تشکر
اول از همه بگم که ردهت ۵ به شدت قدیمیه و نمی تونید باهاش کار کنید
هر توزیعی که می خوای کار کنی آخر نسخه پایدارشو بگیر و نصب کن
farhad_realmadrid
02-08-2009, 09:58
سلام،
من الان در کانکشن دایال آپ مشکل دارم،
برنامه scanmodem را دانلود کردم وریختم تو دسکتاپ،و در ترمینال این کد رو وارد کردم
$ cd ~/Desktop
$ gunzip scanModem.gz
$ chmod +x scanModem
$ ./scanModem
نمیدونم چرا اجرا نمیکنه! حتی با یوزر su وارد شدم.
من فعلا به طور موقت از ابونتو 7.4 استفاده میکنم.
سلام،
من الان در کانکشن دایال آپ مشکل دارم،
برنامه scanmodem را دانلود کردم وریختم تو دسکتاپ،و در ترمینال این کد رو وارد کردم
$ cd ~/Desktop
$ gunzip scanModem.gz
$ chmod +x scanModem
$ ./scanModem
نمیدونم چرا اجرا نمیکنه! حتی با یوزر su وارد شدم.
من فعلا به طور موقت از ابونتو 7.4 استفاده میکنم.
پست اول رو نگاه کن خروجی دستورهای lspci که گفته شده رو بزار
........................
farhad_realmadrid
02-08-2009, 10:15
من برنامه پست اول را دانلود کردم،ولی اجرا نمیشه!! رفتم تو لپ تاپ تست کردم اونجاهم اجرا نمیشه.چجوری خروجی رو بدون برنامه بدم؟
من از cmd این برنامه رو اجرا کردم، واینها رو بهم داد
Vendor 14F1h Conexant Systems
Device 2F00h HSF 56k HSFi Churchill Data/Fax Modem
:18:
چی رو دانلود کردی؟
ترمینال رو باز کن
و دستور lspci رو با آرگومانهای ذکر شده اجرا کن و خروجی ها رو اینجا بزار
همین
farhad_realmadrid
02-08-2009, 11:47
منظورم همون برنامه pci.zip که تو پست اول بود دانلود کردم،
الان خروجی رو گرفتم
02:04.0 Communication controller: Conexant Systems, Inc. HSF 56k HSFI Data/Fax Modem (rev 01)
پست اول رو درباره این مودم خوندم ولی خیلی سخته،آیا تنها راهش همونه؟راه ساده تری نداره؟
چی سخته؟ راهنمای نصب؟
اشتباه می کنی
امتحان کن می بینی که سخت نیست
شما اول از مه سعی کن درایوری که قبلا نصب کردی رو پاک کنی
اصلا خیال خودتو راحت کن و برای اینکه مشکلی پیش نیاد یه بار دیگه توزیعتو نصب کن
بعد با توجه به راهنما درایور رو نصب و امتحان کن
ده ها نفر اینجا این درایور ها رو نصب و امتحان کردن
مشکلی نداشته
Moahammad_sdt
02-08-2009, 21:40
نقل قول:
نوشته شده توسط Moahammad_sdt [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
با تشکر
اول از همه بگم که ردهت ۵ به شدت قدیمیه و نمی تونید باهاش کار کنید
هر توزیعی که می خوای کار کنی آخر نسخه پایدارشو بگیر و نصب کن
منظورم redhat enterprise 5 64bit هست
Moahammad_sdt
03-08-2009, 16:18
نیست ما را یاری کند!!؟؟
من Redhat linux enterprise server 5 64bit رو نصب کردم( نه RedHat 5) .می خواستم ببینم چه جوری میشه با اون از طریق مودم شبکه ADSL (نه USB) به اینترنت وصل شد
منتظرم
نیست ما را یاری کند!!؟؟
من Redhat linux enterprise server 5 64bit رو نصب کردم( نه RedHat 5) .می خواستم ببینم چه جوری میشه با اون از طریق مودم شبکه ADSL (نه USB) به اینترنت وصل شد
منتظرم
با توجه به اینکه کمتر کسی پیدا میشه که از این توزیع استفاده کنه نباید انتظار داشته باشید که راهنمایی دقیقی دریافت کنید. پیشنهاد میشه از آخرین نسخه ی یکی از توزیع های معروف استفاده کنید. درضمن Red Hat Enterprise نسخه ی تجاری و غیر رایگان ردهت هست. اگر اصرار دارید که از این نسخه استفاده کنید بهتره از CentOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که نسخه ای رایگان براساس Red Hat Enterprise هست استفاده کنید.
و اما اتصال به اینترنت از طریق مودم ADSL با پورت لن یا Ethernet نیاز به کارخاصی نداره. تنها کاری که باید انجام بدید اینه که کارت شبکه رو که معمولا با eth0 شناخته میشه از طریق ابزار مدیریتی Network فعال کنید و تنظیمات مربوطه رو انجام بدید ( DHCP , آی پی ثابت و ... ). راهنمای زیر میتونه کمکتون کنه:
سلام من ابونتو 9.04 و یه مودم تی پی لینک 8811 با پورت lan دارم
می خواستم ببینم چطوری میشه به اینترنت وصل بشم؟
Ahmad-Ra
07-08-2009, 21:37
اگه مودم پورت لن داشته باشه اصولا خودش باید وصل بشه و احتیاجی به تنظیمات نیست مگر اینکه مودماتون خیلی قدیمی تر باشه..
سلام
اول مودم رو با پورت لن وصل می کنی
بعد باید یکسری تنظیمات روی مودم انجام بدی
برای این کار قسمت پشتیبانی isp باید کمکتون کنه
با مرورگر اینترنت ، با وارد کردن ip مودمتون به رابط تنظیمات مودمتون یا همون کنترل پنل مودم وصل می شید و تنظیماتشو انجام می دید
بعد با توجه به اینکه چطوری می خوایید کانکشن pppoe رو بسازید (روی مودم یا روی سیستم عامل خودتون) این کارو هم انجام می دید و وصل می شید
اینو من تو یه فایل متنی داخل دسکتاپم کپی کردم:31:
سلام
اول مودم رو با پورت لن وصل می کنی
بعد باید یکسری تنظیمات روی مودم انجام بدی
برای این کار قسمت پشتیبانی isp باید کمکتون کنه
با مرورگر اینترنت ، با وارد کردن ip مودمتون به رابط تنظیمات مودمتون یا همون کنترل پنل مودم وصل می شید و تنظیماتشو انجام می دید
بعد با توجه به اینکه چطوری می خوایید کانکشن pppoe رو بسازید (روی مودم یا روی سیستم عامل خودتون) این کارو هم انجام می دید و وصل می شید
ممنون از متن کپی شدتون :دی
میشه بگین چطوری باید کانکشن بسازم؟
خوب اینو دیگه جایی ندارم که کپی کنم :دی
در این صورت الان تنظیمات مودم شما درسته و بصورت bridge هم تنظیم شده
با pppoeconf باید کانکشن رو بسازی
با دستور sudo pppoeconf این کارو بکن
بعد به سوالات جواب بده
برای وصل شدن دستور
pon 'adsl-provider-name
برای قطع شدن
poff 'adsl-provider-name
يه سوال ... من قبلا اومدم روي لينوكس و مشكل نصب Dlink DSL 200 رو روي Ubuntu و Parsix داشتم ... اين مشكل حل شده ؟ ويندوز همش شده مشكل :| مي خوام يه صفحه رو باز كنم حدودا 5 ثانيه فقط بايد صبر كنم تا اجازه بده كه ادرس رو وارد كنم :|
بدون اينترنت هم لينوكس به دردم نمي خوره ... متاسفانه هم نمي تونم مودم رو عوض كنم :(
چی بگم والا
من که چیز جدیدی نشنیدم
مراجع هم که مشخصه
چی بگم والا
من که چیز جدیدی نشنیدم
مراجع هم که مشخصه
چی بگم والا
من که چیز جدیدی نشنیدم
مراجع هم که مشخصه
عجب ...
امروز احتمالا كوبنتو رو نصب كردم ... دوباره يكم بهش ور مي رم ... سري قبل حتي مي كم ! مودم رو شناخته بود و حتي جراغ مودم رو هم ثابت كردم ... فقط نفهميدم كه جه طوري توش كانكشن بسازم ....
در واقع با تنظيمات PPPoE مشكل داشتم ...
كه حدس مي زنم از مشكلات Pasix باشه ... حالا دوباره كار ها رو انجام ميدم ! اكه نصب بشه جي ميشه !!! D: !
خب دوباره Kubuntu رو نصب كردم ... رفته روي اعصابم ... حتي يه MP3 خشك و خالي رو هم اجرا نمي كنه (نبود كدك هاش !!!)
داره اعصابم رو خورد مي كنه !!! اين سري هر جور شده نصبش مي كنم !!! براي يه Password اكنت root كه يادم رفته بود جه شكلي بايد تنظيمش كنم مجبور شدم كل سيستم رو ريست كنم و بيام دوباره توي ويندوز مشكلم رو حل كنم و دوباره ريست كنم برم توي كوبنتو ... خداييش اين انصافه ؟
سلام
من خودم اطلاعی درباره مودم ADSL ندارم و ای مطلب رو از یه سایت دیگه گذاشتم .
این مطلبی که گذاشتم برای این مودم هستش ADSL D-Link DSL-200/RU Generation III
که البته نوع اتصالش هم usb هست پس حتما نباید از پورت سریال استفاده کرد . شما از این روش استفاده کنید امیدوارم که جواب بده .
نصب :
ابتدا به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رفته و نوع توزیع خود (مانند دبیان، فدورا، زوزه و ...) را انتخاب کنید و درایور یا راهانداز آن را از اینترنت دریافت کنید. پس از دانلود کردن دریاور کافیست آن را نصب کنید، در اوبونتو (و سایر توزیعهای برپایهی دبیان) با دستور dpkg -i در خط فرمان و یا دوبار کلیک روی فایل مورد نظر در محیط گرافیکی میتوانید بستهی مورد نظر خود را نصب کنید.
در صورتی که مشکلی در نصب از طریق بستههای آماده و کامپایل شده داشتید میتوانید سورس بستهها را دریافت و برای توزیع خود آنها را کامپایل و نصب کنید. (این مورد تنها برای توزیعهایی که بستههای مخصوص آنها در سایت وجود ندارد صادق است.)
پیکربندی :
بسیار خب حال به مرحلهی پیکره بندی و انجام تنطیمات میرسیم. در صورتی که از محیط گرافیکی استفاده میکنید کافی است دستور eciadsl-config-tk را اجرا کنید. در صورتی که در محیط متنی یا خط فرمان هستید میتوانید دستور eciadsl-config-text را اجرا کنید، در پنجرههای باز شده میتوانید تنظیمات مورد نظراتان را اعمال نمایید. برای اطلاع کامل از مشخصات سختافزاری مودمتان کافیست به این صفحه مراجعه کنید و نوع و مدل دقیق مودمتان را انتخاب کنید. مشخصات چیپ اصلی یا Chipset مودمتان را که باید شبیه به :Vid1/Pid1 Vid2/Pid2: Synch .bin: Chipset باشد یادداشت کنید. مدل مورد استفاده ما در اینجاD-Link DSL200 generation III است که در ادامه مقاله به شرح نصب آن میپردازیم.
نام کاربری و سپس کلمه عبور را وارد کنید، سپس VPI که در ویندوز استفاده میکنید اغلب 0 سپس VCI و سپس Provider DNS که باید در حالت گرافیکی تیک نزنید و در رابط متنی هم غیر فعال رها کنید. سپس لیست مودم ها ظاهر میشود که D-Link DSL-200/RU Generation III در لیست مذکور موجود نیست؛ به همین سبب کافیست گزینهی Other را انتخاب کنید. گزینهی بعد Modem chipset است که با توجه به مودمتان آن را انتخاب کنید، در اینجا ما GS7470 را انتخاب میکنیم. دو گزینه بعدی مربوط به usb که 0 باید وارد شود هستند. سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنید DHCP و Static IP این گزینهها را تغییر ندهید خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید .
اجرای برنامه :
در این مرحله باید دستور eciadsl-start را اجرا کنید، پس از اجرای این دستور در صورتی که تمام مراحل به درستی طی شده باشند چراغ دوم مودم باید روشن شود. در صورتی که چراغ روشن نشود مراحل نصب شما دچار مشکل شده است، اولین راهکار تغییر فایل bin است. در صورتی که چراغ روشن شود خطوط زیر در صفحه نمایش به نمایش در خواهند آمد.
كد:
[EciAdsl 1/5] Setting up USB support...
Preliminary USB device filesystem is OK
Loading tun/tap module...
tun loaded successfully
[EciAdsl 2/5] Uploading firmware...
Process skipped .. no more needed
firmware loaded successfully
[EciAdsl 3/5] Synchronization...
OK eciadsl-synch: success
Synchronization successful
Mounting devpts filsystem...
mount: devpts already mounted or /dev/pts busy
failed to mount
[EciAdsl 4/5] Connecting to provider...
Connection successful
[EciAdsl 5/5] Setting up route table...
Waiting for tap0...
ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway
If you don't use PPPoE, please check your configuration.در هر مرحله که مشکل داشته باشید دراین قسمت معلوم میشود. در این مرحله پروتوکل PPPoE باید در لینوکستان نصب شده باشد. در اغلب توزیعهای پیشرفته مانند Ubuntu یا Parsix یا Fedora این پروتوکل به صورت پیشفرض نصب شده است. درصورتی که در سیستم شما چنین پروتوکلی نیست میتوانید یا از بستههای توزیع خودتان یا از بستههای سورس د موجود در اینجا استفاده کنید.
ساخت اتصال اینترنت:
پس از این که مراحل نصب به صورت کامل به اتمام رسید کافیست اتصال اینترنت یا یک Account جدید ایجاد کنید. از آنجایی که از پروتوکل PPPoE استفاده میکنیم برای ایجاد این حساب اینرتنت جدید نیز از دستور "pppoeconf" استفاده میکنیم. این دستور را در خط فرمان اجرا کنید و تمام اطلاعت مورد درخواست آن را که کاملا وابسته به ISP شما است وارد کنید. برای اتصال به اینترنت از دستور "pon dsl-provider" استفاده کنید. ممکن از برای اجرای این دستور نیاز به مجوز root که همان کاربر مدیر است داشته باشید. در این صورت در اوبونتو میتوانید از دستور "sudo pon dsl-provider" و در توزیع های دیگر ابتدا دستور su و پس از وارد کردن کلمه عبور مدیر دسترو pon dsl-provider را اجرا کنید. پیش از اتصال به اینترنت در صورتی که چراغ دوم مودم روشن نباشد ابتدا eciadsl-start اجرا کنید و سپس pon dsl-provider را اجرا کنید. برای قطع کردن اتصال نیز از دستور "poff" استفاده کنید. پس از قطع اتصال برای غیر فعال نمودن درایور میتوانید از دستور "eciadsl-stop" استفاده کنید.
منبع خودش از یه جای دیگه کش رفته بود ! بنابراین منبع ی منبع رو نجستم !
خب !!! بي زحمت دوباره بياين و من رو راهنمايي كنين !!! اين سري اكه نشد ! رسما مودم رو مي رم مي فروشم به يه موزه دار و يه مودم Lan مي خرم !!! :41:
از همين منبع بالايي استفاده كنم ؟؟؟ يا اون قديمي شده ؟؟؟ منبع جديدي نيومده ؟؟؟
حالا دارم ادرس ها رو جك كنم ببينم اكه ورزن جديدي اومده كه مشكلات توش حل شده برم صفا كنيم اساسي !! : دي !!!
فعلا در حال مطالعه ي اين هستيم !
خب همين اول كار يه مشكلكي بيدا شد !!! : دي !!!
من دارم از Kubuntu 8.10 استفاده مي كنم !!!
من جهار تا لينك مي تونم دانلود كنم به توزيع من بخوره !!!
Debian etch
Debian sid
Ubuntu
و اين يكي هم اين كه سورس هاش رو دانلود كنم ...
حالا من موندم اون دو تا اولي يعني جي و من كدومش رو بايد دانلود كنم ... قبلا اون Ubuntu رو دانلود كرده بودم ... و روي Parsix تستش كردم ! حالا هم فكر كنم همون Ubuntu رو بايد دانلود كنم ...
خب خب خب !!! دارم خوب بيش ميرم !!! يادمه اخرين سري تا مشكل DNS رسيديم !!! اون سري طرف نمي دونست DNS جيه !!! ولي حالا اين ISP يكم با سوات شدن !!! كفت بايد بزارم 4.2.2.4 !!! يا ما رو بيجونده !!! يا درسته !!! الله اعلم !!! تستش مي كنيم !
خب !!! اين سري همه جيز داشت با خوبي تموم ميشد !!! هيج اروري دريافت نكردم ... مودم جراغش روشن شد ... داشتم خوشحال ميشدم و كفتم كه به عنوان اولين Post م با لينوكس جه جيزايي بنويسم !!! كه مشكل شروع شد !!! همش زير سر اين PPPOE هست !!! نمي دونم اين جشه كه نمي تونه بشناسه !!! ولي هيج اروري هم دريافت نكردم :|
==== Configuration will be created with these values :
+ User : *********
+ Password : (hidden)
+ Provider : Other
DNS 1 : 4.2.2.4
DNS 2 :
+ VPI/VCI : 8/35
+ Modem : D-Link DSL200 generation III GS
chipset : GS7470 VID1/PID1 : 0915/8104 VID2/PID2 : 0915/8104
ALT SYNCH : 0
ALT PPPOECI : 0
+ bin file : /etc/eciadsl/synch01.bin
+ PPP mode : LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS
+ use DHCP : no
+ use static IP : no
Press ENTER to create config files or Ctrl+C to exit now without saving.
creating /etc/resolv.conf..OK
backing up /etc/ppp/chap-secrets to /etc/ppp/chap-secrets.bak.. OK
modifying /etc/ppp/chap-secrets.. OK
backing up /etc/ppp/pap-secrets to /etc/ppp/pap-secrets.bak.. OK
modifying /etc/ppp/pap-secrets.. OK
creating /etc/ppp/peers/adsl.. OK
creating /etc/eciadsl/eciadsl.conf..OK
==== eciadsl-config-text: Configuration updated with success ! You can now run eciadsl-start (as root) to connect to the internet.
root@$:/home/$# eciadsl-start
[EciAdsl 1/5] Setting up USB support... Preliminary USB device filesystem is missing... trying to mount Loading tun/tap module... tun loaded successfully
[EciAdsl 2/5] Uploading firmware... Process skipped .. no more needed firmware loaded successfully
[EciAdsl 3/5] Synchronization... OK eciadsl-synch: success Synchronization successful
[EciAdsl 4/5] Connecting to provider... Connection successful
[EciAdsl 5/5] Setting up route table... Waiting for tap0...
ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway If you don't use PPPoE, please check your configuration.
root@$:/home/$# wvdialconf /etc/wvdial.con
Editing `/etc/wvdial.con'.
Scanning your serial ports for a modem.
ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 2400 baud,
next try: 9600 baud ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 9600 baud,
next try: 115200 baud ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- and failed too at 115200, giving up.
ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 2400 baud,
next try: 9600 baud ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 9600 baud,
next try: 115200 baud ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- and failed too at 115200, giving up.
Modem Port Scan<*1>: S2 S3 Sorry, no modem was detected! Is it in use by another program? Did you configure it properly with setserial?
Please read the FAQ at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید If you still have problems, send mail to
اين سري هر جوري كه شده دنبالش رو ميگيرم ...
الان مي خوام برم فوروم اين برنامههه رو زير و رو كنم !!!! اعصاب ندارم من !!!
در ضمن !!! اكه كسي ميتونه كمك كنه !!! اون قسمت هايي رو كه bold كردم ... فكر مي كنم مشكل از اونا باشه !!! البته شايد هم نباشه !!! نمي دونم !!! والله نمي دونم ! : دي !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خفه مي كنم يا خودم رو يا اينا رو !!! : دي !!!
خب يه اموزش خود سايت داره !!! و اخر اين تابيك هم جند نفر تونستن وصل بشن !!! بس من هم مي تونم !!! : دي !!!
كسي مي تونه در مورد اين كد و طرز استفادش توضيح بده ؟؟؟
rp-pppoe ؟؟؟
اين post به من اميد صد در صد داد !!!
tank you finlly i can conecct thank you admintank you !!! اسمش هم hamed-forum هست !!! =))
Or you can join us on IRC: irc.freenode.net, channel #eci.
كسي مي تونه يه مردونكي در حق ما بكنه بره توي اين كانال و ازشون بپرسه ؟؟؟!!! اخه بد بختي اينه هر مشكل ديكه اي بود ! وصل ميشدم توي اينترنت و همون موقع كه يه جيزي رو مي كفتين تستش مي كردم !!! حالا يه حدس مي زنم !!! كل سيستم رو بايد ريست كنم برم توي كوبنتو تازه بعدش بركردم بيام اين جا ببينم نتيجه جي ميشه !!! :((
این اروره دیگه:
ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway If you don't use PPPoE, please check your configuration.
من اون موقع رو یادم میاد
مثل اینکه چیپست مودمتو ساپورت نمی کرد درایوره
اینجا:
wiki.ubuntu.ir/InternetAndNetworking/RP-PPPoE
قبلا درست بود خودم دیده بودم ولی مثل اینکه قاتی کرده فعلا
عجب !!!
حالا اين CHIPSAT مودمم رو از كجا كفش كنم !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
and go my user i new use rp-pppoe form site
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدbut cant find tap0 what do you do?
what you mean say paste /etc/eciadsl/eciadsl.conf file?
به جان خودم اين rp-pppoe بايد كار كنه !!! بابا مودم هاي ايراني كه نميشه از جند جور CHIPSAT باشن كه !!! من اخر كلم رو مي زنم توي ديوار !!!
provider
اين رو بايد همون other انتخاب كنم ؟؟؟ اين خيلي مهم اخه فكر كنم !!! الان مي رم به جاي chipsat 7074 اون يكي فكر كنم اين بود 7474 رو انتخاب مي كنم !!! سرم رو هم مي زنم توي ديفال !!! درست ميشه ايشالله !!!
اينو بخونين !!!!!!!! ميشه يه كارايييش كرد ؟؟؟؟؟؟
ببین
بعد از اینکه eciadsl-start رو می زنی و اون خروجی ها میاد
بعد از Connecting to provider...
سعی می کنه که tap0 رو ایچاد کنه
در این مرحله تو با دستور ifconfig -a کنترل کن ببین ایچاد می شه یا نه
و بعدش باید پایدار بمونه
دقیق بگو بعد این چی می شه
یعنی می خوام بدونم وقتی که دستور eciadsl-start رو اجرا می کنی و کارش تموم می شه چه اتفاقی میوفته
چراغهای مودم چطوری می شه؟
اون tap0 چطوری می شه
این همه بچه ها داد می زنن مودم یو اس بی نگیرید گوش نمی کنید که:angry:
ببين بببين ببين !! فكر كنم تا يه جاهايي بيش رفتم !!! اكه يه سر به اين تابيك بزني مي بيني اون ها هم مشكلات من رو داشتن و اخر هم وصل شدن !!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقيقا مثل من !!! من هم اول اون ارور رو كرفتم !!! ولي حالا ارور نداد !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش هم كه eciadsl-start رو زدم همه جيز طبق معول بيش رفت و اخرش ارور نداد و ويتينك زد و رفت روي خط بعدي و جراغ اي دي اس ال هم روشن شد !!!
حالا وقتي دارم با pppoe تنظيمات مي كنم و مي خواد port مودم رو بشناسه اين ارور رو مي ده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب !!! حالا مسله تا حدودي حل شد !!! در ضمن طبق كفته هاي يكي از سازنده هاي اين برنامه ... اين tap0 رو به eth0 تبديل ميكنه !
حالا اين provider توي ايران كدوم كزينه رو بايد بزنم ؟؟؟ من other رو زدم ! جون نمي دونستم والله كدوم يكي رو بايد بزنم ... ولي خب dns رو دستي انتخاب كردم ! حالا مسله ي ديكه اين جاست !!! كسايي كه به اين مرحله رسيدن و با اين ارور مواجه شدن كفتن كه ما از rp-pppoe استفاده كرديم و وصل شديم !!! يكيشون هم ايراني بود كه معلوم ميشه chipsat هاي داخل ايران رو هم ميشه حلش كرد !!!
كسي مي تونه بكه جه طوري از اين rp-pppoe استفاده كنم ؟
عجب !!! اين package هاي اوبنتو هم سايتش داون شده نميشه رفت توش !!!! عجب !
اي خدا !!! يه برنامه ي ساده ي RP-PPPOE هم روش نصب نشد :|
root@$:/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src# ./configure
checking for gcc... gcc
checking for C compiler default output file name... a.out
checking whether the C compiler works... yes
checking whether we are cross compiling... no
checking for suffix of executables...
checking for suffix of object files... o
checking whether we are using the GNU C compiler... yes
checking whether gcc accepts -g... yes
checking for gcc option to accept ISO C89... none needed
checking for ranlib... ranlib
checking how to run the C preprocessor... gcc -E
checking for grep that handles long lines and -e... /bin/grep
checking for egrep... /bin/grep -E
checking for ANSI C header files... yes
checking for sys/wait.h that is POSIX.1 compatible... yes
checking for sys/types.h... yes
checking for sys/stat.h... yes
checking for stdlib.h... yes
checking for string.h... yes
checking for memory.h... yes
checking for strings.h... yes
checking for inttypes.h... yes
checking for stdint.h... yes
checking for unistd.h... yes
checking fcntl.h usability... yes
checking fcntl.h presence... yes
checking for fcntl.h... yes
checking sys/dlpi.h usability... no
checking sys/dlpi.h presence... no
checking for sys/dlpi.h... no
checking sys/ioctl.h usability... yes
checking sys/ioctl.h presence... yes
checking for sys/ioctl.h... yes
checking sys/time.h usability... yes
checking sys/time.h presence... yes
checking for sys/time.h... yes
checking syslog.h usability... yes
checking syslog.h presence... yes
checking for syslog.h... yes
checking for unistd.h... (cached) yes
checking net/if_arp.h usability... yes
checking net/if_arp.h presence... yes
checking for net/if_arp.h... yes
checking netinet/if_ether.h usability... yes
checking netinet/if_ether.h presence... yes
checking for netinet/if_ether.h... yes
checking getopt.h usability... yes
checking getopt.h presence... yes
checking for getopt.h... yes
checking sys/uio.h usability... yes
checking sys/uio.h presence... yes
checking for sys/uio.h... yes
checking sys/param.h usability... yes
checking sys/param.h presence... yes
checking for sys/param.h... yes
checking for fcntl.h... (cached) yes
checking net/bpf.h usability... no
checking net/bpf.h presence... no
checking for net/bpf.h... no
checking netpacket/packet.h usability... yes
checking netpacket/packet.h presence... yes
checking for netpacket/packet.h... yes
checking net/ethernet.h usability... yes
checking net/ethernet.h presence... yes
checking for net/ethernet.h... yes
checking asm/types.h usability... yes
checking asm/types.h presence... yes
checking for asm/types.h... yes
checking linux/if_packet.h usability... yes
checking linux/if_packet.h presence... yes
checking for linux/if_packet.h... yes
checking linux/if_ether.h usability... yes
checking linux/if_ether.h presence... yes
checking for linux/if_ether.h... yes
checking sys/socket.h usability... yes
checking sys/socket.h presence... yes
checking for sys/socket.h... yes
checking sys/cdefs.h usability... yes
checking sys/cdefs.h presence... yes
checking for sys/cdefs.h... yes
checking net/if.h usability... yes
checking net/if.h presence... yes
checking for net/if.h... yes
checking net/if_dl.h usability... no
checking net/if_dl.h presence... no
checking for net/if_dl.h... no
checking net/if_ether.h usability... no
checking net/if_ether.h presence... no
checking for net/if_ether.h... no
checking net/if_types.h usability... no
checking net/if_types.h presence... no
checking for net/if_types.h... no
checking for netinet/if_ether.h... (cached) yes
checking for net/if_types.h... (cached) no
checking for net/if_dl.h... (cached) no
checking for linux/if.h... yes
checking for linux/if_pppox.h... yes
checking for an ANSI C-conforming const... yes
checking for pid_t... yes
checking whether time.h and sys/time.h may both be included... yes
checking whether struct tm is in sys/time.h or time.h... time.h
checking for struct sockaddr_ll... yes
checking for N_HDLC line discipline... no
checking for working memcmp... yes
checking for function prototypes... yes
checking whether setvbuf arguments are reversed... no
checking return type of signal handlers... void
checking for select... yes
checking for socket... yes
checking for strerror... yes
checking for strtol... yes
checking for a BSD-compatible install... /usr/bin/install -c
checking for unsigned short... yes
checking size of unsigned short... 2
checking for unsigned int... yes
checking size of unsigned int... 4
checking for unsigned long... yes
checking size of unsigned long... 4
checking for pppd... /usr/sbin/pppd
checking for echo... /bin/echo
checking for setsid... /usr/bin/setsid
checking for id... /usr/bin/id
checking for Linux 2.4.X kernel-mode PPPoE support... yes
checking packing order of bit fields... reversed
configure: creating ./config.status
config.status: creating Makefile
config.status: WARNING: Makefile.in seems to ignore the --datarootdir setting
config.status: creating libevent/Makefile
config.status: creating ../scripts/pppoe-connect
config.status: creating ../scripts/pppoe-start
config.status: creating ../scripts/pppoe-stop
config.status: creating ../scripts/pppoe-init
config.status: creating ../scripts/pppoe-init-suse
config.status: creating ../scripts/pppoe-init-turbolinux
config.status: creating ../scripts/pppoe-setup
config.status: creating ../gui/Makefile
config.status: WARNING: ../gui/Makefile.in seems to ignore the --datarootdir setting
config.status: creating ../gui/tkpppoe
config.status: creating config.h
On this platform, the following targets will be built:
pppoe pppoe-server pppoe-sniff pppoe-relay
Type 'make' to compile the software.
root@$:/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src#
root@$:/media/$NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src# make
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o pppoe.o pppoe.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o if.o if.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o debug.o debug.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o common.o common.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o ppp.o ppp.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o discovery.o discovery.c
gcc -o pppoe pppoe.o if.o debug.o common.o ppp.o discovery.o
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o pppoe-server.o pppoe-server.c
pppoe-server.c: In function ‘main’:
pppoe-server.c:1397: warning: ignoring return value of ‘fread’, declared with attribute warn_unused_result
pppoe-server.c:1399: warning: ignoring return value of ‘fread’, declared with attribute warn_unused_result
pppoe-server.c:1545: warning: ignoring return value of ‘chdir’, declared with attribute warn_unused_result
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o md5.o md5.c
cd libevent && make DEFINES=""
make[1]: Entering directory `/media/VERBATIM/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src/libevent'
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -I.. -c -o event.o event.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -I.. -c -o event_tcp.o event_tcp.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -I.. -c -o hash.o hash.c
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -I.. -c -o event_sig.o event_sig.c
event_sig.c: In function ‘DoPipe’:
event_sig.c:94: warning: ignoring return value of ‘read’, declared with attribute warn_unused_result
event_sig.c: In function ‘sig_handler’:
event_sig.c:125: warning: ignoring return value of ‘write’, declared with attribute warn_unused_result
rm -f libevent.a
ar -cq libevent.a event.o event_tcp.o hash.o event_sig.o
ranlib libevent.a
make[1]: Leaving directory `/media/VERBATIM/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src/libevent'
gcc -o pppoe-server pppoe-server.o if.o debug.o common.o md5.o -Llibevent -levent
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o pppoe-sniff.o pppoe-sniff.c
gcc -o pppoe-sniff pppoe-sniff.o if.o common.o debug.o
gcc -g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes '-DPPPOE_PATH="/usr/sbin/pppoe"' '-DPPPD_PATH="/usr/sbin/pppd"' '-DPLUGIN_PATH="/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so"' '-DPPPOE_SERVER_OPTIONS="/etc/ppp/pppoe-server-options"' -Ilibevent '-DVERSION="3.10"' -c -o relay.o relay.c
relay.c: In function ‘main’:
relay.c:338: warning: ignoring return value of ‘chdir’, declared with attributewarn_unused_result
relay.c: In function ‘relayLoop’:
relay.c:801: warning: ignoring return value of ‘read’, declared with attribute warn_unused_result
relay.c: In function ‘alarmHandler’:
relay.c:1525: warning: ignoring return value of ‘write’, declared with attribute warn_unused_result
gcc -o pppoe-relay relay.o if.o debug.o common.o
Type 'make install' as root to install the software.
root@$:/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src#
root@$:/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src# make install
Type 'make install' as root to install the software.
mkdir -p /usr/sbin
/usr/bin/install -c -m 755 pppoe /usr/sbin
/usr/bin/install -c -m 755 pppoe-server /usr/sbin
if test -x licensed-only/pppoe-server-control ; then /usr/bin/install -c -m 755licensed-only/pppoe-server-control /usr/sbin; fi
if test -x pppoe-relay ; then /usr/bin/install -c -m 755 pppoe-relay /usr/sbin;fi
if test -x pppoe-sniff; then /usr/bin/install -c -m 755 pppoe-sniff /usr/sbin; fi
/usr/bin/install -c -m 755 ../scripts/pppoe-connect /usr/sbin
/usr/bin/install -c -m 755 ../scripts/pppoe-start /usr/sbin
/usr/bin/install -c -m 755 ../scripts/pppoe-status /usr/sbin
/usr/bin/install -c -m 755 ../scripts/pppoe-stop /usr/sbin
/usr/bin/install -c -m 755 ../scripts/pppoe-setup /usr/sbin
mkdir -p /usr/share/doc/rp-pppoe-3.10
/usr/bin/install -c -m 644 ../doc/CHANGES /usr/share/doc/rp-pppoe-3.10
/usr/bin/install: cannot stat `../doc/CHANGES': No such file or directory
make: *** [install] Error 1
واقعا عجــــب
صبر کن تا سایت packges.ubuntu.com درست بشه
از اونجا دانلود و نصب کن
خیلی راحت تره
با بسته کد منبعش نصب نکن
من rp-pppoe از قبل داشتم
یه محیط گرافیکی داره که خیلی کار کردن باهاش آسونه
دستور sudo tkpppoe رو بزن تا محیط گرافیکیش بیاد
حالا مطمئنی که tap0 ساخته می شه؟
خروجی ifconfig که گفتم رو نزاشتی که
farhad_realmadrid
10-08-2009, 10:09
سلام،
من در ابونتو سری 7 در نصب مودم اصلا مشکل نداشتم،ولی ابونتو 9.4 درایور رو اینیستال نمیکنه! دوباره دانلود کردم بازم همینو میده،دوباره ابونتو رو نصب کردم بازهمین اررور میده.
از ترمینال واسه اینیستال میرم اونجا هم اینیستال نمیکنه!
مشکل میتونه از کجا باشه؟
Error: Dependency is not
satisfiable: alsa-driver-linuxant
لینک عکس:
Ahmad-Ra
10-08-2009, 10:48
درایور های جدید 2009 مربوط به مودم های اینترنال 536ep , 537ep :
RP-PPPoE
رو بيدا نكردم !!! :|
You have searched for packages that names contain RP-PPPoE in all suites, all sections, and all architectures.
Sorry, your search gave no results
عجب !!!
فقط اين رو بيدا كردم كه اينم سورس هاش هست ...
rootnt !!! به يك دليل مهم مي كم مشكل از CHIPSAT مودمم نيست !!!
جون كه اكه يه مودم ديكه رو انتخاب كنم ... وقتي دستور eciadsl-start رو مي زنم يا modem not found ميزنه !!! يا يه ارور ديكه ميده !!! و فقط وقتي كه من مودمم رو انتخاب مي كنم حل ميشه !!! همون با pppoe مشكل دارم و بايد از rp-pppoe استفاده كنم ... كه اون رو هم دارم روش كار مي كنم !
تمام مشكلات من توي همين يه FAQ خلاصه ميشه !!!
فقط جان من اكه يكي اين rp-pppoe بكه جه طوري نصبش كنم يه تابيك مي زنم كه ديكه هيج احد و الناسي در اين مورد هيج كونه مشكلي نداشته باشه !!! : دي !!!!!!!!!
خوب من حتی تو دبیان هم گشتم ولی بسته باینری برای rp-pppoe پیدا نکردم
بعد اومد یه بار دیگه خروجی که برای نصب این برنامه گذاشتی رو چک کردم
ظاهرا برنامه بدرستی کامپایل و نصب شده ولی مشکل در make install هست
الان احتمالا می تونی تو همون پوشه برنامه
/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10
یا
/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src
بری و tkpppoe رو اجرا کنی
اینجا هم راهنمای دقیق نصب:
سلام،
من در ابونتو سری 7 در نصب مودم اصلا مشکل نداشتم،ولی ابونتو 9.4 درایور رو اینیستال نمیکنه! دوباره دانلود کردم بازم همینو میده،دوباره ابونتو رو نصب کردم بازهمین اررور میده.
مشکل میتونه از کجا باشه؟
لینک عکس:
قبلا در موردش بحث شده
alsa-driver-linuxan رو نصب کن
درایور های جدید 2009 مربوط به مودم های اینترنال 536ep , 537ep :
یه زحمت بکشید اینو تو راهنماش اضافه کنید
امیدوارم روش نصبش تغییری نکرده باشه
Ahmad-Ra
10-08-2009, 22:16
نه لازم نیست اضافه بشه.. چون لینکش همون فقط مینویسم لینک جدید تاز ه release شده هست(تازه از تنور در اومده :دی )
خوب من حتی تو دبیان هم گشتم ولی بسته باینری برای rp-pppoe پیدا نکردم
بعد اومد یه بار دیگه خروجی که برای نصب این برنامه گذاشتی رو چک کردم
ظاهرا برنامه بدرستی کامپایل و نصب شده ولی مشکل در make install هست
الان احتمالا می تونی تو همون پوشه برنامه
/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10
یا
/media/$/NEW PROJECT - LINUX AND MODEM/New Folder_1/rp-pppoe-3.10/src
بری و tkpppoe رو اجرا کنی
اینجا هم راهنمای دقیق نصب:
نشد !!! اي خدا !!! حالا هم كه حداقل تا حدودي موفق شدم !!! نمي دونم مشكلش اين سري جيه !!! فعلا يه برنامه به اسم debhelp رو دارم دانلود مي كنم .... فكر كنم فايليه كه نيازش داره !!! :| !!! يعني يه فايل deb راحت نيست كه من اينو راحت نصب كنم ؟؟؟ عجباو !
توي ubuntu.ir يه تابيك زدم ... اكه نشد مجبورم برم توي فوروم اصلي ubuntu ...
اين كد رو زدم ...
pppoeconf tap0
. تا حدودي فكر كنم درست شده بود ... حتي يه port هم توي ifconfig اضافه شده بود ... ولي باز هم به اينترنت دسترسي نداشتم ... نمي دونم حالا وصل شده بودم يا نه !!! از كجا بفهمم ؟؟؟
ping 4.2.2.4
خروجی رو سعی کن بزاری
ارور رو سعی کنی بزاری
بدون این اطلاعات کمکی نمی شه کرد
در مورد اون ارور در هنگام نصب rp-pppoe من فکر می کنم مشکل از این باشه که اون بسته با اون نسخه از gcc مشکل داره و ایراد می گیره
اگر آخرین نسخه اوبونتو رو نصب می کردی خیلی بهتر بود
ping 4.2.2.4
خروجی رو سعی کن بزاری
ارور رو سعی کنی بزاری
بدون این اطلاعات کمکی نمی شه کرد
در مورد اون ارور در هنگام نصب rp-pppoe من فکر می کنم مشکل از این باشه که اون بسته با اون نسخه از gcc مشکل داره و ایراد می گیره
اگر آخرین نسخه اوبونتو رو نصب می کردی خیلی بهتر بود
اخرين نسخه ي اوبنتو رو از كجا بيدا كنم حالا !!! :18:
ولي خب !!! اكه مجبور باشم شبانه مي زارم دانلود بشه ... در اصل مي خواستم اول اين رو نصب كنم بعد از طريق خود kubuntu ابديت كنم !!! حالا هم كه نشد فرقي نمي كنه !!! مي زارم دانلود شبانه !!! : دي !
فقط يه سوال مهم !!! اين جرا وقتي توي كوبنتو و بارسيكس اين كد رو مي زنم ارور ميده :
$@$:~$ eciadsl-config-tk
bash: /usr/bin/eciadsl-config-tk: /usr/bin/wish: bad interpreter: No such file or directory
يعني نمي تونم به صورت كرافيكيش واردش بشم ... ولي توي super ubuntu يي كه داشتم مشكلي نداشت ... حالا اين نسخه ي gcc كه كفتي يعني جي ؟؟
farhad_realmadrid
11-08-2009, 21:55
سلام،
مشکل میتونه از کجا باشه؟
لینک عکس:
کسی نی جواب این پست رو بده؟
اخرين نسخه ي اوبنتو رو از كجا بيدا كنم حالا !!! :18:
ولي خب !!! اكه مجبور باشم شبانه مي زارم دانلود بشه ... در اصل مي خواستم اول اين رو نصب كنم بعد از طريق خود kubuntu ابديت كنم !!! حالا هم كه نشد فرقي نمي كنه !!! مي زارم دانلود شبانه !!! : دي !
فقط يه سوال مهم !!! اين جرا وقتي توي كوبنتو و بارسيكس اين كد رو مي زنم ارور ميده :
$@$:~$ eciadsl-config-tk
bash: /usr/bin/eciadsl-config-tk: /usr/bin/wish: bad interpreter: No such file or directory
يعني نمي تونم به صورت كرافيكيش واردش بشم ... ولي توي super ubuntu يي كه داشتم مشكلي نداشت ... حالا اين نسخه ي gcc كه كفتي يعني جي ؟؟
من خودم آخرین نسخه کوبونتو رو دارم
صبر کن امتحان کنم اگر نصب شد بهت می گم
کسی نی جواب این پست رو بده؟
جواب دادم دیگه
باید اون بسته رو نصب کنی
اینجا رو ببین:
اوكي تنكس ! فوقش اكه نشد ميرم با يه توزيع ديكه مثل Fedora يا همين Gentoo تست مي كنم !!! : دي ! مشكل دانلود شبانه ندارم !
farhad_realmadrid
14-08-2009, 10:43
من مودم رو نصب کردم و مطئنم درست نصب کردم ولی هرکاری میکنم به نت وصل نمیشه.مشکل کجاست؟
ابونتو 9.4
کرنل 2.6.28.11
Modem Port Scan<*1>: Scanning ttySHSF0 first, /dev/modem is a link to it.
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- OK
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 Z -- OK
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 S0=0 -- OK
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 -- OK
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 -- OK
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0 -- OK
ttySHSF0<*1>: Modem Identifier: ATI -- 56000
ttySHSF0<*1>: Speed 4800: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 9600: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 19200: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 38400: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 57600: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 115200: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 230400: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Speed 460800: AT -- OK
ttySHSF0<*1>: Max speed is 460800; that should be safe.
ttySHSF0<*1>: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0 -- OK
ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 2400 baud, next try: 9600 baud
ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 9600 baud, next try: 115200 baud
ttyS0<*1>: ATQ0 V1 E1 -- and failed too at 115200, giving up.
ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 2400 baud, next try: 9600 baud
ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- failed with 9600 baud, next try: 115200 baud
ttyS1<*1>: ATQ0 V1 E1 -- and failed too at 115200, giving up.
Modem Port Scan<*1>: S2 S3 SHSF1 SHSF2 SHSF3 SHSF4 SHSF5 SHSF6
Modem Port Scan<*1>: SHSF7
Found a modem on /dev/ttySHSF0, using link /dev/modem in config.
Modem configuration written to /etc/wvdial.conf.
ttySHSF0<Info>: Speed 460800; init "ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0"
m@parsix:~$ lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 945G/GZ/P/PL Express Memory Controller Hub (rev 02)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 945G/GZ/P/PL Express PCI Express Root Port (rev 02)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller (rev 01)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) PCI Express Port 1 (rev 01)
00:1c.2 PCI bridge: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) PCI Express Port 3 (rev 01)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI #1 (rev 01)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI #2 (rev 01)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI #3 (rev 01)
00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB UHCI #4 (rev 01)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) USB2 EHCI Controller (rev 01)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev e1)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801GB/GR (ICH7 Family) LPC Interface Bridge (rev 01)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) IDE Controller (rev 01)
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller IDE (rev 01)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801G (ICH7 Family) SMBus Controller (rev 01)
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation NV44 [GeForce 6200 TurboCache(TM)] (rev a1)
03:00.0 Ethernet controller: Broadcom Corporation NetLink BCM5789 Gigabit Ethernet PCI Express (rev 11)
04:02.0 Communication controller: Conexant Unknown device 2f30 (rev 01)
m@parsix:~$
Linux m 2.6.27-7-generic #1 SMP Fri Oct 24 06:42:44 UTC 2008 i686 GNU/Linux
حالا چطوری مودم رو نصب کنم؟
از کجا بفهمم نصب شده؟
و اگر دوست داشتید، چطوری وصل شم به اینترنت؟
این آخری مهم نیست ولی اون دو تا خیلی مهم اند.
مرسی.
فکر کنم hsf باشه.
farhad_realmadrid
18-08-2009, 09:23
کسی نیست جواب این پست رو بده؟
danial_848
19-08-2009, 06:09
کسی نیست جواب این پست رو بده؟
محتوای /etc/wvdia.conf هم بزار تنظیماتت شاید مشکل داره؟
سلام دوستان
می شه یکی بگه این درایوری که تو آدرس زیر هست رایگان هست پولیه کرک شده اصلا چی هست چون به نظر نمی یاد که سایت linmodems درایور های کرک شده رو بذاره !
ممنون
danial_848
01-09-2009, 11:48
سلام دوستان
می شه یکی بگه این درایوری که تو آدرس زیر هست رایگان هست پولیه کرک شده اصلا چی هست چون به نظر نمی یاد که سایت linmodems درایور های کرک شده رو بذاره !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
باگهاش پچ شدن
پچ هارو میشه جداگانه از خود linuxantهم دریافت کرد
The_matrix
18-09-2009, 11:16
سلام
من مودم adsl d-link مدل dsl - 200 دارم
چه طور باید توی لینوکس تنظیمش کنم؟؟(نسخه فدورا کور)
چون اکانم یوزر پسورد داره.......
ممنون میشم
سلام
من تو کوبونتو مودم رو نصب کردم و شناسایی می کنه ولی kppp راه نمی ده. شما ره رو نمی گیره.قبلا می تونستم باهاش وصل بشم ولی این دفعه که کوبونتوی 8.10 رو نصب کردم یادم نیست چیکار می کردم و چیکار کنم که راه بیوفته.
مودم شناسایی می شه ولی نمی دونم چرا شماره نمی گیره.
Kasra 91
21-09-2009, 22:03
چطوری میشه تو linux mint 7 کانکشن ADSL ساخت؟
Ahmad-Ra
22-09-2009, 13:46
سلام
من مودم adsl d-link مدل dsl - 200 دارم
چه طور باید توی لینوکس تنظیمش کنم؟؟(نسخه فدورا کور)
چون اکانم یوزر پسورد داره.......
ممنون میشم
اگر کارت شبکه داری و مودمت هم lan باشه خودش وصل میشه ... فقط شاید لازم باشه تو network configuration یا network manager یه کانکشن بسازی و active کنی. میتونی با وارد کردن ای پی مودم هم تو مرور گر تنظیمات اضافه کنی مثل ویندوز
Ahmad-Ra
22-09-2009, 13:47
چطوری میشه تو linux mint 7 کانکشن ADSL ساخت؟
همین بالایی که گفتم
shamidnejad
09-10-2009, 20:04
سلام مدل مودم من
coaecess 3112UG
چند روزه که به فاصله هر 5 دقیقه ارتباطم قطع میشه و تا کامپیوترو ری استات نکنم و یا کابل USBمودم را از مودم جدا نکنم و دوباره وصل نکنم نمی توانم به خط وصل شوم
از پشتیبانی پرسیدم مشکل نویز ندارم و اسپلیتر هم دارم.
میتونید منو راهنمایی کنید؟
Ahmad-Ra
12-10-2009, 13:02
ممکنه ایراد از spiliter یا نحوه وصل شدن فیش های تلفن به spiliter باشه.. چون خودم هم همین مشکل رو قبلا داشتم.
آقا من یه مودم dial up دارم می خوام تو اوبونتو باهاش کار کنم. چی کار کنم؟
creative In-Built CX11252
پست های اول این تاپیک را خوندی ؟؟؟؟؟
ببینین من وقتی می خوام کانکشن مودم دایل آپ درست کنم ( تو فدورا) یهو از system-configuration-network می پره بیرون، می گه unexpected error occurred و همه چیو می بنده. از اروره هم چیزی نمی شه فهمید. توش نوشته مثلا خط 37 و فلان و فلان ارور داد. بعدشم که می گی ok همه چیو فرتی می بنده. چی کار باید بکنم؟
با چه برنامه ای کانکشن میسازی؟؟؟؟؟/
*LionHeart*
23-11-2009, 20:53
با سلام خدمت تمامي دوستان
من با چند نفر كه صحبت ميكردم ميگفتن كه ميشه مودم هاي Adsl رو رويه لينوكس نصب كرد ميخواستم بپرسم كه آيا ميشه مودم DLink Dsl 200 Generation III رو رويه لينوكس نصب كرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت تمامي دوستان
من با چند نفر كه صحبت ميكردم ميگفتن كه ميشه مودم هاي Adsl رو رويه لينوكس نصب كرد ميخواستم بپرسم كه آيا ميشه مودم DLink Dsl 200 Generation III رو رويه لينوكس نصب كرد ؟
اگر مودم شما پورت Lan یا Wireless داشته باشه نیازی به نصب نیست و به راحتی و به طور خودکار به اینترنت وصل خواهید شد ! ولی اگر پورت usb باشه نیاز به نصب و راه اندازی داره که یکم سخته ...
*LionHeart*
24-11-2009, 15:34
اگر مودم شما پورت Lan یا Wireless داشته باشه نیازی به نصب نیست و به راحتی و به طور خودکار به اینترنت وصل خواهید شد ! ولی اگر پورت usb باشه نیاز به نصب و راه اندازی داره که یکم سخته ...
سلام حسين جان
ممنون از پاسختون
براي نصب اين مودم به ظاهر سخت بايد چي كار كنم ؟ به نظر شما رويه كدوم توزيع بهتر نصب ميشه ؟ چون من هر دفعه يكي رو نصب ميكنم و ميخواستم كه از شما راهنمايي بگيرم كه براي يه تازه كار كدوم راحت تره
ارادتمند شما
امين
سلام حسين جان
ممنون از پاسختون
براي نصب اين مودم به ظاهر سخت بايد چي كار كنم ؟ به نظر شما رويه كدوم توزيع بهتر نصب ميشه ؟ چون من هر دفعه يكي رو نصب ميكنم و ميخواستم كه از شما راهنمايي بگيرم كه براي يه تازه كار كدوم راحت تره
ارادتمند شما
امين
برای نصب مودم های ADSL با پورت USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک راهنما بیشتر وجود نداره که اونم بر اساس اوبونتو نوشته شده ! به نظرم بهتره اوبونتو (۹.۱۰) رو امتحان کنید.
danial_848
25-11-2009, 17:05
سلام دوستان pppd رو چطور restart کنم؟ و اگر kill شده باشه چطور راه بندازمش؟(در خط فرمان)
این خروجی lspci تو لینوکس هست:
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Eaglelake DRAM Controller (rev 03)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation Eaglelake PCI Express Root Port (rev 03)
00:1a.0 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #4
00:1a.1 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #5
00:1a.2 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #6
00:1a.7 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB2 EHCI Controller #2
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation ICH10 HD Audio Controller
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation ICH10 PCI Express Port 1
00:1c.4 PCI bridge: Intel Corporation ICH10 PCI Express Port 5
00:1c.5 PCI bridge: Intel Corporation ICH10 PCI Express Port 6
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #1
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #2
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB UHCI Controller #3
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation ICH10 USB2 EHCI Controller #1
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev 90)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation ICH10 LPC Interface Controller
00:1f.2 IDE interface: Intel Corporation ICH10 4 port SATA IDE Controller
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation ICH10 SMBus Controller
00:1f.5 IDE interface: Intel Corporation ICH10 2 port SATA IDE Controller
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon HD 3870
01:00.1 Audio device: ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Audio device
02:00.0 Ethernet controller: Attansic Technology Corp. Unknown device 1026 (rev b0)
03:00.0 IDE interface: Marvell Technology Group Ltd. 88SE6121 SATA II Controller (rev b2)
05:00.0 Modem: Motorola SM56 Data Fax Modem (rev 04)
05:03.0 FireWire (IEEE 1394): Agere Systems FW323 (rev 70)
موتورولا جز کدوم دسته از مودم ها میشه؟
ابوذر سبوحی
15-12-2009, 13:27
سلام. من دبیان لنی دارم. همین هفته برای اینکه در لینوکس اینترنت داشته باشم یک مودم سازگار تهیه کردم. مودم شاتل با چیپ اینتل که دستورات
lspci , scanmodem
مودم را
536ep
می شناسند. اما تا رفتم مراحلی را که چند بار به دقت خوانده بودم اجرا کنم متوجه شدم نمی توانم فایل درایور را دانلود کنم. تمامی لینک ها به
Linmodems
دیگر کار نمی کنند. جستجو در اینترنت برای کرنل 2.6.26 بی فایده بود. ویکی انجمن اوبونتو هم ندارد.
فاطمه موحد
16-12-2009, 05:45
آقا من یه مودم dial up دارم می خوام تو اوبونتو باهاش کار کنم. چی کار کنم؟
creative In-Built CX11252
__________________________________________________ ______________
اصلا چطوري ميشه تو اوبونتو به اينترنت وصل شد جواب دقيق لطفا مرسي
__________________________________________________ ______________
اصلا چطوري ميشه تو اوبونتو به اينترنت وصل شد جواب دقيق لطفا مرسي
You Were Mine
23-12-2009, 21:42
با سلام خدمت دوستان گرامی
من اوبونتو 9.10 را روی سیستمم نصب کردم بالاخره ÷س از دردسر های فراوان نیز مودم سیستمم را شناسایی و اون را نیز نصب کردم ( Conexant hsf modem ) حالا که میخوام به اینترنت وصل بشم به error های زیر برخورد میکنم من هم از ستور Wvdial و هم از برنامه Gnome ppp استفاده کردم که در هر دو مورد به مشکلات زیر برخوردم . از شما خواهشمندم به عنوان یک دوست بهم کمک کنید ، ممنون .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
این مشخصات را پس از دستور sudo wvdial.conf بهم داد که من مشخصات اکانت خودم را داخلش وارد کردم
[Dialer Defaults]
Init1 = ATZ
Init2 = ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
Modem Type = Analog Modem
Baud = 460800
New PPPD = yes
Modem = /dev/modem
ISDN = 0
; Phone = 9712210
; Password = 1
; Username = 1
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این ارور را پس از اینکه خواستم از طریق دستور wvdial به اینترنت وصل بشم بهم نشون داد
ali@ali-desktop:~$ sudo wvdial
--> WvDial: Internet dialer version 1.60
--> Initializing modem
.--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized
--> Configuration does not specify a valid phone number
--> Configuration does not specify a valid login name
--> Configuration does not specify a valid password.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس از این مشکلات خواستم با برنامه gnome ppp به اینترنت وصل بشم که باز هم این ارور هارو داد .
WvDial: Internet dialer version 1.60
--> Initializing modem
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized
--> Sending: ATM1L1DT9712210
--> Waiting for carrier
ATM1L1DT9712210
CONNECT 115200
User Access Verification
Username:
--> Carrier detected.
Waiting for prompt
Username:
Username:
--> Don't know what to do! Starting pppd and hoping for the best
--> Unable to run /usr/sbin/pppd
--> Check permissions, or specify a "PPPD Path" option in wvdial.conf
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
--> pipe failed: Too many open files
با سلام خدمت دوستان گرامی
من اوبونتو 9.10 را روی سیستمم نصب کردم بالاخره ÷س از دردسر های فراوان نیز مودم سیستمم را شناسایی و اون را نیز نصب کردم ( Conexant hsf modem ) حالا که میخوام به اینترنت وصل بشم به error های زیر برخورد میکنم من هم از ستور Wvdial و هم از برنامه Gnome ppp استفاده کردم که در هر دو مورد به مشکلات زیر برخوردم . از شما خواهشمندم به عنوان یک دوست بهم کمک کنید ، ممنون .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تورو خدا کمک کنید واقعا موندم چیکار کنم من خیلی دوست دارم لینوکس را یاد بگیرم لطفا کمکم کنید تا منم به جمع لینوکسی های موفق بپیوندم مرسی.
دوست عزیز لطفا از مطرح کردن سوالات خود در چندین تاپیک خودداری کنید.
---------------
در مورد مودم های dialup تجربه ی زیادی ندارم ولی به نظر میاد در فایل wvdial.conf قبل از Phone ، Password و Username یک علامت ; وجود داره که باید حذف بشه.
همچنین یک سری نکات در مورد wvdial رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم که بهتره انجام بدید !
در مورد gnome ppp هم قبل از اجرای این برنامه در ترمینال دستور sudo pppd رو اجرا کنید. سپس این برنامه رو اجرا کنید و به اینترنت کانکت بشید.
You Were Mine
18-01-2010, 14:55
سلام دوستان من adsl دارم از طريق lan به اينترنت وصل ميشم ولي تو اوبونتو هم كارت شبكه را ميشناسه هم از طريق pppoeconf براش كانكشن ميسازم و كانكت ميشوم ولي تو موزيلا صفحهاي باز نميكنه اشكال از چيه كمكم كنيد !!!!!!!!!!!!
Ahmad-Ra
18-01-2010, 22:16
سلام.. چک کردین که تیک Offline از منوی فایل برداشته شده باشه ؟؟!
You Were Mine
19-01-2010, 16:11
سلام
اقاي Ahmad-ra شما با مني ؟ نه چك نكردم يعني منظورت اينه تو موزيلا از منوي فايل تيك افلاين را چك كنم ؟ باشه چك ميكنم خبر ميدم
مرسي فعلا
You Were Mine
19-01-2010, 18:32
من رفتم چك كردم درست بود تيك نداشت بعد چيزهاي ديگه هم تست كردم فهميدم تو اوبونتو اصلا اينترنت ندارم نه فقط تو موزيلا . بعد تو موزيلا 1 گزينه ديدم به اسم Error Console كه بازش كردم اين اررور توش بود :
Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIXML[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: chrome://ubufox/content/startpage.html :: anonymous :: line 51" data: no]
You Were Mine
19-01-2010, 19:51
1 چيز ديگه هم هست وقتي سي دي اوبونتو را ميذارم از توي live راحت از طريق دستور pppoeconf به اينترنت كانكت ميشم ولي وقتي نصبش ميكنم ديگه از به اينترنت وصل نميشه
Ahmad-Ra
19-01-2010, 21:30
شما کلا برو تو ترمینال و یه پینگ از یه سایت مثلا yahoo بگیر ببین برگشت میده یانه :
ping yahoo.com
You Were Mine
20-01-2010, 07:48
نه برگشت نداد يعني اصلا پينگ نگرفت
The_matrix
26-01-2010, 21:18
اگر کارت شبکه داری و مودمت هم lan باشه خودش وصل میشه ... فقط شاید لازم باشه تو network configuration یا network manager یه کانکشن بسازی و active کنی. میتونی با وارد کردن ای پی مودم هم تو مرور گر تنظیمات اضافه کنی مثل ویندوز
سلام
مودم من usb هست d-link asl-200
ممنون میشم اگه راهنمای گنید
خیلی واجبه
امیرحسین خان
27-01-2010, 08:51
سلام من یه سوال داشتم در مورد مودم نوت بوکم. امیدوارم جای درستی پرسیده باشم. مدلش Sony VAIO VGN-Z540PAB.
چند وقت پیش کابل مودمم به برق وصل بود و زدمش به مودمم. هرچند بلافاصله درآوردم ولی به هرحال اون تارهای سیمی داخلش ذوب شدن. وقتی با مودمم برای اتصال به اینترنت مثل همیشه شماره گیری کردم، شماره می گرفت ولی به دلیل قطعی سیم ها وصل نمی شد. حالا می خوام بدونم سیستم مودم به چه شکله؟ آیا چون شماره میگیره نسوخته و با عوض کردن صرفا همون ورودی درست میشه؟ یا کامل سوخته؟
ممنون از جوابتون
Ahmad-Ra
27-01-2010, 11:26
نه برگشت نداد يعني اصلا پينگ نگرفت
شرمنده دیر جواب میدم.. هیچ نظری ندارم مگر دوستان دیگه چیزی به نظرشون برسه بگن.
سلام
مودم من usb هست d-link asl-200
ممنون میشم اگه راهنمای گنید
خیلی واجبه
سلام.. نصب مودم های با پورت usb کار آسونی نیست.. تو همین تاپیک سرچ کنید نتایجی رو پیدا میکنید.
سلام.
من مودم رو نصب كردم و با kinternet هم connect ميكنم ولي وصل نميشه .
تويه قسمت log كانكت رو ميزنه بعد از چند ثانيه خودش discon ميشه.
مودم هم dial هست.
ممنون ميشم كه كمك كنيد...
danial_848
29-01-2010, 18:47
سلام.
من مودم رو نصب كردم و با kinternet هم connect ميكنم ولي وصل نميشه .
تويه قسمت log كانكت رو ميزنه بعد از چند ثانيه خودش discon ميشه.
مودم هم dial هست.
ممنون ميشم كه كمك كنيد...
سلام
خود برنامه اگر گزارش خاصی میده قرار بدید واین دستور رو قبل از کانکت شدن بادسترسی کاربر ریشه وارد کنید
درحین کانکت شدن خروجی هایی میده خروجی رو بگذارید
پيغام كانكت و بعد پيغام ديس كانكت.
status is connecting.
[status is disconnected
pppt [0] died : pppd option error (exit 2
danial_848
30-01-2010, 16:16
اشکال از تنظیمات نرم افزارتونه
ولی اگر kppp دارید ازون استفاده کنید راهنمای تنظیمش فکرکنم در انجمن موجوده
Mehran NZ
30-03-2010, 00:04
دوستان من یک عدد kubuntu نصب کردم الان توی مودم گیر کردم
سیستمl هم 64 بیت هست سیستم عاملم هم win 7 64bit هست و اون برنامه PCI32 توش اجرا نمی شه
ولی وقتی از طریق device manager نگاه می کنم برای مودم نوشته PCI SL2801 Soft modem
سیستمش هم kde هست من الان kppp رو تنظیم کردم ولی وقتی روی اون قسمت query میرم مودم و نمی شناسه چیکار باید بکنم؟!
خروجی این دستور را بده:
lspci
یا صفحه اول این تایپیک را بخون!
Mehran NZ
04-04-2010, 11:41
خروجی این دستور را بده:
یا صفحه اول این تایپیک را بخون!
سلام
ممنون داداش خلاصه یکی جواب داد!اون پست صفحه اولم که همون اولش سر اون برنامه گیر کردم دیگه نفهمیدم چی به چیه بد بختی هم اینه که اصلا معلوم نیست این مودم به لینوکس می خوره یا نه
اینم از اون کدی که زدم (فقط خدا کنه بخوره چون خیلی دوست برم تو لینوکس بدون اینترنت ضد حال می شه)
مودمت conexant هست
فقط باید با سوئیچهای دیگه امتحان کنی ببینی از کدوم نوعه
Mehran NZ
04-04-2010, 13:52
مودمت conexant هست
فقط باید با سوئیچهای دیگه امتحان کنی ببینی از کدوم نوعه
اقا می شه لطفا یکم واضح تر بگین من اصلا نمی فهمم چه سوئیچی رو باید امتحان کنم این سوییچ چی هست اصلا؟
الان این معنیش اینه که مودم من با لینوکس مشکلی نداره؟
البته ببخشین من یکم گیج می زنم همش تو همون vMware کار کردیم این آموزشیهایی هم که کار کردم چیز خاصی در این موارد نگفتن فقط چیزای ابتدایی مثل پنهان کردن پوشه و .....
===========
ویرایش:الان آموزش و صفحه اول دیدم برم ببینم چیکار می کنم
سلام
خب خوشبختانه مودم شما از نوع conexantاست ولی چون خود conexant دونوع هستن باید مشخص بشه!خب اول این برنامه را بگیر واجرا کن:
اگه راهنمایی در مورد این برنامه می خوای اینجا را ببین :
در کل برنامه را که اجرا کردین خروجی فایل modemdata.txt را اینجا قرار بدین .!
موفق باشین
Mehran NZ
06-04-2010, 19:37
داداش این لینکش (خود فایل و گذاشتم چون تو محیط ویندوز اینترهاش برداشته می شه و محتواش همش از بین میره )
سلام دوست من!
با توجه به فایل شما براحتی می تونید اون رو نصب کنید چون داخل همون فایل توضیح داده شده است :
8086:3b56 could be either a HSF or HCF Conexant modem, because of ambiguous
use of the PCI ID by modem assemblers. First try the hcfpcimodem package.
If the installation aborts, then use the hsfmodem package. Read DOCs/Conexant.txt
for details and Modem/DOCs/YourSystem.txt for follow through guidance.
From
download hsfmodem-7.80.02.05full_k2.6.31_14_generic_ubuntu_i386.deb. zip
Under Linux unpack with:
$ unzip hsfmodem*.zip
Then install with:
$ sudo dpkg -i hsfmodem*.deb
Subsequently, the modem should be found with
$ sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf
Edit in your personal information with:
$ sudo gedit /etc/wvdial.conf
and try dialing out with:
$ sudo wvdial.
See DOCs/Testing.txt for details.
شما مراحل گفته شده در ModemData رو انجام بده مشکلی بود بیان کنید.
موفق باشید.
Mehran NZ
06-04-2010, 22:48
ممنون دوستان درایور نصب شد ولی به اینترنت وصل نمی شه (وقتی کانکت و می زنم بعد از یه مدت قطع می شه و بدون هیچ گونه نشون دادن خطایی دوباره وصل می شه) تنضیمات kppp رو هم دقیقا مثل صفحه اول تنظیم کردم اینارم تو اون پنجره مسیجش نشون می ده
OK
ATM1L3
OK
ATDT4621614ATZ
OK
ATM1L3
OK
ATDT4621614ATZ
OK
ATM1L3
OK
ATDT4621614
سلام دوست من!
شما با wvdial امنحان کن چون wvdial لاگ بهتری نسبت به اون داره . . سپس کل لاگ رو بزار اینجا. تا جایی که یادمه مشکل از این init string هست. البته یادت نره که :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرا اجرا کنی و تنظیمات رو وارد کنی.
مودمتون هنگام وصل بوق میزنه و صدای دابالینگش میاد؟ لطف کنید این رو هم بگید.
امیدوارم موفق باشی.
Mehran NZ
06-04-2010, 23:46
سلام دوست من!
شما با wvdial امنحان کن چون wvdial لاگ بهتری نسبت به اون داره . . سپس کل لاگ رو بزار اینجا. تا جایی که یادمه مشکل از این init string هست. البته یادت نره که :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرا اجرا کنی و تنظیمات رو وارد کنی.
مودمتون هنگام وصل بوق میزنه و صدای دابالینگش میاد؟ لطف کنید این رو هم بگید.
امیدوارم موفق باشی.
سلام
داداش این متاسفانه رو سیستم من نصب نیست رفتم از سایت دبیان نسخه هایی که اونجا بود به سیستمم نمی خورد و پیغام خطای architecture میداد فقط یه دونش یه خطای دیگه میداد که الان یادم نیست cpu من هم core i5 هست البته نمی دونم شایدم من نسخه های بدی رو دان کردم؟!
مودم بوق می زنه یعنی اینکه مثلا رفته رو شماره گیری ولی دیگه صدای شماره گرفتن نمیاد یعنی کاملا ساکت ساکت می مونه و بعد صدای قطع شدن و دوباره وصل شدن میاد و همین جوری ادامه پیدا می کنه!
سلام دوست من!
خوب! شما به من بگو که کدوم رو نصب کردید؟ نسخه ی hsf یا hcf چون حودش اونجا تو modemdata گفته بود اگر کار نکرد نسخه ی دیگه رو هم یک امتجان بکنید و نتیجه رو بگید.
در ضمن مگه سیستم شما kubuntu نیست که میرید از سایت دبیان نسخه ها رو دانلود میکنید شما باید :
رو بسته به سیستم عاملتون یعنی ۶۴ بیتی یا ۳۲ بیتی(همون i386) بگیربد.
موفق باشید.
Ahmad-Ra
22-05-2010, 00:33
سلام.. بچه ها يه سوالي دارم. در مورد استفاده از مودم هاي adsl، اونهايي كه داراي پورت lan هستند روي نسخه هاي لينوكسي به خوبي كارا هستند.
در مورد مودم هاي وايرلس دار چي؟؟ در مو.رد اين مودم ها هم آيا پورت لن وجود داره تا به خوبي رو توزيع هاي لينوكسي كارا باشه؟
سلام.. بچه ها يه سوالي دارم. در مورد استفاده از مودم هاي adsl، اونهايي كه داراي پورت lan هستند روي نسخه هاي لينوكسي به خوبي كارا هستند.
در مورد مودم هاي وايرلس دار چي؟؟ در مو.رد اين مودم ها هم آيا پورت لن وجود داره تا به خوبي رو توزيع هاي لينوكسي كارا باشه؟
فرقی نمی کنه، مودم های وایرلس دار هم یا پرت lan دارند و یا usb و یا هر دو، که باز اگر lan داشته باشند، فرقی نمی کنه، و می تونی خیلی راحت کانکت شی، البته وایرلس هم بی مشکل و راحت کانکت میشه، من خونه، خودم مودم وایرلس با پرت lan دارم، پرت lan به یک سوویچ وصله، که من گاهی اوقات با کیبل به اون وصل میشم و گاهی اوقات هم که اتاق بیرون می رم به وایرلس وصل میشم.
november83
25-06-2010, 21:26
سلام
من suse 11.0 دارم می خوام روش مودم اینستال کنم ولی اصلا نمی دونم چکار کنم
در مورد مودم zoltrix و یا smartAX MT882a ADSL هرکدوم رو کمکم کنید نصب کنم ممنون می شم
شما اول باید تشخیص بدبن که چیپست مودمتون چیه.
به صفحه اول همین انجمن برید !
november83
30-06-2010, 11:11
مرسی از راهنمایی تون
از pci استفاده کردم ولی ADSL را پیدا نمی کنه
کسی مودم Huawei ADSL روی لینوکس نصب کرده که بتونه راهنماییم کنه؟ (در ضمن من تازه کارم)
مرسی از راهنمایی تون
از pci استفاده کردم ولی ADSL را پیدا نمی کنه
کسی مودم Huawei ADSL روی لینوکس نصب کرده که بتونه راهنماییم کنه؟ (در ضمن من تازه کارم)
سلام
میشه بیشتر اطلاعات راجع به مودتون بدی ؟ مدل دقیقش منظورمه
ALONESUSE
01-07-2010, 16:41
سلام
مودم من از نوع usb هست.مشخصاتش از این قراره:
usb\vid_0572&pid_1329&rev_0100
میخوام تو فدورا 12 نصبش کنم!
چیکار کنم؟
ممنون میشم
ALONESUSE
01-07-2010, 19:07
سلام د وباره
این اطلاعات کامل تر در مورد مودمم از توی خود لینوکس هست:
Only plain text email is forwarded by the Discuss@Linmodems.org List Server,
as HTML can contain viruses. Use as the email Subject Line:
YourName, YourCountry kernel 2.6.31.5-127.fc12.x86_64
With this Subject Line cogent experts will be alerted, and useful case names left in the Archive.
YourCountry will enable Country specific guidance. Linux experts in YourCountry
can be found through:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
They will know your Country's modem code, which may be essential for dialup service.
Responses from Discuss@Linmodems.org are sometimes blocked by an Internet Provider mail filters.
So in a day, also check the Archived responses at
-------------------------- System information ----------------------------
CPU=x86_64, fedora , ALSA_version=1.0.20
Linux version 2.6.31.5-127.fc12.x86_64 (mockbuild@x86-4.fedora.phx.redhat.com) (gcc version 4.4.2 20091027 (Red Hat 4.4.2-7) (GCC) ) #1 SMP Sat Nov 7 21:11:14 EST 2009
scanModem update of: 2010_05_29
/etc/lsb-release not found
Presently install your Linux Distributions dkms package. It provides for automated driver updates,
following upgrade of your kernel. For details see
Some modem drivers can only be used in 32 bit modem on x86_64 systems,
while some others are competent on x86_64 Systems. Cases are:
1)
for the snd-hda-intel audio+modem driver. Also applicable to AC97 modem controllers.
In both cases, 32 bit libraries must be installed to support the slmodemd helper having a precompiled 32 bit component.
2) For USB modems using the slusb.ko driver. 32 bit libraries must be installed to support the slmodemd helper having a precompiled 32 bit component
3) The hsfmodem and hcfpcimodem drivers for Conexant chipsest modes are x86_64 competent.
4) agrsm packages for LSI/AgereSystems softmodems are not competent on x86_64 systems.
There are no blacklisted modem drivers in /etc/modprobe* files
Potentially useful modem drivers now loaded are:
cdc_acm snd_hda_intel
Attached USB devices are:
ID 0d49:7310 Maxtor
ID 04a9:1904 Canon, Inc.
ID 0572:1329 Conexant Systems (Rockwell), Inc.
ID 093a:2510 Pixart Imaging, Inc.
If a cellphone is not detected, see
A sample report is:
If a USB modem or cellphone is attached and was not detected, please
provide available information in your request to discuss@linmodems.org
Candidate PCI devices with modem chips are:
00:03.0 Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller (rev 02)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 02)
High Definition Audio cards can host modem chips.
For candidate card in slot 00:03.0, firmware information and bootup diagnostics are:
PCI slot PCI ID SubsystemID Name
---------- --------- --------- --------------
00:03.0 8086:29a4 8086:514d Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller
Modem interrupt assignment and sharing:
--- Bootup diagnostics for card in PCI slot 00:03.0 ----
pci 0000:00:03.0: reg 10 64bit mmio: [0xa7b04900-0xa7b0490f]
pci 0000:00:03.0: PME# supported from D0 D3hot D3cold
pci 0000:00:03.0: PME# disabled
pci 0000:03:00.0: reg 10 io port: [0x1018-0x101f]
pci 0000:03:00.0: reg 14 io port: [0x1024-0x1027]
pci 0000:03:00.0: reg 18 io port: [0x1010-0x1017]
pci 0000:03:00.0: reg 1c io port: [0x1020-0x1023]
pci 0000:03:00.0: reg 20 io port: [0x1000-0x100f]
pci 0000:03:00.0: reg 24 32bit mmio: [0xa7a00000-0xa7a001ff]
pci 0000:03:00.0: supports D1
pci 0000:03:00.0: PME# supported from D0 D1 D3hot
pci 0000:03:00.0: PME# disabled
pci 0000:03:00.0: disabling ASPM on pre-1.1 PCIe device. You can enable it with 'pcie_aspm=force'
pata_marvell 0000:03:00.0: PCI INT A -> GSI 17 (level, low) -> IRQ 17
pata_marvell 0000:03:00.0: setting latency timer to 64
The PCI slot 00:03.0 of the modem card may be disabled early in
a bootup process, but then enabled later. If modem drivers load
but the modem is not responsive, read DOCs/Bootup.txt about possible fixes.
Send dmesg.txt along with ModemData.txt to discuss@linmodems.org
if help is needed.
For candidate card in slot 00:1b.0, firmware information and bootup diagnostics are:
00:1b.0 8086:284b 8086:2111 Audio device: Intel Corporation 82801H
22: 1737 2072 0 0 IO-APIC-fasteoi firewire_ohci, HDA Intel
--- Bootup diagnostics for card in PCI slot 00:1b.0 ----
pci 0000:00:1b.0: reg 10 64bit mmio: [0xa7b00000-0xa7b03fff]
pci 0000:00:1b.0: PME# supported from D0 D3hot D3cold
pci 0000:00:1b.0: PME# disabled
HDA Intel 0000:00:1b.0: PCI INT A -> GSI 22 (level, low) -> IRQ 22
HDA Intel 0000:00:1b.0: setting latency timer to 64
input: HDA Digital PCBeep as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/input/input5
input: HDA Intel Line In at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input6
input: HDA Intel Mic at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input7
input: HDA Intel Mic at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input8
input: HDA Intel Mic at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input9
input: HDA Intel Line In at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input10
input: HDA Intel Line Out at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input11
input: HDA Intel HP Out at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input12
The PCI slot 00:1b.0 of the modem card may be disabled early in
if help is needed.
=== Finished firmware and bootup diagnostics, next deducing cogent software. ===
Predictive diagnostics for card in bus 007:
Modem chipset detected on
SLOT="Bus 007 Device 002:"
NAME="Conexant Systems (Rockwell), Inc. "
bus=007
USBmodemID=0572:1329
IDENT=dgcmodem
Driver=dgcmodem
For a detailed USB cellphone usage report, see
For candidate modem in: 007
Conexant Systems (Rockwell), Inc.
Primary device ID: 0572:1329
Support type needed or chipset: dgcmodem
Writing DOCs/Intel.txt
For owners of a Dell PCs with Conexant HSF modems, a driver source package with full speed enabled is available, but requires driver compiling. Read DOCs/Conexant.txt
The modem requires a dgcmodem package.
For all code packages from Linuxant.com, either a driver set matching the boot kernel will be installed,
or the drivers will first be compiled and then installed. The expert on modem software for Linux is
"Support (Jonathan)" <modem.support@linuxant.com>
Start at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for
eventually download of a dgcmodem-7.68.00.12full_k.???.zip package
with ??? the package type (deb, rpm, tar etc)
These packages have compiled drivers but will also compile a driver,
if there is a mismatch between the resident kernel and provided driver.
The generic dgcmodem-7.68.00.12full.tar.gz package only provides compiling support
007
Read DOCs/Conexant.txt
Writing DOCs/Conexant.txt
Predictive diagnostics for card in bus 00:03.0:
Modem chipset not detected on
NAME="Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller "
CLASS=0780
PCIDEV=8086:29a4
SUBSYS=8086:514d
IRQ=11
HDA2=00:1b.0
For candidate modem in: 00:03.0
0780 Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller
Primary device ID: 8086:29a4
Support type needed or chipset:
Predictive diagnostics for card in bus 00:1b.0:
NAME="Audio device: Intel Corporation 82801H "
CLASS=0403
PCIDEV=8086:284b
SUBSYS=8086:2111
IRQ=22
For candidate modem in: 00:1b.0
0403 Audio device: Intel Corporation 82801H
Primary device ID: 8086:284b
The base of the UDEV device file system is: /dev/.udev
Versions adequately match for the compiler installed: 4.4.2
and the compiler used in kernel assembly: 4.4.2
Minimal compiling resources appear complete:
make utility - /usr/bin/make
Compiler version 4.4
linuc_headers base folder /lib/modules/2.6.31.5-127.fc12.x86_64/build
However some compilations and executable functions may need additional files,
in the FileNames.h (so called kernel "h"eaders) collection installed in /usr/include/ .
For martian_modem, additional required packages are needed. The also required headers of package libc6 are commonly installed by default.
Compiling hsfmodem drivers does require linux-libc-dev and libc6-dev packages, for kernels 2.6.24 and later versions.
In not included on your install CD, search for them at
or comparable Repository for other Linux distros.
When compiling ALSA drivers, the utility "patch" will also be needed.
If a driver compilation fails, with message including some lack of some FileName.h (stdio.h for example), then
Some additional kernel-header files need installation to /usr/include. The minimal additional packages are libc6-dev
and any of its dependents, under Ubuntu linux-libc-dev
If an alternate ethernet connection is available,
$ apt-get update
$ apt-get -s install linux-kernel-devel
will install needed packages.
For Debian/Ubuntu related distributions, run the following command to display the needed package list:
Otherwise packages have to be found through
Once downloaded and transferred into a Linux partition,
they can be installed alltogether with:
$ sudo dpkg -i *.deb
Checking pppd properties:
-r-xr-xr-x. 1 root root 356136 2009-09-16 22:33 /usr/sbin/pppd
In case of an "error 17" "serial loopback" problem, see:
To enable dialout without Root permission do:
$ su - root (not for Ubuntu)
chmod a+x /usr/sbin/pppd
or under Ubuntu related Linuxes
chmod a+x /usr/sbin/pppd
Checking settings of: /etc/ppp/options
lock
In case of a message like:
Warning: Could not modify /etc/ppp/pap-secrets: Permission denied
see
For guidance on FAX usage, get from
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید get faxing.tar.gz
It has samples for a modem using port /dev/ttySL0, which must be changed to match your modem's port.
Read Modem/DOCs/YourSystem.txt concerning other COMM channels: virbr0
Which can interfere with Browser naviagation.
Don't worry about the following, it is for experts should trouble shooting be necessary.
================================================== ========
Checking for modem support lines:
--------------------------------------
/device/modem symbolic link:
slmodemd created symbolic link /dev/ttySL0:
Within /etc/udev/ files:
Within /etc/modprobe.conf files:
Within any ancient /etc/devfs files:
Within ancient kernel 2.4.n /etc/module.conf files:
--------- end modem support lines --------
ALONESUSE
01-07-2010, 19:09
سلام
این مشخصات کامل مودمم از تو لینوکس هست،
لطفا کمکم کنین!:
YourName, YourCountry kernel 2.6.31.5-127.fc12.x86_64
With this Subject Line cogent experts will be alerted, and useful case names left in the Archive.
can be found through:
They will know your Country's modem code, which may be essential for dialup service.
Responses from Discuss@Linmodems.org are sometimes blocked by an Internet Provider mail filters.
CPU=x86_64, fedora , ALSA_version=1.0.20
Linux version 2.6.31.5-127.fc12.x86_64 (mockbuild@x86-4.fedora.phx.redhat.com) (gcc version 4.4.2 20091027 (Red Hat 4.4.2-7) (GCC) ) #1 SMP Sat Nov 7 21:11:14 EST 2009
/etc/lsb-release not found
Presently install your Linux Distributions dkms package. It provides for automated driver updates,
Some modem drivers can only be used in 32 bit modem on x86_64 systems,
while some others are competent on x86_64 Systems. Cases are:
1)
for the snd-hda-intel audio+modem driver. Also applicable to AC97 modem controllers.
In both cases, 32 bit libraries must be installed to support the slmodemd helper having a precompiled 32 bit component.
2) For USB modems using the slusb.ko driver. 32 bit libraries must be installed to support the slmodemd helper having a precompiled 32 bit component
3) The hsfmodem and hcfpcimodem drivers for Conexant chipsest modes are x86_64 competent.
4) agrsm packages for LSI/AgereSystems softmodems are not competent on x86_64 systems.
cdc_acm snd_hda_intel
ID 0d49:7310 Maxtor
ID 04a9:1904 Canon, Inc.
ID 0572:1329 Conexant Systems (Rockwell), Inc.
ID 093a:2510 Pixart Imaging, Inc.
A sample report is:
00:03.0 Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller (rev 02)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 02)
For candidate card in slot 00:03.0, firmware information and bootup diagnostics are:
00:03.0 8086:29a4 8086:514d Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller
--- Bootup diagnostics for card in PCI slot 00:03.0 ----
pci 0000:00:03.0: reg 10 64bit mmio: [0xa7b04900-0xa7b0490f]
pci 0000:00:03.0: PME# supported from D0 D3hot D3cold
pci 0000:00:03.0: PME# disabled
pci 0000:03:00.0: reg 10 io port: [0x1018-0x101f]
pci 0000:03:00.0: reg 14 io port: [0x1024-0x1027]
pci 0000:03:00.0: reg 18 io port: [0x1010-0x1017]
pci 0000:03:00.0: reg 1c io port: [0x1020-0x1023]
pci 0000:03:00.0: reg 20 io port: [0x1000-0x100f]
pci 0000:03:00.0: reg 24 32bit mmio: [0xa7a00000-0xa7a001ff]
pci 0000:03:00.0: supports D1
pci 0000:03:00.0: PME# supported from D0 D1 D3hot
pci 0000:03:00.0: PME# disabled
pci 0000:03:00.0: disabling ASPM on pre-1.1 PCIe device. You can enable it with 'pcie_aspm=force'
pata_marvell 0000:03:00.0: PCI INT A -> GSI 17 (level, low) -> IRQ 17
pata_marvell 0000:03:00.0: setting latency timer to 64
The PCI slot 00:03.0 of the modem card may be disabled early in
if help is needed.
For candidate card in slot 00:1b.0, firmware information and bootup diagnostics are:
00:1b.0 8086:284b 8086:2111 Audio device: Intel Corporation 82801H
22: 1737 2072 0 0 IO-APIC-fasteoi firewire_ohci, HDA Intel
pci 0000:00:1b.0: reg 10 64bit mmio: [0xa7b00000-0xa7b03fff]
pci 0000:00:1b.0: PME# supported from D0 D3hot D3cold
pci 0000:00:1b.0: PME# disabled
HDA Intel 0000:00:1b.0: PCI INT A -> GSI 22 (level, low) -> IRQ 22
HDA Intel 0000:00:1b.0: setting latency timer to 64
input: HDA Digital PCBeep as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/input/input5
input: HDA Intel Line In at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input6
input: HDA Intel Mic at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input7
input: HDA Intel Mic at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input8
input: HDA Intel Mic at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input9
input: HDA Intel Line In at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input10
input: HDA Intel Line Out at Ext Rear Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input11
input: HDA Intel HP Out at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input12
if help is needed.
=== Finished firmware and bootup diagnostics, next deducing cogent software. ===
Predictive diagnostics for card in bus 007:
SLOT="Bus 007 Device 002:"
NAME="Conexant Systems (Rockwell), Inc. "
bus=007
USBmodemID=0572:1329
IDENT=dgcmodem
Driver=dgcmodem
For a detailed USB cellphone usage report, see
For candidate modem in: 007
Writing DOCs/Intel.txt
For owners of a Dell PCs with Conexant HSF modems, a driver source package with full speed enabled is available, but requires driver compiling. Read DOCs/Conexant.txt
The modem requires a dgcmodem package.
For all code packages from Linuxant.com, either a driver set matching the boot kernel will be installed,
or the drivers will first be compiled and then installed. The expert on modem software for Linux is
"Support (Jonathan)" <modem.support@linuxant.com>
Start at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for
eventually download of a dgcmodem-7.68.00.12full_k.???.zip package
with ??? the package type (deb, rpm, tar etc)
These packages have compiled drivers but will also compile a driver,
if there is a mismatch between the resident kernel and provided driver.
The generic dgcmodem-7.68.00.12full.tar.gz package only provides compiling support
007
Read DOCs/Conexant.txt
Writing DOCs/Conexant.txt
Predictive diagnostics for card in bus 00:03.0:
NAME="Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller "
CLASS=0780
PCIDEV=8086:29a4
SUBSYS=8086:514d
IRQ=11
For candidate modem in: 00:03.0
0780 Communication controller: Intel Corporation 82P965/G965 HECI Controller
Primary device ID: 8086:29a4
CLASS=0403
SUBSYS=8086:2111
IRQ=22
Versions adequately match for the compiler installed: 4.4.2
and the compiler used in kernel assembly: 4.4.2
Compiler version 4.4
linuc_headers base folder /lib/modules/2.6.31.5-127.fc12.x86_64/build
in the FileNames.h (so called kernel "h"eaders) collection installed in /usr/include/ .
For martian_modem, additional required packages are needed. The also required headers of package libc6 are commonly installed by default.
Compiling hsfmodem drivers does require linux-libc-dev and libc6-dev packages, for kernels 2.6.24 and later versions.
If a driver compilation fails, with message including some lack of some FileName.h (stdio.h for example), then
Some additional kernel-header files need installation to /usr/include. The minimal additional packages are libc6-dev
$ apt-get update
For Debian/Ubuntu related distributions, run the following command to display the needed package list:
$ sudo dpkg -i *.deb
-r-xr-xr-x. 1 root root 356136 2009-09-16 22:33 /usr/sbin/pppd
chmod a+x /usr/sbin/pppd
chmod a+x /usr/sbin/pppd
lock
see
It has samples for a modem using port /dev/ttySL0, which must be changed to match your modem's port.
Read Modem/DOCs/YourSystem.txt concerning other COMM channels: virbr0
Don't worry about the following, it is for experts should trouble shooting be necessary.
Within /etc/udev/ files:
خیلی زیاده ... شما این رو دانلود و اجرا کن :
برای اجرا کردنش برو تو ترمینال و دستور زیر را بزن :
که به جای SOFTWARE باید مکان اون(آدرس پوشه) رو بهش بدی
november83
02-07-2010, 08:45
مودم من Huawei, smartAX MT 882a (از مودم های مخابرات) و لینوکسم suse 11.0 است.
لطفا طوری توضیح بدید که یه تازه کار بفهمه :blush:
ALONESUSE
02-07-2010, 08:49
سلام
اون متن بالا بلند که نوشتم خروجی همبن برنامه ÷س از اجرا بودش که اگر اشتباه نکنم مودمم میشه
connexant
اما از یه مدل عجیب!
این یه قسمت از خروجی برنامه هست
حالا مودم من hcf هست یا hsf؟
مشکل فعلی من با چی÷ست مودم هست که گنگه!
سلام
اون متن بالا بلند که نوشتم خروجی همبن برنامه ÷س از اجرا بودش که اگر اشتباه نکنم مودمم میشه
connexant
اما از یه مدل عجیب!
این یه قسمت از خروجی برنامه هست
حالا مودم من hcf هست یا hsf؟
مشکل فعلی من با چی÷ست مودم هست که گنگه!
داخل ویندوز قبلا با چه نامی میشناخت .... خب شما هر دو درایور رو نصب کنید .... بالاخره با یکی باید جپاب بده اگر بوف مودم رو شنیدید که درسته و گرنه دوباره سعی کنید....
می دونم از این استفاده کردید منظورم ایکه فقط تیکه ی مودم رو بزارید نه همش رو...
Lagon666
03-07-2010, 21:40
سلام
روتری به نام Symphony 3200U دارم که فقط با USB وصل میشه. آیا درایوری برای نسخه های لینوکس میتونید معرفی کنید؟
سلام
روتری به نام Symphony 3200U دارم که فقط با USB وصل میشه. آیا درایوری برای نسخه های لینوکس میتونید معرفی کنید؟
باید با پکیج eciadsl اون رو امتحان کنید می تونید بگید مال چه شرکتی است در اصل ؟ فکر کنم asus باشه ..
november83
05-07-2010, 14:20
چرا کسی جواب منو نمی ده؟ :19:
لطفا کمکم کنید نصبش کنم (تازه کارم )
Lagon666
05-07-2010, 22:50
باید با پکیج eciadsl اون رو امتحان کنید می تونید بگید مال چه شرکتی است در اصل ؟ فکر کنم asus باشه ..
بله، از شرکت پارس آنلاین
البته توی یک منبع غیر معتبر خوندم که چیپ سِت این روتر ها Conexant هست.
در ضمن خوندم که این روتر ها رو یه شرکت نامشخص توی دوبی میزنه و هیچ جایه دیگه ی دنیا هم پیدا نمیشه.
خوشحال میشم بتونید کمکم کنید.
بله، از شرکت پارس آنلاین
البته توی یک منبع غیر معتبر خوندم که چیپ سِت این روتر ها Conexant هست.
در ضمن خوندم که این روتر ها رو یه شرکت نامشخص توی دوبی میزنه و هیچ جایه دیگه ی دنیا هم پیدا نمیشه.
خوشحال میشم بتونید کمکم کنید.
یه خروجی از اتصال adsl یو اس بی تون اینجا بذارید
پکیج eciadsl هم باید دانلود و نصبش کنید .
مهم اینکه مدل شما باید sync بشه حالا شناختنش هم به کنار ... من مدلتون رو سرچ کردم ولی eciadsl این مدل رو ساپورت نمی کرد.
ولی خوب شاید با چیب ست دیگه ای بشه به کارش انداخت .
خروجی
رو هم لطفا بذارید.
چرا کسی جواب منو نمی ده؟ :19:
لطفا کمکم کنید نصبش کنم (تازه کارم )
این مدل مودمتون که نیاز به نصب نداره ...
LAN داره و خیلی را حت از کارت شبکتون رو بهش وصل و استفاده کنید . البته احتمالا شما
در حالت brigde مد نظرتون هست ...
اگه PPPoe باشه کافیه کابل لن رو بهش متصل کنید
نیازی به نصب نیست .
مگه شما با lan وصل نمیشید ؟ درایور لازم نیست...
november83
07-07-2010, 09:58
چرا با LAN وصل می شم ولی تنظیماتش چی؟
توی پست های قبلی دیدم برای suse کسی توضیح نداده منم از بقیه سر در نیاوردم :41:
چرا با LAN وصل می شم ولی تنظیماتش چی؟
توی پست های قبلی دیدم برای suse کسی توضیح نداده منم از بقیه سر در نیاوردم :41:
منظورتون رو متوجه نمیشم ؟ تنظیمات چی ؟ آخه تنظیماتی نمی خواد ؟
اگه منظورتون :
که این بحثش جداست ... بیشتر توضیح میدید چه تنظیماتی مد نظرتونه ؟
danial_848
08-07-2010, 18:55
این تنظیمات رو میتونی با مجموعه ابزارهای YaST هم دستکاری کنی. الآن روی سیستم SUSE ندارم جزئیاتش رو نمیتونم بگم ولی خودت هم بگردی پیدا میکنی.
capitan black
30-07-2010, 17:35
سلام..دوستان من مودم adsl که usb هستش با مارک smc چجوری توی اوبونتو نصب کنم؟..مرسی
danial_848
30-07-2010, 18:56
سلام..دوستان من مودم adsl که usb هستش با مارک smc چجوری توی اوبونتو نصب کنم؟..مرسی
شخصاً توصیه میکنم USB مودم برای ADSL در لینوکس رو کاملاً بیخیال شو
ولی اگر اصرار داری شاید اگر در ubuntu.com مظرح کنی جواب بگیری
دراینمورد این رو هم ببین
capitan black
30-07-2010, 19:45
دراینمورد این رو هم ببین
نه مودم از طریق LAN وصله به کامپیوتر...من اشتباه گفتم..:31:
راهی هست؟
نه مودم از طریق LAN وصله به کامپیوتر...من اشتباه گفتم..:31:
راهی هست؟
فقط کافیه که از کابل استفاده کنید همین ...
هیچ تنظیم نمی خواد .
مثل ویندوز ....
اگه می خواهید که manual وصل بشید باید از طریق r-pppoe استفاده کنید ....
یعنی مودم در حالت bridge باشه و بخواهید خودتون اون رو وصل کنید...
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
دراینمورد این رو هم ببین
آخه چرا ؟!
پس تکلیف پکیج eciadsl چی میشه ؟
درسته زخمت داره ولی ارزشمنده ...
البته یه جورایی با حرفتون موافقم .
danial_848
31-07-2010, 01:48
آخه چرا ؟!
پس تکلیف پکیج eciadsl چی میشه ؟
درسته زخمت داره ولی ارزشمنده ...
البته یه جورایی با حرفتون موافقم .
چون این مشکل رو در فرومها زیاد دیدم و معمولا هم پس از کلی آوارگی نتیجه نگرفتند:13:
چون این مشکل رو در فرومها زیاد دیدم و معمولا هم پس از کلی آوارگی نتیجه نگرفتند:13:
بله ...
ولی من هم خودم یه زمانی مودم usb داشتم که بالاخره اون رو به کار انداختم .
تازه مدل من خیلی فدیمی بود ...
ولی خیلی خوب کار می کرد ...
با همین Eciadsl به کار افتاد .
قبول دارم دردسر زیاد داره ولی نهایتا به نتیحه های خوبی میرسه ...
thelastblack
04-08-2010, 09:05
سلام
من يه نوتبوك compaq 510 روش ubuntu lts ريختم ميخوام مودمش رو راه بندازم
مدل مودم رو تو ويندوز agere systems hda modem ميشناسه
ميتونم راه بندازمش؟
با wvdial يه بار تست كردم مودمي در كار نبود
حالا يه كمكي ميكنين؟
سلام
ميتونم راه بندازمش؟
حالا يه كمكي ميكنين؟
شما اول این رو دانلود کنید و اجرا کنید :
و
برای اجرای اون این دستورات رو باید انجام بدید (از جالت فشرده خارج کنید) :
یه فایل ModemData ایجاد می کنه که توش نجوه ی فعال سازیش گفته شده.
این لینک رو هم مطالعه کنید بد نیست :
Lagon666
04-08-2010, 13:02
درود بر Alyssa
حدود یک ماه پیش سوال پرسیده بودم. شما گفتید که خروجی lsusb و -v اونو بزارم. اینم خدمت شما:
درود بر Alyssa
حدود یک ماه پیش سوال پرسیده بودم. شما گفتید که خروجی lsusb و -v اونو بزارم. اینم خدمت شما:
ممنونم...
من همون موقع سرچ کردم ولی به نظر میاد که یکم با مشکل رو برو بشید این دو لینک رو مطالعه کنید :
و
با eciadsl امتحان کنید که آموزش آن در این انجمن هست. اگر مودم شما تشخیص داده شد و به اصطلاح Sync شد . میشه راش انداخت .
Lagon666
04-08-2010, 18:15
سلام
بله، این لینک هایی که شما دادین رو قبلا سر زدم. توی ubuntuforums هم رفتم.
اینجا تاپیکی در مورد آموزش eciadsl نبود. ممکنه توی پست های همین تاپیک باشه؟:20:
سلام
بله، این لینک هایی که شما دادین رو قبلا سر زدم. توی ubuntuforums هم رفتم.
اینجا تاپیکی در مورد آموزش eciadsl نبود. ممکنه توی پست های همین تاپیک باشه؟:20:
شبیه به لینک های این تاپیک است و مراحل همونه .... با دقت مطالعه کنید :
thelastblack
06-08-2010, 11:35
سلام
ميتونم راه بندازمش؟
حالا يه كمكي ميكنين؟
از برنامه scanModem استفاده کردم بعد ModemData رو فرستادم به linmodem اونا هم بهم جواب دادن و گفتن اینا رو نصب کن:
agrsm-11c11040_20091225_i386
agrsm-tools_0.0.1_all
جفتش هم پکیج دبیان هستن. هردو رو نصب کردم ولی هنوز wvdialconf مودمی نمیشناسه.... بعد از نصب باید کار دیگه ای هم بکنم؟
از برنامه scanModem استفاده کردم بعد ModemData رو فرستادم به linmodem اونا هم بهم جواب دادن و گفتن اینا رو نصب کن:
agrsm-11c11040_20091225_i386
agrsm-tools_0.0.1_all
جفتش هم پکیج دبیان هستن. هردو رو نصب کردم ولی هنوز wvdialconf مودمی نمیشناسه.... بعد از نصب باید کار دیگه ای هم بکنم؟
می تونید متن مودم دیتا رو بزارید ؟
چون مودم دیتا کامل توضیح داده خود شما هم مطالعش می کردید بد نبود ....
thelastblack
06-08-2010, 23:02
اینم متن modemdata :
YourName, YourCountry kernel 2.6.32-21-generic
can be found through:
CPU=i686, Ubuntu , ALSA_version=1.0.21
Linux version 2.6.32-21-generic (buildd@rothera) (gcc version 4.4.3 (Ubuntu 4.4.3-4ubuntu5) ) #32-Ubuntu SMP Fri Apr 16 08:10:02 UTC 2010
Distrib_ID=Ubuntu
DistribCodeName=lucid
AptRepositoryStem=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cdc_acm snd_hda_intel
ID 04f3:0212 Elan Microelectronics Corp. Laser Mouse
ID 0421:0216 Nokia Mobile Phones
ID 04f2:b159 Chicony Electronics Co., Ltd
A sample report is:
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 03)
00:1b.0 8086:284b 103c:308a Audio device: Intel Corporation 82801H
16: 1103 299 IO-APIC-fasteoi uhci_hcd:usb3, HDA Intel
[ 0.266618] pci 0000:00:1b.0: reg 10 64bit mmio: [0xe8604000-0xe8607fff]
[ 0.266686] pci 0000:00:1b.0: PME# supported from D0 D3hot D3cold
[ 0.266691] pci 0000:00:1b.0: PME# disabled
[ 15.693916] HDA Intel 0000:00:1b.0: power state changed by ACPI to D0
[ 15.693930] HDA Intel 0000:00:1b.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16
[ 15.693964] HDA Intel 0000:00:1b.0: setting latency timer to 64
[ 15.806178] input: HDA Digital PCBeep as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/input/input9
[ 15.825092] input: HDA Intel Mic at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input10
[ 15.825278] input: HDA Intel HP Out at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input11
if help is needed.
===== Advanced Linux Sound Architecture (ALSA) diagnostics =====
The ALSA packages provide audio support and also drivers for some modems.
ALSA diagnostics are written during bootup to /proc/asound/ folders.
The modem cards detected by "aplay -l" are: None
The /proc/asound/pcm file reports:
-----------------------
00-00: STAC92xx Analog : STAC92xx Analog : playback 1 : capture 1
about /proc/asound/cards:
------------------------
0 [Intel ]: HDA-Intel - HDA Intel
HDA Intel at 0xe8604000 irq 16
PCI slot 00:1b.0 has a High Definition Audio Card
The drivers are in the kernel modules tree at:
/lib/modules/2.6.32-21-generic/kernel/sound/pci/hda/snd-hda-intel.ko
The modem codec file for the HDA card is: /proc/asound/card0/codec#1
--------------------------------------------------------
Codec: LSI ID 1040
Address: 1
Function Id: 0x2
Vendor Id: 0x11c11040
Subsystem Id: 0x103c1378
Revision Id: 0x100200
Modem Function Group: 0x1
The audio card hosts a softmodem chip: 0x11c11040
The softmodem chip 11c11040 is hosted on the Subsytem of the High Definition Audio card,
and is supported by the AgereSystems/LSI driver pair agrmodem + agrserial, which is provided by
the most current package agrsm-11c11040-version at
If not a Conexant modem, the driver agrsm with its dependent drivers:
----------
provide audio + modem support with the modem chip residing on the subsystem.
Any particular card can host any one of several soft modem chips.
CLASS=0403
SUBSYS=103c:308a
IRQ=16
SOFT=8086:284b.HDA
HDAchipVendorID=11c1
CHIP=0x11c11040
IDENT=agrsm
Driver=agrsm
package=agrsm-11c11040
Subsystem PCI_id 103c:308a
Softmodem codec or chipset from diagnostics: 0x11c11040
from Archives:
The HDA card softmodem chip is 0x11c11040
Support type needed or chipset: agrsm
Writing DOCs/Intel.txt
The AgereSystems/LSI agrsm code supports compiling of a agrmodem + agrserial driver pair.
There are a few different chipsets which use this driver pair, but they use different code resources:
Chipsets KV* PackageNames (most current as of November 2009)
----------------------------------------------------------------------------------------------
11c1:048c and 11c1:048f 2.6.29 agrsm048pci-2.1.60_20100108_i386.deb or agrsm048pci-2.1.60_20100108.tar.gz
11c1:0620 2.6.31 agrsm06pci-2.1.80_20100106_i386.deb or agrsm06pci-2.1.80~20100106.tar.gz !!
11c11040 (on HDA audio cards) 2.6.31 agrsm-11c11040_20091225_i386.deb or agrsm-11c11040-2.1.80~20091225.tar.bz2 !!
All available at:
Additionally there are;
automation & testing agrsm-tools_0.0.1_all.deb or agrsm-tools-0.0.1-2.noarch.rpm
General background agrsm_howto.txt
------------------------------------------------------------------------------------------------
* KV == latest kernel release with a reported success
!! Latest update with major credit to Nikolay Zhuravlev
But see conflict issue:
For the 11c11040 chip with kernels 2.6.31 and later a change in a modules loading settingmay be necessary.
Within the file /etc/modprobe.d/alsa-base.conf (or equivalent for your Distro), change the phrase:
options snd-hda-intel power_save=10
to:
options snd-hda-intel power_save=0
or the agrsm drivers will not function. For Ubuntu related systems this can be done with:
$ sudo gedit /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
Report from Bjorn Wielens:
Please note- trying to load the modules on a OpenSuSE 11.2 system gives
an error about the module_version symbol. Using:
# modprobe --force agrmodem
# modprobe --force agrserial
is necessary to load the drivers, and does not appear to cause ill effects.
All of the above packages are dkms competent. This means that if your Linux distros dkms package
is previously installed, if provides for future updates matching forthcoming kernels.
-------------- end Agere Systems section -------------------
Completed candidate modem analyses.
Versions adequately match for the compiler installed: 4.4.3
and the compiler used in kernel assembly: 4.4.3
Compiler version 4.4
linuc_headers base folder /lib/modules/2.6.32-21-generic/build
$ apt-get update
$ sudo dpkg -i *.deb
-rwsr-xr-- 1 root dip 273312 2010-03-07 07:29 /usr/sbin/pppd
sudo chmod a+x /usr/sbin/pppd
asyncmap 0
noauth
crtscts
lock
hide-password
modem
proxyarp
lcp-echo-interval 30
lcp-echo-failure 4
noipx
see
Read Modem/DOCs/YourSystem.txt concerning other COMM channels: eth0 ppp0
Within /etc/udev/ files:
/etc/modprobe.d/alsa-base.conf:options snd-atiixp-modem index=-2
/etc/modprobe.d/alsa-base.conf:options snd-via82xx-modem index=-2
/etc/modprobe.d/blacklist-modem.conf:# Uncomment these entries in order to blacklist unwanted modem drivers
/etc/modprobe.d/blacklist-modem.conf:# blacklist snd-atiixp-modem
/etc/modprobe.d/blacklist-modem.conf:# blacklist snd-via82xx-modem
زیاد بود دیگه ..... D:
thelastblack
06-08-2010, 23:11
اینم متن modemdata :
YourName, YourCountry kernel 2.6.32-21-generic
can be found through:
CPU=i686, Ubuntu , ALSA_version=1.0.21
Linux version 2.6.32-21-generic (buildd@rothera) (gcc version 4.4.3 (Ubuntu 4.4.3-4ubuntu5) ) #32-Ubuntu SMP Fri Apr 16 08:10:02 UTC 2010
Distrib_ID=Ubuntu
DistribCodeName=lucid
AptRepositoryStem=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cdc_acm snd_hda_intel
ID 04f3:0212 Elan Microelectronics Corp. Laser Mouse
ID 0421:0216 Nokia Mobile Phones
ID 04f2:b159 Chicony Electronics Co., Ltd
A sample report is:
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller (rev 03)
00:1b.0 8086:284b 103c:308a Audio device: Intel Corporation 82801H
16: 1103 299 IO-APIC-fasteoi uhci_hcd:usb3, HDA Intel
[ 0.266618] pci 0000:00:1b.0: reg 10 64bit mmio: [0xe8604000-0xe8607fff]
[ 0.266686] pci 0000:00:1b.0: PME# supported from D0 D3hot D3cold
[ 0.266691] pci 0000:00:1b.0: PME# disabled
[ 15.693916] HDA Intel 0000:00:1b.0: power state changed by ACPI to D0
[ 15.693930] HDA Intel 0000:00:1b.0: PCI INT A -> GSI 16 (level, low) -> IRQ 16
[ 15.693964] HDA Intel 0000:00:1b.0: setting latency timer to 64
[ 15.806178] input: HDA Digital PCBeep as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/input/input9
[ 15.825092] input: HDA Intel Mic at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input10
[ 15.825278] input: HDA Intel HP Out at Ext Front Jack as /devices/pci0000:00/0000:00:1b.0/sound/card0/input11
if help is needed.
===== Advanced Linux Sound Architecture (ALSA) diagnostics =====
The ALSA packages provide audio support and also drivers for some modems.
ALSA diagnostics are written during bootup to /proc/asound/ folders.
The modem cards detected by "aplay -l" are: None
The /proc/asound/pcm file reports:
-----------------------
00-00: STAC92xx Analog : STAC92xx Analog : playback 1 : capture 1
about /proc/asound/cards:
------------------------
0 [Intel ]: HDA-Intel - HDA Intel
HDA Intel at 0xe8604000 irq 16
PCI slot 00:1b.0 has a High Definition Audio Card
The drivers are in the kernel modules tree at:
/lib/modules/2.6.32-21-generic/kernel/sound/pci/hda/snd-hda-intel.ko
The modem codec file for the HDA card is: /proc/asound/card0/codec#1
--------------------------------------------------------
Codec: LSI ID 1040
Address: 1
Function Id: 0x2
Vendor Id: 0x11c11040
Subsystem Id: 0x103c1378
Revision Id: 0x100200
Modem Function Group: 0x1
The audio card hosts a softmodem chip: 0x11c11040
The softmodem chip 11c11040 is hosted on the Subsytem of the High Definition Audio card,
and is supported by the AgereSystems/LSI driver pair agrmodem + agrserial, which is provided by
the most current package agrsm-11c11040-version at
If not a Conexant modem, the driver agrsm with its dependent drivers:
----------
provide audio + modem support with the modem chip residing on the subsystem.
Any particular card can host any one of several soft modem chips.
CLASS=0403
SUBSYS=103c:308a
IRQ=16
SOFT=8086:284b.HDA
HDAchipVendorID=11c1
CHIP=0x11c11040
IDENT=agrsm
Driver=agrsm
package=agrsm-11c11040
Subsystem PCI_id 103c:308a
from Archives:
Support type needed or chipset: agrsm
Writing DOCs/Intel.txt
The AgereSystems/LSI agrsm code supports compiling of a agrmodem + agrserial driver pair.
There are a few different chipsets which use this driver pair, but they use different code resources:
Chipsets KV* PackageNames (most current as of November 2009)
----------------------------------------------------------------------------------------------
11c1:048c and 11c1:048f 2.6.29 agrsm048pci-2.1.60_20100108_i386.deb or agrsm048pci-2.1.60_20100108.tar.gz
11c1:0620 2.6.31 agrsm06pci-2.1.80_20100106_i386.deb or agrsm06pci-2.1.80~20100106.tar.gz !!
11c11040 (on HDA audio cards) 2.6.31 agrsm-11c11040_20091225_i386.deb or agrsm-11c11040-2.1.80~20091225.tar.bz2 !!
All available at:
Additionally there are;
automation & testing agrsm-tools_0.0.1_all.deb or agrsm-tools-0.0.1-2.noarch.rpm
General background agrsm_howto.txt
------------------------------------------------------------------------------------------------
* KV == latest kernel release with a reported success
!! Latest update with major credit to Nikolay Zhuravlev
But see conflict issue:
For the 11c11040 chip with kernels 2.6.31 and later a change in a modules loading settingmay be necessary.
Within the file /etc/modprobe.d/alsa-base.conf (or equivalent for your Distro), change the phrase:
to:
or the agrsm drivers will not function. For Ubuntu related systems this can be done with:
Report from Bjorn Wielens:
Please note- trying to load the modules on a OpenSuSE 11.2 system gives
an error about the module_version symbol. Using:
# modprobe --force agrmodem
# modprobe --force agrserial
is necessary to load the drivers, and does not appear to cause ill effects.
All of the above packages are dkms competent. This means that if your Linux distros dkms package
is previously installed, if provides for future updates matching forthcoming kernels.
-------------- end Agere Systems section -------------------
Completed candidate modem analyses.
Versions adequately match for the compiler installed: 4.4.3
and the compiler used in kernel assembly: 4.4.3
Compiler version 4.4
linuc_headers base folder /lib/modules/2.6.32-21-generic/build
$ apt-get update
$ sudo dpkg -i *.deb
-rwsr-xr-- 1 root dip 273312 2010-03-07 07:29 /usr/sbin/pppd
asyncmap 0
noauth
crtscts
lock
hide-password
modem
proxyarp
lcp-echo-interval 30
lcp-echo-failure 4
noipx
see
Read Modem/DOCs/YourSystem.txt concerning other COMM channels: eth0 ppp0
Within /etc/udev/ files:
/etc/modprobe.d/alsa-base.conf:options snd-atiixp-modem index=-2
/etc/modprobe.d/alsa-base.conf:options snd-via82xx-modem index=-2
/etc/modprobe.d/blacklist-modem.conf:# Uncomment these entries in order to blacklist unwanted modem drivers
/etc/modprobe.d/blacklist-modem.conf:# blacklist snd-atiixp-modem
/etc/modprobe.d/blacklist-modem.conf:# blacklist snd-via82xx-modem
زیاد بود دیگه ..... D:
from Archives:
خب ...
to:
شما این رو انجام دادید ؟
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
from Archives:
خب ...
to:
شما این رو انجام دادید ؟
" من یه بار دکمه ارسال رو زدم چرا دو پست فرستاد نمی دونم؟!!!!"
thelastblack
07-08-2010, 13:51
تو اون فايل كه نوشته اون خط وجود نداره ولي خودم اضافه كردم؛ مشكلي كه نداره؟
تو اون فايل كه نوشته اون خط وجود نداره ولي خودم اضافه كردم؛ مشكلي كه نداره؟
نه شما اون رو اضافه کنید ...
اگر مودم شما detect شد که کار درست انجام شده که در لوگ مربوط به مودم تون مطمین بشید ....
thelastblack
12-08-2010, 07:43
دوستان من توی ویندوزوقتی گوشی رو با ویندوز از طریق بلوتوث pair میکنم یه مودمی به اسم standard bluetooth میاد که میتونم باهاش از طریق بلوتوث و GPRS موبایلم برم اینترنت..... تو لینوکس همچین امکانی نیست؟
لینک زیر رو ببینید کامل توضیح داده است :
تمامی صفحاتش رو بخونید ...
لینک های زیر هم بد نیستند :
و
و
این هم یه نکاه بندازید خوبه ...
thelastblack
12-08-2010, 18:17
من همه رو نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد.... اصلا باید چیکار کنم؟ نمیدونم اصلا منظورم رو درست فهموندم یا نه...
من میخوام از GPRS روی کامپیوتر استفاده کنم نه از اینترنت کامپیوتر روی موبایلم.... موبالم هم N86 هست...
من همین الان این پست را طریق gprs که به کامپیترم وصل است دارم مینویسم. گوشی من سونی اریکسون k810 است که با کابل به سیستم وصل است.بعد کافیه که به network connections بری و یه کانکشن mobile broad band درست کنی.بعد دیگه وصل میشی. در کل مشکل نیست.حالا اگه بخوای با بلوتوث وصل بش تقریبا یه همچین روشی داره. موفق باشین
thelastblack
15-08-2010, 14:34
دوست عزيز
من اين كارو بلدم و هميشه استفاده ميكنم ولي ميخوام با bluetooth باشه كه نيازي به كابل نباشه
شما باید به dependency های اون bluetooth هم اضافه کنید تا بتونید از طریق
networkManager کانکشنی بر اساس اون درست کنید
مطالعه مبحث bluetooth در لینوکس کمک شما خواهد کرد.
alisat80
19-08-2010, 17:50
دوستان خسته نباشید
من در مورد لینوکس تازه کارم و مشکل من در مورد نصب درایور مودمم در محیط لینوکس هست .
مودم من asus am602 است و adsl دارم و از طریق کابل شبکه به کامپیوترم متصل است ( باکمک یک هاب سوئیچ)
اولا از کدام نسخه لینوکس را استفاده کنم ؟
ثانیا من درایور لینوکسی مودمم را ندارم منو در مورد درایور مودمم راهنماییم کنید .
اگه میشه لطف کنید نصب درایور مودم را با شرایط فوق به من بگید .
با تشکر
شما برای انتخاب لینوکس می تونید review های مربوط به اون رو مطالعه کنید . برای شروع به کار تاپیکی در قسمت انجمن گنو لینوکس با این لینک هست .
برای شروع اوبونتو خوبه .... بقیه صحبت ها اونجا بشه بهتر ه .
در مورد درایور مودم شما باید از ئکیج eciadsl کمک بگیرید .
نصب اون بارها بیان شده اتفاقا در همین انجمن توضیح کامل داده شده است.
در مورد مودمتون بگم که شما باید در گوگل جستجو کنید و مطمین بشید آیا سائورتی براش وجود داره یا نه اگه داشت انشا الله درست میشه.
kkkaktoos
09-09-2010, 23:29
sharmande fingilish minevisam to linuxam farsi nasb nist
emroz open suse nasb kardam vali dg na ba linux va na ba windows mitonam az atarigh port ethernet vasl sham be internet (adsl daram) . hala bayad chi kar konam
مطمین بشید که آیا ethernet شما نصب هست یا نه
می تونید با :
از اون مطمین بشید ...
یک چیزه دیگه ببنید آیا سرویس eth0 ران هست یا نه :
kkkaktoos
10-09-2010, 11:31
حالا یعنی چی باید چی کار کنم ؟
باید تحت روت این کار ها رو انجام بدید ...
kkkaktoos
10-09-2010, 13:07
حالا باید چی کار کنم
هر دو اینترفیس که به نظر ران هستند .
منظورتون رو من درست متوجه نمی شم.
الان کدوم اینترفیس کار نمیکنه؟ الان مشکل با پورا لن دارید یا نه؟
sharmande fingilish minevisam to linuxam farsi nasb nist
emroz open suse nasb kardam vali dg na ba linux va na ba windows mitonam az atarigh port ethernet vasl sham be internet (adsl daram) . hala bayad chi kar konam
الان ping مگه نمی کنه؟ دو کارت شبکه دارید؟
kkkaktoos
10-09-2010, 23:15
دوست عزیز مودم zyxel 660ru دارم که 2 بورت داره فقط با usb توی لینوکس میتونم وصل بشم . فبل از این که لینوکس بریزم با بورت ethernet توی ویندوز وصل میشدم اما الان دیگه با این بورت وصل نمیشه نه توی لینوکس نه توی ویندوز .
و مشکل دیگه که باعث این همه جریان شده اینه که ویندوز سون از بورت usb مودمم بشتیبانی نمیکنه .
حالا راهنمایی کنید که بد جوری لنگم چون فقط یا لینوکس میتونم وصل شم
میدونم که خیلی توضیح طولانی و بیچیده ای شد .
thelastblack
12-09-2010, 12:54
سلام من تا دیروز رو ubuntu lucid خودم تونسته بودم مودمم رو راه بندازم ولی از دیشب که ubuntu رو دوباره ریختم دیگه نتوستم راش بندازم.
متن modemdata.txt رو قبلا اینجا گذاشتم اینم لینکش:
دوتا فایل agrsm-11c11040_20091225_i386 و agrsm-tools_0.0.1_all رو دانلود و نصب کردم.
اگه پست بعد رو هم بخونین اون کاری که دوست عزیز گفت هم انجام دادم.
قبلا اول میزدم modprobe agrserial
بعد با gnome-ppp میشد برم اینترنت ولی حالا وقتی میزنم modprobe agrserial میگه:
FATAL: Module agrmodem not found.
FATAL: Module agrserial not found.
دیگه نمیدونم چی کار کنم....
سلام من تا دیروز رو ubuntu lucid خودم تونسته بودم مودمم رو راه بندازم ولی از دیشب که ubuntu رو دوباره ریختم دیگه نتوستم راش بندازم.
متن modemdata.txt رو قبلا اینجا گذاشتم اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوتا فایل agrsm-11c11040_20091225_i386 و agrsm-tools_0.0.1_all رو دانلود و نصب کردم.
اگه پست بعد رو هم بخونین اون کاری که دوست عزیز گفت هم انجام دادم.
قبلا اول میزدم modprobe agrserial
بعد با gnome-ppp میشد برم اینترنت ولی حالا وقتی میزنم modprobe agrserial میگه:
FATAL: Module agrserial not found.
دیگه نمیدونم چی کار کنم....
یک lsmod انجام بدید شاید ماژول لود نشده....
دوست عزیز مودم zyxel 660ru دارم که 2 بورت داره فقط با usb توی لینوکس میتونم وصل بشم . فبل از این که لینوکس بریزم با بورت ethernet توی ویندوز وصل میشدم اما الان دیگه با این بورت وصل نمیشه نه توی لینوکس نه توی ویندوز .
و مشکل دیگه که باعث این همه جریان شده اینه که ویندوز سون از بورت usb مودمم بشتیبانی نمیکنه .
حالا راهنمایی کنید که بد جوری لنگم چون فقط یا لینوکس میتونم وصل شم
میدونم که خیلی توضیح طولانی و بیچیده ای شد .
آیا حالت اتصال به صورت PPPoE بوده قبل از هر چیز مودم رو ریست کردید ؟
توی ویندوز دیگه چه مشکلی داره ؟ نمی تونه اب پی بگیره؟
thelastblack
12-09-2010, 23:08
من lsmod رو زدم چیزی ندیدم که توش agr داشته باشه ( با grep هم تست کردم چیزی نبود )
خوب این یعنی ماژول لود نشده نه؟ چی کار کنم که لود شه؟
ممنون از جوابت...
خواهش میکنم ...
بله وقتی lsmod چیزی رو نشون نمیده یعنی اون ماژول لود نشده.
شما دوباره مراحل نصب رو انجام بدید .
بعضی از ماژول ها وقتی کار نمی کنند و یا لود نمیشند بهتره یک ریستارت انجام بدید .
همچنین مطمین بشید نصب شده یا نه : (یعنی این ماژول وحود داره یا نه)
thelastblack
13-09-2010, 11:54
دوباره نصب کردم کار میکنه ولی نه مثل قدیم. قدیما وقتی modprobe agrserial میزدم بعدش خود gnome-ppp مودم رو میشناخت میتونستم وصل شم.
ولی حالا اول باید بزنم modprobe agrmodem بعد همون دستور بالا بعد تازه باید به صورت دستی مودم رو به gnome-ppp بشناسونم.
فعلا کار میکنه تا بعد ببینیم چی میشه...
بازم ممنون دوست عزیز...
ویرایش: راستش بعد از نصب دوباره یه سری کارایی کردم که اینجوری داره کار میکنه.... یه سری راهنما واسه مودم های agere توی همون modemdata.txt بود رفتم گرفتمشون یکیشونو رفتم اینجوری داره کار میکنه الان یادم نیست چیکار کردم.... الان تو لینوکس هم نیستم که بببینم بگم....
سلام دوستان گرامی!
من یک EDGE USB MODEM تهیه کردم که باویندوز مشکلی نداره وقتی در ویندوز توی بورت usb میزارم نرم افزار توی خودش قرار دارد را نصب میکنم و به انترنت متصل میشم اما چند روزه که از ابونتو استفاده میکنم نمی تونم به انترنت از طریق EDGE MODEM وصل شم هیچ مدم را نمی شناسد لطفا کسی کمکم کند
لطفآ......
سلام دوستان گرامی!
من یک EDGE USB MODEM تهیه کردم که باویندوز مشکلی نداره وقتی در ویندوز توی بورت usb میزارم نرم افزار توی خودش قرار دارد را نصب میکنم و به انترنت متصل میشم اما چند روزه که از ابونتو استفاده میکنم نمی تونم به انترنت از طریق EDGE MODEM وصل شم هیچ مدم را نمی شناسد لطفا کسی کمکم کند
لطفآ......
لطفا یک lsusb بذارید اینجا ...
لطفا یک lsusb بذارید اینجا ...
same@ubuntu:~$ lsusb
Bus 007 Device 002: ID 0471:1237 Philips TalkTalk SNU5630NS/05 802.11bg
Bus 007 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 012: ID 0421:0486 Nokia Mobile Phones
Bus 005 Device 010: ID 1c4f:0003 SiGma Micro
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 002: ID 04f2:b008 Chicony Electronics Co., Ltd USB 2.0 Camera
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
same@ubuntu:~$
سلام دوستان عزیز
من باید در لینوکس ( centos ) سرویس BIND را نصب کنم (پروژه دانشگاه هست ) من از این سایت استفاده کردم
نصب شد و مشکلاتی هم توی اجرا کردنش داشتم ولی بلاخره اجرا شد
حالا مشکل این هست که وقتی به اینترنت وصل هستم کار می کند و زمانی که به اینترنت وصل نیستم Error میدهد
;; connection timed out; no servers could be reached
لطفا مرا راهنمایی کنید تا یکشنبه بیشتر وقت ندارم
سلام
من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1
thelastblack
09-01-2011, 13:57
دوستان این مودم های usb که تازه تو بازار زیاد شده و بهش سیم کارت میخوره تو لینوکس پشتیبانی میشن؟ من opensuse 11.3 دارم..
سلام
من جواب رو پیدا کردم ، میزارم اینجا که اگر کسی این سوال براش پیش اومد مثل من سرگردان نشه
باید توی فایل resolv.conf در برابر name server آی پی آدرس کامپیوتر را داد ، مانند 127.0.0.1
اون مقداری که توی فایل /etc/resolv.conf تعیین می کنی در واقع DNS سیستم شماست. معمولا باید 192.168.1.1 باشه که آدرس مودم هست! نمیدونم چه شکلی آدرس لوکال بهش دادی ولی میتونی از 8.8.8.8 که دیاناس سرور گوگل هست استفاده کنی.
سلام دوستان گرامی!
لطفآ......
ظاهرا این مودمها فقط برای ویندوز طراحی شدن و انحصاری هستن
بعضی هاش هم درایور مک دارن
و لینوکس هنوز قادر نیست مودم ها رو درست نصب کنه! یعنی توسعه دهندگان دنبال بالابردن تعداد خطوط برنامه اصلی هستند و نه بالا بردن دامنه فعالیت.
کسی هست متوجه بشه که در دنیا ADSL داره مثل آشغال جمع میشه و ما هنوز از این زباله محرومیم؟!
اینجا ایرانه و کسی نمی تونه اروپایی فکر کنه.
(من این حرفها رو واسه کی دارم میزنم؟!!)
مسئله خیلی ساده هست
وقتی کارخانه ای قطعه ای برای کامپیوتر می سازه و درایور برای گنو/لینوکس نمی ده یعنی چی؟!
یعنی اینکه نمی خواد شما از اون قطعه توی اون سیستم عامل استفاده کنی و این یعنی انحصار
حالا شما اگر که می خواستی گنو/لینوکس کار کنی نباید اصلا اونو می خریدی
از اسمش مشخصه winmodem
مسئله خیلی ساده هست
وقتی کارخانه ای قطعه ای برای کامپیوتر می سازه و درایور برای گنو/لینوکس نمی ده یعنی چی؟!
یعنی اینکه نمی خواد شما از اون قطعه توی اون سیستم عامل استفاده کنی و این یعنی انحصار
حالا شما اگر که می خواستی گنو/لینوکس کار کنی نباید اصلا اونو می خریدی
از اسمش مشخصه winmodem
ok ! یک قرن بعد ! حالا اونا نمی سازن! شما که این همه سنگ لینوکس رو به سینه و سر می زنید چی؟! چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟! به هر حال، با این سوبسیدهایی که برداشته شده و همه چیز گرون شده، صرف نداره. همون ویندوز و آنتی ویروس های نازنین برای من باارزش تر از لینوکسی جلوه می کنند که امنیتش به اینترنت وصل نمی شه!
شما یه ماشین میخری و سوارش میشی و ازش نهایت لذت رو میبری، متأسفانه روکش صندلی که تهیه میکنید کیفیت مناسبی نداشته و مناسب این ماشین نیست و باعث لذیت و آزارتون میشه. آیا این وظیفه خودرو سازه که مشکل روکش صندلی بی کیفیت و ناسازگار با خودرو رو براتون حل کنه؟
دوست عزیز شمایی قبل از خرید یک قطعه باید سازگاریشو با سیستم عاملی که میخواین تهیه کنین بررسی کنید.
گوشیهای موبایل که از کارخونههای پدر و مادر داری مثل سامسونگ، نوکیا، سونیاریکسون و ... هستند براحتی توسط لینوکس شناساسیی میشن و شما میتونی از این قابلیت اتصال به اینترنت توی سیستم عامل بهره ببری ولی قرار نیست من یک قطعهرو توی خونهم میسازم و هیچ اطلاعاتی از سورسش در اختیار کسی قرار نمیدم هم توی لینوکس ساپورت بشه.
چرا حرفهای بیمنطق میزنین دوست عزیز؟
درسته
توسعه دهندگان چطوری باید برای سخت افزاری که فقط سازندش می دونه چطوری کار می کنه و درایورهاشم کد بسته هست و هیچی نمی شه ازش فهید درایوری که در لینوکس کار کنه بسازن؟
اگرم می شد شما نمی تونی بگی چرا کاری نمی کنن
شما برای این سیستم عامل پولی ندادی پس نمی تونی انتظاری هم ازش داشته باشی
و در آخر هم بگم که اگر شما مجبور بودی که پول نازنینتون رو برای ویندوز بپردازی دیگه ویندوز با ارزش نبود
rootnt عزیز حتی اگه بحث مالی رو هم در نظر نگیریم باز هم ایراداتی که دوستان به لینوکس وارد میکنند متأسفانه منطقی نیست.
من بشخصه از انتقادات سازنده و درست استقبال میکنم ولی انتقادات بیجا و بیمنطق رو بهیچعنوان نخواهم پذیرفت.
ok ! یک قرن بعد ! حالا اونا نمی سازن! شما که این همه سنگ لینوکس رو به سینه و سر می زنید چی؟! چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟! به هر حال، با این سوبسیدهایی که برداشته شده و همه چیز گرون شده، صرف نداره. همون ویندوز و آنتی ویروس های نازنین برای من باارزش تر از لینوکسی جلوه می کنند که امنیتش به اینترنت وصل نمی شه!
دوست من، کسی اینجا ادعای دولوپر بودن نداره! تمام ما کاربر هستیم، خود من بزرگترین لطفی که در حق لینوکس کردم همکاری در ترجمه ی نصاب توزیع اوبونتو و همچنین همکاری در ترجمه ی سایت دبیان بوده! در غیر این صورت خود من نه وقت لازمه رو دارم و نه علاقه ی این کار رو.
ضمن اینکه دوست من، خود من رو آوردم به لینوکس چون بیش از اونکه خود سیستم عاملش رو دوست داشته باشم فرهنگش رو دوست داشتم، اینکه احترام به خواست توسعه دهندگان مهم هست.
وقتی شرکتی مودمی می سازه و برای فقط یک سیستم عامل درایور می ده یعنی یکجور ساخت و پاخت با اون سیستم عامل و یعنی عدم خواست شرکت برای مورد استفاده قرار گرفتن اون سخت افزار در مثلا لینوکس! فرهنگ بهتر بگم کد باز به ما می گه به هر دلیلی که هست! به این تصمیم احترام بگزاریم!
اگر قرار بر کرک و اینها بود که خوب ویندوز به اون خوبی! تازه من 6 سال پیش در یک نمایشگاه 400 دلار دادم یک بسته ی کامل ویندوز اکس پی و آفیس اکس پی + یک سی دی که نفهمیدم چی بود فکر کنم اسمش ms money بود! گرفتم، یک سال قبل هم دوباره 120 دلار دادم و آفیس 2007 گرفتم، ویندوز ویستا و 7 رو هم رایگان از دانشگاه گرفتم! یعنی می خوام بگم دنبال کرک و اینها نبودم، جزو تنها نرم افزارهایی که کرک استفاده کردم فوتوشاپ بود که اون هم واقعا در توانم نبود بخرمش! با این اوصاف بیایم برای لینوکس درایور مودم کرک کنیم!
اینهمه مودم اکسترنال هست که بدون مشکل کار می کنه! یا مودم های ADSL هماهنگ با لینوکس و حتی این broadband مودم ها هم قطعا اگر کمی جستجو بشه مدلهای سازگار دارند.
------------
ضمن اینکه از rootnt درخواست دارم پست های آخر این تاپیک رو پاک کنه، چون نه مربوط هست به این تاپیک و نه کلا موضوعیت داره، این پست رو هم دادم چون به قولی دیدم نوع نگاه اشتباه هست.
سپاس
Arash4484
25-02-2011, 19:58
وقتی شرکتی مودمی می سازه و برای فقط یک سیستم عامل درایور می ده یعنی یکجور ساخت و پاخت با اون سیستم عامل
ضمن موافقت با حرفهاتون بهتر است بگیم شرکتها به فکر سود خودشونن نه ساخت و پاخت ..چون اونجوری این شائبه بوجود میاد یک معامله ای هست و این حرفها
ولی در حقیقت چون تقریبن تمام بازار هدف شرکتها دارای ویندوزند..ایشان برای ویندوز درایور میدن و بخودش زحمت هزینه و دردسر برای برنامه نویسی برای یک سیستم عاملی که کاملن فرق داره رو نمیدن.
اگر مجموعه کاربرهای سیستم عامل دیگر بزرگ بشه مسلم بدونید برای اونم میدن..
فقط بحث اقتصادیه
==============================
چرا توسعه دهندگان، سعی نمی کنند اشتباهات اونها رو جبران کنند؟!
هیچ وقت تا حالا نشنیدم با مهندسی معکوس یا هر روشی برای قطعه ای خارج از کمپانی درایور ساخته شده باشه
من الان 1ساله با مشکل داریور MTP در ویندوز 7 درگیرم و گوشی نوکیام رو توی 7 نمیتونم بشناسونم...یه مشکل تقریبن معروفیه و یه روز ناگهان میبینید نمیتونید گوشیتون رو وین نمیشناسه...البته ترفندهای هست ولی خیلی محدوده....
دنبال راه حل دایمی یا ریپورت باگ به مایکروسافت بودم دیدم توی MSDN مطرح شده که مایکروسافت کاری نمیتونه بکنه و حل این باگ با نوکیاست..
................................
دوستانی که می خوان edge مودم بخرن اینو ببینن:
توی همه مدلهاش نوشته که لینوکس هم ساپورت می کنه
دوستان ویندوز کار گرفتن ولی تو گنو/لینوکس تست نشده هنوز
با سلام من مودم
edge huawei e153
سيمكارت خور خريده ام چگونه ميتوانم اين مودم را در اوبونتو 10.10 راه اندازي كنم
آيا درايوري براي اين مودم وجود دارد اگر هست برايم بگذاريد و طريقه نصب آن را توضيح دهيد با تشكر
با سلام من مودم
edge huawei e153
آيا درايوري براي اين مودم وجود دارد اگر هست برايم بگذاريد و طريقه نصب آن را توضيح دهيد با تشكر
شما اون رو توی ubuntu نصب کنید ببینید اصلا شاید شناسایی شد و مشکلی نداره !
موق باشین
thelastblack
05-05-2011, 19:55
با سلام من مودم
edge huawei e153
من یه دونه دارم ولی مدلش مثل شما نیست. با این حال من که مشکل نداشتم شما هم به احتمال زیاد نخواهید داشت.
مودم رو وصل کنید رو آیکون شبکه کلیک کنید یه گزینه واسه وصل شدن به شبکه ی موبایل GSM اضافه میشه. روش کلیک کنید یه سری next باید بزنید. توش کشور رو ایران انتخاب کنید هم تنظیمات همراه اول رو داره هم ایرانسل. مشکلی نخواهید داشت.
با سلام
خوب دوستان من هم الان از یکی از همین مودمها در ویندوز این پست رو میزنم اما توی لینوکس اینترنت ندارم
تنظیمات رو رفتم اما هنوز وصل نیستم این سیم کارت برای 1 ماه فعال شده و لذا اگه یوزر و پسورد بخواد ندارم و در ویندوز هم با نرم افزارش کانکت میشم
اینجا نمی خواد تنظیماتی انجام بدم ؟
سلام
دوستان من ubunyu 11.04 رو نصب کردم ولی هنوز نتونستن به اینترنت وصل شم.مودمم ADSL2 -Dlink 2520U می باشد که هم از طریق ethernet و هم از طریق USB وصل می شود.من شنیده بودم مودمهای dsl از طریق ethernet خیلی راحت میشه تو لینوکس وصل شد ولی من خیلی ور رفتم نتونسم؟ به نظرتون چه راهی هست؟اصلا این مودم وصل میشه.چون دراور واسه لینوکس تو cd اش نبود! ممنون
با سلام
خوب دوستان من هم الان از یکی از همین مودمها در ویندوز این پست رو میزنم اما توی لینوکس اینترنت ندارم
تنظیمات رو رفتم اما هنوز وصل نیستم این سیم کارت برای 1 ماه فعال شده و لذا اگه یوزر و پسورد بخواد ندارم و در ویندوز هم با نرم افزارش کانکت میشم
اینجا نمی خواد تنظیماتی انجام بدم ؟
در این گونه موارد از هرچیزی مهمتر این هست که مودم شما شناخته بشه و مورد پشتیبانی اوبونتو باشه
سلام
دوستان من ubunyu 11.04 رو نصب کردم ولی هنوز نتونستن به اینترنت وصل شم.مودمم ADSL2 -Dlink 2520U می باشد که هم از طریق ethernet و هم از طریق USB وصل می شود.من شنیده بودم مودمهای dsl از طریق ethernet خیلی راحت میشه تو لینوکس وصل شد ولی من خیلی ور رفتم نتونسم؟ به نظرتون چه راهی هست؟اصلا این مودم وصل میشه.چون دراور واسه لینوکس تو cd اش نبود! ممنون
شما اگر مودمت تنظیم شده باشه که به اینترنت متصل بشه و طریقه ی دادن IP هم DHCP باشه هیچ مشکلی نداره، کابل لن رو متصل کنید به سیستم، بعد مرورگرتون رو باز کنید، و آدرس 192.168.1.1 رو وارد کنید، از شما یوزرنیم و پسورد می خواهد، که با توجه به نوع مودمتون باید admin , admin باشه، در تنظیمات مربوط به WAN مودم رو تنظیم کنید که متصل بشه به اینترنت.
شما اگر مودمت تنظیم شده باشه که به اینترنت متصل بشه و طریقه ی دادن IP هم DHCP باشه هیچ مشکلی نداره، کابل لن رو متصل کنید به سیستم، بعد مرورگرتون رو باز کنید، و آدرس 192.168.1.1 رو وارد کنید، از شما یوزرنیم و پسورد می خواهد، که با توجه به نوع مودمتون باید admin , admin باشه، در تنظیمات مربوط به WAN مودم رو تنظیم کنید که متصل بشه به اینترنت.
ممنون.حقیقتش من احتمال میدم که lan مادربورد را نشناخته باشه مادربورد من giga هست مدل GA-EP31-DS3L که از چیپ ست RTL8111C برای network استفاده می کنه که تو cd ش درایور این مدل برای linux نبود ولی من گشتم تو اینترنت تو سایت شرکت سازندش درایورش رو پیدا کردم حالا سوالم اینه که از کجا باید بفهمم که اصلا تو ubuntu این درایور هست؟ (یا باید دانلود و کامپایل کنم) و به نظرتون اصلا اشکال از این هست یا از تنظیمات مودم هست ؟من طریقه IP دادن که فرمودید متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟
ممنون.حقیقتش من احتمال میدم که lan مادربورد را نشناخته باشه مادربورد من giga هست مدل GA-EP31-DS3L که از چیپ ست RTL8111C برای network استفاده می کنه که تو cd ش درایور این مدل برای linux نبود ولی من گشتم تو اینترنت تو سایت شرکت سازندش درایورش رو پیدا کردم حالا سوالم اینه که از کجا باید بفهمم که اصلا تو ubuntu این درایور هست؟ (یا باید دانلود و کامپایل کنم) و به نظرتون اصلا اشکال از این هست یا از تنظیمات مودم هست ؟من طریقه IP دادن که فرمودید متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟
من تو این 4-5 سالی که با گنو/لینوکس کار کردم، تا به الآن به موردی که کارت شبکه در سیستم شناخته نشه بر نخوردم! مگر اینکه کارت شبکه ی شما از این نوعهایی باشه که توسط USB متصل شده، که خوب اونها مشکل دارند، ولی اگر کارت روی مادربورد باشه و یا از درگاه های مادربورد متصل باشه، همونطور که گفتم هیچ مشکلی نداره.
راه امتحانش هم ساده هست، گفتم کابل لن رو متصل کنید، مرورگر رو باز کنید و در قسمت آدرس این IP رو وارد کنید 192.168.1.1 اگر پاسخ گرفتید یعنی به سیستم وصل هستید، یا اگر می خواهید مطمئن هم باشید که gateway همین هست به ویندوز برید و بر روی آیکون Ethernet کلیک کنید و ببنید که gateway چی هست، عموما همینی هست که گفتم.
در مورد تنظیمات مودم هم شرمنده اینجا جاش نیست، در انجمن اینترنت مطرح کنید تا دوستان بهتون کمک کنند، هر مودم رابط خودش رو داره و من فقط می تونم کلی بهتون کمک کنم، که در پست قبل گفتم.
من تو این 4-5 سالی که با گنو/لینوکس کار کردم ...
جناب کارت شبکه من on board هست از اون جایی که در ویندوز مادربورد درایورش نصب هست ولی تو ubuntu نصب نیستند و IP که شما فرمودید من قبلا امتحان کردم ولی اصلا وصل نمیشه و تنها همین احتمال هست که اصولا چیپ network مادربورد را نشناخته باشه.حالا می خوام بدونم از کجا می تونم بفهمم درایور این نوع چیپ تو لینوکس نصب هست یا نه؟
خروجی ۲ دستور زیر رو بزار:
lspci
و
ifconfig -a
با اینها میشه فهمید لینوکس کارت شبکه رو شناخته یا نه
سلام
من یه EDGE USB Modem دارم متفرقه است سایت هم نداره! میخوام ببینم درایور واسه ی لینوکس هم داره یا اصلا خود لینوکس بدون درایور هم ساپورتش میکنه؟ البته روش نوشته برای همه ورژنهای ویندوز و لینوکس. با ویندوز که مشکلی ندارم حتی تو سون هم نصب میشه ولی برای لینوکس درایور نذاشتن
چیپست این دستگاه زیمنس هست
اگه کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
سلام
من یه EDGE USB Modem دارم متفرقه است سایت هم نداره! میخوام ببینم درایور واسه ی لینوکس هم داره یا اصلا خود لینوکس بدون درایور هم ساپورتش میکنه؟ البته روش نوشته برای همه ورژنهای ویندوز و لینوکس. با ویندوز که مشکلی ندارم حتی تو سون هم نصب میشه ولی برای لینوکس درایور نذاشتن
اگه کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
شما اون وصل کنید ببینید اصلا شاید مشکلی نداشته باشه!و کار میکنه!
thelastblack
26-05-2011, 08:17
سلام
اگه کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
من خودم یه دونه دارم مشکلی هم ندارم . مدلش با ماله شما یکی نیست ولی فکر نمیکنم شما هم مشکلی داشته باشین.
شما اون وصل کنید ببینید اصلا شاید مشکلی نداشته باشه!و کار میکنه!
من خودم یه دونه دارم مشکلی هم ندارم . مدلش با ماله شما یکی نیست ولی فکر نمیکنم شما هم مشکلی داشته باشین.
وصل کردم اصلا نمیشناسه!
شما هم درایور نصب کردین یا بدون درایور ساپورتش میکنه؟
اگر تنظیمی یا ترفندی داره لطف کنید بگین ممنون میشم آخه خیلی بهش احتیاج دارم تو لینوکس
thelastblack
26-05-2011, 13:41
وصلش کن بعد روی آیکون شبکه کلیک کن. باید یه گزینه ی دیگه به اسم mobile broadband اضافه میشه روش کلیک کن. بعد تو تنظیماتش ایران رو انتخاب کن و مدل سیم کارتت رو. بعد هم دوباره روی آیکون شبکه بزن و روی کانکشنی که تازه درست کردی کلیک کن. باید وصل شده من که مشکلی نداشتم.
وصلش کن بعد روی آیکون شبکه کلیک کن. باید یه گزینه ی دیگه به اسم mobile broadband اضافه میشه روش کلیک کن. بعد تو تنظیماتش ایران رو انتخاب کن و مدل سیم کارتت رو. بعد هم دوباره روی آیکون شبکه بزن و روی کانکشنی که تازه درست کردی کلیک کن. باید وصل شده من که مشکلی نداشتم.
متاسفانه نمیشه! این گزینه ای که گفتی به منوی شبکه اضافه نمیشه فقط تو قسمت کانکشن این گزینه هست که تنظیمش کردم اضافه میشه تو لیست mobile broadband ولی تو منوی شبکه اضافه نمیشه اونجا هم هیچ گزینه ای نداره که کانکتش کنم حالا چیکار کنم؟؟؟
thelastblack
27-05-2011, 14:43
شما مودمت شناخته نمیشه من هم نمیدونم چجوری میشه کاری کرد.....
صبر کن دوستانی که بلدن جواب بدن....
من هم یه سرچی میکنم اگه چیزی پیدا کردم بهت میگم...
با دستورات
lsusb و ifconfig میتونی چک کنی ببینی شناخته شده یا نه
تا اونجایی که من دیدم مودمهایی بودن که درایور برای لینوکس ندارن و کار نمیکنن بعضیها هم دارن
شما باید ببینی شرکت سازندش درایوری ارائه کرده یا نه که گفتی متفرقه هست
یا اینکه لینوکس کرنل رو بررسی کنی که اینم بستگی به توزیعی که استفاده میکنی داره
شاید با یه لود کردن ماژول حل بشه شایدم اصلا نباشه
من کمک بیشتری نمیتونم بکنم
من بالاخره با ubuntu به اینترنت وصل شدم البته مشکل به نظرم از خود مودم هست مودمم مدل ۲۵۲۰u dlink هست که ۱ درگاه LAN داره و یه درگاه USB .که چون تو ویندوز ۷ باگ داشت باید هر دوشون رو وصل می کردم تا مودمم رو بشناسه.ولی تو ubuntu من فقط lan رو وصل می کردم و در این حالت هم نمیشناخت حتی درایورش رو از سایتش گرفتم و نصب کردم ولی باز نشناخت و اشکال از این بود که باید تو ubuntu هم دو تا کابل رو وصل میکردم.به هر حال گفتم شاید به درد کسی بخوره.
با سلام
من مودم رو نصب کردم ولی وقتی تو برنامه kppp گزینه query modem رو میزنم بعضی وقا میگه modem readyپنجره modem result باز میشه ,یه سری مقدار از at2 تا at 6 رو نشون میده ولی بعضی مواقع هیچ چیزی جلوی at ها نمینویسه ,ولی بعضی وقتا چرا یه چیزایی مینویسه و بعضی مواقع کلا میگه modem dosent respond و حتی اون موقعی هم که مودم جواب میده نمیتونه شماره گیری کنه وتو قسمت initializing هنگ میکنه تا مجبور میشم کل برنامه رو terminate کنم.الان من باید چی کار کنم ؟ :41:
فدورا (11)
با تشکر
thelastblack
22-07-2011, 17:50
با سلام
من مودم رو نصب کردم ولی وقتی تو برنامه kppp گزینه query modem رو میزنم بعضی وقا میگه modem readyپنجره modem result باز میشه ,یه سری مقدار از at2 تا at 6 رو نشون میده ولی بعضی مواقع هیچ چیزی جلوی at ها نمینویسه ,ولی بعضی وقتا چرا یه چیزایی مینویسه و بعضی مواقع کلا میگه modem dosent respond و حتی اون موقعی هم که مودم جواب میده نمیتونه شماره گیری کنه وتو قسمت initializing هنگ میکنه تا مجبور میشم کل برنامه رو terminate کنم.الان من باید چی کار کنم ؟ :41:
فدورا (11)
با تشکر
من چیز خاصی به نظرم نمیرسه ولی اگه میخوای کسی بهت کمک کنه بگو مدل مودمت چیه؟ USB هست یا PCI یا داخلی(لپتاپ)؟ و هر اطلاعات دیگه ای که به نظرت به درد میخوره...
من چیز خاصی به نظرم نمیرسه ولی اگه میخوای کسی بهت کمک کنه بگو مدل مودمت چیه؟ USB هست یا PCI یا داخلی(لپتاپ)؟ و هر اطلاعات دیگه ای که به نظرت به درد میخوره...
مدل PCI , Intel 536EP
thelastblack
29-09-2011, 18:52
راستی شما فدورات رو هم آپدیت کن شاید مشکلت حل شد(البته اگه امکانش هست)... ۱۱ الان قدیمی شده ۱۵ آخریشه..
hajisajjad
31-10-2011, 18:00
دوستان من روی لپ تابم لینوکس اوبونتو نصب کردم اما الان که میخوام با کابل شبکه وصل بشم به نت فیلد میشه
توی آموزشهایی که از سایتهای دیگه دیدم یه علامت اون بالای صفحه هست که وقتی روش میزنن کانکشن های ساخته شده رو میاره اما لپ تاپ من اونو نداره و جاش علامت وایرلس خودشو داره که توی اونم کانکشنهایی که من میسازم نشون نمیده
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
mohsen0000000000
16-11-2011, 14:21
سلام
من ميخوام درايور مودمم نصب كنم
ورژن كرنل 2.6.32.21 هست
من نميتونم درايور مودم رو مناسب با اين ورژن كرنل تو linuxant.com پيدا كنم
لطفا كمك كنيد
سلام
من ميخوام درايور مودمم نصب كنم
ورژن كرنل 2.6.32.21 هست
من نميتونم درايور مودم رو مناسب با اين ورژن كرنل تو linuxant.com پيدا كنم
لطفا كمك كنيد
درود
مودمت چیه؟؟HCF است یا HSF ؟؟؟؟
mohsen0000000000
25-11-2011, 21:46
درود
مودمت چیه؟؟HCF است یا HSF ؟؟؟؟
سلام
HSF
سلام
HSF
من نمیدونم از چه توزیعی استفاده میکنی و چند بیتی هست!ولی خب اون پایین این صفحه :
زیر اونجا که نوشته "Generic packages with source" بسته ی مربوط به خودت رو دانلود کن.
موفق باشین
j.siahboomi
25-12-2011, 17:53
سلام به همه
من کاربر جدید لینوکس هستم. میخوام از GPRS Modem استفاده کنم. qt3 و wvdial رو هم نصب کردم ولی موقع اجرای نرم افزار، آنتن نداره در صورتیکه با همون شرایط سخت افزاری و موقعیت تو Windows7 جواب میده. لینوکسم ubunto 11.04 هست و مودم D-Link DWM-156. لطفا راهنمایی کنید.:20:
سلام به همه
من کاربر جدید لینوکس هستم. میخوام از GPRS Modem استفاده کنم. qt3 و wvdial رو هم نصب کردم ولی موقع اجرای نرم افزار، آنتن نداره در صورتیکه با همون شرایط سخت افزاری و موقعیت تو Windows7 جواب میده. لینوکسم ubunto 11.04 هست و مودم D-Link DWM-156. لطفا راهنمایی کنید.:20:
به قسمت شبکه برو و یک کانکشن Mobile Broadband درست کن و حله دیگه !
j.siahboomi
28-12-2011, 09:08
به قسمت شبکه برو و یک کانکشن Mobile Broadband درست کن و حله دیگه !
تنظيمات mobile broadband رو انجام دادم.چطوري بايد connect بشم؟ توي نرم افزار مربوط به مودم هنوز آنتن نداره.
سلام من backtrack نصب کردم توی wicd network manager وایرلسو شناخته ولی بهش نمیتونم وصل بشم توی قسمت propertise نمیدونم چی باید وارد کنم ese static IPs و use static dns و use encryption ----> اینا گزینه هاش هستن زیر use encryption گزینه های زیادی هست. همه تست شدن ولی وصل نمیشه چیکارش کنم؟
thelastblack
01-06-2012, 19:52
تو همون wicd network manager یه گزینهی info یا get info داره کنار هرکدوم از شبکهها، بری تو اون بهت میگه encryption رو باید چی بزاری، رمز شبکه رو هم باید خودت داشته باشی. گزینههای دیگه رو هم دست نزن.
البته من رو backtrack ندیدمش رو slackware باهاش کار میکردم ولی فکر نکنم تفاوتی کنه.
هر کدومو میزنم نمیشه توی info برای encryption زده wep ولی توی گزینه ها wep خالی نداریم! مثلا نوشته (wep (hex (wep (passphrase wep shared/restricted همشونو زدم key هم زدم قبلا
یک چیز عجیب ! حالا ip عوض کردم connect میشه ولی صفحه اینترنت باز نمیشه یا software center چیزی دانلود نمیکنه! ping میکنم این میاد: root@bt:~# ping 4.2.2.4 PING 4.2.2.4 (4.2.2.4) 56(84) bytes of data. From 192.168.1.1 icmp_seq=1 Destination Host Unreachable From 192.168.1.1 icmp_seq=2 Destination Host Unreachable From 192.168.1.1 icmp_seq=5 Destination Host Unreachable
thelastblack
03-06-2012, 18:44
مگه باید آیپی رو دستی بدی واسه شبکت؟ اگه باید بدی که درست انجام دادی ولی اگه نه نیاز نیست آیپی بدی، خودش باید بگیره.
همون wep که انتخاب کردی درسته فقط دو مورد داره: یکی ascii هست یکی دیگه هم hex که این هم بستگی به رمزی داره که داری. معمولا رمزها رو ascii میدن ولی هردو رو امتحان کن یکیش جواب میده.
اگه هم نشد تلاش کن دستی به شبکه وصل شی. واسه دستی وصل شدن اینجا روی بخون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_wireless_in_the_live_envi ronment_.28optional.29
این صفحه ماله آرچ لینوکس هست ولی باید رو توزیعهای دیگه هم (با یکم تغییر شاید) جواب بده. یه امتحان بکنش. بخش WEP رو ببین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.