ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سامسونگ h7000

bahram202
12-12-2014, 20:05
با سلام
یک مدل تلویزیون سامسونگ بنام h7000 اخیرا وارد بازار بانه شده که در سایز 46 به قیمت حدودا
3 میلیون به فروش میرسه البته سایتهای بانه ای ادعا میکنند که این مدل تحت لیسانس سامسونگ کره وبا قطعات اصلی در کشور مصر تولید شده واز طریق دوبی وارد میشود البته نمونه داخلی این مدل
تحت عنوان h7790 با گارانتی سام سرویس ودر سایز 46 به قیمت حدودا 4600 بفروش میرسد
ایا این مدل بدون گارانتی با توجه به اختلاف قیمت زیاد ارزش خرید دارد واگر کسی از دوستان از نزدیک این مدل رو دیده یا خریداری کرده لطفا نظرشرو اعلام کنه چون قصد دارم برای خرید خودم به بانه برم
البته قیمت تحویل این مدل در سایز 46 در تهران حدود 3200 است
با تشکر

bahram202
13-12-2014, 00:30
up........

bahram202
14-12-2014, 13:38
up........

romantic
14-12-2014, 14:19
با سلام
یک مدل تلویزیون سامسونگ بنام h7000 اخیرا وارد بازار بانه شده که در سایز 46 به قیمت حدودا
3 میلیون به فروش میرسه البته سایتهای بانه ای ادعا میکنند که این مدل تحت لیسانس سامسونگ کره وبا قطعات اصلی در کشور مصر تولید شده واز طریق دوبی وارد میشود البته نمونه داخلی این مدل
تحت عنوان h7790 با گارانتی سام سرویس ودر سایز 46 به قیمت حدودا 4600 بفروش میرسد
ایا این مدل بدون گارانتی با توجه به اختلاف قیمت زیاد ارزش خرید دارد واگر کسی از دوستان از نزدیک این مدل رو دیده یا خریداری کرده لطفا نظرشرو اعلام کنه چون قصد دارم برای خرید خودم به بانه برم
البته قیمت تحویل این مدل در سایز 46 در تهران حدود 3200 است
با تشکر
محصولات سامسونگ در امارات خیلی ارزون هستن. همین مدل در امارات حدودا ۸۰۰ دلاره، در حالی که در امریکای شمالی بین ۹۵۰ تا ۱۰۰۰ دلار
اگر پرداخت رو بعد از تحویل انجام میدید، قبل از دادن پول به پیک یک چک کلی بکنید که همه چیزش باشه. ریموت معمولی، ریموت هوشمند، چهار عینک سه‌بعدی و ..‌.
برای آسیب فیزیکی هم چکش کنید.
روشنش بکنید که پنل مشکلی نداشته باشه. پیکسل سوخته هم نباید باشه.
البته سامسونگ‌ها معمولا خیلی کم پیکسل سوخته دارن. تو بانه یه سری محصولات سونی رو نمیدونم از کجا آورده بودن که خیلی‌هاشون پیکسل سوخته داشت.

magiteq1
15-12-2014, 14:39
به هیچ وجه بدون گارانتی توصیه نمیشود
وقتی با گارانتی وجود داره برای چی بدون گارانتی
در ضمن خرید h7790 با قیمت 4600 منطقی نیست
شما بهتر hu8890 رو به قیمت 5200 بخری که 4k هم هست
سایز 48

imanager
17-12-2014, 21:08
با سلامیک مدل تلویزیون سامسونگ بنام h7000 اخیرا وارد بازار بانه شده که در سایز 46 به قیمت حدودا3 میلیون به فروش میرسه البته سایتهای بانه ای ادعا میکنند که این مدل تحت لیسانس سامسونگ کره وبا قطعات اصلی در کشور مصر تولید شده واز طریق دوبی وارد میشود البته نمونه داخلی این مدل تحت عنوان h7790 با گارانتی سام سرویس ودر سایز 46 به قیمت حدودا 4600 بفروش میرسدایا این مدل بدون گارانتی با توجه به اختلاف قیمت زیاد ارزش خرید دارد واگر کسی از دوستان از نزدیک این مدل رو دیده یا خریداری کرده لطفا نظرشرو اعلام کنه چون قصد دارم برای خرید خودم به بانه برمالبته قیمت تحویل این مدل در سایز 46 در تهران حدود 3200 استبا تشکربا سلام دوست گرامی .اگر تلویزیونی بخاد خراب شه با گارانتی و بی گارانتی فرقی نمیکنه . شما اگه با تلویزیون بجز تماشا کردن کاری نداریو دستکاری نمیکنی . بدون گارانتی بگیر .و همچنین اگه مدل با ارزشی که دیگه در تهران نیست . و در بانه هست 100% بدون گارانتی بگیر .مثل 46f7770 یا 46c8880 یا 46c7770 dh یا 46h7150 و همچنین قدرت مالیت زیاد نیس بی گارانتی بگیر . نه تنها بانه بلکه ورودی های دیگه مرز رو هم میتونی تست کنی . شما فکر نکنین اگه با گارانتی بگیری تلویزیونت حتما سالم در میاد یا بدنه اون ضربه خورده نیس .نه اینطور نیست خیلی از فروشند های بانه اگه منطقی باشه دلایل در جا تعویض میکنن . چون اون ها هم به جایی که خریدن عودت میدن. . حواست که جمع باشه از جای مطمین بگیری . حالا بانه هم باشه خوبه .هرگز هم یو اچدی و کرو نگیر از هیچ برندی .. شما فقط فول اچدی بگیر. تا تو درد سر نیفتی:n40:

ferysery
06-01-2015, 17:15
سلام
کاربرmagiteq1
وقتی چنین تفاوت قیمت فاحشی وجود داره . صددرصد کفه ترازو به سمت بدون گارانتی ستگین میشه
کاربر imanager
چرا میگین 4k نگیر تو دردسر میوفتی؟ چه دردسری؟ نهایتش فیلم uhd گیر نمیاد
همین 720 یا 1080 رو upscale to 4k میبینه ادم
درضمن مدل 7150 که توصیه کردید سفارش امریکای شمالی هست و با clear motion rate 960 ( بعید میدونم در خاورمیانه گیر بیاد)
)
این مصری در واقع دقیقا میشه این ؟ UA46H7000ARXZN
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین چند روز پیش هم جدیدترین اپدیت رو داده بیرون ورژن 2129.5 به حجم 850 مگ

کسی این مدل رو نداره بپرسیم ببینیم از نظر قابلیتها چی از 7790 سام سرویس کم و زیاد داره؟
1.500.000 تومان اختلاف قیمت صرفا برای گارانتی نداشتن و قاچاق بودن یه مقدار زیاده و منطقی به نظر نمیرسه(خودش به تنهایی معادل پول یه تلویزیونه ) :n02:
تو هیچ دو محصول مشابه تو این حد قیمت شاهد چنین تفاوت در قیمت نیستیم
فکر کنم یه تفاوتهایی فنی و خاصی باید وجود داشته باشه
بعید به نظر میاد که این دو دقیقا یکی باشند

اقا بهرام خریدی؟ چی خلاصه؟