PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید خودرو نو بین پارس و 405glx و 405 slx

mps123
17-12-2014, 20:18
سلام به همه
با توجه به اینکه قبلا هم توی انجمن سوالمو پرسیده بودم و به نتیجه هم رسیده بودم باد بگم که با کمبود بودجه مواجه شدم و دوباره به مشاره نیاز دارم.
قبلا میخواستم پو پارس lx موتور tu5 بخر با قیمت 36 میل که دیدم بودجم نمیرسه.
خلاصه رفتم تو فکر 405 slx که هم ظاهرش خوبه هم قیمتش که متاسفانه با پرس و جو از نمایندگان گفتم موتور tu5 موتور 206 هست و 1587 و گفتن تو سربالایی و بعضی مواقع کم میاره.از طرفی ددیدم 405 glx موتورش 1761 هست ولی ظاهرش قدیمیه.از طرفی موندم پژو پارس سال بگیرم با قیمت 32 میل.
ببینید یعنی اینطوری میشه:الان من کدومو انتخاب کنم بهتره؟؟؟؟/
1-پژو 405 slx موتور tu5 داشبورد جدید دو ایربگ؟
2-پژو 405 glx داشبورد جدید دو ایربگ؟
3-پژو پارس سال داشبورد قدیمی چون داشبورد جدیدش میشه 34 میل و بودجه نمیرسه.
یه چندتا سوال دیگه هم دارم:
الان شیشه عقب پژو 405 slx برقیه؟
پژو پارس سال هم آینه بقلاش راهنما داره و سنور عقب داره؟
کلا کدومش ارزش خرید داره؟ممنون

mps123
17-12-2014, 23:00
60 نفر مشاهده کردن یه مرد نبود جواب بده؟

milad0x
18-12-2014, 00:49
موتور xu7 با موتور tu5 اصلا قابل مقایسه نیست tu5 موتور جدیدتر و بهتری نسبت به xu7 هستش و از هر نظر سر هستش
در ضمن من نمی دونم چه شخصی به شما گفته که tu5 به خاطر 1600 بودن کم میاره ولی هر کی که گفته کاملا اشتباه گفته این موتور 16 سوپاپ هستش و به همین دلیل در سر بالایی ها نفس بهتری نسبت به xu7 داره که 8 سوپاپ هستش و هرگز اینطور که بهتون گفتند نیست
از بین این سه خودرویی که نام بردید به نظر من پژو slx tu5 بهترین گزینست بنده تجربه رانندگی با slx tu5 رو داشتم و بدون شک بهتون میگم از دو خودرو دیگه از لحاظ موتوری یک سر و گردن بالاتره برای پی بردن به این موضوع هم می تونید در نت جست و جو کنید و کلیپ شتاب و سرعت دو خودرو رو نیز مشاهده کنید
از لحاظ بدنه هم که فرقی ندارند و از یه خانواده هستند و این مورد کاملا سلیقه ای هستش

A M ! N
18-12-2014, 10:48
موتور xu7 با موتور tu5 اصلا قابل مقایسه نیست tu5 موتور جدیدتر و بهتری نسبت به xu7 هستش و از هر نظر سر هستش
در ضمن من نمی دونم چه شخصی به شما گفته که tu5 به خاطر 1600 بودن کم میاره ولی هر کی که گفته کاملا اشتباه گفته این موتور 16 سوپاپ هستش و به همین دلیل در سر بالایی ها نفس بهتری نسبت به xu7 داره که 8 سوپاپ هستش و هرگز اینطور که بهتون گفتند نیست
از بین این سه خودرویی که نام بردید به نظر من پژو slx tu5 بهترین گزینست بنده تجربه رانندگی با slx tu5 رو داشتم و بدون شک بهتون میگم از دو خودرو دیگه از لحاظ موتوری یک سر و گردن بالاتره برای پی بردن به این موضوع هم می تونید در نت جست و جو کنید و کلیپ شتاب و سرعت دو خودرو رو نیز مشاهده کنید
از لحاظ بدنه هم که فرقی ندارند و از یه خانواده هستند و این مورد کاملا سلیقه ای هستش

slx خودروی کم مصرف و جدیدتر هستش و من خودمم طرفدارشم، اما باید بیطرف باشیم. 405 tu5 گشتاور پایینتری نسبت به xu7 داره و همچنین تغییراتی در گیرباکس انجام شده و دنده های 2 تا 4 ضریب پایینتری نسبت به مدل قدیمی دارن (سنگین تر شدن) و این یعنی در سرعت های زیر 110km موتور xu7 شتاب بهتری داره. اما بعد ازین سرعت ورق برمیگرده :n06: به هرحال بطور کلی مزایای slx بیشتره بخصوص تجهیزات و منم باشم همینو انتخاب میکنم در این خفقان سوختی که در ایران مواجه هستیم مناسبتره!

الان شیشه عقب پژو 405 slx برقیه؟

خیر

milad0x
18-12-2014, 15:49
slx خودروی کم مصرف و جدیدتر هستش و من خودمم طرفدارشم، اما باید بیطرف باشیم. 405 tu5 گشتاور پایینتری نسبت به xu7 داره و همچنین تغییراتی در گیرباکس انجام شده و دنده های 2 تا 4 ضریب پایینتری نسبت به مدل قدیمی دارن (سنگین تر شدن) و این یعنی در سرعت های زیر 110km موتور xu7 شتاب بهتری داره. اما بعد ازین سرعت ورق برمیگرده :n06: به هرحال بطور کلی مزایای slx بیشتره بخصوص تجهیزات و منم باشم همینو انتخاب میکنم در این خفقان سوختی که در ایران مواجه هستیم مناسبتره!

بنده هم بیطرفانه قضاوت کردم من نه 405 SLX دارم نه XU7 ولی تجربه رانندگی با هر دوشون رو دارم بدون شک بهتون میگم که TU5 چه در شتاب اولیه و چه در شتاب ثانویه XU7 رو رنده میکنه و فاصله خیلی زیادی میندازه اصلا این دو موتور همونطور که گفتم قابل مقایسه نیستند و TU5 تکنولوژی به مراتب جدید تر داره
در ضمن tu5 دارای 110 اسب قدرت در 5800 دور با 16 سوپاپ و xu7 دارای 97 اسب قدرت در 5800 دور با 8 سوپاپ هست.

ادعایی که کردم رو هم میشه از کلیپ هایی که از تست شتاب و سرعت این دو خودرو که در سایت آپارات هست اثبات کرد

ولی حتی اگه اینطور فرض بکینم که TU5 صفر تا صد ضعیف تر هست نسبت به XU7 و در شتاب ثانویه قوی تر هست این هم از برتری های TU5 هستش به این دلیل که شتاب صفر تا صد فقط به درد جوون هایی میخوره که عشق کل کل دارن ولی شتاب ثانویه در رانندگی بسیار کاربردیه بخصوص جایی که میخواین سبقت بگیرید این شتاب ثانویه هستش که کمکتون میکنه نه شتاب اولیه

kisiya
18-12-2014, 18:11
دوستان این درسته فرمون slx از glx نرمتره؟

A M ! N
18-12-2014, 22:51
بنده هم بیطرفانه قضاوت کردم من نه 405 SLX دارم نه XU7 ولی تجربه رانندگی با هر دوشون رو دارم بدون شک بهتون میگم که TU5 چه در شتاب اولیه و چه در شتاب ثانویه XU7 رو رنده میکنه و فاصله خیلی زیادی میندازه اصلا این دو موتور همونطور که گفتم قابل مقایسه نیستند و TU5 تکنولوژی به مراتب جدید تر داره
در ضمن tu5 دارای 110 اسب قدرت در 5800 دور با 16 سوپاپ و xu7 دارای 97 اسب قدرت در 5800 دور با 8 سوپاپ هست.

ادعایی که کردم رو هم میشه از کلیپ هایی که از تست شتاب و سرعت این دو خودرو که در سایت آپارات هست اثبات کرد

ولی حتی اگه اینطور فرض بکینم که TU5 صفر تا صد ضعیف تر هست نسبت به XU7 و در شتاب ثانویه قوی تر هست این هم از برتری های TU5 هستش به این دلیل که شتاب صفر تا صد فقط به درد جوون هایی میخوره که عشق کل کل دارن ولی شتاب ثانویه در رانندگی بسیار کاربردیه بخصوص جایی که میخواین سبقت بگیرید این شتاب ثانویه هستش که کمکتون میکنه نه شتاب اولیه

بله. ممکنه تستها در شرایط استاندارد و ازمایشگاهی انجام نشده باشه، چون شتاب اولیه که در سایت ایران خودرو هم درج شده (13.2 ثانیه) و glx هم 11 ثانیه. شتاب ثانویه و توان موتور هم بحثی روش نیست و همونطور که شما فرمودید و در پست قبل هم اشاره کردم شرایط کاملن به نفع slx هستش.

توان slx هم 108 اسب بخار (5600 rpm ) و توان glx هم 100 اسب بخار (6000 rpm ) که این نشون میده که slx مصرف پایینتری داره.

یه ویژگی دیگه ی slx هم صدای موتور کمترش هست نسبت به glx ...

دوستان این درسته فرمون slx از glx نرمتره؟

هر دو هیدرولیک هستن ولی در slx فرمون به شکل محسوسی نرم تره (نظر شخصی)

milad0x
22-12-2014, 12:59
بله. ممکنه تستها در شرایط استاندارد و ازمایشگاهی انجام نشده باشه، چون شتاب اولیه که در سایت ایران خودرو هم درج شده (13.2 ثانیه) و glx هم 11 ثانیه. شتاب ثانویه و توان موتور هم بحثی روش نیست و همونطور که شما فرمودید و در پست قبل هم اشاره کردم شرایط کاملن به نفع slx هستش.

توان slx هم 108 اسب بخار (5600 rpm ) و توان glx هم 100 اسب بخار (6000 rpm ) که این نشون میده که slx مصرف پایینتری داره.

یه ویژگی دیگه ی slx هم صدای موتور کمترش هست نسبت به glx ...

در عمل glx هیچ وقت به چنین تایمی دست پیدا نمیکنه
ولی سوال اینجا پیش میاد که اگه این ارقام واقعی هستش چرا در هیچ کدوم از تست هایی که انجام شده xu7 نتونسته از tu5 پیشی بگیره؟ به هر حال روی کاغذ خیلی حرف های میشه زد ولی در عمل چی؟

mps123
23-12-2014, 18:24
واقعا ممنون.
من موتور L3 منظورمه البته.نمیدونم که این xu7 که میگین هست یا نه.شما کدوم منظورتونه؟L3?
ولی این که میگن موتور tu5 کم میاره من از خود نمایندگی ایرانخودرو پرسیدم که هم نمایندگی دارن هم تعمیرگاهه و خود تعمیرکارش که واقعا اوساس گفت این موتورا تو بعضی موارد کم میاره و قدرت موتور 1800 رو نداره شتابشم به مراتب کم تره و کلا ارزش خرید قدیمی بهتره.
واقعا باید حرف کیو قبول کرد؟ادم گیج میشه.اخه نمیشه از تو کلیپ این چیزارو تشخیص داد چون معلوم نیست که ایا ساختگیه یا نیتی در کار بوده و یا واقعیه.وو خب بعضیا هم مشکلو متوجه نمیشن یا واقعا کاراییو متوجه نمنیشن(منظورم خدایی نکرده به شما نبودا)
خلاصه حالا بیاین و بین پژو پارس سال و پارس lx مقایسه کنیم:(داشبورد جدید)
موتور واسه این نوع ماشین چی؟کدومش بهتره؟کلا کدومش ارزش خریدش بیشتره؟
فرق بینشون چیه کسی کاملا مو به مو میدونه بگه چه ظاهری چه باطنی.ممنون

mps123
23-12-2014, 23:22
ببین من فقط و فقط بین این دو مدل خودرو گیر کردم و واقعا و بی نهایت گیج شدم:به علت حل شدن کمی مشکل بودجه
پارس سال (داشبورد جدید) و پارس lx (داشبورد جدید)
تفاوتشون که تو سایت ایرانخودرو زده:
1-موتور tu5-موتور l3 یا همون xu7
2-داشتن آنتن اکتیو(لطفا بگین آنتن اکتیو چیه و مزیتاش چیه و خودمون میتونیم نصب کنیم)-نداشتن آنتن اکتیو(پارس سال)
3-پشتی صندلی برقیه-اهرمیه(پشتیه صندلی منظورشون کدومه؟)
4-غریبلک فرمون داره-نداره(میشه واسش گذاشت؟)
5-رینگ آلومینیومی 15 اینچی اسپرت-رینگ فولادی 14 اینچ(لطفا بگین کدومش و از چه نظر بهتره)
6-آینه تا شونده اتوماتیک-آینه تا نشونده(اینم یه توضیحی بدین)
7-موبایل هندزفری دارد-اینم تو سایت زده دارد ولی تو فایل pdf سایت زده ندارد.
8-دکور طرح چوب تزئینی دارد-تو سایت زده دارد تو فایل pdf سایت زده ندارد.
عصاب آدمو این ایرانخودرو خورد میکنه.خب این مزخرفاتو رو همش بزار دیگه اه.
خواهشا و بدون تعصب بگین کدومشو بگیرم.
آخه میگن موتور 206 واسه پرشیا کمه و چون بزرگتر و سنگین تر از 206 هست زیاد بدردش نمیخوره و کم میاره.از یه طرف بعضیا میگن بهتر شده مدرن تره صدا تو نمیاد و این چیزا.
خواهش میکنم (چون واقعا فکرمو بی نهایت مشغول کرده و جالبیشم اینجاس تفاوت قیمت کارخونه ایش خیلی کمه و آزادش یکم میره بالا)حقیقتو بگین.
و اگه 100% مطمعن هستین بگین.ممنون

hossein.az
24-12-2014, 00:16
واقعا ممنون.
من موتور L3 منظورمه البته.نمیدونم که این xu7 که میگین هست یا نه.شما کدوم منظورتونه؟L3?
ولی این که میگن موتور tu5 کم میاره من از خود نمایندگی ایرانخودرو پرسیدم که هم نمایندگی دارن هم تعمیرگاهه و خود تعمیرکارش که واقعا اوساس گفت این موتورا تو بعضی موارد کم میاره و قدرت موتور 1800 رو نداره شتابشم به مراتب کم تره و کلا ارزش خرید قدیمی بهتره.
واقعا باید حرف کیو قبول کرد؟ادم گیج میشه.اخه نمیشه از تو کلیپ این چیزارو تشخیص داد چون معلوم نیست که ایا ساختگیه یا نیتی در کار بوده و یا واقعیه.وو خب بعضیا هم مشکلو متوجه نمیشن یا واقعا کاراییو متوجه نمنیشن(منظورم خدایی نکرده به شما نبودا)
ببينيد من اين دو خودرو تجريه اش رو دارم
موتور tu5 نسبت به xu7 صداش بسيار كمه و عملكرد نرمي داره
از طرفي مصرف خيلي خوبيم داره نسبت به xu7
شتاب در دنده هاي ١و٢ بسيار خوبه
اما ضريب دنده ها توي دنده هاي ٣،٤،٥ سبكه نسبت به xu7 كه مصرف پايين مياره
اما توي سر بالايي هاي جاده و اتوبان كمي كم مياره و شما مجبوريد كه توي اين مواقع معكوس بديد
در صورتي كه xu7 در وضعيت مشابه سر گاز بالا مياد

mps123
24-12-2014, 00:32
خب به نظر شما کدومو بخرم؟
با توجه به قیمتش کدوم به صرفه تره؟
لطفا اون مواردیم که نوشتم توضیح بدین ممنون

milad0x
24-12-2014, 02:36
واقعا ممنون.

بله هر دو یکی هستند XU7JP/L3
همونطور که گفتم توی حرف خیلی چیزها میشه گفت ولی عمله که مهمه نگاه کنید مثلا ما از لحاظ تئوری گشتاور یک موتور رو که محاسبه می کنیم به یک نمودار خاص میرسیم ولی در عمل خیلی تفاوت داره و میبینیم که نمودار کاملا متفاوته
میشه این جا نمودار ها رو آورد و توضیح داد ولی بحث تخصصی میشه و تاپیک رو از هدف خودش خارج میکنه
درباره کلیپ ها هم فقط به این نکته بسنده میکنم که در 99 درصد slx tu5 نسبت به 405 xu7 برتری داشته و تجربه افراد مختلف بوده بنابراین جای شکی رو به جا نمیذاره
درباره خودرو پارس هم فرقی نمیکنه دوباره به همون موتور ها برمیخوریم :دی
پارس lx از موتور tu5 یا همون 1600 بهره میبره و پارس سال از موتور xu7 یا 1800

ببین من فقط و فقط بین این دو مدل خودرو گیر کردم و واقعا و بی نهایت گیج شدم:به علت حل شدن کمی مشکل بودجه
پارس سال (داشبورد جدید) و پارس lx (داشبورد جدید)
تفاوتشون که تو سایت ایرانخودرو زده:
1-موتور tu5-موتور l3 یا همون xu7
2-داشتن آنتن اکتیو(لطفا بگین آنتن اکتیو چیه و مزیتاش چیه و خودمون میتونیم نصب کنیم)-نداشتن آنتن اکتیو(پارس سال)
3-پشتی صندلی برقیه-اهرمیه(پشتیه صندلی منظورشون کدومه؟)
4-غریبلک فرمون داره-نداره(میشه واسش گذاشت؟)
5-رینگ آلومینیومی 15 اینچی اسپرت-رینگ فولادی 14 اینچ(لطفا بگین کدومش و از چه نظر بهتره)
6-آینه تا شونده اتوماتیک-آینه تا نشونده(اینم یه توضیحی بدین)
7-موبایل هندزفری دارد-اینم تو سایت زده دارد ولی تو فایل pdf سایت زده ندارد.
8-دکور طرح چوب تزئینی دارد-تو سایت زده دارد تو فایل pdf سایت زده ندارد.
عصاب آدمو این ایرانخودرو خورد میکنه.خب این مزخرفاتو رو همش بزار دیگه اه.
خواهشا و بدون تعصب بگین کدومشو بگیرم.
آخه میگن موتور 206 واسه پرشیا کمه و چون بزرگتر و سنگین تر از 206 هست زیاد بدردش نمیخوره و کم میاره.از یه طرف بعضیا میگن بهتر شده مدرن تره صدا تو نمیاد و این چیزا.
خواهش میکنم (چون واقعا فکرمو بی نهایت مشغول کرده و جالبیشم اینجاس تفاوت قیمت کارخونه ایش خیلی کمه و آزادش یکم میره بالا)حقیقتو بگین.
و اگه 100% مطمعن هستین بگین.ممنون

1- tu5 :دی جدا از بحث قدرت موتور و شتاب که قبلا دربارش بحث شد و خودتون باید تصمیم بگیرید که کدوم مناسبتره این ها رو هم درنظر بگیرید که tu5 موتور کم سر و صدا تر (نرم تر) و کم مصرف تر و نسبت به xu7 هزینه نگهداری کمتری داره و کمتر خراب میشه
2- این آنتن یه سری اجزای الکتریکی فعال داره که باعث شده از آنتن های معمولی کوتاه تر باشه و در عین حال گیرندگی بهتری داشته باشه (طول آنتن حدودا 10 سانتیمتره)
3- یکی صندلیش برقیه یکی اهرمی کاملا مشخص هست دیگه صندلی برقی فقط دکمه رو فشار میدید تا صندلی رو تنظیم کنید ولی در مدل اهرمی نیاز به فعالیت بدنی هستش :دی
4- مگه میشه ماشینی غربیلک فرمون نداشته باشه ؟ :دی احتمالا یکی غربیلک فرمونش چرمیه یا دکمه کنترل سیستم صوتی داره که اونیکی نداره (منظور از غربیلک فرمان همون فرمان خودرویه)
5- درباره رینگ هم کاملا سلیقه ای هستش رینگ آلومینیومی زیباتر هستش و رخ بهتری به ماشین میده
6- آینه تاشونده هم آینه ایه که وقتی ماشین رو خاموش می کنید و درها رو قفل میکنید خودکار آینه ها جمع میشن و دیگه لازم نیست شما با دست آینه های خودرو رو جمع کنید
7- موبایل هنزفری هم مربوط به تلفن همراهه و اینکه میتونید به تلفن همراهتون وصل بشید و در حین رانندگی صحبت کنید
8- دکور چوبی هم روی داشبورد یا رودری ها از طرح چوب استفاده شده
درباره بقیه صحبتاتون همونطور که گفتم tu5 موتور کم سر و صدا تر (نرم تر) و کم مصرف تر و نسبت به xu7 هزینه نگهداری کمتری داره و کمتر خراب میشه در ضمن 206 و پارس اونقدر تفاوت وزن ندارند که تاثیر فاحشی در کارکرد موتور داشته باشه
همونطور که گفتم بدنه خودرو ها یکی هستش بحث آپشن ها هم که به خودتون برمیگرده چیزی که مهمه اینه که شما باید ببینید کدوم یکی از موتور ها مناسب شما هست
درباره انتخاب موتور هم باید یسری مسائل رو در نظر بگیرید
مثلا اینکه در چه منطقه ای زندگی می کنید؟ کوهستانی یا همسطح دریا؟ مصرف سوخت ، نرمی موتور و کم سر و صدا بودنش ، شتاب و سرعت و در نهایت خرجی که موتور خودرو داره چقدر براتون اهمیت داره؟
اگه به این سوال ها جواب بدید پاسختون رو خواهید گرفت

mps123
24-12-2014, 20:39
واقعا بابت مشاوره عالیتون ممنونم
من الان کاملا فهمیدم قضیه چیه.
خب این روزا که سایت ایرانخودرو بستس و برای تحویل خودرو ثبت نامی باید حداقل تا خرداد صبر کرد و من میخوام ازاد بخرم که قیمتشون میشه 37 و 42.
خب تا اینجا که پارس به صرفه تره.لواز
مشم که کلا 2-3 تا چیز بیشتر داره که دیدم ارزش اونجور بالاییم ندارن.منم چ
ون زیاد از ماشین استفاده میکنم و محل سکونتم زیاد بالا بلندی داره ترجیح میدم موتور ماشین قویتر و با شتاب تر باشه تا کم مصرف ولی ضعیف تر چون مشکل بنزین هم ندارم.
امروز خیلی از نمایندگی ها و افراد حرفه ای که این کاره باشن سوال کردم ولی هیچ کدومشون منو تشویق به خرید متور tu5 نکردن و موتور 1800 رو پیشنهاد دادن.
و تصمیممو گرفتم تا پارس سال بگیرم.فقط میخواستم رینگشو با رینگ اسپرت تعویض کنم یه چیزیم بدم.الان این رینگ نو رو ازم چند برمیدارن و بخوام یه رینگ 15 اینچی بگیرم آلومینیومی اسپرت چقدر باید بدم؟ممنون میشم از پاسختون
یه سوال هم داشتم:این آینه تا شونده و آنتن اکتیو و پشتی برقی و غریبلک دور فرمون رو میشه از بیرون تهیه و نصب کرد؟ممنون

hosein002
24-12-2014, 21:24
سلام
slx tu5 تو شهر صدی چند میسوزونه؟
تجربیشو میخوام کاری به اعداد و ارقام شرکت ندارم

hossein.az
25-12-2014, 01:17
سلام
slx tu5 تو شهر صدی چند میسوزونه؟
تجربیشو میخوام کاری به اعداد و ارقام شرکت ندارم
حدودا ١٠
مصرف بنزين بستگي به طرز رانندگي داره ولي توي همين حدود مصرف داره

hossein.az
25-12-2014, 01:26
واقعا بابت مشاوره عالیتون ممنونم
من الان کاملا فهمیدم قضیه چیه.
خب این روزا که سایت ایرانخودرو بستس و برای تحویل خودرو ثبت نامی باید حداقل تا خرداد صبر کرد و من میخوام ازاد بخرم که قیمتشون میشه 37 و 42.
خب تا اینجا که پارس به صرفه تره.لواز
مشم که کلا 2-3 تا چیز بیشتر داره که دیدم ارزش اونجور بالاییم ندارن.منم چ
ون زیاد از ماشین استفاده میکنم و محل سکونتم زیاد بالا بلندی داره ترجیح میدم موتور ماشین قویتر و با شتاب تر باشه تا کم مصرف ولی ضعیف تر چون مشکل بنزین هم ندارم.
امروز خیلی از نمایندگی ها و افراد حرفه ای که این کاره باشن سوال کردم ولی هیچ کدومشون منو تشویق به خرید متور tu5 نکردن و موتور 1800 رو پیشنهاد دادن.
و تصمیممو گرفتم تا پارس سال بگیرم.فقط میخواستم رینگشو با رینگ اسپرت تعویض کنم یه چیزیم بدم.الان این رینگ نو رو ازم چند برمیدارن و بخوام یه رینگ 15 اینچی بگیرم آلومینیومی اسپرت چقدر باید بدم؟ممنون میشم از پاسختون
یه سوال هم داشتم:این آینه تا شونده و آنتن اکتیو و پشتی برقی و غریبلک دور فرمون رو میشه از بیرون تهیه و نصب کرد؟ممنون

اون موارد ارزش نداره بخوايد هزينه كنيد
باز بستگي به خودتون داره
رينگ خودتون رو ١٠٠ چهارتاشو برميدارن .لاستيگاتونم بستگي به انصاف آپارات داره ولي اگر يزد باشه حدود ٤٠٠تا٤٥٠ چهارتاش
قيمت رينگ بستگي به جنس ومدلش داره ولي معموليش حدود ٥٠٠ تا ٧٠٠ ميشه
لاستيك هم اگر يزد ٢٠٥ بگيريد جفتي ٣٥٠
و اگر كره اي بگيريد جفتي ٥٠٠

mps123
25-12-2014, 10:46
ممنون ولی رینگ خودمو 100 یعنی چی؟یعنی دونه ای 100 هزار تومن؟اونوقت لاستیک چهارتاش 400 میخرن یا دونه ای؟
اونوقت این رینگی که شما میگی 500 تا 700 دونه ای هست یا چهارتاش؟
ممنون میشم از پاسخت چون من قیمت اصلا دسم نیست

hossein.az
25-12-2014, 11:50
ممنون ولی رینگ خودمو 100 یعنی چی؟یعنی دونه ای 100 هزار تومن؟اونوقت لاستیک چهارتاش 400 میخرن یا دونه ای؟
اونوقت این رینگی که شما میگی 500 تا 700 دونه ای هست یا چهارتاش؟
ممنون میشم از پاسخت چون من قیمت اصلا دسم نیست
هر سه مورد رو چهار تاش عرض كردم خدمتتون
لاستيكاتون بيشتر بر ميدارن ،
احتمالا چهارتاش ٥٠٠ بردارن