مشاهده نسخه کامل
: سیاه شدن صفحه بعد از نصب درایور وقتی که به برق وصل نیست
FreeMagic
17-12-2014, 20:18
با سلام
مدل لپ تاپ من asus X54H هست
مدل کارت گرافیک Radeon hd 7470m هست.
روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی وقتی درایور رو نصب میکنم بعدش اگه برق لپ تاپ رو قطع کنم (دو شاخه رو بکشم) صفحه سیاه میشه و وقتی دوباره برق رو وصل کنم دوباره درست میشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل رو حل کنم. یا اگه درایور مشکل داره بگید از کجا دانلود کنم که مشکل نداشته باشه
در ضمن درایور ورژن 14.12 از سایت amd گرفتم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
با سلام
مدل لپ تاپ من asus X54H هست
مدل کارت گرافیک Radeon hd 7470m هست.
روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی وقتی درایور رو نصب میکنم بعدش اگه برق لپ تاپ رو قطع کنم (دو شاخه رو بکشم) صفحه سیاه میشه و وقتی دوباره برق رو وصل کنم دوباره درست میشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل رو حل کنم. یا اگه درایور مشکل داره بگید از کجا دانلود کنم که مشکل نداشته باشه
در ضمن درایور ورژن 14.12 از سایت amd گرفتم
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
درایور رو از سیف مود پاک کنید و از سایت خود لپ تاب دانلود و نصب کنید ممکنه درایور جدید مشکل داشته باشه برای تست باید با یک درایور ورژن قدیمی تر هم تست کنید
FreeMagic
18-12-2014, 01:25
درایور رو از سیف مود پاک کنید و از سایت خود لپ تاب دانلود و نصب کنید ممکنه درایور جدید مشکل داشته باشه برای تست باید با یک درایور ورژن قدیمی تر هم تست کنید
برای پاک کردن درایور که مشکلی نیست. چون هر بار کلا ویندوز جدید نصب میکنم. این پیج سایت سازنده هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور فقط برای ویندوز 7 جواب میده در صورتی که من میخوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم
برای پاک کردن درایور که مشکلی نیست. چون هر بار کلا ویندوز جدید نصب میکنم. این پیج سایت سازنده هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور فقط برای ویندوز 7 جواب میده در صورتی که من میخوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم
طبق این سایت برای لپ تاب شما درایور ویندوز 8 نیومده بنابراین به احتمال زیاد نمیشه با نرم افزارهای آنلاین هم تست کردید؟ با اون هم پیدا نشه یعنی برای ویندوز 8 و 8.1 این لپ تاب درایور نداره
FreeMagic
20-12-2014, 09:07
طبق این سایت برای لپ تاب شما درایور ویندوز 8 نیومده بنابراین به احتمال زیاد نمیشه با نرم افزارهای آنلاین هم تست کردید؟ با اون هم پیدا نشه یعنی برای ویندوز 8 و 8.1 این لپ تاب درایور نداره
زاستش چند تایی از این برنامه ها گرفتم ولی خیلی به درد نخور بودن. البته خیلی هاشون هم اصلا برنامه نبودن. فقط تبلیغات بودن
اگه شما برنامه درست و حسابی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
درضمن یه مشکل دیگه هم که هست اینه که از توی همون سایت هم که درایور رو دانلود میکنم قبل از شروع نصب یه پیغام میده که انگار این درایور مال این سیستم نیست و قطع میشه!!!
نرم افزار driver easy مناسب است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.