taban341
18-12-2014, 17:13
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده یه مادر برد 775 حرفه ای دارم GA-E41-Udl3 که رم DDR3 ساپورت میکنه
سوالم از عزیزان اینه من کارم موسیقیه و با سه نرم افزار اف ال استودیو + ریزن + Cubase به صورت rewire کار میکنم و بعضی وقتا هر سه با هم بالاست...
به نظر شما سی پی یو Xeon سوکت 771 رو رو این مین برد مد کنم کارم راه میوفته و سیستم لگ نمیزنه با اداپتور که تو سایت اور کلاک اموزشش رو گذاشته
مشخصات سی پی یو Xeon x5460 که باس رم سی پی یو 1600 و کش 12M هستش با فرکانس 3.12GHZ
رم هم 8 گیگ 1600 ژل میخام بزارم
یا اینکه این قطعات رو بگیرم جایگزین کنم
M.B Asus H81-Plus
Cpu core i5 4670 Haswell 3.4Ghz
8GB Ram Geil DDr3 1600
میخام در حیقیت اگه اون پردازنده که مد میکنم کارم رو انجام میده پولمو تو خرید قطعات استودیو خرج کنم یعنی قطعات دیگه استودیویی رو بگیرم اگه که نه الویت رو بدم به سیستم
و اول اونو ارتقا بدم ...
ممنون میشم دوستانی که سر رشته دارن کمکم کنن و با علم و منطق بگن چیکار کنم
باتشکر...
بنده یه مادر برد 775 حرفه ای دارم GA-E41-Udl3 که رم DDR3 ساپورت میکنه
سوالم از عزیزان اینه من کارم موسیقیه و با سه نرم افزار اف ال استودیو + ریزن + Cubase به صورت rewire کار میکنم و بعضی وقتا هر سه با هم بالاست...
به نظر شما سی پی یو Xeon سوکت 771 رو رو این مین برد مد کنم کارم راه میوفته و سیستم لگ نمیزنه با اداپتور که تو سایت اور کلاک اموزشش رو گذاشته
مشخصات سی پی یو Xeon x5460 که باس رم سی پی یو 1600 و کش 12M هستش با فرکانس 3.12GHZ
رم هم 8 گیگ 1600 ژل میخام بزارم
یا اینکه این قطعات رو بگیرم جایگزین کنم
M.B Asus H81-Plus
Cpu core i5 4670 Haswell 3.4Ghz
8GB Ram Geil DDr3 1600
میخام در حیقیت اگه اون پردازنده که مد میکنم کارم رو انجام میده پولمو تو خرید قطعات استودیو خرج کنم یعنی قطعات دیگه استودیویی رو بگیرم اگه که نه الویت رو بدم به سیستم
و اول اونو ارتقا بدم ...
ممنون میشم دوستانی که سر رشته دارن کمکم کنن و با علم و منطق بگن چیکار کنم
باتشکر...