ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز 8.1 در لپ تاپ سونی VPCCB22fx

odd_hb
11-12-2014, 05:44
با سلام خدمت دوستان

لپ تاپ من به صورت اورجینال ویندوز Home premium 7 داشت که پارسال دادم واسم به 8 Enterprise که اوریجینال نیست تغییرش دادن . الان بعد یه سال اومدم دوباره ویندوز 8.1 بریزم با استفاده از سی دی ویندوز

8.1 گردو منتها ریستارت که میکنم installation ویندوز بوت نمیشه ! همه دکمه هارو امتحان میکنم نه بایوس میاد که رو حالت سی دی بزارم و وقتی دکمه Assist رو میزنم میره رو حالت ریکاوری و Rescue که بدردم

نمیخوره .. چون تا حالا رو لپ تاپ ویندوز نصب نکردم میخواستم دوستان راهنماییم کنن ..آیا این سی دی ویندوزم درست هست برای لپ تاپ و اینکه میگن واسه لپ تاپ حتما باید OEM باشه ! چی کار کنم که

Installation بالا بیاد؟

اشتباها در تاپیک سخت افزار درج شد . متاسفم .

HOJ-JAT
11-12-2014, 10:31
ببین از این طریق بایاس بالا میاد؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

odd_hb
11-12-2014, 14:46
ببین از این طریق بایاس بالا میاد؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به advanced options رفتم همچین گزینه ای نبود . 5 تا بود ( Automatic repair - cmd - image recovery - startup windows - با یکی دیگه! )
ریست کنم ویندوز رو اتفاق خاصی میافته؟ مثل عوض کردن ویندوز هست یا نه ؟ آخه اصلا بوت نمیشه از رو سی دی .

HOJ-JAT
11-12-2014, 22:31
ریست کردن ویندوز ۸ مثل گوشی موبایل هست بر میگرده ب روز اول...
وقتی لپتاپ روشن میشه و ارم وایوو میاد اگر f2-f9-f10 رو بزنی هیچ اتفاقی نمیافته؟؟

odd_hb
11-12-2014, 22:54
ریست کردن ویندوز ۸ مثل گوشی موبایل هست بر میگرده ب روز اول...
وقتی لپتاپ روشن میشه و ارم وایوو میاد اگر f2-f9-f10 رو بزنی هیچ اتفاقی نمیافته؟؟
میتونم با دی وی دی ویندوز 8.1 ریست کنم؟

ا انقدر سرعت بوت بالاس که فرصت نمیده ولی چندین بار تست کردم یا ریکاوری میاد بالا ، یا میره واسه ریپیر و ریست و ریفرش .