PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل: نصب نشدن درایور بلوتوث Lenovo G510

gholamzadegan
09-12-2014, 03:22
سلام

من دیروز ویندوز 8.1 نصب کردم

وقتی می خوام درایور بلوتوث رو نصب کنم سیستم میگه اول بلوتوث رو روشن کن اما هیچ راهی پیدا نکردم که بلوتوث رو روشن کنم

دکمه Fn رو همراه همه کلید ها تست کردم نشد که نشد! اصلا انگار سیستم بلوتوث نداره تو تنظیمات کامپیوتر هم چیزی نیست تو قسمت Pc And Devices هم نبود کلا برا غیر فعال کردن بلوتوث و وایرلس انگار دکمه سخت افزاری وجود نداره! تو ویندوز هفت دکمه افلاین رو میزدی میودم ولی تو 8.1 نداره البته خدا رو شکر برا وایرلس نرم افزاری پیدا کردم ولی بلوتوث هیچ جوره جواب نداد!!!موندم چیکار کنم

لطفا راهنمایی کنید

gholamzadegan
09-12-2014, 13:18
سلام

منتظر پاسخ هستم:n40:

gholamzadegan
09-12-2014, 15:19
کسی نیست راهنمایی بکنه گیرم به خدا بلوتوث روشن نمیشه

khelane
10-12-2014, 18:41
عزیز سری به این سایت خودش بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اونجا سه مدل هست برای بلوتوث شاید برادکام یا اتروس باشه باید هردو رو تست کنی فقط ببین ورژن ویندوزتون رو درست انتخاب و دانلود کنی
بعد برای روشن شدنش هم کافیه یه بار همون دکمه فعال کردن وایرلس رو بزنی فکر کنم اف 12 یا یکی از اف ها باشه میزنی بعد خود نرم افزار پیدا میکنه
درایور صحیح رو انتخاب کنی نصبش میکنه

gholamzadegan
11-12-2014, 15:59
عزیز سری به این سایت خودش بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اونجا سه مدل هست برای بلوتوث شاید برادکام یا اتروس باشه باید هردو رو تست کنی فقط ببین ورژن ویندوزتون رو درست انتخاب و دانلود کنی
بعد برای روشن شدنش هم کافیه یه بار همون دکمه فعال کردن وایرلس رو بزنی فکر کنم اف 12 یا یکی از اف ها باشه میزنی بعد خود نرم افزار پیدا میکنه
درایور صحیح رو انتخاب کنی نصبش میکنه

سی دی درایور خود لپتاپ 8.1 هستش، کلیدی که بلوتوث رو روشن می کرد کار نمی کرد تازه فهمیدم باید درایور ذخیره باتری هفت رو نصب می کردم ولی برگشتم به ویندوز 7 چون واقعا 8.1 مزخرف بود!!!

khelane
12-12-2014, 14:55
خوشحالم درست شد
ولی بهتون حق میدم بنده خیلی دوست دارم با اکس پی کار کنم ولی به ناچار باید سون رو کار کنم
هنوز دلم با اکس پی هست:n12: