PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رنو فلوئنس چطور ماشینیه؟ ارزش خرید داره؟!

rmd
12-12-2014, 01:46
میخواستم در مورد این ماشین ازتون بپرسم...
راستش همسایمون از این ماشین داره و خیلی چشم نوازی میکنه... واقعا خاص پسنده... ابهت و تک بودنش به سوناتا و این خز و خیلایی که عشق ملت ما هست میارزه...
نسبت به قیمتش چطوره؟! ماشین خوبیه و قیمتش مناسبه یا ماشین بدرد نخوریه و قیمتش بالاتر از کیفیتشه؟؟
وضعیت پشتیبانیش توی ایران چطوره؟! (از نظر تعمیر ، نمایندگی و...)
چرا مردم ایران با این قیمت (حول و حوش 100م) ماشینای خز و خیلی مثلا (هیوندای اکسنت و کیا سراتو یا همین مگان) رو به وفور میخرند اما فلوئنس اینقدر کمه ؟!
(البته من اگر بخوام در این رنج قیمت ماشین بخرم تویوتا یاریس رو ترجیح میدم...)

ess_1362
12-12-2014, 13:52
اگر برای استفاده شخصی و طولانی مدت قصد خرید دارید اصلا شک نکنید که گزینه بی نظیری هست
تجهزیات خوبی هم داره و البته گزین فول و نیمه فولش مجهز به گیربکس CVT هست
ولی اگر قصد استفاده گذری هست یعنی الان بخری و چند ماه دیگه بفروشی باید بگم که ضرر می کنی چون رند بازار متاسفانه به سمت محصولات نه چندان با کیفیت کره ای هست
البته این را هم اضافه کنم که فلوئنس که به بازار ایران عرضه میشه اکثرا در کره مونتاژ میشه
یک گزینه دیگه هم در این رنج قیمت هست به نام لنسر فول که مشخصاتش تقریبا مشابه فلوونس هست ولی با موتور 1800
از نظر لوازم هم مشکلی نداره فیلتر جاتش بخشیش با نیسان ماکزیما (مونتاژ داخل) یکسان هست و بخشیش هم با تندر و مگان و با توجه به اینکه تسمه تایم هم حذف شده و از زنجیر تایم استفاده شده تا مدت زمان زیادی در صورت استفاده مناسب و اصولی نیاز به سرویس خاصی نداره

hossein.az
12-12-2014, 15:34
میخواستم در مورد این ماشین ازتون بپرسم...
راستش همسایمون از این ماشین داره و خیلی چشم نوازی میکنه... واقعا خاص پسنده... ابهت و تک بودنش به سوناتا و این خز و خیلایی که عشق ملت ما هست میارزه...
نسبت به قیمتش چطوره؟! ماشین خوبیه و قیمتش مناسبه یا ماشین بدرد نخوریه و قیمتش بالاتر از کیفیتشه؟؟
وضعیت پشتیبانیش توی ایران چطوره؟! (از نظر تعمیر ، نمایندگی و...)
چرا مردم ایران با این قیمت (حول و حوش 100م) ماشینای خز و خیلی مثلا (هیوندای اکسنت و کیا سراتو یا همین مگان) رو به وفور میخرند اما فلوئنس اینقدر کمه ؟!
(البته من اگر بخوام در این رنج قیمت ماشین بخرم تویوتا یاریس رو ترجیح میدم...)

یه پیشنهاد دوستانه
همیشه چیزی رو بخر که اگر یه روزی خواستید بفروشید زیاد توی زحمت فروشش نباشید
فلودنس دقیقا روزگارش با پژو 407 هایی که چند سال پیش توی ایران فروش رفت یکسانه
ماشین گمی توی بازاره .
شما اگر ماشین خاص و با کیفیت برای زیر پا میخواید 100% میتسوبیشی لنسر 1800 خیلی بهتر از گزینه های دیگه توی این رنج قیمت هست

rmd
12-12-2014, 15:50
اتفاقا من قصد دارم تو همین سالهای عمرم یه ماشین صفر بخرم بعد تا کهنسالی و آخر عمر همون ماشینم بمونه :دی
عشق این نوع وفاداری به ماشن ام :n02:
مث اون پیرمرده توی فیلم گرن تورینو :n02:
(البته فعلا پول خرید در این رنج رو ندارم متاسفانه...)

سوال : مدل های هوندا (سیویک ، آکورد) برای استفاده بلند مدت چطورند؟! (البته میدونم قیمتشون از ماشینایی که صحبت شد بیشتره...)

hossein.az
12-12-2014, 18:00
اتفاقا من قصد دارم تو همین سالهای عمرم یه ماشین صفر بخرم بعد تا کهنسالی و آخر عمر همون ماشینم بمونه :دی
عشق این نوع وفاداری به ماشن ام :n02:
مث اون پیرمرده توی فیلم گرن تورینو :n02:
(البته فعلا پول خرید در این رنج رو ندارم متاسفانه...)

سوال : مدل های هوندا (سیویک ، آکورد) برای استفاده بلند مدت چطورند؟! (البته میدونم قیمتشون از ماشینایی که صحبت شد بیشتره...)

ماشین های ژاپنی کلا معروفند به کم اصطلاکی و عمر طولانی