مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک...
d.r amir
18-12-2014, 12:41
سلام خدمت دوستان گرامی.من میخوام یه سیستم ببندم با مشخصات زیر:
M.B:GA-H97-D3H
CPU:intel core i3-4370
(Memorey:corsair vengeans 1600-CL9 (2*4GB
VGA:Asus gtx 750 Ti OC 2GB
H.D.D:W.D 1TB
لطفا بگید سیستم خوبیه؟قیمت پاور مناسب با این سیستم مدلش چی میتونه با شه و قیمتش چقدر هست؟
با تشکر.لطفا خیلی زود جواب بدید من خیلی عجله دارم.
afshin b
18-12-2014, 12:46
سیستم خوبیه
هارد رو حتما از سری blue بگیرین، اگر نداشتن سیگیت تهیه کنین.
پاور هم ۴۸۰ یا ۵۳۰ گرین بگیرین خوبه. ۱۷۵ و ۲۰۰ قیمتشونه
d.r amir
18-12-2014, 12:50
ببخشید بهتر نیست intel core i5-4690بگیرم؟
چرا بهتره.تفاوتش با اون پردازنده تو برنامه هایی که چندین هسته رو درگیر میکنن نشون داده میشه وبهترین مورد برای انجام بازی ها هستن تو این رنج قیمتی.تو کارهای ساده و معمول تفاوتی رو احساس نمیکنید با اون مدل i3
d.r amir
18-12-2014, 16:47
یعنی با i3 نمیشه بازی های جدید رو انجام داد.اخه من با بودجه ای که دارم میخوام سیستمم بیشتر برای بازی باشه.
چرا بهتره.تفاوتش با اون پردازنده تو برنامه هایی که چندین هسته رو درگیر میکنن نشون داده میشه وبهترین مورد برای انجام بازی ها هستن تو این رنج قیمتی.تو کارهای ساده و معمول تفاوتی رو احساس نمیکنید با اون مدل i3
نه این پردازنده خیلی عالی و خوب هست و تو اکثر بازی با این کارت گرافیک مشکلی نخواهید داشت و گلووگاه ایجاد نمیکنه.ولی خوب تو کار های مولتی تسکینگ 4 هسته ای ها مسلما قویترن.برای همین گفتم اگر محدودیت بودجه نیست یه دفعه یه i5 تهیه کنید.
اینجا رو نگاه بنداید همه چیز میاد دستتون:
پرفورمنس خیلی خوبی دارن تو بازی ها این i3 های جدید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ببینید خوبه:
d.r amir
18-12-2014, 17:36
[QUOTE=SaЁeD;8493168]نه این پردازنده خیلی عالی و خوب هست و تو اکثر بازی با این کارت گرافیک مشکلی نخواهید داشت و گلووگاه ایجاد نمیکنه.ولی خوب تو کار های مولتی تسکینگ 4 هسته ای ها مسلما قویترن.برای همین گفتم اگر محدودیت بودجه نیست یه دفعه یه i5 تهیه کنید.
پرفورمنس خیلی خوبی داره تو بازی ها این i3 4370
اینم ببینید خوبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE
میشه بازی هایی که با i3 و i5 به خوبی اجرا میشن رو بگید.یعنی هر بازی با کدوم سیستم میتونه به خوبی اجرا بشه.
afshin b
18-12-2014, 17:42
دوست عزیز گرافیک و CPU بهتره متناسب با هم انتخاب بشن تا برای هم محدودیت ایجاد نکنن. الان با گرافیک ۷۵۰ تی آی که شما انتخاب کردید، CPU شما هیچ محدودیتی در بازی ایجاد نمیکنه. اما اگر در آینده بخواین کارت گرافیک بالاتری تهیه کنین، ممکنه پردازنده محدودیت ایجاد کنه.
پس برای این کارت، core i3 مشکلی نداره ولی برای آینده نگری میتونید core i5 تهیه کنین
d.r amir
18-12-2014, 17:42
[QUOTE=SaЁeD;8493168]نه این پردازنده خیلی عالی و خوب هست و تو اکثر بازی با این کارت گرافیک مشکلی نخواهید داشت و گلووگاه ایجاد نمیکنه.ولی خوب تو کار های مولتی تسکینگ 4 هسته ای ها مسلما قویترن.برای همین گفتم اگر محدودیت بودجه نیست یه دفعه یه i5 تهیه کنید.
پرفورمنس خیلی خوبی داره تو بازی ها این i3 4370
اینم ببینید خوبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE
میشه بازی هایی که با i3 و i5 به خوبی اجرا میشن رو بگید.یعنی هر بازی با کدوم سیستم میتونه به خوبی اجرا بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.