مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی پارتیشن بندی هارد بیشتر از 2 ترا
سلام فکر کنم هارد بیشتر از ظرفیت 2 ترا باید به صورت دیگری پاتیشن بندی کردش
من میخواهم یک هارد 3 ترا گرین اینترنال بگیرم برای آرشیو من خودم یک 2 ترا داشتم یادم نیست چطور پارتیشن بندی کردم :n02:
آیا 3 ترا هم مثل 2 ترا پارتیشن بندی میشه یا طور دیگری
به کمک نرم افزار هم میشه پارتیشن بندی کرد من فقط میخواهم یک درایو باشه نه بیشتر یعنی همه 3 ترا بایت حافظه یک جا و یک درایو باشه
ata.royalfalcon
09-12-2014, 10:34
سلام فکر کنم هارد بیشتر از ظرفیت 2 ترا باید به صورت دیگری پاتیشن بندی کردش
من میخواهم یک هارد 3 ترا گرین اینترنال بگیرم برای آرشیو من خودم یک 2 ترا داشتم یادم نیست چطور پارتیشن بندی کردم :n02:
آیا 3 ترا هم مثل 2 ترا پارتیشن بندی میشه یا طور دیگری
به کمک نرم افزار هم میشه پارتیشن بندی کرد من فقط میخواهم یک درایو باشه نه بیشتر یعنی همه 3 ترا بایت حافظه یک جا و یک درایو باشه
سلام .
هارد ديسكهاي بيشتر از دوترابايت را بايد بصورت GPTد، Initialized بشوند . در Disk management ميتونيد اينكار را انجام بديد . پس از Initialized كردن هارد ديسك بصورت GPT ، پارتيشن بندي و با فايل سيستم مورد نظرتان (مثلاً NTFS) فرمت كنيد .
روش ديگري هم هست كه هارد ديسك بصورت MBRد، Initialized شود و الباقي فضاي غيرقابل دسترسي بصورت هارد ديسك دوم شبيه سازي شود (آموزش انجام كار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . اين روش بيشتر مناسب براي ويندوزهايي هست كه از GPT پشتيباني نميكنند (مثل XP) و يا اينكه قصد نصب ويندوز روي آن داريد ولي مادربرد UEFI ندارد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.