ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین لپ تاپ 2 میلیون تومنی

aliaslani8
16-12-2014, 19:14
با سلام بر تمامی دوستان عزیز و گرامی
بنده 2 میلیون پول برای لپ تاپ کنار گذاشتم و میخوام طی چند روز آینده بخرم! به نظر شما چه لپ تاپی انتخاب کنم؟؟؟ برای مصرف خانگی میخوام، تا حدودی برای بازی! ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید! ممنون از لطفتون!

hsdn
18-12-2014, 18:20
من هم درهمین رنج قیمتی دنبال لب تاپ میگردم حدود چند هفته ای هست ودراین مشکلی که هست اینه که یا باید قید کانفیگ بالاتر را بزنید یا باید قید پنل IPS صفحه نمایش رو من بهتون این لب تاپ ها را پیشنهاد میدم.هرکدوم که کاربرد بیشتری روی اون دارید رو انتخاب کنید اگر صفحه نمایش برای شما زیاد مهم نیست بهترین انتخاب Z510 لنوو هست اگر صفحه نمایش برای شما خیلی مهمه V3-571را پیشنهاد میدم که پنل IPS داره اما پردازنده نسل سوم اون ذوق خریدش را هم کم میکند V3-572 هم که کانفیگ مناسبی با صفحه نمایش fullHD با پنل Tn داره و بین هردو لب تاپ قرار می گیره من چون کارهای برنامه نویسی میکنم واز لب تاپ معمولا زیاد کار میکشم قید کانفیگ Z510 را زدم و V3-572G را انتخاب کردم دراین بین به احتمال زیاد شما هم بعداز تحقیق به همین نتیجه می رسید.چون صحبت هایی که میشه واقعا خیلی جالبه همینجا اعلام میکنم Z510 دراین رنج بالاترین کانفیگ رو داره اما به همان نسبت کیفیت قطعات پایینی داره به نظرمن وبا مشاهداتی که ازش داشتم ولی خب چون روی کاغذ عالی عمل کرده فوق عالی ای هم داشته اگر برای بازی میخواهید به نظرمن حتما باید صفحه نمایش خوبی هم داشته باشید بنابراین Acer aspire V3-572 با کانفیگ Cori5 را پیشنهاد میدهم که قیمتش 2.040 هستش البته اگر کمی بیشتر هزینه کنید میتونید کانفیگ Cori7 همین لب تاپ رو هم بگیرید که خیلی قویتر هست ولی از نظر کارت گرافیک فرقی نمیکنه البته مدل با کانفیگ بالاتر بلوتوث هم دارد که به نظرمن کاربرد زیادی نداره.من بهتون این مدل را پیشنهاد میدم لب تاپ های دراین رده که ماسب هم هستند را هم معرفی کردم تصمیم با خودتون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])