مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش فیلم های 4K در تلویزیون سامسونگ
سلام
مدل تلویزیون من 48H6490 هست.
وقتی میخوام یک کلیپ با کیفیت 4K پخش کنم، خطا میده که اندازه رزولوشن کلیپ بیشتر از حد مجازه!
اصلا نمیشه فیلم با کیفیت 4K پخش کرد؟
matinpour
13-12-2014, 20:02
سلام
وقتی میخوام یک کلیپ با کیفیت 4K پخش کنم، خطا میده که اندازه رزولوشن کلیپ بیشتر از حد مجازه!
دوست عزیز
خیر تلویزیون شما این قابلیت را ندارد .این کیفیت را فقط در سیستمهای UHD شما می توانید ببینید. مگر این که آن را تبدیل به فرمت دیگر بکنید تا بتوانید آن کلیپ را ببینید.
romantic
13-12-2014, 20:26
سلام
از روی هارد و با اتصال usb میخواید پخش کنید یا با dlna؟
فکر کنم اگر روی نوتبوک اجرا کنید و نوتبوک رو با hdmi به تیوی وصل کنید با down scale پخشش کنه
از روی هارد و با اتصال usb میخواید پخش کنید یا با dlna؟
با فلش و dlna تست کردم نشد.
فکر کنم اگر روی نوتبوک اجرا کنید و نوتبوک رو با hdmi به تیوی وصل کنید با down scale پخشش کنه
اینجوری میشه ولی موضوع اینه که روی لپ تاپ هم به زور باز میکنه و کلی تیک میزنه و بدرد نمیخوره!!:n31:
با کامپیوتر می تونی و با Media Player Classic Home Cinema.
فیلم 4K رو اگر بتونید ببینید با همین تی وی خیره کننده هست.حالا زیاد تعریف نباشه 1 کلیپ به صورت آرام آرام و بعد سرعت که از ظهر شروع تا شب که چراغ های شهر روشن می شدن تماشا کردم؛جالبه با اون سرعت اصلا تاری نداشت.
با فلش و dlna تست کردم نشد.
اینجوری میشه ولی موضوع اینه که روی لپ تاپ هم به زور باز میکنه و کلی تیک میزنه و بدرد نمیخوره!!:n31:
magiteq1
15-12-2014, 13:54
دوست عزیز من , مدیا پلیر این TV از این فرمت پشتیبانی نمیکنه
مگر اینکه PC رو متصل کنی به TV و از طریق مثلا اخرین نسخه KMPLAYER محتوای 4K رو اجرا کنی رو TV
relax2sky
15-12-2014, 14:19
سلام
سامسونگ HU 8890دارم اما 4k رو پخش نمیکنه آیا فرمت خاصی رو باید دانلود کنم یا اینکه تلوزیون مشکلی داره
ممنون میشم اگه ممکنه یکی راهنماییم کنه
mr_khodaei2008
15-12-2014, 21:20
حالا شما فیلم یا کلیپ 4k از کجا اوردی . از کجا دانلود کردی بگو ما هم ببینیم
matinpour
15-12-2014, 22:04
حالا شما فیلم یا کلیپ 4k از کجا اوردی . از کجا دانلود کردی بگو ما هم ببینیم
دوست عزیز
کافیست در گوگل جستجو کنید.
دانلود کلیپ 4k
mr_khodaei2008
16-12-2014, 21:03
سرچ کردنش بله پیدا میشه . ولی سایتی میخام که خوب باشه و فیلم هم داشته باشه و هر روز سرورش عوض نشه
سرچ کردنش بله پیدا میشه . ولی سایتی میخام که خوب باشه و فیلم هم داشته باشه و هر روز سرورش عوض نشه
از یوتیوب دانلود کن.
mr_khodaei2008
19-12-2014, 20:36
یه کلیپ 4k دانلود کردم و رو فلش ریختم . تی وی من f6450 هست و نتونست پخشش کنه و گفت قابل پشتیبانی نیست
چرا ؟ یعنی نمیتونه 4k را پخش کنه ؟ خیلی بده . چیکار کنم بتونه پخش کنه
matinpour
19-12-2014, 20:58
یه کلیپ 4k دانلود کردم و رو فلش ریختم . تی وی من f6450 هست و نتونست پخشش کنه و گفت قابل پشتیبانی نیست
چرا ؟ یعنی نمیتونه 4k را پخش کنه ؟ خیلی بده . چیکار کنم بتونه پخش کنه
دوست عزیز
فیلمهای 4K فقط در تلویزیونهای UHD قابل اجرا است .و این توقع زیادی است که در تلویزیون عادی بتوانید این فرمت را ببینید اگر اینطور بود که دیگر کسی ده تا صد میلیون بسته به اندازه آن بابت این تلویزیونها پول پرداخت نمی کرد. شما برای تماشا باید از راه حل های ارایه شده استفاده کنید
mr_rayan
20-12-2014, 07:30
بجای دانلود کلیپ های 4k شما اگه یه فیلم بلوری 1080 درست و حسابی ببینی لذت بیشتری میبری چون کیفیت به مراتب بهتری نسبت به 4k های دانلودی داره.
mr_khodaei2008
20-12-2014, 18:39
شما
برای تماشا باید از راه حل های ارایه شده استفاده کنید
چه راه حل هایی ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه راه حل هایی ؟
درود عزیز شما با چه روشی 4K پخش میکنید؟
به 3 روش میشه 4K دید. که فقط دو روش پخش 4K تو ایران میسر هستش.
البته اگر تلویزیون شما 4K باشه.
وگرنه همون کلیپ 4K رو با کیفیت 1080P دانلود کنید و ببینید.که همون FULL HD هستش.
sabzefosfori
08-03-2019, 00:49
دوست عزیز
فیلمهای 4K فقط در تلویزیونهای UHD قابل اجرا است .و این توقع زیادی است که در تلویزیون عادی بتوانید این فرمت را ببینید اگر اینطور بود که دیگر کسی ده تا صد میلیون بسته به اندازه آن بابت این تلویزیونها پول پرداخت نمی کرد. شما برای تماشا باید از راه حل های ارایه شده استفاده کنید
سلام آقای متين پور من الان با تلويزيون Samsung CURVED 55HUC9990 مشکل در پخش بعضی از کليپ های 4k رو دارم امروز 14 گيگ فيلم اکوا من رو گرفتم خيلی راحت نشون داد ولی بيشتر کليپ های کوتاه تبليغتی رو ارور رزليشن پشتيبانی نميکنه رو ميده برای مثال اين کليپ رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا با اپديت مشکل رفع ميشه يا اين تلويزيون تو پخش 4k ضعف هستش
البته اپديت ديگه براش نمياد ip مال ايران هستش
چند سال پيش ميگفتن در آينده کيت جديد بياد ميشه ارتقا داد نميدونم امده براش يا نه
ممنون ميشم راهنماييم کنيد خيلی از اين کليپ ها دارم 90% پخش نميشن همشون هم يک پيقام ميدن اين رزوليشن پشتيبانی نميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.