مشاهده نسخه کامل
: 206 v8 یا 405glx یا تندر90
نیما1990
14-12-2014, 02:33
با سلام خدمت همگی.حدود38تومن کنار گذاشتم.زیبایی و سرعت وشتاب هم برام در درجه اول نیس.قصد دارم ماشین رو نگه دارم وبه همین خاطر کیفیت ساخت.کیفیت جنس قطعات.استهلاک پایین و قیمت لوازم یدکی برام در اولویت اول است.3 تا گزینه خودم به ترتیب اولویت1.206 2.405 3.تندر هستش(البته صفر)
اخرین چیزی که میخاستم اضافه کنم اینه که راحتی در سفرهای طولانی هم برام مهمه.از دوستانی که تجربه داشتن هر کدوم از 3خودرو بالا رو بصورت طولانی مدت داشتن خواهش میکنم تجربشونو در اختیار من قرار بدن
اگر هم خودرو دیگری رو برتر میدونید لطف کنید دلیلتون رو مطرح کنید
با تشکر از توجه شما
سلام استاديد ميان شما رو راهنمايي ميكنن ولي من ي سري تجربيات دارم
من ٢٠٦ دارم واسه سفر زياد مناسب نيست مخصوصا عقبش اصلا جا نداره
قبلا سورن داشتم وتوي سفر عالي بود خيلي جا دار بود
اليته سورن مرتب مارو ميكشوند گارانتي اما ٢٠٦ تا حالا پس از س سال هنوز مشكل جدي نداره
داييم ال نود داره خيلي ماشين نرم و با كيفيتي هست از ٢٠٦ خيلي بيشتره (٢٠٦ من از مدل هاي فرانسوي هست ٩١) ولي مشكلي با النود داره اينه كه كمي رانندگي باهاش توي شهر سخته مخصوصا دنده عقبش ولي از نظر جاداري چيزي از سورن كم نداره
M.Amorous
14-12-2014, 10:05
سلام دوست عزیز به این انجمن خوش اومدین.
ببینید اگر میخواید با 38 تومنتون ماشین بخرید بهتره گزینه 405 رو بذارید کنار و به فکر خودروهای دیگه ای باشید. به نظر من اگر میخواید یه ماشین بخرید و نگه دارید سورن خودرو واقعا خوبیه و اگر میخواید یه خودرو خوب داشته باشین و بعد از یکی دو سال با قیمت خوب بفروشید پارس LX سال با موتور TU5 خودرو خوبی هست. هر کدوم از این 2 تا مزایا و معایبی دارن ولی با توجه با نیاز شما فکر می کنم سورن بهتر باشه. ال 90 هم خودرو خوبیه راستش من باهاش تجربه ای ندارم ولی فکر می کنم جدا از ظاهر نه چندان قشنگش انتخاب های بهتری هم دارین. 206 هم همون طور که دوستمون گفتن واقعا توی سفر راحت نیست و یکم هم کمکاش سفته به خاطر خصلت اسپرت خودرو.
راستی اگر خواستید پارس رو انتخاب کنید اینو هم مد نظر داشته باشید که پارس های جدید که بهشونن میگن داشبورد جدید امکان عوض کردن رادیوپخش رو ندارن ( اگر اهل سیستم و... هستین).
سوالی بود بنده در خدمتم.
405 و اگر هم یه وقت کسی پرشیا رو پیشنهاد داد کمپلت بذارید کنار.کیفیت ساخت هر روز بد تر از دیروز.
خودم پارس سال 88 دارم.ازون به شدت ناراضیم چه برسه به پارس 93!
تندر 90 تو این لیست از باقی خیلی بهتره.با اینکه اینم کیفیت ساختش یه نمه اومده پایین نسبت به اون اوایل ولی در کل در برابر این رنج از خانواده پژو خیلی بهتره.
aminkhan2014
14-12-2014, 11:42
با سلام خدمت همگی.حدود38تومن کنار گذاشتم.زیبایی و سرعت وشتاب هم برام در درجه اول نیس.قصد دارم ماشین رو نگه دارم وبه همین خاطر کیفیت ساخت.کیفیت جنس قطعات.استهلاک پایین و قیمت لوازم یدکی برام در اولویت اول است.3 تا گزینه خودم به ترتیب اولویت1.206 2.405 3.تندر هستش(البته صفر)
اخرین چیزی که میخاستم اضافه کنم اینه که راحتی در سفرهای طولانی هم برام مهمه.از دوستانی که تجربه داشتن هر کدوم از 3خودرو بالا رو بصورت طولانی مدت داشتن خواهش میکنم تجربشونو در اختیار من قرار بدن
اگر هم خودرو دیگری رو برتر میدونید لطف کنید دلیلتون رو مطرح کنید
با تشکر از توجه شما
همه موارد با هم يكجا جمع نميشه!!!
از لحاظ كيفيت و استهلاك توي اين 3 خودرو،حرف اول را تندر90 ميزنه ولي لوازم يدكي اش مثل206 گرانه ولي 405 ارزانتر از همه شون هست
صندلي تندر هم به گفته بعضي راحت نيست،من كه راحت هستم، ولي اكثريت نظرشون اينه كه صندلي 405 راحت تره ولي از لحاظ راحتي در سفر بخاطر دغدغه نداشتن خرابي و مصرف مناسب،تندر90 بهتره
اگه خواستي 206 صفر بخري،رانا انتخاب معقولتريه،چون فرقي با206 صفر نداره و كارت طلايي هم روش هست...405 SLXTU5 هم بهتر از 405 معمولي هست و موتورش با 206 ورانا يكي هست
ess_1362
14-12-2014, 14:13
شاید این مطالب من بدردت بخورهمن نزدیک 5 سال هست که تندر دارمتوی این 5 سال به جرعت می گم بجز یک مورد سرویس اصلا گذرم به تعمیر گاه و نمایندگی نیافتاده و امیدوارم هیچ وقت نیافتهلوازم مصرفیش از 206 ارزونتر هست (فیلتر و شمع و ...)لوازم غیر مصرفی کمی از پژو گرونترهاز نظر مصرف شاید باورش سخت باشه ولی از 206 کم مصرف تر هست و من ترکیبی 6.8 مصرف دارم و در اتوبان اگر 100 برم 5.5 و اگر تا 140 برم میشه 6.5راحتی و جاداریش هم حرف نداره البته راحتی صندلی ها بجز برای راننده بقیه خیلی خوبه مخصوصا صندلی شاگر در مسافرت عالی هست ولی صندلی راننده خیلی راحت نیستچند ماه هم 206 داشتم که اصلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم نمی دونم چرا؟با 38 تومن شاید بتونید یک e1 صفر گیر بیارید و لی e2 فول در حال حاضر بالای 40 هستگزینه بعدی که به شما می تونم توصیه کنم سورن موتور ملی هست که خودم هم قصد دارم به عنوان خودرو دوم بخرمالبته توجه داشته باشید که این موتور یکم حالت تخم مرغ شانسی داره و اکثرا راضی بودن و حالا ممکنه خرابی هم داشته باشهدر مورد تندر باید این نکته را به شما تذکر بدم که یکسری تعمیرات دوره ای داره که هزینه بالایی نداره ولی اگر به موقع انجام ندین هزینه زیادی روی دست شما میگذاره
نیما1990
14-12-2014, 21:05
اول از همه تشکر میکنم از نظرات خوبتون.
چیزی که از خوندن نظراتتون دستگیرم شد اول از همه تندرو وبعدش سمندو پیشنهاد میکنید
ولی یه سوال دیگه؟
اگه اشتباه نکنم الان تندرو 3تا کارخونه ایران خودرو وسایپا و پارس خودرو میفروشن
میخاستم بدونم فرقاشون چیه(مثلا همون پارس تندر پارس خودرو)و اینکه در نهایت پیشنهاد میکنید از کدوم کارخونه بگیرم
بازم ممنون میشم دلیلتون رو بفرمایید
با تشکر
aminkhan2014
15-12-2014, 11:36
پارس خودرو همون سايپا هست...هيچ فرقي هم بين ايران خودرو و سايپا وجود نداره ولي در بازار بخاطر يك مشت شايعات مدل پارس خودرو قيمت بالاتري داره..پارس تندر هم فقط در قسمت عقب(چراغ و در صندوق)+زه كنار با تندر معمولي تفاوت داره و گرنه تمام موراد مشابه تندر90 معمولي هست..هركدام ارزانتر گيرت اومد بخر،فكر كنم ايرانخودرويي در بازار ارزانتر باشه...
سورن ELX هم كه بچه ها گفتند گزينه خوبي از لحاظ قيمته ولي بازار خوبي نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.