مشاهده نسخه کامل
: مشکل روشن نشدن کامپیوتربعد ازیهباد گیری واسه گرد غبار!!!!((فوری کمک کنید مغازه دارم))
سلام دوستان
یه مشکل دارم فورری هست
اینکه من گیم نت دارم 6 سیستم گرد خاک داشت با پمپ گرد خاکشو گرفتم بعدم با اسپری جرم گیری تمیز
ولی الان 2 تاش بالا امده ولیباقیه خیر
یکیش باهاشکار کردم سیماشودست زدم بالا امد
پاور تست کردم سیسم همه چی مشکلی نداره
یعنی از مادربرد هست؟؟
سلام دوستان
یه مشکل دارم فورری هست
اینکه من گیم نت دارم 6 سیستم گرد خاک داشت با پمپ گرد خاکشو گرفتم بعدم با اسپری جرم گیری تمیز
یعنی از مادربرد هست؟؟
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و اسلات های گرافیک و رم رو تمیز کنید و اتصالات پاور رو دوباره چک کنید چون بعد از خاک گیری اینطوری شده بیشتر میتونه از این موارد باشه اگه بازم مشکل بود باید با قطعه سالم سیستم رو چک کنید باتری مین رم گرافیک و پاور همه چک بشه
سلام دوستان
یه مشکل دارم فورری هست
یعنی از مادربرد هست؟؟
1.تمیز کردن جداگانه قطعات .اونها رو یکی یکی در بیار تمیز کن سپس جا بزن. اونم فقط با برس خشک و بدون هیچ گونه تمیز کننده ایی
2. مادربردها رو کلیر سی موس کن.
3. اگر جواب نداد کلیه مادر بردها رو از تو کیس در بیار و بیرون کیس بزار و روشن کن رو تخته یا کارتن مقوایی باشه یعنی کلیه قطعات مرتبط با مادر برد از بیرون کیس روشن کن ..اینجوری اون اتصالی ها ولووزی از بین میره هر وقت روشن شد سیستم و بالا اومد اونها رو خاموش و بزار تو کیس
4. خوش باشی
خیلی ممنون بچه مرسی
مشکل حل شد گرافیک در اورد یکم تمیز کردم البته با الکل و همینطور رم رو الان نیم ساعتی گذاشتم موردی نشده
امید بخدا بازم مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.