مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد تی وی فیلیپس
tohid_abi
21-12-2014, 15:28
سلام
از دوستان یکسری led فیلیپس وارد کرده سری 6000 که داخلش گیرنده دیجیتال خارجکی داره ر ی س ی و ر
بهم 47 اینچ رو قیمت داده 3200 ساخت مجارستان خواستم راهنمایی کنید بگیرم یا نه تی وی با همین قیمت و مشخصات در تهران بهتر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
romantic
22-12-2014, 12:27
سلام
از دوستان یکسری led فیلیپس وارد کرده سری 6000 که داخلش گیرنده دیجیتال خارجکی داره ر ی س ی و ر
بهم 47 اینچ رو قیمت داده 3200 ساخت مجارستان خواستم راهنمایی کنید بگیرم یا نه تی وی با همین قیمت و مشخصات در تهران بهتر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدلی که کاتالوگش رو گذاشتید، تصویرش رو که خب ندیدم. اما با جستجو در نت بنظر میاد تصویر خوبی داره. البته چند سایتی که بررسی کرده بودنش امتیاز خیلی خیلی بالایی هم بهش نداده بودن. میشه با اطمینان نسبتا بالایی گفت چیزی بیشتر از تولیدات برندهای ژاپنی و کرهای نداره.
بنظر پنل IPS داره چون یکی از سایتها از زاویه دیدش تعریف کرده بود. ضمن اینکه سهبعدی Passive داره که این گمان رو تقویت میکنه.
مثل اینکه پشت تلویزیون هم از این لامپ الایدیها برای Ambilight نصبه.
راستی اینم بگم که برندهای معروف وقتی روی تیوی ----- میذارن، فقط گیرنده ----s داره؛ یعنی فقط شبکههای SD رو میگیره، اونم مجانیها چون منوی کددهی وجود نداره.
در نظر داشته باشید که با ۳،۴۰۰،۰۰۰ تومن میتونید مدل سامسونگ 48H6490 رو با گارانتی تهیه کنید. اسمارت و 3D هم هست.
shahryar84
22-12-2014, 16:24
این مدلی که کاتالوگش رو گذاشتید، تصویرش رو که خب ندیدم. اما با جستجو در نت بنظر میاد تصویر خوبی داره. البته چند سایتی که بررسی کرده بودنش امتیاز خیلی خیلی بالایی هم بهش نداده بودن. میشه با اطمینان نسبتا بالایی گفت چیزی بیشتر از تولیدات برندهای ژاپنی و کرهای نداره.
بنظر پنل IPS داره چون یکی از سایتها از زاویه دیدش تعریف کرده بود. ضمن اینکه سهبعدی Passive داره که این گمان رو تقویت میکنه.
مثل اینکه پشت تلویزیون هم از این لامپ الایدیها برای Ambilight نصبه.
راستی اینم بگم که برندهای معروف وقتی روی تیوی ----- میذارن، فقط گیرنده ----s داره؛ یعنی فقط شبکههای SD رو میگیره، اونم مجانیها چون منوی کددهی وجود نداره.
در نظر داشته باشید که با ۳،۴۰۰،۰۰۰ تومن میتونید مدل سامسونگ 48H6490 رو با گارانتی تهیه کنید. اسمارت و 3D هم هست.
من سامسونگ 40D7000 دارم که ر سیو ر ----S2 داره و کانالهای HD باز میکنه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
romantic
22-12-2014, 19:41
من سامسونگ 40D7000 دارم که ر سیو ر ----S2 داره و کانالهای HD باز میکنه
جالبه! من دو مدل الجی رسیوردار که از بانه اومده بود رو چک کردم و هیچکدوم نتونستن شبکه ای روی ----s2 بگیرن.
اینا بیشترشون سفارش ترکیه هستن. احتمال داره که امکانات متفاوت باشه.
در هرصورت از کد نگرفتن این رسیورها تقریبا مطمئنم. مثلا شبکه 3 موقع پخش فوتبال با biss کد میشه که این تیوی ها نمیتونن بازش کنن. درسته؟ شما تونستید شبکه هایی مثل ورزش، ntv Spor ترکیه و ... رو که گاهی کد میشن باز کنید؟ راستی امکان ضبط برنامه شبکه های دریافتی رو داره؟
shahryar84
22-12-2014, 21:00
نه، فقط با کارت اورجینال باز میکنه، کد نمیخوره
tohid_abi
22-12-2014, 22:19
البته یک کمهایی داره که میشه کامل این مشکلات رو برطرف کرد
shahryar84
23-12-2014, 01:43
البته یک کمهایی داره که میشه کامل این مشکلات رو برطرف کرد
درسته، من تو نت دیدم، اما گرونه ۳۰۰$
masoud2554
24-04-2015, 15:44
با سلام دوستان کسی میدونه زیرنویس های SRT رو چجوری میشه تو فیلیپس اجرا کنم ؟ زیرنویس ها به شکل مستطیل نشون داده میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.