PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیری آنری، هم تیمی جدید گری نویل و جیمی کرگر!

City 17
16-12-2014, 18:31
تیری آنری رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او در مورد خداحافظی خود گفت: "خیلی سخت هست که بازی که عاشقش بودید رو کنار بگذرید. اما من بعد از همه کارهایی که در دوران بازیگری خودم انجام دادم، الان در آرامش هستم و هیچ افسوسی ندارم."

"من فکر می کنم هنوز می تونم حرف های زیادی برای گفتن داشته باشم. من دارم بازنشسته میشم و هنوز با هیچ تیمی در ارتباط نیستم، اما تا اون زمان چرا از طریق تلویزیون دِین خودم رو به فوتبال ادا نکنم و مردم رو از بعضی از مسائلی که (در مورد فوتبال) نمی دونند مطلع نکنم؟"

"وظیفه یک آنالیزور این هست که پیغام رو برسونه و فوتبال رو، اونجوری که واقعا هست، به مردم بفهمونه. این شغل ما خواهد بود که سعی کنیم بازی رو به خونه های مردم نزدیک کنیم."

آنری در مورد Sky گفت: "من با Sky بزرگ شدم، اگه بخوام برگردم و کارهایی که در دوران ورزشیم انجام دادم، همه اونها در Sky هستن (از طریق Sky پخش شدن)، وقتی من در انگلستان بازی می کردم، درون درختکن همیشه صحبت از Sky بود و طبیعی هست که اگه قرار بود روزی به تلویزیون بیام، به تیم Sky اضافه بشم، مخصوصا وقتی صحبت از لیگ برتر باشه. من نمی تونم از لیگ برتر بدون Sky صحبت کنم. فکر می کنم در حال حاضر ما بهترینیم."

گری نویل: "ما در این کشور خیلی خوشبخت بودیم که تونستیم آنری رو در دوران اوج بازیگریش در اینجا ببینیم، یکی از برترین بازیکنان دنیا. حتی اگه شما طرفدار باشگاه دیگه ای بودید، نمی تونستید از بازی آنری لذت نبرید. همیشه مایه تاسف هست که دوران ورزشی همچین بازیکنی باید به پایان برسه، اما این مزیتی هست برای Sky و من منتظر همکاری با او هستم."

جیمی کرگر: "مدافعین در نقاط مختلف دنیا می تونن نفس راحتی بکشن که آنری کفش های خودش رو آویزان کرده، او بدون شک سخت ترین حریفی بود که در دوران ورزشی خودم باهاش روبرو شدم و احتمالا بهترین بازیکنی که لیگ برتر به خودش دیده. من خیلی دوست داشتم که در دوران بازیگری خودم با او در یک تیم باشم و خیلی خوشحالم از اینکه بالاخره در یک تیم خواهیم بود!"

برگزیده ای از خاطرات دوران ورزشی آنری، از زمان حضورش در موناکو تا آرسنال، بارسلونا و ردبولز رو می تونید در اینجا در قالب عکس ببینید:

sale2000
17-12-2014, 18:08
ديشب يه كانال ورزشي تيتراژ اتمام برنامه سالهاي درخشانش در آرسنال رو نشون ميداد، منم فكر كردم بازم برگشته آرسنال!:n37:

vahidgame
17-12-2014, 23:17
آنری رو همیشه توی لیگ برتر دوس داشتم
شاید عجیب باشه که یه بازیکن تیم رقیب رو دوس داشته باشی ولی آنری واقعا جزو بازیکنای مورد علاقه دوران نوجوانی و جوانی من قرار می گیره!
یه زمانی شدت این علاقه اون قدر زیاد بود که منو اصلا به اسم تیری آنری می شناختن :دی
یعنی حتی توی بازی های کامپیوتری هم در کنار یه سری بازیکنا مثل لمپارد نامبر وان من بودش و همیشه اونو توی تیمم داشتم :دی
کلا سبک بازی خاصش رو خیلی دوس داشتم و باید قبول کرد که بهترین مهاجم تاریخ لیگ برتر هم هست
سوای از آمار کلا مهاجمی به این کاملی و با این همه خصوصیات لیگ برتر به خودش ندیده (البته منظور فقط لیگ برتره نه سال های قبل از اون)
امیدوارم همیشه موفق باشه...

Masoud King
18-12-2014, 14:59
همیشه خداحافظی بازیکنان که مورد علاقت هستند، باعث ناراحتی میشه. از کان و بالاک و ... گرفته تا آنری. البته این آخری مدت زیادی میشه تو سطح اول نبود و تا حدودی تو هیاهوی رسانه ای گم شده بود اما همین خبر خداحدافظیش باعث شد که دوباره یادمون بیاد که یکی از بهترین بازیکنان سال های قبل کفشاش رو آویزون کرده.

آنری از همه نظر یک الگو بود. چه اخلاقش و چه سطح بازی کردنش. کاری که آنری تو اوجش در آرسنال انجام می داد چیزی کمتر از ستاره های امروزی نبود، اما امان از رسانه ها. یه زمانی یادمه تو مدیاها همه به احترام هم کلاه از سر بر می داشتن، الان هم دنیای فوتبال شده شامل بازیکنان و تیم هایی که از سیارات دیگه اومدن..

یه زمانی شدت این علاقه اون قدر زیاد بود که منو اصلا به اسم تیری آنری می شناختن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ضربه آزادی که قبل سوت داور بهتون گل زد رو یادته؟ :دی
کلا این کارش خیلی معروف بود

sale2000
18-12-2014, 17:27
چه خوش شانس بوديم اون نسل ها رو تونستيم ببينيم! از كدوم ميشه گفت؟! الان فقط رونالدو و مسي هست اون موقع n تا نابغه
بود و هنر نمايي هاي محير العقولشون! تو تاريخ فوتبال كم پيش مياد اون تعداد ستاره رو به خودش ديده باشه(خواستم چندتا رو بيارم
واقعا n تا هست!) الانم فقط مسي رونالدو (و نيمار:n09: به احترام عجبوبه هاي برزيلي و بي تكرار (رونالدو بزرگ و كوچك و. . .) )