مشاهده نسخه کامل
: کوپن تخفیف 40,000 تومانی برای فروشگاه سایت بامیلو فقط در اینجا!!!
rezas60v5
17-12-2014, 21:22
فقط تا 28 آذر فرصت دارید پس عجله کنید
اجازه بدید یک فروشگاه آنلاین به نام بامیلو بهتون معرفی کنم که جنسهای اوریجینال و با کیفیت میفروشه و هر چند وقت یه بار تخفیف ویژه میذاره.
الان یه تخفیف ویژهی استثنائی گذاشته که مهلتش تا جمعه 28 آذرِ 1393. همین الآن یه سر به سایتشون بزنید و جنسهاشون رو ببینید و بعد از اینکه یه حساب کاربری تو سایتشون ساختید میتونید 140 هزار تومان ازشون خرید کنید و با وارد کردن کد تخفیف 40 هزار تومان تخفیف بگیرید و مثل من از تجربهی خرید آنلاین لذت ببری.
این کد که الآن بهتون میدم فقط در این انجمن و وبلاگ خودم هست و در جای دیگه پیدا نمی تونید پیدا کنیدش
همین الآن به دوستان خود نیز خبر بدهید چون فقط تا جمعه 28 آذر 1393 فرصت دارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد تخفیف : trybamilo_e3e78
آدرس فروشگاه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به عنوان مثال شما اگر یک جنس 140 هزار تومانی انتخاب کنید فقط برای آن 100 هزار تومان پرداخت می کنید!!!!
این کوپن قابل استفاده نیست: .trybamilo_e3e78
این ارور رو میده!
rezas60v5
19-12-2014, 18:59
این کوپن قابل استفاده نیست: .trybamilo_e3e78 این ارور رو میده! سلام دوست عزیز این کوپن فقط برای محصولات بالاتر از 140 هزار تومان فعال می شود من خودم امتحان کردم و کار کرده و فقط تا آهر امشب فرصت دارید تا از این ک.پن استفاده کنید پس عجله کنید و این فصرت تکرار نشدنی را از دست ندهید!!!! شما می تونید کلی جنس با 40 هزار تومان تخفیف بخرید مثلا شما می توانید 14 تا محصول 10 هزار تومانی بخرید و با این کوپن 4 تا محصول رایگان میشه و به جای پرداخت 140 هزار تومان فقط 100 هزار تومان پرداخت می کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
bolormusic
20-12-2014, 11:07
سلام
من مدیرسرور بلورهاست هستم
یک پروژه جدید افزایش بازدیدوکسب وکاراینترنتی روشروع کردم مشابه نه درایران نه درهیچجای دنیاوجودنداره ازعلاقه مند به سرمایه گذاری وشریک شدن تقاضلی کمک دارم
09107588129
habib mahvare
20-12-2014, 23:46
فقط تا 28 آذر فرصت دارید پس عجله کنید
اجازه بدید یک فروشگاه آنلاین به نام بامیلو بهتون معرفی کنم که جنسهای اوریجینال و با کیفیت میفروشه و هر چند وقت یه بار تخفیف ویژه میذاره.
الان یه تخفیف ویژهی استثنائی گذاشته که مهلتش تا جمعه 28 آذرِ 1393. همین الآن یه سر به سایتشون بزنید و جنسهاشون رو ببینید و بعد از اینکه یه حساب کاربری تو سایتشون ساختید میتونید 140 هزار تومان ازشون خرید کنید و با وارد کردن کد تخفیف 40 هزار تومان تخفیف بگیرید و مثل من از تجربهی خرید آنلاین لذت ببری.
این کد که الآن بهتون میدم فقط در این انجمن و وبلاگ خودم هست و در جای دیگه پیدا نمی تونید پیدا کنیدش
همین الآن به دوستان خود نیز خبر بدهید چون فقط تا جمعه 28 آذر 1393 فرصت دارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد تخفیف : trybamilo_e3e78
آدرس فروشگاه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به عنوان مثال شما اگر یک جنس 140 هزار تومانی انتخاب کنید فقط برای آن 100 هزار تومان پرداخت می کنید!!!!
از معرفی تون بسیار ممنونم.تخفیفتون هم هم از طریق کوپن شما واسه من اعمال شد.علامت ای نماد هم داره این سایت.معرفی کالاهاش و تنوع جنس هاش هم در حد قابل قبولیه.اپراتورهاش هم اخلاق گرم و خوبی دارن.
sasan.69
17-11-2016, 16:35
اگه برای اولین بار خرید کنیم تخفیف نمی ده/؟
کد تخفیف 10 هزار تومنی برای خرید بالای 50 هزار تومن
bmlclub_ssdyp
این تخفیف فقط برای اولین خرید می باشد. و درصورتیکه قبلا با اکانت خود از بامیلو خرید کرده باشید این کد قابل استفاده با آن اکانت نمی باشد
hamiddj67
30-03-2017, 11:29
کد تخفیف خرید 10 هزار تومانی برای خریدهای بالای 50 هزار تومان از سایت بامیلو. کد تخفیف بامیلو
bmlclub_2dou4
bmlclub_2dou4
bmlclub_2dou4
کد خرید از سایت خوب بامیلو
hamiddj67
30-03-2017, 11:33
کد تخفیف نا محدود خرید 10 هزار تومانی برای خریدهای بالای 50 هزار تومان از سایت بامیلو. کد تخفیف بامیلو مخصوص سایت
bmlclub_2dou4
bmlclub_2dou4
bmlclub_2dou4
کد خرید بدون محدودیت بوده و میتوانید با عضویت در سایت بامیلو از سایت خوب بامیلو خرید کنید.
saadat68
04-08-2017, 23:13
من چند روز پیش برای اولین بار از بامیلو یه گوشی شیائومی خریدم خرید خوب و و راضی کننده ای بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد تخفیف 10 هزار تومنی بامیلو برای خرید بالای 50 هزار تومن
bmlclub_4ol4z
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.