ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور از raid برای بالا بردن سرعت دو هاردم استفاده کنم؟

kane32
14-12-2014, 23:39
با سلام من دو هارد ساتا دارم یکی 1 ترابایت و یکی 200 گیگ چطور میتونم از raid استفاده کنم ایا raid کابل هست یا یک نوع سیستم نرم افزاری؟یا باید از هاردها سیمی روی مادربرد بخورد ممنون میشوم اگر کمی در مورد سیستم raid توضیح دهید :n16:

yoseffaraji
15-12-2014, 01:21
به نظرم اینکارو نکنید.تا جایی که من شنیدم اینکار باعث میشه به هارد ها آسیب برسه.مثلا اگه یه دفعه برق بره هر دوهارد باهم متوقف میشن و امکان ایجاد بدسکتور یا مشکلات دیگه برای هاردها هست.

ata.royalfalcon
15-12-2014, 15:49
با سلام من دو هارد ساتا دارم یکی 1 ترابایت و یکی 200 گیگ چطور میتونم از raid استفاده کنم ایا raid کابل هست یا یک نوع سیستم نرم افزاری؟یا باید از هاردها سیمی روی مادربرد بخورد ممنون میشوم اگر کمی در مورد سیستم raid توضیح دهید :n16:

1. در مورد RAID ميتونيد فايلهاي PDF ضميمه شده در پست 262# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد .

2. RAID هم ميتواند نرم افزاري باشد و هم سخت افزاري . البته قابليت RAID در بيشتر مادربردهاي معمولي موجود در بازار نرم افزاري هست و تنها تفاوت آن در حالتي كه از داخل ويندوز (يا هر سيستم عامل ديگر) RAID ميبنديد اين هست كه ميتوانيد ويندوز را هم وارد RAID كنيد تا عملكرد آنهم بهبود يابد ، البته سريعترين نوع RAID كه RAID 0 هست تاثير بيشتري بر روي Sequential Transfer rate (همون سرعت كپي پيست) دارد و برروي Access/Seek Time تاثير چندان و محسوسي ندارد و در نتيجه سرعت بوت سيستم و اجراي نرم افزارها بهتر نخواهد شد و يا محسوس نخواهد بود .

3. اگر مادربردتان از RAID پشتيباني ميكند كافيست هارد ديسكها را به مادربرد متصل و از بايوس پيكربندي كنيد (بايد به دفترچه راهنماي مادربرد مراجعه كنيد) در غير اينصورت اگر پشتيباني نميكند يا بايد يك كارت RAID بخريد و يا اينكه از داخل ويندوز (يا هر سيستم عامل ديگري كه داريد) پيكربندي كنيد كه البته فقط براي ديتاهاي غير ويندوزي خواهد بود .

4. اگر بخواهيد RAID 0 ببنديد دو هارد ديسك ميبايستي ظرفيت يكساني داشته باشند در غير اينصورت حداكثر حجم در دسترس برابر با 400 گيگابايت خواهد بود و الباقي هدر خواهد رفت