ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم شدن آب رادیاتور

Reza 73
11-12-2014, 09:37
سلام عرض میکنم خدمت عزیزان

من یه پراید 131 مدل 90 دارم. اولای پاییز بردم ضدیخ با دو تا بطری آب رادیاتور توش ریختم. بعدش ماشین به خاطر وجود رسوب، توسط ضدیخ
رسوب زدایی و در نتیجه دچار نشتی شد. که مشکل نشتی را برطرف کردم. اما بعد کمتر از 3 ماه آبش خالی شده. دلیلش چیه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-12-2014, 12:23
سلام عرض میکنم خدمت عزیزانمن یه پراید 131 مدل 90 دارم. اولای پاییز بردم ضدیخ با دو تا بطری آب رادیاتور توش ریختم. بعدش ماشین به خاطر وجود رسوب، توسط ضدیخرسوب زدایی و در نتیجه دچار نشتی شد. که مشکل نشتی را برطرف کردم. اما بعد کمتر از 3 ماه آبش خالی شده. دلیلش چیه؟سلام
نشتی از چی بود ؟
چطوری برطرف شد ؟
اگر موتور خیلی آهسته آب کم میکنه پس به احتمال زیاد یه جا نم پس میده یعنی از چکه کردن خیلی کمتره
یا باید بستِ همه ی شیلنگها سفت تر بشه تا شاید از بین بره
یا گلوی همه ی شیلنگها باز بشه و سر لوله ها و توی گلوی شیلنگها تمیز و نرم و صاف بشه تا شاید برطرف بشه
همچنین محل نصب ترموستات هم ممکنه نم پس بده
یا کاسه نمد واترپمپ تازه شروع کرده به خراب شدن
یا کنار واترپمپ نم پس میده
نم پس دادن رو نمیشه پیدا کرد مگر اینکه زیاد باشه تا از خودش اثری بجا بذاره
ممکنه از رادباتور بخاری یا موتور هم باشه

راه اصولیش استفاده از مایع ماوراء بنفش هست که با آب رادباتور قاطی میشه و بعد از مدت نسبتا طولانی که آب کم میشه , در تاریکی و با استفاده از لامپ ماورا بنفش میشه جای نشتی رو پیدا کرد چون نورانی میشه

kasra2002
12-12-2014, 12:32
سلام عرض میکنم خدمت عزیزان

من یه پراید 131 مدل 90 دارم. اولای پاییز بردم ضدیخ با دو تا بطری آب رادیاتور توش ریختم. بعدش ماشین به خاطر وجود رسوب، توسط ضدیخ
رسوب زدایی و در نتیجه دچار نشتی شد. که مشکل نشتی را برطرف کردم. اما بعد کمتر از 3 ماه آبش خالی شده. دلیلش چیه؟

پاسخ شما در
عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفن کلیک کنید