مشاهده نسخه کامل
: ایا این قطعات مچ هستن؟
ali 2990
14-12-2014, 15:29
نظرتون در مورد این قطعات، پیشنهاد و.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kaveh-gh
14-12-2014, 16:42
نظرتون در مورد این قطعات، پیشنهاد و.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعات کاملاً مناسب هستند. اما اگه نیازی به اورکلاک کردن پردازنده ندارید پیشنهاد میکنم پردازنده رو ضریب بسته بگیرید، مادربرد رو به H97-Gaming 3 تغییر بدید و رمها رو با GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 جایگزین کنید.
به این ترتیب تا حدود 200 در هزینهها صرفه جویی میشه و تغییری هم در بازدهی سیستم ایجاد نخواهد شد.
ali 2990
14-12-2014, 18:04
قطعات کاملاً مناسب هستند. اما اگه نیازی به اورکلاک کردن پردازنده ندارید پیشنهاد میکنم پردازنده رو ضریب بسته بگیرید، مادربرد رو به H97-Gaming 3 تغییر بدید و رمها رو با GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 جایگزین کنید.
به این ترتیب تا حدود 200 در هزینهها صرفه جویی میشه و تغییری هم در بازدهی سیستم ایجاد نخواهد شد.
اخه از بعضیا شنیدم که خرید h97 اینده نگر نیست و بهتره سی پی یو رو سری k بخرم تا اگه در بازی های اینده نیاز به قدرت بیشتر Cpu داشتم بتونم اور کنم. در ضمن نظرتون در مورد برداشتن رم 16 چیه؟ ایا نیاز هست؟
در ضمن این سیستم چند سال پاسخگوی بازی هاست؟
kaveh-gh
15-12-2014, 12:16
اخه از بعضیا شنیدم که خرید h97 اینده نگر نیست و بهتره سی پی یو رو سری k بخرم تا اگه در بازی های اینده نیاز به قدرت بیشتر Cpu داشتم بتونم اور کنم. در ضمن نظرتون در مورد برداشتن رم 16 چیه؟ ایا نیاز هست؟
در ضمن این سیستم چند سال پاسخگوی بازی هاست؟
i5 4690 حداقل تا 3-4 سال بدون نیاز به اورکلاک از عهده پردازش تمام بازیها برمیاد. شما با این سیستم در آینده پیش از اینکه مشکل پردازشی رو حس کنید، ضعف گرافیک رو خواهید دید و اون زمانیه که کل سیستم قدیمی شده و نیاز به ارتقاء کلی دارید. هزینهای که برای قابلیت اورکلاک پردازنده میکنید ممکنه تا 4-5 سال آینده هم استفادهای نداشته باشه.
اکثر بازیها امروزی در رزولوشن 1080p به بیش از 8 گیگ رم نیاز نخواهند داشت. اما ممکنه در آینده به بیش از 8 گیگ نیاز پیدا کنید. پیشنهاد میکنم در آینده اگر نیاز داشتید رم رو به 16 ارتقاء بدید.
با این سیستم احتمالاً میتونید تا حدود 2 سال بازیها رو در رزولوشن FHD و تنظیمات بالا اجرا کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.