ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سخت افزاری یا مشکل هارد !؟

amin1374
21-12-2014, 13:31
سلام من یک لپتاپ ایسر دارم جدیدا از پله ها افتادم ضربه خورد یک گوشش تازه تو کیفم بوده ولی خب دیگه بعدش روشنش کردم دیدم کار میکنه و تازه سرعتشم بیشتر شده :دی
اما بعد مدتی هنگ کردنا شروع شد تصویر پرش میکرد مثل عکس زیر و چراغ هاردم خاموش میشد ؛ البته این اتفاق ها هم دو سال پیش برای لپتاپ اتفاق می افتاد ولی نه به این شدن الان یا اینجوری میشه یا ریست میشه گه گاهی شده خود به خود خاموش میکنه و روشن میشه یک دفعه کلا خاموش شد ؛ به نظرتون این مشکلات باعثش هارده یا این که چیز دیگه ای هن در میونه راستی یک ماه پیشم پورت شارژشو عوض کردم که اتصالی داشت یک پورت نو دادم گزاشت!
راستی یک چیز دیگه این لپتاپو چون ضربه خورده و شکسته میخرن البته یک تیکش شکسته؟ کانفیگشم اینه
i5 /4GB /HDD 500 WD SCORPIO BLUE /GPU:540M 2GB ;
البته اون زمان که اینجوری مشد میگفتن این هاردا مشکل دارن و..... کلا نظرتون چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin1374
21-12-2014, 13:36
راستی بلو اسکرینم زیاد میگیرم وقتی لپتاپ هین کار کمی تکون میخوره رو پام !

yoseffaraji
21-12-2014, 15:11
باید قطعاتش کامل تست بشه ولی احتمال خرابی هارد هست.مشکل خرابی تصویر فکر نکنم به هارد ربط داشته باشه.به احتمال زیاد LCD دستگاه باشه یا شاید فلتش lcd مشکل داشته باشه.ولی همینجوری باهاش کار نکنید به یه تعمیر کار یا کسی که وارد باشه نشونش بدید

amin1374
21-12-2014, 15:43
باید قطعاتش کامل تست بشه ولی احتمال خرابی هارد هست.مشکل خرابی تصویر فکر نکنم به هارد ربط داشته باشه.به احتمال زیاد LCD دستگاه باشه یا شاید فلتش lcd مشکل داشته باشه.ولی همینجوری باهاش کار نکنید به یه تعمیر کار یا کسی که وارد باشه نشونش بدید
فقط وقتی هنگ میکنه تصویر اینجوری میشه و این که چراغ هاردم خاموش میشه !

amin1374
24-12-2014, 13:17
بیا بالا یکی یک نظری بده :n02:

afshin b
24-12-2014, 14:12
یه عکس از تب health نرم افزار hdtune بذارید تا ببینیم مشکل هاردتون در چه حدیه

amin1374
24-12-2014, 17:25
یه عکس از تب health نرم افزار hdtune بذارید تا ببینیم مشکل هاردتون در چه حدیه
همه چیش اوکی هست الا چند روز پیش رفتم گفتم شاید هارده درست جا نیست و... هاردو در اوردم بعدش گزاتمش سر جاش جالبه به محض روشن شدن دیگه صفحه سیاه میموند و فن لپتاپ سرعتش همینطور بالا میموندیک چند باری هاردو در اوردم گزاشتم دیدم بازم هیمنجوریه اخر سر گفتم بیام هاردو در بیارم روشن کنم که با این کار قشنگ اون صفحه اول لپتاپ که امارک ایسر هست و... بالا اومد بعدش یک نوشته هایی اومد که هارد نیست و یا نمیشناسه یکم که گزشت گفتم بیام دوباره هاردو بزارم با کلی سلام و صلوات گزاشتم این دفعه خدارو شکر بالا اومد من احتمال میدم نه از مادر برده نه از گرافیک فقط و فقط از هارده نظرتون چیه ؟

V i r u s e r
24-12-2014, 18:59
مشکل بلو اسکرین ممکنه مربوط به هارد باشه ولی مشکل تصویر به احتمال زیاد از چیپ گرافیک هست. با توجه به این که ضربه خورده امکان داره لحیمش شل شده باشه

mehrdad8086
28-12-2014, 17:40
بلو اسکرین اصولا مربوط به هارد شماست(البته با توجه به ضربه مغزی که شده)!

به ریختن تصویر معمولا یا از فلت مانیتور هست و یا از چیپ گرافیک دستگاه که ممکنه بر اثر ضربه روی برد به مشکلی خورده باشه.
پیشنهاد می کنم یه تعمیرکار با تجربه تستی رو قطعاتش انجام بده