مشاهده نسخه کامل
: درد قفسه سینه
saeid000
21-12-2014, 01:46
سلام دوستان من قفسه سینم الان دو هفته ای میشه که درد میکنه و تنگی نفس و خمیازه میکشم
امروز دکتر رفتم که نوشت عکس بگیرم از سینم چون فردا تعطیله پس فردا میگیرم و میرم دکتر....
خب من یکم دلشوره دارم تو گوگل که سرچ کردم از سرطان ریه میترسم در حالی که سیگاری هم نیستم...
این علائم من تو کدوم بیماری ها هست خواهشن راهنمایی کنین
درد قفسه سینه .تنگی نفس و خمیازه
اصلا هم سرفه ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز.........
لطفن و اصلن ذهنتون رو به سمت سرطان نبرید......
این علائمی که میگید........میتونه مربوط به مشکلات قلبی باشه....مشکلات تنفسی و ریوی(اگر تهران هستید که به احتمال زیاد مربوط به آلودگی هوا هست).......میتونه مربوط به کم خونی هم باشه......
فقط این تنگی نفس به صورت مداوم هست یا فقط در حین فعالیت؟؟؟درد قفسه سینه سمت چپ بیشتره یا راست؟؟درد به صورت نقطه ای هست یا پراکنده؟؟تپش قلب هم دارید؟؟
saeid000
21-12-2014, 15:09
درد در قسمت بالای سینم و بیشتر سمت چپ سینه هست و هنگام دم و باز دم بصورت نقطه ای مثل سوزن روی قلبم هست
تهران نیستم
تنگی نفس هم بیشتر در حالت بالارفتن از پله یا پیاده روی هست
تپش قلب هم اره بعضی وقتا 70تا بین 80 و بعضی روزا 110 تابیشتر
الان چند ماهی میشد قلبم تیر میکشید تقریبا 1ماه پیش رفتم دکتر قلب که اکو وتست گرفت با نوار گفت هیچ مشکلی نداری بعدا معلوم شد که از معدم هست که ریفلاکس معده دارم میتونه از اون باشه؟
خواهش میکنم دوست عزیز.....
درد قلب هیچ وقت به صورت نقطه ای نیست....پراکنده هست....کتف یا دست چپ رو درگیر درد میکنه.....
مشکل معده که بله.....درد های شبیه درد قلب ایجاد میکنه.....گاهش شدت درد معده به حدی میشه که فرد به راحتی نمی تونه نفس بکشه و درد توی قفسه سینه و پشت پخش میشه....
ولی با توجه به تنگی نفس هنگام فعالیت و تپش قلبی که دارید....میتونه مشکل تنفسی و ریوی باشه.....
البته استرس و مشکلات عصبی رو هم در نظر داشته باشید.....
saeid000
22-12-2014, 19:11
تشکر دوست عزیز امروز رفتم دکتر وعکس نشون دادم گفت ریه مشکلی نداره از معده هست که من هم رفلاکس دارم واون تنگی نفس و هنگام فعالیت گفت تلقین و استرس باعث شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.