مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 4.5 میلیون چی بگیرم؟
farhad_sk
10-12-2014, 23:03
سلام دوستان خسته نباشید.
من یه چند روزه می خوام ی لپ تاپ بگیرم یکم تحقیق کردم ولی به نتیجه قطعی نرسیدم...چند تا مدل در نظر دارم ولی تو مقایسه کیفیت ساخت اصلا نمیتونم نظر بدم...
از Asus سری N:
ASUS N550JK به نظرم خوب بود ولی فقط چون رم 8 داره یکم تردید دارم
از سری G:
ASUS G56JK به نظرم مثل N550jk هست با این تفاوت که رمش به 12 افزایش پیدا کرده و گرافیکش به 2 کاهش
از MSI سری G
MSI GX60 3BE رو بررسی کردم خوب بود فقط CPU ای ام دی روش بود نمی دونم توانش با سی پی سو ASUS N550JK برار هس یا نه؟
از مدل های دیگه MSI چیزی نمیدونم لطفا اگه خوب بودن معرفی کنید...؟
SONY رو کسی بهم پیشنهاد نداد.از مارک های دیگه اگه مدل خاصی میدونید ک خوب باشه لطفا معرفی کنید ممنون میشم راهنماییم کنید....
سلام
شما واسه گیم میخوای یا کار مهندسی یا استفاده عادی؟؟؟
مثلا n550 یک مدل مهندسی هست g56jk یک مدل گیمیگ یعنی در بازی سنگین داغ نمیکنه...
msi هم گیمنگه...ولی بهتره msi ge 60 رو بگیری چون پردازنده و گرافیگش بهتر برای ساپورت بازی هستند
در ضمن اگر گیم بازی میکنی روی lenovo y5070 هم میتونی فکر کنی تو این رنج از همه مدل های ذکر شدخ قوی تر هست.
farhad_sk
11-12-2014, 11:14
نه برای گیم نمی خوام ولی وقتی میبینم لپ تاپ های گیم قوی تر از سری های مهندسی هستن مجبور میشم ک رو اون ها حساب باز کنم.
من میخوام پردازنده قوی داشته باشه با سی پی یو 6 مگ کش و گرافیک ddr5 باشه بهتره و رمش بالای 8 باشه با این مشخصات تقریبا؟؟این ها هم ققط فک کنم رو لپ تاپ های گیم باشه ولی با کش 4...
دوست عزيز واسه جكاري ميخواي لپتاپ بگيري؟؟؟
خوب وقتي شما گيم بازي نميكني پس داشتن گرافيك gddr5 چ كمكي ب شما ميكنه؟؟؟
بارها تو اين لنجمن گفتم اين يك اشتباه محض است كه وقتي ب چيزي نياز نداريم بخريمش
اين كه بگي من ميخوام لپتاپم خيلي قوي باشه اشتباه هست بايد ببيني كاربردت چيه با توجه به اون لپتاپ بخري
هميشه مثل زدم لپتاپ مثل ماشينه فرض كن شما بخواي بري مسافرت ايا درسته كه بگي با تريلي ميريم جون قدرتش چند برابر يك ماشين سواري هست؟؟!!!
كاربردت را بگو تا بيشتر راهنماييت كنم
farhad_sk
11-12-2014, 22:15
من برای کار مهندسی می خوام ...
ولی با نرم افزار های گرافیکی قوی خیلی سر و کار دارم از این طرف برای رندر گرفتم به کش CPU بالا نیاز دارم و ترجیحا رمش حداقل 12 باشه...
وزنش و ظاهر لپ تاپ اصلا برام مهم نیس...فقط قوی باشه از لحاظ سخت افزاری.
علت اصلی این ک میگم به جز سی پی یو و رم می خوام گرافیکش بالا باشه این هست ک میخوام این لپ تاپ یه چند سالی برام کار کنه (کم نیاره).
ممنون از راهنمایی...
asus n550 مدل خوبی هست یعنی میشه گفت قوی ترین این رنج هست..کانقیک های مختلفی داره شما میتونید ۱۲ گیگ رم رو بخرید
لنوو ۵۰۷۰ هم هست ولی نمایشگر خوبی نداره
اگر هم میتونی صبر کنی ۱-۲ ماه مدل n551 ایسوس هم میاد که گرافیک gddr5 داره..البته برای شما ddr3 با gddr5 فرقی نمیکنه
farhad_sk
11-12-2014, 22:56
اره فک کنم یکم صبر کنم تا N551 بیاد بهتره، یعنی همون کانفیگی رو ک من میخوام داره ولی در مورد قیمتش فک نکنم هنوز بشه چیزی گفت...؟؟؟؟
مشخصاتش این هست دیگه؟؟
N551jk
CPU: Intel® Core i7 4710HQ
Memory: DDR3 16GB
Graphic: Intel HD 4600 (AND) NVIDIA GeForce GTX850M 4GB DDR3
N551jm
CPU: Intel® Core i7 4710HQ
Memory: DDR3 16GB
Graphic: Intel HD 4600 (AND) NVIDIA GeForce GTX860M 4G GDDR5
اگه مشخصات N551jm این باشه(درست فهمیده باشم) که عالیه از این بهتر یعنی نمیشه...در مورد قیمتش اگه چیزی میدونید حدودا بگید و اگه فرق دیگه دیگه ای دارن با N551jk مطرح کنید ممنون میشم ...
اینا قرار جایگزین مدل های فعلی بشن n56 -n550
پس طبیعتا در خارج همون قیمت را دارند اما در ایران در ابتدا ورود ممکنه کمی قیمت بالاتر باشع دیگه بیشتر از ۴.۵ نیست
MOSTAFA_ABBASI
12-12-2014, 15:30
صبر کن تا n551jm بیاد.
فعلا خرید n550 ارزش نداره.
farhad_sk
12-12-2014, 19:55
دستت درد نکنه حجت جان ...
آره آقا مصطفی بهتره صبر کنم بیاد چون بنظرم عالیه فقط در مورد قیمتش تو بازار ایران اونم تو اول اومدنش آدم شک داره فک نکنم زیر 4.5 بدنش نمیدونم والا..
MOSTAFA_ABBASI
12-12-2014, 20:10
نه حدودا همین حدوداس یعنی ۴.۳ تا ۴.۶
البته بعد از یه ماه یا دو ماه قیمتش متعادل میشه.
farhad_sk
12-12-2014, 22:17
شرمنده فقط در مورد رم 551jm یه سوال:
رمش در اصل 8 هست، بعد خرید قابل ارتقاع هست یا مدل 16 گیگش هم میاد؟(رم برام خیلی مهمه )
MOSTAFA_ABBASI
12-12-2014, 22:20
شرمنده فقط در مورد رم 551jm یه سوال:
رمش در اصل 8 هست، بعد خرید قابل ارتقاع هست یا مدل 16 گیگش هم میاد؟(رم برام خیلی مهمه )
والا برا خودم که تو جعبش نوشته تا ۱۶ گیگ قابل ارتقا ( البته برا n550jk )
N551jm هم پس حتما باید تا شانزده گیگ ارتقا پیدا کنه
farhad_sk
12-12-2014, 22:32
میدونم تا 16 گیگ ارتقاع پیدا میکنه این رو خود شرکت ایسوس نوشته تو معرفی ...
من این رو نمیدونم آقا حجت:رفته بودم پاساژ ایران تو تهران ی مغازه بود فقط محصولات MSI رو داشت ی مدل اورد رمش 8 بود گفت همین مدل رو با رم 12 یا 16 داره، میخوام ببینم خود شرکت این ها رو در چند مدل زده یا بعدا خود مغازه دار این رو ارتقا داده؟؟اصلا همچین چیزی میشه ک ایسوس ی مدل رو با دو تا رم مختلف بده بیرون؟
بله ایسوس با رم های مختلفی توی بازار هست اگه تو سایتش هم برید نوشته تا -۱۶ گیگ رم حتی با هارد های مختلفی هم هست مثلا ssd ....
کلا بحث رم یک اپشن حانبی هست که شرکت ها با رم های مختلفی مخصولات پر فروششان (معمولا پرچم دار ها) را ب بازار میدهند تا اگر کسی خواست رم بیشتر و یا کمتر بر دارد ..البته خودت هم میتونی بعدا اضافه کنی ولی همون ابتدا بگیری بهتره گارنتی هم نمیپره...
حنی ایسوس مدل ۵۶ را با گرافیک های مختلفی هم وارد بازار کرده...
نکته اخر برای اینکه متوجه بشد خود ایسوس رم رو زیاد کرده یا فروشنده؟ به کارتن دسنگاه دقت کنید اگه مشخصات با دسنگاه یکی نیود مثلا رم کارتن ۸ بود رم دستگاه ۱۲ این مورد را نخرید..
farhad_sk
14-12-2014, 00:47
ممنون حجت جان...
بازم مشکلی پیش اومد مزاحم میشم...:n01:
یه مدل از لب تاپ msi هست با گرافیک و cpu از شرکت AMD بسیار خوش قیمت هست .مدل گرافیک رو یادم نیست .و مدل لب تاپم یادم نیست .اما حدود بودجه شما بود .غیر از اون مدل خرید کنی اشتباه میکنی.
MOSTAFA_ABBASI
14-12-2014, 14:46
یه مدل از لب تاپ msi هست با گرافیک و cpu از شرکت AMD بسیار خوش قیمت هست .مدل گرافیک رو یادم نیست .و مدل لب تاپم یادم نیست .اما حدود بودجه شما بود .غیر از اون مدل خرید کنی اشتباه میکنی.
فکر کنم گرافیکش r9 290m بود البته اسمش یادم نیس.
ولی زیاد داغ می کرد و کیفیت ساخت و طراحی خوبی نداشت.
صفحه نمایشش هم کیفیت مطلوبی نداره.
اگر n551jm بیاد خیلی بهتر از اونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.