مشاهده نسخه کامل
: نظرتون در مورد برند zotac
zoroasterormazd
10-12-2014, 19:44
سلام بنده قصد داشتم کارت گیگا 970 بخرم ولی با توجه به اینکه در بازار نا موجود شده برند zotac این کارتو تو این لینک دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/filter605_Zotac/filter606_GTX+970/
3 مدل مختلف هست ارزون تر هم هست نسبت به گیگا لطفا تفاوت های این سه مدلو بگین و دلیل ارزون بودن این برندو؟ در ضمن تو سایت های مقایسه دیدم ارزون ترین مدل این کارت که 1360 هست فقط 1 درصد از نظر قدرت با گیگا ضعیف تره
zoroasterormazd
10-12-2014, 23:02
کسی نبود????????????
kaveh-gh
11-12-2014, 16:43
سلام بنده قصد داشتم کارت گیگا 970 بخرم ولی با توجه به اینکه در بازار نا موجود شده برند zotac این کارتو تو این لینک دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/filter605_Zotac/filter606_GTX+970/
3 مدل مختلف هست ارزون تر هم هست نسبت به گیگا لطفا تفاوت های این سه مدلو بگین و دلیل ارزون بودن این برندو؟ در ضمن تو سایت های مقایسه دیدم ارزون ترین مدل این کارت که 1360 هست فقط 1 درصد از نظر قدرت با گیگا ضعیف تره
دوست عزیز عملکرد کارت در بنچمارکهای مختلف، فقط یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب کارت گرافیکه. تمام کارتهای هم مدل با برندهای مختلف، عملکرد تقریباً یکسانی در بنچمارکها دارن و تفاوتشون در حد 1-2 درصد هستش چون GPU یکسانی دارن. چیزی که یک برند رو از برند دیگه متمایز میکنه، خنک کننده، کیفیت ساخت، طول عمر و گانتی محصول است.
کارت Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition OC 4GB هم کارت خوبیه. کمی از مدل گیگا، ایسوس یا MSI ارزونتره اما برند معتبر و قابل اعتمادیه. گارانتی خوبی هم داره. به نظرم انتخاب مناسبی باشه.
زوتاک برند معروف و خوبی هست کیفیت کارش خوبه من خودم از ایسوس بیشتر قبولش دارم گارانتی هم آواژنگ هست که خوبه
اون سه تا مدل به نظرم بستگی به بودجتون یکی از دو مدل بالا تر رو انتخاب کنید بین 1420 و 1550 هر دوتا شون خوبن منتها گرونتره خنک کننده بهتری داره و اور کارخونه ای بیشتری هم شده ولی اگه اهل اور نیستید همون 1420 هم عالیه البته برای این کارت سیستم بروزی هم باید داشته باشید به همراه یه پارو 600 وات مناسب میباشد
جالبه من دیشب یه زوتاک 970 امگا خریدم! که همون قیمت 1470 هست... کیفیتش عالی هست... مدل رفرنس 1250هست که کیفیت ماسبی داره... در کل هر سه مدل مناسب هست... اگه پول داری مدل امگا یا اکستریم و اگه نه که همون مدل مرجع عالی سهت...زودتر اقدام کن تا تموم نشده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.