مشاهده نسخه کامل
: دمای بالای CPU I3 4150
سلام من یک سیپیو باکس خریداری کردی دمای CPU با نرم افزارهای مختلفی که گرفتم اکثر بالا هستش حدود 61 درجه بدون باز کردن برنامه و چیزی چرا
در صورتی که توی کیس احساس گرما نمیکنم و فن اروجینال خودش هستش ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید
مادربرد من P85 -D3 GIGIABYT هستش
البته من توی کیس دست به فن سیپیو اون قسمت آلومینیومیش هنگام کار میزنم خنک هستش پس چرا دماش بالاست
من حتی یک سیپیو I5 3570 ّا مادربرد ایسوس هم دارم P8H77-V دماش توی استفاده معمولی روی 28 درجه هستش ؟؟؟؟؟
ali_mohandes
10-12-2014, 14:44
حتما سننسور تشخیص دما مشکل داره
afshin b
10-12-2014, 14:48
ببرینش تحت فشار و ببینین دما تا کجا میره بالا.
MOHAMMAD2010
10-12-2014, 15:10
از تو بایوس هم نگاه کن ببین اونجا هم بالا هست ؟
ali_mohandes
10-12-2014, 15:13
ببرینش تحت فشار و ببینین دما تا کجا میره بالا.
نه هیچ وقت تامطمئن نیستید این کارو نکنید چون ممکنه سی پی یو نیم سوز بشه
afshin b
10-12-2014, 15:15
نه هیچ وقت تامطمئن نیستید این کارو نکنید چون ممکنه سی پی یو نیم سوز بشه
همزمان با اجرای نرم افزارهای استرس سی پی یو، میتونن دما رو مانیتور کنن و هروقت دما به محدوده ی خطرناک رسید، استرس رو متوقف کنن.
میخوام ببینم همینطور که در حالت بیکاری دما بالاست، در زیر فشار هم دما بالاست؟
اگر بالا باشه احتمالا باید خمیر زیر IHS رو تعویض کنن
سلام من یک سیپیو باکس خریداری کردی دمای CPU با نرم افزارهای مختلفی که گرفتم اکثر بالا هستش حدود 61 درجه بدون باز کردن برنامه و چیزی چرا
در صورتی که توی کیس احساس گرما نمیکنم و فن اروجینال خودش هستش ؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید
مادربرد من P85 -D3 GIGIABYT هستش
البته من توی کیس دست به فن سیپیو اون قسمت آلومینیومیش هنگام کار میزنم خنک هستش پس چرا دماش بالاست
من حتی یک سیپیو I5 3570 ّا مادربرد ایسوس هم دارم P8H77-V دماش توی استفاده معمولی روی 28 درجه هستش ؟؟؟؟؟
بایوس مین رو آپدیت کنید و با آخرین ورژن نرم افزار hw monitor چک کنید ببینید بازم دما بالا است یا نه
ببینید مقدار cou usage در حالت عادی چقدر است و ببینید برای پردازنده حالت idle وجود دارد یا خیر
اگه این موارد مشکلی نداشت خمیر پردازنده رو عوض کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید
همچنین smart fan در بایوس فعال باشه و میزان smart target رو کمتر کنید تا در دمای پایین تر دور فن افزایش پیدا بکنه
سیپیو 2 هفته نیست خرید یعنی خمیر خودش بدرد نمیخوره ؟
بایوس مین رو آپدیت کنید و با آخرین ورژن نرم افزار hw monitor چک کنید ببینید بازم دما بالا است یا نه
ببینید مقدار cou usage در حالت عادی چقدر است و ببینید برای پردازنده حالت idle وجود دارد یا خیر
اگه این موارد مشکلی نداشت خمیر پردازنده رو عوض کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید
همچنین smart fan در بایوس فعال باشه و میزان smart target رو کمتر کنید تا در دمای پایین تر دور فن افزایش پیدا بکنه
ممنون از همه
الان اومدم بایوس رو آپدیت کردم دیدم باز توی بایوس باز هم دمات میزنه 91 درجه سانتیگراد حسابی ترسیدم
گفتم شاید از گرافیک هستش چون من از GPU خود پردازنده استفاده میکنم اومد م INTEL GRAPHIC ؤو DISABLE کردم این بار دیدم اصلا سیستم دیگه بالا نمیاد و بوق میزنه
بعدش اومدم باطری مادربرد رو در بیارم تا همه چیز دوباره برگرده به پیش فرض یکهو دیدم که پایه های فن شله و دو قسمت از فن درست روی سی پیو وصل نشده برای همین محکم زدم سر جاش و این بار توی بایوس دیدم دما شده 38 این عادی هستش دیگه این دما ؟
به نظرتون به CPU آسیبی نرسیده ؟؟؟؟؟ نمیشه تستش کرد که خیالم راحت بشه ؟؟؟
این عکس هم الان گرفتم بعد از محکم کردن فن روی سیپیو الان همه چیز مرتبه ؟ مشکلی برای پردازنده پیش نیومده :n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...Mirage...
05-01-2015, 02:02
داداش حله ...
منم یبار مثل تو شدم ولی مال من اصلا بالا نمیومذ و ریستارت میشد
دیدم خنک کننده شله یه فشار دادم و گیره هاشو محکم بسم حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.